|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 21:12:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3501
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
19.2.2010 21:39:08   
bcljka
no po vsem tem govoru o slaščicah... tud jst sm si nrdila in sicer šmorn oziroma carski praženec z jabolki... seveda v normalni količini za 3 osebe... pa vse sama pojedla... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
20.2.2010 6:55:02   
MaliMišek
Dobro jutro srake!

Vidm da ste bile na RR, ko sem jaz že zdavnaj veselo spala.....posledica tega pa je, da sem zdaj s kurami pokonc user posted image , pa nikjer nobenga, ki bi mi delal družbo, user posted image je pa tudi v službi user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

aja blond user posted image link sem hotla napopat user posted image : http://www.youtube.com/watch?v=Bjdt3Rehc08

in ti znaš tole zapeti??????? dobra si!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kr pripravte se na petje naslednji teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No kera mi bo to zapela? user posted image
Ampak je pa res pesmica boljša v slovenščini.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
20.2.2010 9:28:49   
Anonimen
Srake vidim, da ga spet serjete. Sej je prav, ker mi prov polepšate dan.

Tok, da povem, da sem imela včeraj zvečer UZ. Ne morejo ugotoviti kaj je z malim narobe. Rekla mi je, da ima komaj 1080 kg (pravi, da je to premalo za 32t), da je glavica čist dol in da sem odprta. Imam strogo ležanje. J pa rekla, da bi tamal od injekcij že moral bit bolje in več migat in imet boljši utrip. Rekla je, da ga lahko medejo popadki. Zdej me skoz spremljajo. Je bil pa danes pri meni moj g. Pravi, da če bo bolje, da bom lahko šla še kaj domov vmes. Aja in definitivno bom veliko prej rodila, ker sem odprta, tako, da bomo imeli marčka.

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 3504
20.2.2010 9:55:22   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Kr pripravte se na petje naslednji teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No kera mi bo to zapela? user posted image
Ampak je pa res pesmica boljša v slovenščini.

marjanaj ti je na prejšnji strani v slovenščini zapela user posted image

nax...upam, da se stanje pri vama izboljša user posted image user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
20.2.2010 11:18:12   
neka_noč
Živjo srake  user posted image

Ve ga sračkate s tem Malim miškom.. user posted image   Zdaj si pa stalno to pojem. user posted image

Nax držim pesti, da bo vse ok. Četudi prej rodiš, samo da bo mali ok. NO, pa ti tudi, jasno.
Daj mi prosim na ZS tvoj priimek oz. kje , v katerem nadstropju, sobi si v Po. porodnišnici. Midva bova tam dop. in ko urediva se mislim "prešvercat" k tebi - moram preverit od kdaj so obiski. Ježek pa pade. A bi kaj drugega oz. še kaj?

Mi zdaj odhajamo na praznovanje roj. dne od moje mami. Ga je imela 18.02. danes pa praznujemo. Bo imela pa Nutellin Tiramisu - sem jo pa jaz naučila kako se dela. user posted image Vsaj nekaj za spremembo - navadno je ona mene učila kuhat. Odlično kuha.

Uživajte srake!

Neposredna povezava do sporočila: 3506
20.2.2010 11:42:56   
katrinka
o cveke...jaz sem v pospravljalnem elementu...heheuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
20.2.2010 11:46:22   
marjanaj
neka_noc user posted image tale pesnimica hrabri mišek je nalezljiva, a ne? user posted image
ne upam si jo pet v druzbi, ker mi res posluh v minus tolce user posted image

drugace pa moram povedat, da sem ravnokar prisla domov. Iz moje prve depilacije ever! Jao user posted image Jao. Zdej sedim v šlafroku na kavču in mam noge narazen.user posted image Ne vem, ce to kej pomaga sicer. Boli k'pr norcih! Ampak sem prezivela! user posted image Zdej pa ne vem, al mi bo se kdaj ratal it, al ne? user posted image

nax potem bos pa prva zibala user posted image iiiiiiiii user posted image Sej vem, da to ni lih fajn, ampak, ti bodo ze dohtarji pomagal. Ker pa je tvoj G v Postojni?

