nenka7
|
zdravo punce! tudi jaz sem se odločila za 4-riderja in ga v soboto naročila. me pa zanima, ali ste ve vse v kompletu naročile, ali športni del kasneje, da toliko čakate na športni del ali footmuf ali karkoli že, da ne pride vse v kompletu?? mene je najbolj zmotil komentar prodajalke, ko sem naročila, da bo pod opombe napisla, da imam rok oktobra, če se bo slučajno kateri bolj mudilo, da bo prej na vrsti... mislim halo!?!?! res se mi ni zdelo prav, pa naj si ženske naročijo vozke prej, če se toliko čaka, ne 1 mesec preden rodijo, ali pa naj vzamejo tisto kar imajo na zalogi, ne pa da mojega dajo nekomu drugemu, ker se mi kao ne mudi. no, saj se mi ne, ampak nočem pa biti živčna, kot ste ve nekatere, zato sem se pa tudi toliko prej odločila za naročilo! ok, saj če se nebi toliko čakalo, bi mi bilo vseeno, če dajo mojega nekomu drugemu, ampak, da bom potem še 3 mesece na 3 mesece podlage čakala, to se mi pa ne zdi prav, pa mi je prav žal... tako da sedaj stiskam pesti, da vse pride v kompletu in da ga prodajo meni sem se pa komaj da prebila čez tele vse strani, tako da nimam pojma, kako se bom še enkrat, če me bo še kaj zanimalo, ko ga dobim... mi je pa všeč, da delite z nami svoje izkušnje, da vemo kako pa kaj (in naročimo vozek pol leta prej, he he...)
|