|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 8:18:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
22.2.2010 8:20:10   
mkbk
Jutro-jst tud lahko samo težim - mislm a mogoče žeivimo na Aljaski, kejr je zima 3/4 leta??? Pa tud tm je sonca več kot le za vzorec, da ne pozabiš lih, kako so lahko lepi dnevi...

Sm si mogla it kar v akfić po kofe, ker navaden jacobs mi danes ne more pomagat-sm bla pokonc že 5.45 -ne vem kaj je to ampak našemu otroku se meša vsak dan za pol ure bl zgodi vstane!!!user posted image user posted image

Punce a mi lohk poveste kolk ve spite zdej k ste noseče? Rabm mal vzpodbude, če ne se bom zrušla iz stola tle za računalnikom.

bcljka - sej sm vedla da bo vse ok - btw. Jst mam pr teb filing, da morš met na tone ogromnih plišastih živali -prideva s Filipom na obisk, on jih obožuje user posted image

krtkova - žal mi je glede babičinega stanja; mene občasno tok strah rata za moji dve (je ena že ful stara -91 -, pa tud pride kakšen teden ko ji gre ful slabo, pa se ji potem popravi, ko drugače še kar sama živi). A ema ti pa ni bla všeč. Jst pa mislm, da je to super zadeva! Pa take kresen pesmi, kar ne vem od kje bi jih davnlovdala, pa kar vse, zjutraj da me zbudijo, da bom pol vsak dan take volje kot danes user posted image )

No ja zdle sm mal boljš - mislm, da je kava proradila.

Marjanaj - kupla sm eno maskaro maybelline, kollosal (ti povem boljša sm brez nje) in pa eno od Pupe. V končni fazi sem dala 20 ojrotov. Prov mi je kaj pa šparam, za tak keš bi si kupila že kkšno ful hudo. V glavnem, zdej si bom jasno kupila še eno nimam pojma kero...upam, da ne bom še andalje metala stran keša!

Jst mam pa jutr pregled! Bomo vidli našo user posted image user posted image . Sm ta vikend šla mal v MS in tam v HM kupila par bodijev, pol mi je pa še mami ene par stvari iz leclerca prinesla...o kok je men to luštn, čist mejhn pa rozastuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 8:20:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
22.2.2010 8:23:31   
MaliMišek
Dobro jutro!

Tudi moje jutro ni glih ne vem kaj.....tale sneg me je čisto zamoril, sem ga že tako sita da je joj...včeraj je bilo prav fino ko je bil sonček user posted image .

Krtkova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
22.2.2010 8:26:01   
krtkova
user posted image user posted image  kok dobr, da mam vas!!

Moja babica bo maja 99 in še kr dobr funkcionira (če odštejem, da me je v petek na fotrovem RD-ju, dvakrat v roku pol ure vprašala, če so mi všeč gradovi, da mi lahko podari eno knjigo o gradovih. WTF???user posted image ) in je v fazi razdajanja svoje imnovine. user posted image  Mi je zadnjič podarila en prstan (no comment), pol mi je hotla to knjigo, pa še kr kej bi dala. Pa nič od tega pametnega, da ne boste mislile.

mkbk - čeprav moram priznati, da mi je na Emi zmagovalna kr všeč. Moj favorit je bila pa Nina Pušlar-Dež.

Pa vidim, da nism edina, k sm vstala z levo nogo.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
22.2.2010 8:30:50   
NATAŠA35
evo čvekice, da se malo javim, sem imela dopust prejšnji teden, sem pa malo obležala, mala viroza me je obšla, pa se nisem dala...me pa matrajo popadki in otrdevanje trebuha, tako da sem bila kar precej v ležečem položajuuser posted image user posted image ...smo pa postavili tako posteljico kot previjalno user posted image user posted image , pa nova omaro tudi, zdaj pa še vse ostalo čaka, ker težko pospravljam in tako po malo delam, ampak se počasi kupi manjšajo in kmalu bo vse pospravljeno, upamuser posted image

danes lepo zapravljajte, jaz komaj hodim, ker mi user posted image pritiska dol in me kar boli...čeprav imam še dva meseca do konca in še en mesec do porodniškega dopusta, pa mislim, da bom prej rodila, samo sem rekla, da ne prej, kot da je vse poštimanouser posted image user posted image ... pa še vozeka nimamuser posted image ...madonca vse delam v zadnjem trenutku...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
22.2.2010 8:31:39   
MaliMišek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst mam samo eno babico še, pa še ta je v Prekmurju....pa da ne govorim o tem s kakšnimi neumnostmi ona včasih ven pride user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak sem se že navadla in glede na to, da imam samo še njo, kar lepo shajava ... ona men a, jst njej ž, pa sva zmenjene user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
22.2.2010 8:44:30   
mkbk
O, kok bi bla zdle doma, pa da mi moj user posted image  toaste peče....

cojka - ful bed zarad strokovca, samo vsaj slabe vesti ne morš met in boš lepo v miru pričakalauser posted image . Ej drgač pa povej kako čva se zment...če nau drgač se mogoče lahko tud  s tamalim prvlečeva do Zvezde, sam je tako k*** vreme dons (ta tedn je namreč spet una varianta, sm jst dop v službi, moj pa pop in sem sama s filipom)

< Sporočilo je popravil mkbk -- 22.2.2010 8:46:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 3558
22.2.2010 8:47:08   
anajrim
Oj punce!!!