bcljko je pa paženec položil in ne more ustat user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
20.2.2010 12:04:07   
mkbk
naxuser posted image user posted image user posted image user posted image , ja pol bo pa marček, se mu zgleda mudi k mamici.

marjanaj-a to si pol šla na brazilsko depilacijo????? Jst že neki časa zbiram pogum za touser posted image

cojkič - evo disko bo padu, pa joške ven!!! Jih bova že nekak nagubale v kakšen pušap, da bojo tam tik pod vratom user posted image Ja krtkova če boš mela ustrezn povešen dekolte gremo v lajf!!!...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
20.2.2010 13:13:07   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Srake vidim, da ga spet serjete. Sej je prav, ker mi prov polepšate dan.

Tok, da povem, da sem imela včeraj zvečer UZ. Ne morejo ugotoviti kaj je z malim narobe. Rekla mi je, da ima komaj 1080 kg (pravi, da je to premalo za 32t), da je glavica čist dol in da sem odprta. Imam strogo ležanje. J pa rekla, da bi tamal od injekcij že moral bit bolje in več migat in imet boljši utrip. Rekla je, da ga lahko medejo popadki. Zdej me skoz spremljajo. Je bil pa danes pri meni moj g. Pravi, da če bo bolje, da bom lahko šla še kaj domov vmes. Aja in definitivno bom veliko prej rodila, ker sem odprta, tako, da bomo imeli marčka.

ok naj mu bo - saj marca je ze spomlad...vazno da bo z vama obema vse okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
20.2.2010 13:13:34   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

drugace pa moram povedat, da sem ravnokar prisla domov. Iz moje prve depilacije ever! Jao user posted image Jao. Zdej sedim v šlafroku na kavču in mam noge narazen.user posted image Ne vem, ce to kej pomaga sicer. Boli k'pr norcih! Ampak sem prezivela! user posted image Zdej pa ne vem, al mi bo se kdaj ratal it, al ne? user posted image

bcljko je pa paženec položil in ne more ustat user posted image

točno tko! sm lih ustala in me še zdej tišči u želodcu... sej če bi pojedla sam 1 porcijo me najbrž ne bi user posted image

drgač pa marjanaj... prvič najbolj boli, še posebi če si se prej brila, al pa s peno ipd. zato k maš trde korenine... pol se navadš in nč ne boli... jst se načeloma kr z unim strojčkkom k ti vn popul sama... ta prvič k sm to prakticirala je itak zgledal grozn - vse krvav k je koža tko občutljiva... sam se navadš... ampak jst obožujem to bolečino... tko da občasno sm šla pol tud na brazilsko pa me ni nič bolel user posted image
zdej sm sicer lena pa se kr brijem, bom pa konc aprila spet prešaltala na "puljenje" pa pomoje kr na vosek glede na to da me bo trebuh oviru in se najbrž ne bom mogla sama user posted image

lep dan...
morm posesat pa mal pomit k pride user posted image nazaj zvečer da bo vse tip top user posted image

nax - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 20.2.2010 13:14:28 >

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
20.2.2010 16:51:27   
krtkova
Hoj, srake!!
(tole je pa postal že čisto naš pozdrav!!!)user posted image

Jst sm včeri padla v posteljo že ob 22h, sicer šla ponoč ene stokrat lulat, pa pit, sm pa vstala ob 7h, pojedla zajtrk in šla nazaj spat do pol 11h.user posted image user posted image  Kok kul!!! Sm pa sanjala, da je moj rekel, da bo pobelil otroško sobo (česar zdaj ne more, ker je polna šare). In prejle mi pove, da se je z lastniki zmenu, da čez 14 dni pridejo spraznit bodočo otroško sobo. In me je vprašal, glede na te preroške sanje, če sem tud že o kakšnem novem avtu sanjala.user posted image user posted image

