|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
15.2.2010 21:25:01   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Dadaegon, Christiana, Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
15.2.2010 22:32:13   
Rubin.
Mislim, da je danes prišel drugi roj pikapolonic user posted image .

Gaja je bila po skoraj treh tednih videti zelo zadovoljna, se nama je smejala, stegovala ročice proti meni, gledala igračke se jih poskušala dotaknit. Res mi je pripravila lepo presenečenje zjutraj. Sedaj sem namreč že kar nekaj časa hodila zjutraj na nego z kepo v želodcu. Dan bi bil še bolj čudovit, če ne bi imela kanile na temenu in se zato nisva morali cartat. Ker je nisem mogla vzeti v naročje se je nakremžila in nardila šobico in čakala kaj bo, joj kako je sladka, kar pojedla bi jo.
Kisik so začeli zmanjševati, je bila danes že na 85% z zelo dobro seturacijo, mlekca popije že 15ml in tudi prebavi, tako da jaz upam, da ne bo več rabila dolgo infuzije in se bomo rešili kanile. Pri njej je sploh težava jo nastaviti, ker so skoraj vse vidne žile zabrazgotinjene od nenehnih vbodov. Upam, da je to zadnja infuzija, ki jo je rabila.
Resnično upam, da je to zadnja preizkušnja pred prihodom domov. Danes me je namreč moje veliko dete vprašalo: mami zakaj si dobre volje? Šele na tak način izveš, kako ta stresna situacija vpliva na vse nas. Takšnih vprašanj se ne bi smelo zastavljati, saj naj bi dobra volja bila nekaj samo po sebi umevnega, vsaj včasih je bilo tako.

Hvala vam punce moje, vidite - deluje.

Ch.21, kaj naj ti rečem? Žalostna sem. Želim vam čimmprejšnji odhod domov in upam, da je to samo muha enodnevnica.

Dadaegon, upam da je se danes izteklo vse tako kot se mora.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
15.2.2010 22:42:34   
Gina
Rubin, vesela sem za vas. Želim da vse hudo mine in da že enkrat posije sonček za vseskozi.

Tudi vsem ostalim otrokom želim čim prejše okrevanje, njihovim očkom in mamicam pa en velik objem in tisoč dobrih misli za vsekega posebej. Držite se.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
16.2.2010 8:23:22   
koala
Rubin kako sem vesela da se Gaja počuti bolje in ni šment da z vsemi temi dobrimi željami to res ni zadnji zaplet, potem pa samo še domov.
Je pa čisto normalno da ob vseh teh skrbeh ne moreš biti dobre volje. Upam da bo Gaja začela šr bolj pridno papat in da se rešita infuzije da se bosta spet crkljali in da boš velikokrat dobre volje.

Klara Glorija tebi pa še vedno veliiiiko pikapok.

Gašper tudi zate veliiiiiiiiiko pikapok.

Držite se mali borci.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
16.2.2010 8:36:37   
dadaegon
Moj Gašper je včeraj uspešno prestal 3. operacijo na črevesju.....borec pa taki da se vsi samo čudimouser posted image . Sedaj ga čaka okrevanje, potem bomo pa videli kako naprej.

Hvala vsem za pikapoke in vse, ker je to sigurno tudi pripomoglo!!!! HVALA

Rubin vesela sem za Gajo in končno nekaj pozitivnega.

Klara Glorija verjamem da bo tudi vam uspelo!!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
16.2.2010 9:25:41   
Alex01
En zvrhan koš za vse male borce in njihive družine! user posted image

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
16.2.2010 10:34:40   
aprilčica07
Kako lepo, da se Gaji in Gašperju obrača na bolše..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gloria: mala borkica, en kup pikapokic tudi zate in tvoja staršauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
16.2.2010 13:37:45   
koala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  borec Gašperuser posted image user posted image user posted image user posted image  in veeeeeeeelik roj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da ekspresno okrevaš.