Joj toliko vedno napišete da vas sploh ne morem prebrat kej šele da bi vam sledila...

Noja bom pa kar takole malo napisala, meni gre pa tole vreme tako na živce, da je kaj... ko bi bilo vsaj suho in sončno pa malo topleje. Daj no prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grem delat...

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
22.2.2010 8:48:34   
mkbk
O mene je pa od pušlarjeve komad čist živčno delu, men je bil še kar všeč vozelj (samo ne vem a zarad komada, al zato ker mi je zadnje čase kar lušten ratal). Pa zmagovalna res niti ni slaba, je melodična, za na Eurosong pa še narodna (nam bojo nemci dal 10 pik, turkom 12, valdauser posted image )

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
22.2.2010 8:58:50   
krtkova
mkbk - cojka - če hočeš mkbk lahko jaz zate založim in prevzamem tisti serum? Ker midve se le bolj pogosto vidiva, pa JST SM TEB ŠE ZA TELOVADBO DOLŽNA!!! Matr, sm čist pozabila!!!user posted image user posted image  Prosim, oprosti mi, sam ne vem če veš, ampak sm noseča in temu primerno bolj pozabljiva.user posted image   Torej jst dons prevzamem serum (obljubim, da ga ne bom uporabila, ker že brez njega zgledam 18 - ha hauser posted image user posted image )!!!

Sej jst tud priznam, da mi je bil M. Vozelj mal všeč včeri. Sam nekaj je bilo v njegovem glasu, k mi ni blo čist 100% všeč.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
22.2.2010 8:59:23   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim
meni gre pa tole vreme tako na živce, da je kaj... ko bi bilo vsaj suho in sončno pa malo topleje. Daj no prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SE STRINJAM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
22.2.2010 9:00:08   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst mam samo eno babico še, pa še ta je v Prekmurju....pa da ne govorim o tem s kakšnimi neumnostmi ona včasih ven pride user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak sem se že navadla in glede na to, da imam samo še njo, kar lepo shajava ... ona men a, jst njej ž, pa sva zmenjene user posted image .

Upam, da te je naučila kaj dobrega kuhat. Prekmurke so znane po odlični hrani!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 9:04:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 9:05:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3565
22.2.2010 9:08:16   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
A si hotla najino mladostno formulo sprobatuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti mi sam povej, kok dnarja naj prinesem, da založim. Kaj bom pa pol z njim, pa ni več tvoja stvar.user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3566
22.2.2010 9:15:18   
pupa*81
no evo še mene, rabim neki cajta da se porihtam zjutrej user posted image

zdej itak ne bom uspela vsega komentirat, brblje brbljaste user posted image user posted image user posted image

cojka mah ne, pol nism šla po tiste snupije user posted image sej en-par sm jih že zadnjič ubodla, zdej pa tko nikamor ven ne grem user posted image no učeri sm šla na sonček z avta sneg spucat user posted image sm vsa vesela sm da po snegu mučkam user posted image

sem pa (končno!) nardila nalepke za v sobico, pa so ratale take kjuti user posted image sam še snupija morem izumit, pa ne vem kako ga bo sploh videt k je stena bele barve user posted image najbolš da jo user posted image prebarva user posted image

joj krtkova user posted image maš pa dan... no dej, sej ob 16 bo zihr bolš user posted image je pa moje babica ista: "a rabiš to knjigo, dej k ti dam un servis k ga ne uporabljam, a rabiš kej kristala,..." user posted image to je kontra efekt gnezdenja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3567
22.2.2010 9:22:05   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Upam, da te je naučila kaj dobrega kuhat. Prekmurke so znane po odlični hrani!!

Kar me ni naučila babica, me je pa mami user posted image ...edino pečem ne tako dobro kot je mami (pa verejtno nikoli ne bom user posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81
joj krtkova maš pa dan... no dej, sej ob 16 bo zihr bolš je pa moje babica ista: "a rabiš to knjigo, dej k ti dam un servis k ga ne uporabljam, a rabiš kej kristala,..." to je kontra efekt gnezdenja

user posted image user posted image user posted image

Men pa moja non stop ponuja pižame user posted image in štrikane jopice user posted image ... in kaj naj jst s tem počnem user posted image ....

