|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
22.2.2010 9:38:41   
NATAŠA35
cojka glede da je moj že 4. ni nič čudno, da prehiteva user posted image user posted image ...me pa prov matra, tako da bom tudi danes mogla vzet buskopan, da bom lahko zdržala te bolečine...

joj krtova kak sem se nasmejala user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 9:43:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3577
22.2.2010 9:46:48   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Babice in darila - verjetno vas prekašam. No, sedaj je že nakaj let pokojna.
Jaz sem dobila za rd od nje vedno kakšen prtiček, ki ga je potegnila iz omare s staro kramo. Da ne govorim, da sem kdaj dobila čistegauser posted image user posted image user posted image user posted image
Enkrat je bil pri njej mlajši bratranec in mu je dala liziko. In ker je mali ni maral, je bilo ravno priročno darilo zame naslednji dan. Predstavljajte si veselje ob prejetju darila - na pol polizane lizikeuser posted image user posted image user posted image user posted image . No, enkrat pa me je doletela čast - pa sploh nisem imela rduser posted image - je jedla Rafaelo in ni marala mandeljna, ki je notri in ga je meni prineslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem skor pod mizo padla user posted image user posted image user posted image user posted image , zaenkrat je tvoja res zmagala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 9:46:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3579
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 9:47:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3580
22.2.2010 9:48:11   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Krtkova .... ne morem verjet ..... sem umrla od smeha, ko sem prebrala da si ji isto pakungo nazaj prnesla user posted image user posted image user posted image dobra fora user posted image .

a maš kakšno idejo, kaj naj bi drugače naredila s tako debilnim darilom????user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Si mi dala idejo kaj bom od zdaj naprej jaz počela z butastimi darili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
22.2.2010 9:49:41   
krtkova
cojka - nedvomno zmagovalka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kej tko groznega pa že dolgo nisem slišala. Me  zelo zanima prigoda o dežniku!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
22.2.2010 9:50:42   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek. user posted image user posted image user posted image
Si mi dala idejo kaj bom od zdaj naprej jaz počela z butastimi darili user posted image user posted image user posted image

Super, ti bom za RD kej ful dobrega zame kupila, pa mi ti pol vrni za moj rd, a prov??

Ej, MM, a ti pridš dons?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3583
22.2.2010 9:51:57   
MaliMišek

cojka - nedvomno zmagovalka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kej tko groznega pa že dolgo nisem slišala. Me  zelo zanima prigoda o dežniku!!!

Mene tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Predvidevam, da nas bo vse bolelo od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Krtkova, si pa načela temo......jst se že zdej smejem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
22.2.2010 10:00:34   
MaliMišek

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek. user posted image user posted image user posted image

Super, ti bom za RD kej ful dobrega zame kupila, pa mi ti pol vrni za moj rd, a prov??

Ej, MM, a ti pridš dons?

user posted image user posted image user posted image user posted image jst bom dons res pod mizo padla od vsega tega smejanja....
Še vedno tvegaš, da mi bo darilo všeč user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se mislila oglasit če bi pravočasno končala v službi. Jutri objavljamo rezultate, pa je danes pri nas cel štala

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
22.2.2010 10:01:59   
Anonimen
marjanaj ja Merlo je res ful dober g, samo mene je skrbelo to, ker tuki nimajo za nedonošenčke. So mi včeraj tudi rekli, da bi šla v Lj v primeru, da rodim.

krtkova čez dan mi je ful dobr k sem sama v sobi, samo zvečer mi pa ful ni luštno. Mam kar domotožje, ful pogrešam mojga, pa čeprav ga vidim vsak dan, pa sem doma tud po cele dneve sama, samo tukaj mi je vseeno drugače.
Ti pošiljam milijon in še več user posted image

cojka včeraj sedm potem poslala naročilo, je moj vzel račun, da bo šel plačat, samo še čakam, da bi kaj odgovorijo, ker je račun na moje ime, dostava na drugo, malo zakomplicirano. Upam, da kmalu dobiva.

