Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 11:10:50
|
|
|
|
krtkova
|
nax - jezijo me nadrejeni, ker so vsi totalno presrani od kar mamo novo "vlado" in se bojijo za svoja delovna mesta. Potem pa naših ramenih to počnejo. Eni so dobil neko nalogo, da neki naredijo (vidla uradni zapisnik!!), zdej pa kr da naj jst to naredim. NO, pa ne bom!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 11:16:12
|
|
|
|
sasa1975
|
pozdravljene nosečke, vas nisem brala cel vikend in sem porabila skoraj celo uro "da nadoknadim zamujeno snov" NAX sem vesela da se stanje izboljsuje in da gres počasi domov danes bodo torej KARAOKE V ZVEZDI?ce bom le uspela pridem,ker imam ginekologa in ne vem kolk se bo zavleklo,bi vas pa ful rada vidla.... mal me je strah kaj mi bo ginek. rekel,ke res sm kar nekaj setkala med vikendom in me spet vse tisci dol lepo se imejte
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 11:19:08
|
|
|
|
Anonimen
|
neka_noč jaz se nobenga ježka ne branim, ker svetovno dobro delaš, tako da s ne bom "sprdvala". krtkova tole te pa čist zastopim. Kar bodi jezna in povej, da to ni tvoja naloga.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 11:22:59
|
|
|
|
krtkova
|
Sam tok da veste: rezervirala sem v Zvezdi mizo za 10 debelih bab na ime; nosečke!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 11:27:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Sam tok da veste: rezervirala sem v Zvezdi mizo za 10 debelih bab na ime; nosečke!! Jaz bi tud
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 11:28:48
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Sam tok da veste: rezervirala sem v Zvezdi mizo za 10 debelih bab na ime; nosečke!! Jaz bi tud sori
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 11:43:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej se boste še zame najedle a ne. Ve boste pa men fouš v sredo k mi bo neka_noč prinesla najboljšiga ježka
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 11:56:05
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova nax - jezijo me nadrejeni, ker so vsi totalno presrani od kar mamo novo "vlado" in se bojijo za svoja delovna mesta. Potem pa naših ramenih to počnejo. Eni so dobil neko nalogo, da neki naredijo (vidla uradni zapisnik!!), zdej pa kr da naj jst to naredim. NO, pa ne bom!! Ne se jim pustit!! Jaz sem dokler nisem zanosila vedno dobivala dodatne zadolžitve, ker so imeli nekateri idejo da pritisnem na dve tipki in podatki padejo ven. No zdaj ko me bo morala ta ista oseba nadomeščat je pa kar naenkrat panika ker mam fuuullllllll nalog in ne ve kako bo zmogla . Ko me pa kak dan ni v službo pravošasno, je pa itak cela panika, če slučajno ne bom več pršla nazaj . No jst sm pa mal in se ob vsem tem neizmerno zabavam .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 11:59:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivjo punce. Jaz sem se vedno pri tasci. Aaaaaaa!! Zdaj je sla na pedikuro pa sem hitro skocila na internet, ker drugace skoz zraven stoji in mi tecnari. Jutri pridejo montirat kuhinjo in jo bodo v sredo koncali, takrat pridejo pa se omare in postelja in kavc in potem se res seliva. Al se bom pa locila! Spet Krtkova, ko si mi sms poslala, me je skoraj kap. Telepatija. Sem sanjala o tebi in R (ker sem zadnjic vajine slikice gledala. Ful sta lustna. Nadlustna!). Sem sanjala, da sta rekla, da se bosta porocila. In da je bil R cist solzen. Kr neki V glavnem, jaz danes definitivno pridem! Ampak zdaj mi ni nic vec jasno. A gremo v soping al na tortice? No, jaz morem definitivno v dm vsaj po flasko pa dudo pa plenicke pa bombazne krpice. Bom sla kar tja, ker imam tiste bone, da to porabim pa mir. Vse ostalo pa bom v zacetku marca nakupovala, ker za nase dete se vedno nic nimam. Obleke in posteljico imam obljubljeno, kar pa sva midva kupila pa so nalepke za v sobo. Krasna starsa sva Upam, da se moj maternicni vrat ne bo odlocil biti samosvoj in se odpirat preden mu je to dovoljeno po