Drugače pa danes bolj lenarim, samo perilo perem in obešam in kosilo sva prej skuhala. Pol pa hop nazaj na kavč in pred TV. Kok mi paše!!user posted image  Zvečer pa greva na dve žurki!!user posted image

depilacija - ravno dans pod tušem sem razmišljala da moram nujno na brazilsko. Je res, da prvič najbl boli, sam mene vseeno VEDNO boli!!user posted image  A je vredno!!!!!!!

maliMišek - sm vidla tvoje fokte na FB. IN a veš, k si včasih ustvariš eno podobo človeka, ki ga ne poznaš, pa tkole čvekaš po forumu? No, tebe sm si točno tko predstavljala sm se kr nasmehnila, ko sem to ugotovila!!!

Zdejle mi je pa moj dragi pripravil en dober angleški čaj in tkooo lepo diši in tko je dobr. Že dolgo nisem pila pravega čaja, in mi ful paše.

Nax - očitno boš imela ribico - enga nežnega fantka. Mislim, da si super to zadela, čeprav proti svoji volji!!user posted image  Sam veš kaj - pol boš pa ti nam svetovala, k bomo čist neubogljene!!! Boš prava strokovnjakinja že!! Men se zdi to ful dobr!!

Neka_noč - ti greš obiskat nax,a ne?? Polubčki jo še v našem imenu, prosim!!user posted image

Še malo o vremenu: ogabno je!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 20.2.2010 16:52:47 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
20.2.2010 17:11:51   
neka_noč
... mi smo nazaj s praznovanja.... sem najedena .... počutim se ko boben. user posted image Pa nisem veliko pojedla, a kaj ko mi zadnje čase spet intenzivno trebuh raste - me prav tišči. V pon. boste v Zvezdi videle prvo en orjaški trebuh, nato še vedno trebuh, no, potem pa mene.  user posted image Res ne vem kam misli še zrasti. To je že višek. Kar napenja se. Notri pa se mali tako preteguje, da je prav nadležno. Danes me je tako zabolelo ... mi je bilo tako kot bi me močno uščipnil - sam mi ni jasno kako bi to lahko izvedel z nogico user posted image Moj oči se je hecal, da je to zato, ker mu še nisem postrigla nohtov - da me z nohti ščipa..... mislim, no comment. user posted image

Krti vreme je itak izpod kritike. Zdaj mi je pa to že too much. Me naj bi rodile spomlade, zunaj pa je še vedno kar zima. user posted image
Ja, Nax grem obiskat - zdaj ko bo prebrala tisto o poljubčkih se bo sigurno potuhnila - se bo bala, da jo bom res ful polubčkala - nas/vas je veliko in potem bo tudi veliko poljubčkov. user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
20.2.2010 17:45:06   
majkl
ojla

dan za lenuharjenje.....a misli že nehat ta dež?????
pa tole da smo doma zarad tazga vremena ni čist nč dobrga....po obilnem kosilu, mam seveda že tretjo porcijo sladoleda pri sebi...no zdej sm si kr banjco prnesla -k se mi ne da več po mal hodt it iskat-pa še mal nutele sm si gor dalauser posted image mnjami

neka_noč...a si ti napisala nekej o nutelinem tiramisuju. A maš mogoče recept-k sliši se noro dobr

depilacija...jst kr hodim, pa mam občutek, da zdej k sm noseča ful bl boli...ne vem mogoče je koža bl občutljiva od vseh teh hormonov

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
20.2.2010 18:29:55   
neka_noč

N U T E L I N      T I R A M I S U  500 g maskarpone sira 1/2 l sladke smetane 200 g Nutelle kuhana kavapiškoti Savoiardi  Kuhano kavo ohladimo, po želji ji dodamo mleko. V kavi namočimo piškote in jih položimo na pekač. Nato damo kremo, spet piškote in spet kremo. Krema: stepemo sladko smetano, dodamo maskarpone in Nutello ter narahlo premešamo. Namažemo po piškotih.     Po želji lako damo več nutellle noter, če se vam barva zdi prebleda