Nisem vedela

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
16.2.2010 21:09:16   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: koala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  borec Gašperuser posted image user posted image user posted image user posted image  in veeeeeeeelik roj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da ekspresno okrevaš.

se podpišem pod tole ...pa dodajam še nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
16.2.2010 21:11:02   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Gašper user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dadeagon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klara Gloria user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Ch.21 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi tu se podpišem......

Držite se.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
16.2.2010 22:50:50   
marta82
user posted image user posted image user posted image za Gajino boljše počutje. Zelo sem vesela za vas.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
16.2.2010 23:51:40   
tasa_m
Super za Gajo in Gašperja!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ampak še vedno vam pošiljamo kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem skupaj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
17.2.2010 18:44:20   
Tanja55
Tudi jaz, super vesela za Gajo in Gasperja!! Od dalec posiljam en zvrhan kos energije in obilo pikapolonic.user posted image user posted image Mislim na vas, Rubin in na vse ostale mamice in ocke, ki se tako super drzite v teh preizkusnjah. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
18.2.2010 10:58:31   
Andromeda
Malčki palčki, borci naši, hitro okrevajte!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
18.2.2010 11:35:55   
kayica24
punce drage...user posted image user posted image user posted image

Nimam besed..Samo objemuser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
19.2.2010 7:50:38   
christiana21
Bravo Gaja in Gašper, le tako naprej, da bosta doma, ko bodo zacvetele rožice, ko bodo ptički peli in bo svet poln lepih in svežih pomladnih barv. Pikapoke, da bosta čimprej domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gloria je slabše, včeraj je spet bruhala in imela drisko, iz srede na četrtek je shujšala 160g, in zoped je na infuziji. Verjela in upala sem že, da gremo kmalu domov, pa nič iz tegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
19.2.2010 8:21:04   
Anonimen
christiana, user posted image  pošiljam user posted image v boj, da bo s Klaro Glorio kmalu bolje in da boste čimprej doma!

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1467
19.2.2010 8:23:42   
Shorty_
Bravo Gaja in Gašperuser posted image samo tako naprej pa še mali Gloriji pošiljam ogromno pikapok pa naj veljajo za vse triuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
19.2.2010 8:24:49   
koala
christiana.21 zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Klaro Glorijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj se že vse te preizkušnje končajo.
Drži se, mislim nate!!!!

Rubin kako je Gaja?

Dedeagon kako pa Gašper okreva?

Tudi na asv močno mislim in pošiljam pozitivne energije in veliko pikapolonic.

Nisem vedela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
19.2.2010 8:53:05   
Anonimen
Bravo Gaja in Gašper, le tako naprej, da bosta doma, ko bodo zacvetele rožice, ko bodo ptički peli in bo svet poln lepih in svežih pomladnih barv.

vsi trije nasi junaki bojo spomladi doma!
morajo biti!!!!

nesteto pikepok krat 3!!!!!

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1470
19.2.2010 18:11:03   
anajmad
Ma sej bouser posted image Morajo se pocajtat. In komi čakam,da spoznam vse te tri borce in soborce(mamice.atije,sestrice) zraven.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
19.2.2010 22:25:01   
Rubin.
Vse najboljše Gaja za tvoj mini 8. rojstni dan.

user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
19.2.2010 22:38:21   
Rubin.
Dadaegon, sem zelo zelo zelo vesela, da je Gašper dobro prestal operacijo. Upam, da je zdaj del tegob za njim.