pdp! Pupa in nax, zelim vama da se spocijeta. Drugega vama tako ne preostane Ne vem kaj ste vse se govorile. O babicah. Jaz imam eno v Prlekiji in eno v Prekmurju. Obe sta stari in zabavni in se sovrazita, ker sta se moja mati in oce locila. Bedarija. Sta pa obe ostali vdovi istega leta (4 mesece razlike) in zdaj tekmujeta kera je bolj boga. Prekmurska ful dobro kuha in je skrta. Za diplomo mi je dala 14 (ja, 14!!) centov Prleska je pa unbelivable samosvoja ampak ful radodarna, ceprav nima veliko. Pa smesna je, ker govori, da je zdaj spet samska, ker je dedi umrl (no, po njenih besedah je ze 2 leti v piskru (zari) Ampak vidim, da nas ima kar nekaj korenine v Prekmurju. Ma ja, saj je itak 3/4 ljubljane priseljene. Mogoce smo pa se v sorodu Bcljka, si se kaj pozanimala glede cen akupuntkture? Ursa, si kaj izvedela o Zimski? Pa Zvezdici pa Pikapolonica. Kako so punce? V nizkem startu? Jaz sem imela vceraj se natanko 2 meseca. Zdaj pa ne vem ce je to dosti al ne. No, to, da nimam se niti ene tetra plenice po moje ni dober znak.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 12:14:34
|
|
|
|
neka_noč
|
Aglaia ti me vedno tako nasmeješ... Večkrat se oglsi na rr. Vem, da babji stoji za tabo in ti gleda pod prste.... A brišeš zgodovino? Kaj če te čekira še takrat ko te ni? Meni tudi ni čisto jasno ali je danes shooping ali tortice Ene imajo še čas, ene pa ne.... Saj zato pa sem sama že nakupila skoraj vse, a še vedno moram v DM-a in v lekarno bi tudi šla - v halo A po Bebival hladilno mazilo, mandljevo olje,.. Pa veselila sem se, da gremo po shoopingu še nekaj pojest - kam že Krtkova? Saj res, ti boš prej šla, pa Cojka tudi, .... Nax je v bolnici.... katera pa ima potem sploh namen it v katero trgovino?! No, jaz bom vsekakor šla v trgovine. Pa mislim, da tudi jesti. Se veselim danes ob 16-ih. Bomo pa vsaj malo čvekale. Cojka, se že veselim tisto o tvoji babici in dežniku... Saj je dežnik, ne? Jao meni... Kot bi imela "možganojedca".
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 12:24:38
|
|
|
|
bcljka
|
oj srake!! sm uspela za pol ure pobegnt domov k mamo lih pavzo... sm prebrala ful nahitr in mal morm pokomentirat, čeprou Eme pa NISEM gledala in mi ni prou nič žal! drgač pa jst mam definitivno namen donsk kej kupt!! IZVIRNO SPOROČILO: mkbk bcljka - sej sm vedla da bo vse ok - btw. Jst mam pr teb filing, da morš met na tone ogromnih plišastih živali -prideva s Filipom na obisk, on jih obožuje hahaha prou maš! predn se je moj preselil so ble še po dnevni sobi in kuhni... na vsakem koraku... zdej so samo v spalnici... pa še to sm jih mogla zreducirat... katere gredo v otroško sobo... sm kr mal žalostna... pa še vedno potujem s plišasto igračko... zdej tudi moj mož... na medenih tednih je blo ful smešn... ker Jakoslon in Dimoslon (slončka) se ne peljeta v prtljagi ampak sta posebno tretirana in sta "živi" osebi kot midva še na plažo sta šla zravn bom ob priliki prlepla kkšno fotko o njujinih dogodivščinah na avjonu... kako pijete pivo IZVIRNO SPOROČILO: krtkova a nobena babica ne ponudi svoji vnukinji kaj denarja??? babica in dedek sta moja sponzorja! brez njiju ne bi mela stanovanja in avta! ta druga babica se je pa izkazala in kupila voziček za po najini izbiri... tko da se vidmo ob 16h... morm nazaj na faks aja... Aglaia, ti sporočim cene v Zvezdi...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 12:24:53
|
|
|
|
neka_noč
|
Nax sem skoraj pozabila.... glede ježka... ... mi je kar nerodno.... ampak, zdaj ti jih bom kupila.... a bo to ok? Kateri ti je najboljši? Sem mislila enega iz Zvezde (kupila ga bom jutri, da bo svež - v sredo še ne bo odprto ko bova šla iz Lj.), drugega pa.... vem pa ne vem od koga je - mislim, da od Žita? Skratka, meni je ta ful dober... Bo to ok? Zato pa dobiš dva...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 12:39:14
|
|
|
|
Anonimen
|