No pa da vam še povem dobro novičko. Včeraj sem imela popadke (ok to ni dobra novica), sem pa imela zvečer ctg in je malemu škratku srček že malo bolje bil. Tako, da mi je danes dr rekel, da če bo tako, bom šla definitivno še lahko malo domovuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3586
22.2.2010 10:04:58   
katrinka

katrinka - sam je čustn gledat te reakcije, a ne?user posted image

ja kar ja, eni sploh ne dojamejo - a ze tko hitr al kaj je prvi stavek....user posted image

babice in darila - sem se ful nasmejala ob vasih prigodahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz moram reci da imam kar sreco, ena babica mi da denar ker ona ne bo hodila po trgovinah, ta druga pa prej tudi, sedaj je pa v domu ker jo spomin zapusca tako da nic niti ne pricakujem, ce se me spomni sem ze tako srecna da odtehta vseuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
22.2.2010 10:06:16   
MaliMišek

Nax, to je pa super novica, da boš šla lahko domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
22.2.2010 10:10:04   
pupa*81
nax supeeer user posted image - da greš domov seveda... ne zarad popadkov user posted image doma boš pa k jst - cel dan na kavču, s slabo vestjo če boš slučajno s pomivalca posodo spravla user posted image drži se!

Neposredna povezava do sporočila: 3589
22.2.2010 10:10:40   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

No pa da vam še povem dobro novičko. Včeraj sem imela popadke (ok to ni dobra novica), sem pa imela zvečer ctg in je malemu škratku srček že malo bolje bil. Tako, da mi je danes dr rekel, da če bo tako, bom šla definitivno še lahko malo domov

superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 10:19:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3591
22.2.2010 10:21:34   
Anonimen
pupa ja sej domov me bojo spustili samo če bo vse ok, če ne bom imela takih popadkov kot včeraj in če bom doma pridna, ker glede na to, da sem že odprta, moram nujno ležati.

Aja sem čisto pozabila komentirati. S temi babicami in darili ste pa tud mene nasmejale. No jaz sicer od babi vedno za darilo dobim denar, samo mi je bila pa tok smešna k mi je govorila kaj vse bo za tamalga ona kupila, no na koncu sva pa midva kupila in zdej ni nič s tem, da bi ona dala dinarčke.

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3592
22.2.2010 10:25:20   
neka_noč
Živjo srake user posted image

vas berem in sproti komentiram..... me ni bilo "gor" dva dni in ste, seveda, pridno načvekale. user posted image

Nax v Po. sem v sredo dop. oz. zj. in takoj ko bom končala s pogovorom, itn. te obiščem. Bo pa to sigurno pred 14-o uro, tako da mi daj na ZS tvojo gsm št. da te pokličem in če boš lahko, bi te prosila, da bi prišla v avlo. (Če se ne bom mogla prešvercat k tebi.user posted image )
Na modrček med spanjem se boš navadila... meni je bilo v prvo tudi obupno, a mi je tako ven teklo, da sem bila vsa založena z blazincami... Ko pa sem prenehala z dojenjem, mi je bilo pa čudno spati brez modrčka. user posted image   A rabiš kakšne blazince - ti jih prinesem? Ali pa karkoli drugega? Ježek je že na spisku. user posted image Še kaj?
Superf za novico, da boš šla lahko domov. user posted image   Če te ne bo - mi prosim javi.user posted image Bom jaz pojedla ježka. user posted image   Ti pošljem ZS z mojo gsm številko.

Tiramisu - me veseli, da sem vam lahko kaj pomagala - kar naredite ga, je čisto enostavno, za jest pa odlično! Njami!

Krtkova - zdaj pečem piškotke za vas srake AMPAK zate ne bo nič. Si me spustila pri sraka shoopingu danes user posted image   . Vem, da si pozabljiva, AMPAK veš, sem jaz tudi  , pa bom zate "pozabila" piškotke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image
Veš da so tudi zate. user posted image   Popravek - vidim da sem na spisku. user posted image user posted image user posted image
Ne pozabi plenic zame. user posted image
O... žal mi je za babico... Izkoristita čas z njo. user posted image
Ema - meni je bila tudi favoritka Nina Pušlar. Sem bila prav vesela, ko je dobila več glasov kot Langa, potem pa je sledil šok, ko so zmagali tile..... Kalamari..... Mi niso nič všeč. Menim, da bomo spet kot eni klovni na Evroviziji.... čeprav .... po drugi strani, pa itak je tam vedno en kup norcev in bolj ko si nor , očitno, prej zmagaš na Evrosongu....
Marko Vozelj - se pridružujem komentarju Krtkove..