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
22.2.2010 9:26:34   
krtkova
a nobena babica ne ponudi svoji vnukinji kaj denarja??? Mi smo moji v petek 10x rekli, da ne rabim knjig o gradovih, da rabim denar za voziček, pa se je kr delala da nič ne sliši (drgač zlo dobr sliši in še to; ne mislm, da mi mora karkoli kupit, sam lahko bi pa dala ne vem 50 eur, pa rekla, to je za voziček, k denar pa vem da ima!!)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Da ne omenjam, da je fotru (torej svojemu sinu) dala za RD denarnico (prazno) z reklamno oznako firme gor, v kateri moj fotr že 30 let NE dela več!! (takrat ji je verejetno to prinesel). Ogabno!!!user posted image user posted image  Pa ni sklerozna, ampak škrta očitno. Ona kr mal po predalih pogleda, kaj bo dala komu za RD. Men je enkrat dala Kölnischwasser (to je ena kolonjska za stare mame) in sm ji mirno en mesec kasnej isto pakungo nazaj za njen rd prinesla. Sploh ni registrirala.user posted image user posted image

(se pa res vidi, da sm vstala z levo nogo!!)

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3569
22.2.2010 9:30:50   
MaliMišek

Ona kr mal po predalih pogleda, kaj bo dala komu za RD. Men je enkrat dala Kölnischwasser (to je ena kolonjska za stare mame) in sm ji mirno en mesec kasnej isto pakungo nazaj za njen rd prinesla. Sploh ni registrirala.user posted image user posted image

(se pa res vidi, da sm vstala z levo nogo!!)

Krtkova .... ne morem verjet ..... sem umrla od smeha, ko sem prebrala da si ji isto pakungo nazaj prnesla user posted image user posted image user posted image dobra fora user posted image .

Moja pa očitno misli, da hodim v službo v pižamah in štrikanih jopicah user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
22.2.2010 9:32:28   
pupa*81
a nobena babica ne ponudi svoji vnukinji kaj denarja???

pr meni je ena babica k tvoja - sploh ne sliši o dnarju user posted image user posted image user posted image no druga babica pa lih obratno: kr podturi v žep 20€ ''za pico'' alpa ''za kafe'' user posted image user posted image user posted image ma to je za kavo za pol mesca user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
22.2.2010 9:34:32   
krtkova
Krtkova .... ne morem verjet ..... sem umrla od smeha, ko sem prebrala da si ji isto pakungo nazaj prnesla user posted image user posted image user posted image dobra fora user posted image .

a maš kakšno idejo, kaj naj bi drugače naredila s tako debilnim darilom????user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3572
22.2.2010 9:35:35   
petrca2507
Dobro jutro

Jaz sem danes zadnji dan na bolniški. Popoldan imam pregled, jutri pa že v službo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p
Tiste, ki imate kuzke ... ne jih pozabit razglistit predno pride dojencek.

Jaz vsem mojim živalcam redno dajem tabletke proti glistam. Tudi cepljene so vse, kar je treba (čeprav mačka že več kot 2 leti ni videla zunanjega sveta). Raje dam kak € več, kot da je kaj narobe. Pri nas se psici zaradi tekem redno družita z drugimi psi, zato še tolk bolj pazim, da dobita vse, kar je treba.

krtkova...držim pesti za tvojo babico. Moja je tud imela težave s srcom, tako da vem, kako je to. Je pa bila veliko mlajša od tvoje. Ampak, ko se ji je enkrat začelo, se ni popravilo user posted image . Zdej imam samo še enega dedija, ki se super drži. Po partnerjevi strani pa še obe babici, kjer je ena tud že kar stara - 96 in je v super stanju.

cojka...žalostno, da se je šele zdej izkazal, da mentorica nima prave izobrazbe.

Meni je moja babica večkrat ponujala denar. Pa ga nisem hotla vzet. Za RD so se pa z mojimi starši skupaj zmenil, kaj mi bodo kupil, tko da so bila vedno super in uporabna darila.
Kar se kuhanja tiče, je vse recepte za dobrote naučila mojo mami. Oziroma se je moja mami sama hotla naučit določene stvari delat, ker so ble res dobre. Jst pa zdej mojo mami vprašam, kako se kaj naredi. Sta bili pa tako očetova mami, kot od mamice mami, kuharce.

www.petrca.net

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
22.2.2010 9:35:40   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81pr meni je ena babica k tvoja - sploh ne sliši o dnarju user posted image user posted image user posted image no druga babica pa lih obratno: kr podturi v žep 20€ ''za pico'' alpa ''za kafe'' user posted image user posted image user posted image ma to je za kavo za pol mesca user posted image

ha ha, to men fotr že cel življenje dela!!!! pa sm že velka punca s svojim dnarčkom, ampak včasih mi kr da kakšn bankovc v žep. Pa k ni treba velik, pa nas ful razveseli!!! user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
22.2.2010 9:37:03   
krtkova
sam še neki; v vednost: od mojega dragega babici peša srček.
Moja je OK in če ne bi bila, je ne bi tkole opravljala. user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......