neka_noč sej mi ne rabiš nosit dva ježka. Ok sej sem res požeruhec, samo bo en čist ok. Me prav zanima kako bo danes zgledal tale vaš šoping. Pomoje bo bolj temeljil na torticah. neka_noč si me ravno spomnila. A za ritko rabimo navadno kremo in eno za vneto ritko (npr Ribodermin)? Kje pa se dobi mandljevo olje?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 12:49:24
|
|
|
|
pupa*81
|
aglaia jaaaa mene tudi zmeri nasmeješ! faca si! pa ne skrbi, dokler pride froc bosta zihr vse porihtala, čene pa še bolš - bodo rihtali drugi namest tebe nax za baby-rit maš lahko praško pasto, jst bom zaenkrat kar Bepanthen nucala, ker je tudi za bradavice, pa se mi ne da met 10 različnih tub pa pol študirat kjera je za kaj dobiš pa vse v lekarni, tudi mandljevo olje. no sej najbrž imajo vse tudi v (pre)mnogih baby-trgovinah
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 12:51:01
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Me prav zanima kako bo danes zgledal tale vaš šoping. Pomoje bo bolj temeljil na torticah. ja pomoje bo to namesto tortice-šoping-mcdonalds zgledlo bol tako: tortice-mcdonalds
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 13:04:42
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 neka_noč sej mi ne rabiš nosit dva ježka. Ok sej sem res požeruhec, samo bo en čist ok. Me prav zanima kako bo danes zgledal tale vaš šoping. Pomoje bo bolj temeljil na torticah. neka_noč si me ravno spomnila. A za ritko rabimo navadno kremo in eno za vneto ritko (npr Ribodermin)? Kje pa se dobi mandljevo olje? za ritko - navadno hladilno mazilo, praska pasta, otroski puder, sudocrem, bepanten roza, mandljevo olje dobis v vsaki lekarni - ce reces domace dobis njihovega, drugace pa raznih proizvajalcev
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 13:12:51
|
|
|
|
neka_noč
|
Nax seveda dobiš dva ježka! Nič se ne delaj fine. Bo en za sredo, drugi pa za četrtek. Pa še moje cimetove piškotke dobiš. Jih imam že spakirane, pripravljene. Bo malo zaloge. Tukaj ti pa pošiljam eno . Glede baby ritke ; mi smo uporabljali BebiVal (dobiš v lekarni a ne vsaki- vsaj tako je bilo prej, bom videla kako je sedaj s tem). Meni je bilo to hladilno mazilo za našega najboljše. Imela sem tudi od Bubchna. Mi je pa rekla patronažna , da je za začetek to preveč "agresivno" Od Bubchna. Mi smo stalno uporabljali BebiVal in nismo imeli nikoli nobenih problemov. No, kadar je slučajno nisem dobila in sem premostitveno kupila kako drugo - je ritka pričela rdeti, zato sem imela vedno na zalogi še eno BebiVal in je bilo vse bp. . Odvisno pa je od . Bepanthen sem tudi imela, pa ga nisem nikoli potrebovala. Tudi za bradavice ne. Je pa fino, da ga imaš. Za vsak slučaj. Tudi tokrat ga bom imela. Malo tubo. Ribodermin, praška pasta - odlično. Mi tega sicer nismo nikoli potrebovali. Je pa fino, če ima probleme z vneto ritko. Ene prijateljice so to potrebovale in so zelo pohvalile. Pa tudi splošno znano je, da to pomaga. Mandljevo olje sem iskala v BC, itn. pa nisem nikjer zasledila tistega pravega - nerazredčenega oz. da ni karkoli dodanega. SEm že mislila kupit v BC nekaj od Bubchna in sem prodajalko vprašala ali je zadeva mišljena namesto mandljevega olja in mi je rekla da je, vendar mi je svetovala, da naj grem raje v lekarno kupit "pravo" mandljevo olje brez kakršnih koli dodatkov. Da je bolje za novorojenčka. No, jaz tudi tako mislim in bom šla v lekarno po mandljevo olje. Mislim pa kasneje uporabljat oljno kopel, po kateri ne potrebuješ še ekstra mazati z oljem. Pri prvem sinu se mi je to obneslo - priporočala mi je takratna patronažna, sedajšnja pa, ko sem jo vprašala, ni bila navdušena... Pa sta obe iz istega okraja. Prejšnja je Accetova, sedajšnja pa Oven. No, jaz bom to uporabljala. Mi je bilo zelo všeč, pa še zelo praktično.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 13:17:51
|
|
|
|
Anonimen
|
O hvala za odgovore. Zdej mal delam seznam, da ga uturim mami, da bi gre kupit, ker če dam mojemu, bo polom. neka_noč pa kaj misliš, da sem sposobna zadržati enga ježka zaklenjenega do četrtka
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 13:18:54