Neposredna povezava do sporočila: 3515
20.2.2010 18:30:59   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

N U T E L I N      T I R A M I S U  500 g maskarpone sira 1/2 l sladke smetane 200 g Nutelle kuhana kavapiškoti Savoiardi  Kuhano kavo ohladimo, po želji ji dodamo mleko. V kavi namočimo piškote in jih položimo na pekač. Nato damo kremo, spet piškote in spet kremo. Krema: stepemo sladko smetano, dodamo maskarpone in Nutello ter narahlo premešamo. Namažemo po piškotih.     Po želji lako damo več nutellle noter, če se vam barva zdi prebleda

Joj, kaj je zdaj iz tega nastalo.... sem kar kopirala iz Worda.....
No ja. Upam, da se znajdeš, če ne, ti še enkrat - lepše napišem.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
20.2.2010 18:56:45   
krtkova
sm še jst skopirala, ker se sliši super!!!user posted image

a da med nosečnostjo depilacija bl boli?????user posted image  jaoooooooooooooouser posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
20.2.2010 19:10:42   
majkl
tnxxxxxxxxx neka_noč.....bomo probal recept-kr mamljivo deluje

ja za depilacijo mam pa jst tak občutek-lahk sm pa sam bolj občutljiva, zdej k sm noseča...sam po mojem bo kej na tem, k recimo pravjo kozmetičarke, da je tut pred menstruacijo depilacija bl boleča-ker je koža bolj občutljiva

pa zadnjič mi je lih kozmetičarka razlagala, da majo ful porast nosečk za depilacijo bikinija al pa brazilske tik pred porodm (da je zgleda prou trend ratu) -da te ne rabjo pol v poronišnici brit-pa še en mesec po porodu maš mir

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
20.2.2010 19:14:53   
majkl
pa ne delam nobene reklame
itak je pa smešno it s trebuhom na depilacijo (bikinija recimo)-k si k en okoren slonček tm na uni mizi
pol ti pa reče, mal nogo dvigntuser posted image -pa rata problem....

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
20.2.2010 20:02:54   
marjanaj
neka_noč jest sem ista user posted image sem zdele k balon, tolk sem nazrta. Danes sva imela na obisku se nase domace ljubljancane (mat& fotr, sestra & fant in njena dva frockota 4,5 let in 2,5 let). Pa sem se za njih pekla toaste in smo se francosko zraven jedli, potem pa itak se torta, ki jo mami vedno naredi user posted image . Se dobr da sem mogla skoz za tamalimi laufat, da se je vsaj malo kalorij pokurilo user posted image . Jutri pa kamnisko stran familije peljem ven jest. Tradicija za r. dneve, ki sem jo pac z novim fantom (zdej mozem) mogla posvojit. user posted image .

Zdej pa nazaj v šlafrok in noge narazen user posted image . mkbk ja jaz sem tudi že ene par let user posted image zbirala pogum, da se spravim na depilacijo. Se brijem sama ze odkar sem prve kocine vidla user posted image , ampak vedno samo pod tušem brez raznih krem. user posted image No in ker se zdej obsolutno ne morem vec brit, mi ni preostalo drugega. Je pa rekla kozmeticarka, da dobr ker sem prisla "vsaj" tolk zgodaj pred PDP, za prvic, ker potem bi me se bolj bolelo user posted image haloo?! A je to se mogoce? Drugace pa nisva naredile cisto brazilske v nulo, ker je rekla, da za prvic ne bi prezivela user posted image . Tako da sva skor skor. Cist mal kocinc je ostalo... krtkova a ne, da bo vedno bolelo? Ne vem, kako si se bcljka lahko navadila na to bolecino? A mislis, da te bo zdej spet bolj bolelo, ker si se nekaj casa zdaj brila? Ampak jaz imam se zdej cisto vneto in rdeco kozo user posted image . Sem si danes ze parkrat namazalo z Bepanthenom, ampak imam samo roza doma, ki je mazilo in ne navadnega, ki je baje boljsi? Pojma nimam. Imam pa se doma losjon Bepanthol. A je ta mogoce boljsi za po depilaciji? Srake s prakso, kaj pa ve priporocate?

