Rubin.
|
Dadaegon, sem zelo zelo zelo vesela, da je Gašper dobro prestal operacijo. Upam, da je zdaj del tegob za njim. Ch.21 za vas pa sem žalostna. Sem mislila, da je to bolj prehodnega značaja, pa vidim da ni . Kaj naj ti rečem. Pogum, pogum, pogum. In vera da bo enkrat bolje. Čeprav nam trenutno ne kaže najbolje, ampak ni hudič da se ne bo enkrat obrnilo. Samo kdaj????? To se jaz sprašujem že 8. mescev, pa ko kaže že vse oh in sploh se obrne na slabše. Zakaj? Ne vem. Jaz si drugače ne znam več predstavljat, kot da je moja potrpežljivost na preizkušnji. Ker drugega razloga ne vidim. Še sama ne morem verjet, da že dooooolgih 8 mesecev hodim vsak dan v bolnico in upam, da je to zadnji dan. Pa kot zgleda, ga še dolgo ne bo. Gaja je sicer nekoliko boljša. AB je ukinjen, sedaj je še samo na infuziji in komaj čakam, da se je rešimo. Ker so njene žile čisto uboge in nastaviti kanal je ZF, gledati zraven pa grozljivka. Sedaj poje že 35 ml in zaenkrat prebavlja, ko bo pojedla dovolj se poslovimo od infuzije in molimo, da je ne bomo še hitro ne rabili. Je pa še vedno na 80-100% kisiku. Kaj pa je najbolj važno - da se lahko cartava. Tega pa se z besedami sploh ne da opisat, kako to obe obožujeva. Takrat sva eno in sva nekje, kjer ni cevk, aparatov, žičk, kablov, nobenega piskanje, lepo je, mir, tišina, sliši se samo najino dihanje, izgubiva se v očeh,.... Punce moje, ne znam se vam drugače zahvalit, kot z HVALA za vso podporo, ki mi jo dajete že dolge mesece. In hvala vam, da prihajate na ta forum, čeprav je več žalostnih novic kot veselih, skratka da niste obupale nad nami. Anajmad - tudi jaz bi bila počaščena, da se srečam z vsemi vami, če ne prej čez kakšno leto - dve na srečanju nedonošenčkov, a velja?
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 19.2.2010 22:41:04 >
|