|
|
|
|
krtkova
|
Aglaia - iiii, kolk lepe sanje si imela. Ker moj je res en tak čustven fant. Edin poročila se pa še ne bova. Sva oba že bila in sva dala tko skoz in mava zaenkrat dost. Kaj bo pa kasneje, na stara leta, bova pa še videla. Je pa rekel (hvala bogu!!!); da če še ne bi bil nikol poročen, da bi se zihr z mano poroču. Pa še to; če boš slučajno rodila preden boš vse mela, ti bom pa jst kej prinesla!! Ja, žal v šoping ne bom šla z vami. Kar mi po eno strani pravzaprav malo ustreza; nimam nič denarja, pa še kaj moram kupit mi ni čist jasno. Še vedno se zanašam na to, da grem v Udine z mojo mami in da bom kr tam nabavila večino stvari (sam da se ne bom pol zaj... in ne bom nič dobila). Al bom pa nakupovala, ko bom na dopustu, ko mi bo itak dolgčas. Tko, da MKBK - ti k tud dons ne moreš - aprila bova skupaj lahko vandrali po trgovinah. Sam pogledat vas pa nujno pridem!!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 13:22:25
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 O hvala za odgovore. Zdej mal delam seznam, da ga uturim mami, da bi gre kupit, ker če dam mojemu, bo polom. neka_noč pa kaj misliš, da sem sposobna zadržati enga ježka zaklenjenega do četrtka Bom dala ključavnico gor.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 13:23:20
|
|
|
|
Anonimen
|
krtkova a res si bila poročena. No sej mogoče pa na stara leta ne bosta vedela kaj bi ušpičila pa se bosta oženila in glej, da nas srake pol povabiš
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 13:24:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč IZVIRNO SPOROČILO: nax05 O hvala za odgovore. Zdej mal delam seznam, da ga uturim mami, da bi gre kupit, ker če dam mojemu, bo polom. neka_noč pa kaj misliš, da sem sposobna zadržati enga ježka zaklenjenega do četrtka Bom dala ključavnico gor. Verjemi, da jaz zdej z mojo predporodno depresijo vse odprem
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 13:24:59
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Ja, žal v šoping ne bom šla z vami. Kar mi po eno strani pravzaprav malo ustreza; nimam nič denarja, pa še kaj moram kupit mi ni čist jasno. Še vedno se zanašam na to, da grem v Udine z mojo mami in da bom kr tam nabavila večino stvari (sam da se ne bom pol zaj... in ne bom nič dobila). Al bom pa nakupovala, ko bom na dopustu, ko mi bo itak dolgčas. Tko, da MKBK - ti k tud dons ne moreš - aprila bova skupaj lahko vandrali po trgovinah. Sam pogledat vas pa nujno pridem!!!!! Jst bi tud šopingirala aprila....no če do takrat ugotovim kaj je treba kupt (mogoče mi v MŠ razsvetlijo možgane), pa če mi bo ta moj veeelllliiikkkkkiiii trebuh to še dopuščal .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 13:25:35
|
|
|
|
petrca2507
|
Dopoldan mi ni blo nič jasno, o kakšnem snegu ste pisale. Pol pa stopim ven in je blo vse belo . Še avto sm mogla spucat, da sem se sploh lahko odpeljala. Zdej bi pa počas res lahko posijalo sonce, temperature bi se lahko dvignile vsaj na 10+, sneg bi skopnel, s trave bi pokukali zvončki in trobentice, ... Moji babici sta bili pa tko kul, da ju zelo pogrešam. Nimam niti ene slabe izkušnje z njima, skoz sta me ujčkale in razvajale. Zdej mam pa partnerjevi babici kot za svoji. Sta tud obe zelo fajn. Za vse, ki se boste danes dobile....še zame pojejte eno tortico . neka_noč...ko sem mojmu povedala za nutelin tiramisu, so se mu kar sline pocedile . Danes se ga bom usmilila in ga probala narest. To bo še presenečenje za prejšnji teden, ko je imel RD.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.2.2010 13:28:34
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Jst bi tud šopingirala aprila....no če do takrat ugotovim kaj je treba kupt (mogoče mi v MŠ razsvetlijo možgane), pa če mi bo ta moj veeelllliiikkkkkiiii trebuh to še dopuščal . Men bo tud aprila šoping prav prišel . Do takrat bom že uspela pogledat, kaj je sestra v soboto pripeljala domov od kolegice.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?