Mkbk "borbe" z babico (taščo) glede hrane/sladkarij so mi tako znane. user posted image   Mi takrat ni bilo nič smešno. Stalno smo se kregali zaradi tega. Ona živi pod nami in na sporedu je bilo stalno filanje z bobi palčkami, bonboni, čokoladami,.... user posted image  
Upam, da smo jo do sedaj že "zdresirali" in pri drugem ne bo teh problemov. user posted image

Cojka samo da si zdaj doma!
Kaj pa glede bolniške? Saj si sploh ne upam vprašat kaj drugega....
Evo, ravno berem tvoj post glede bolniške, ...  user posted image Super vsaj za bolniško....

Nataša tudi sama delam vse v zadnjem trenutrku. Sem včeraj prala ko nora - sem našla še nekaj brisačk za user posted image , po voziček (imela bom od sina) semga šla "odpakirat" in prat.. Nabavila sva tudi že veliko večino kozmetike, ker me že 4 dni zelo dajejo krči - kot da me kakat.... Mislim, da je nevarnost, da tudi prej rodim. user posted image Me prav zanima kaj bodo rekli v sredo v Po. ko naj bi mi delali tudi ctg. 
Oprati in zlikat moram le še pleničke. To bo jutri, ker jih danes dobim še od Krtkove.

Toliko zaenkrat srake...

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
22.2.2010 10:26:50   
pupa*81
naša je tudi na začetku prijavla da bo voziček kupla user posted image  user posted image  user posted image no še dobro da sva sama porihtala vse, kdove kakšnega bi ona izbrala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
22.2.2010 10:35:18   
krtkova
user posted image nax user posted image user posted image user posted image  pridi domov!!!!user posted image

Neka noč - ja, ja , sm te vpisala mal kasneje, priznam in se za to opravičujem!!!user posted image  Sm sm pa vsaj tok pridna, da nisem pozabila plenic in jih imam v avtu!!!! Sem se včeri pozno zvečer spomnila. Pa itak jih imam že ves čas tko nastavljene  stanovanju, da jih ja ne bi spregledala. Pa se človek očitno vseh ovir doma navadi. Kajti prov nič več me niso motile sred dnevne sobe.user posted image user posted image

LAČNA!!

Pa razpizdili so me tudi v službi do konca. In veste kaj sm se odločila? Tipka; ignore!!! Prov ravnodušno se zadeve ne bom lotila, ker menim, da ni moja naloga. In ker vedno podpiram vse lenuhe tukaj, tega ne bo več. jim kaj ne bo všeč?? NI problema, od jutri dalje sem komot lahko na bolniški!!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
22.2.2010 10:39:10   
pupa*81
In ker vedno podpiram vse lenuhe tukaj, tega ne bo več.

you go girl! user posted image sm bla tudi jst zdej 4 leta budalo, pomagala vsem in vse za dobro laboratorija, ker je pač vsak prispeval po svojih močeh user posted image evo zdej pred porodniško pa sm dobila kajlo v r*** user posted image pa si morem vse sama zrihtat user posted image a sm bla budalo a? sam nikol več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
22.2.2010 10:42:06   
Anonimen
neka_noč hvala za št. Ti mojo pošljem na zs. Do srede bom ziher tukaj, pomoje do konca tedna. Nič mi ne boš odžrla ježka, se ne damuser posted image
Aja drugače pa nič ne rabim, hvala.

krtkova kaj so te spet razkurili?

< Sporočilo je popravil nax05 -- 22.2.2010 10:44:02 >

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
22.2.2010 10:43:08   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

naša je tudi na začetku prijavla da bo voziček kupla user posted image  user posted image  user posted image no še dobro da sva sama porihtala vse, kdove kakšnega bi ona izbrala user posted image

Nobenega... ker bi iskala tistega iz "pamtiveka" in ga ne bi našla.. user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
22.2.2010 10:49:16   
neka_noč
Krtkova opravičilo sprejeto. user posted image Je bilo še pred pisanjem. user posted image  
Ovire - ta je dobra. Sama si tudi "nastavljam" ovire, potem pa se nanje navadim. user posted image
V službi se pa ne pusti! Prav imaš. Kaj boš podpirala lenivce!

Nax torej se vidiva. Itak sem ti mislila prinest dva ježka. user posted image Če pa ne vem katerega imaš raje.... Pa da bo ziher!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
22.2.2010 10:49:35   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

Nobenega... ker bi iskala tistega iz "pamtiveka" in ga ne bi našla.. user posted image

hehe...ta je dobrauser posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......