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
20.2.2010 20:40:10   
petrca2507
Jaz se zaenkrat depiliram še kar doma in sicer 1x mesečno. Večkrat mi ni treba. Kar se tiče bolečin, sem se mogoče že preveč navadla, al pa tista prava bolečina še ni prišla user posted image .
Se pa skoraj vedno depiliram nekaj minut po tuširanju. Se mi zdi, da topla voda mal zmehča dlake in gredo potem lažje ven. Če pa slučajno pride do pordelosti, se pa z Bepantholom namažem. Nekak ga lažje in hitreje razmažem, kot Bepanthen.

Smo pa tud pri nas danes ornk jedl. Babica od mojega dragega je praznovala rojstni dan in smo imeli obiiiilno kosilo. Poleg tega pa še gibanico in po njej še torto. Vam povem, da sem na koncu pri torti obupala in jo pojedla samo pol user posted image .

Glede vremena pa ne bom preveč komentirala. V Šiški sneži že od 2h. Vmes je mal deževal, zdej pa spet sneži, kot pri norcih.

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
20.2.2010 20:52:36   
MaliMišek
Vreme je pa res že tako moreče.....sploh več nimam besed......sem se hotla malo razvedrit s sladkarijami, pa sem očitno pretiravala in mi je sedaj user posted image , pa še koža mi je premajhna.....jao moje tehtanje v torek user posted image .... sem si pa tudi jaz skopirala recept za nutelin tiramisu user posted image .

Krtkova ti si pa res žurerka user posted image , kar dve žurkici user posted image .....jaz se bom samo še odkotalila do postelje in upam da čim prej zaspim.

Jst sm tud špegala po slikicah user posted image , in veš kaj sem se najprej vprašala.....kako lahko še vedno zapneš svojo mega bombastično roza bundo....jaz svojih namreč že kar nekaj časa ne morem user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa bolečin tiče...mene med nosečnostjo vse bolj boli...že od samega začetka, zato se resno sprašujem kako bom preživela popadke user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej se grem pa kotalit do postle....

Neposredna povezava do sporočila: 3522
20.2.2010 20:57:57   
bcljka
marjanaj - vseen je s čim se namažeš sam da se... ta roza (sej ne vem a je roza) bepanthen je kul, pač ta k dezinficira in celi... če maš pa ful rdeč pa kkšna aloa tud dobr dene...
sm že večkrat pozim prakticirala da sm se brila pa šla pol na depilacijo... pa ni blo tok krize...

tud jst sm se uspela dons napokat k balon... k me je user posted image pelu vn jest... zato k je on na vsak način hotu pico... in pol sm se komi zvalila doma na kavč... šele zdej mal popušča...

sm pa preden je pršu čist celo stanovanje spucala, vsak kot posebi tko da se kr sveti... user posted image je reku da tok čisto še nikol ni blo user posted image user posted image user posted image

zdej pa perm že ta tretji stroj cun... pa še 4 mam za oprat... in to je vse umazu v enem tednu!user posted image
jutr pa veselo likat user posted image user posted image user posted image

sicer pa BRAVO TINAAAAAAA! sam še zlata kolajna nam manjka... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3523
20.2.2010 21:01:04   
marjanaj
petrca user posted image hvala za nasvet. Se bom se jaz namazala zdej z Bepantholom. Sem ugotovila, da imam celo oranzen Bepanthen Plus. Bravo jaz, sploh nisem vedla, da obstajajo 3 vrste bepanthena user posted image Ta je baje za rane. user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
20.2.2010 21:02:10   
marjanaj
Men se počasi zdi, da ni večjih požeruščkov, kot smo me ljubljanske srake user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......