Ch.21 za vas pa sem žalostna. Sem mislila, da je to bolj prehodnega značaja, pa vidim da ni user posted image . Kaj naj ti rečem. Pogum, pogum, pogum.  In vera da bo enkrat bolje. Čeprav nam trenutno ne kaže najbolje, ampak ni hudič da se ne bo enkrat obrnilo. Samo kdaj????? To se jaz sprašujem že 8. mescev, pa ko kaže že vse oh in sploh se obrne na slabše. Zakaj? Ne vem. Jaz si drugače ne znam več predstavljat, kot da je moja potrpežljivost na preizkušnji. Ker drugega razloga ne vidim. Še sama ne morem verjet, da že dooooolgih 8 mesecev hodim vsak dan v bolnico in upam, da je to zadnji dan. Pa kot zgleda, ga še dolgo ne bo. Gaja je sicer nekoliko boljša. AB je ukinjen, sedaj je še samo na infuziji in komaj čakam, da se je rešimo. Ker so njene žile čisto uboge in nastaviti kanal je ZF, gledati zraven pa grozljivka. Sedaj poje že 35 ml in zaenkrat prebavlja, ko bo pojedla dovolj se poslovimo od infuzije in molimo, da je ne bomo še hitro ne rabili. Je pa še vedno na 80-100% kisiku.
Kaj pa je najbolj važno - da se lahko cartava. Tega pa se z besedami sploh ne da opisat, kako to obe obožujeva. Takrat sva eno in sva nekje, kjer ni cevk, aparatov, žičk, kablov, nobenega piskanje, lepo je, mir, tišina, sliši se samo najino dihanje, izgubiva se v očeh,....

Punce moje, ne znam se vam drugače zahvalit, kot z HVALA za vso podporo, ki mi jo dajete že dolge mesece. In hvala vam, da prihajate na ta forum, čeprav je več žalostnih novic kot veselih, skratka da niste obupale nad nami.

Anajmad - tudi jaz bi bila počaščena, da se srečam z vsemi vami, če ne prej čez kakšno leto - dve na srečanju nedonošenčkov, a velja?

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 19.2.2010 22:41:04 >

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
20.2.2010 8:24:49   
christiana21
Me veseli, da je Gaja boljše, pošiljam pikapokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej pojedla dovolj, da se znebite infuzije in končno skupaj zaživite kot srečna družina.
Gaja, vse naj naj za mini rojstni dan, naj bo ta mesec drugačen, naj bo to mesec tvojega odhoda domov, k svoji družini in mesec novega začetka.

Tudi za Gašperja pošiljam tono pikapolonicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da novic o Gašperju že nekaj časa ni, ker mali borec pridno okreva in ima Dadaegon preveč dela s crkljanjem in negovanjem Gašperja.

Anajmad, verjamem in upam, da se bomo res čez kakšno leto ali dve videli, se spoznali in, da bodo do takrat vse skupaj, kar trenutno preživljamo, le še mračen spomin.

Klara Gloria je včeraj bila brez infuzije, ampak je pa zelo slabo, tako, da upam, da ne bo danes B. čakalo negativno presenečenje in bo mala spet na infuziji. Jaz danes ne morem k njej, že predvčerejšnjim me je nekaj začelo prijemat, včeraj zjutraj sem še lahko šla, ampak sem jo bolj kot ne gledala na daleč z masko na obrazu. Popoldan je pa bila katastrofa, vlile so se mi solze, začela sem kašljat, kihat in dobila sem vročino. Ponoči nisem spala nič, upam, da bom kmalu boljše, ampak danes sigurno nisem za v bolnico it k mali na obisk.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
20.2.2010 9:04:45   
koala
Rubin jaz ne bom obupala dokler se vsi mali borci ne odpravijo domov v varen objem svojih najdražjih. In resnično si te želim spoznati in tvojo princeso tudi. Gaja z zamudoa iz srca vse naj naj ob mini rojstnem dnevu in kot je napisala Ch.21 upam da se boste naslednjega veselili že doma. Sem pa zeloooo vesela da se lahko vsaj crkljata in moooooooočno držim pesti da se tik-tak rešite infuzije in da je bila ta zadnja.

Ch.21 upam da se ekspresno pozdraviš, da boš lahko kmalu šla k svoji princeski. Pa tudi da Klara Glorija ne bo potrebovala infuzije.

Dadaeron upam da Gašer dobro okreva.

Nisem vedela

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?