neka_noč
|
Živjo srake vas berem in sproti komentiram..... me ni bilo "gor" dva dni in ste, seveda, pridno načvekale. Nax v Po. sem v sredo dop. oz. zj. in takoj ko bom končala s pogovorom, itn. te obiščem. Bo pa to sigurno pred 14-o uro, tako da mi daj na ZS tvojo gsm št. da te pokličem in če boš lahko, bi te prosila, da bi prišla v avlo. (Če se ne bom mogla prešvercat k tebi. ) Na modrček med spanjem se boš navadila... meni je bilo v prvo tudi obupno, a mi je tako ven teklo, da sem bila vsa založena z blazincami... Ko pa sem prenehala z dojenjem, mi je bilo pa čudno spati brez modrčka. A rabiš kakšne blazince - ti jih prinesem? Ali pa karkoli drugega? Ježek je že na spisku. Še kaj? Superf za novico, da boš šla lahko domov. Če te ne bo - mi prosim javi. Bom jaz pojedla ježka. Ti pošljem ZS z mojo gsm številko. Tiramisu - me veseli, da sem vam lahko kaj pomagala - kar naredite ga, je čisto enostavno, za jest pa odlično! Njami! Krtkova - zdaj pečem piškotke za vas srake AMPAK zate ne bo nič. Si me spustila pri sraka shoopingu danes . Vem, da si pozabljiva, AMPAK veš, sem jaz tudi , pa bom zate "pozabila" piškotke. Veš da so tudi zate. Popravek - vidim da sem na spisku. Ne pozabi plenic zame. O... žal mi je za babico... Izkoristita čas z njo. Ema - meni je bila tudi favoritka Nina Pušlar. Sem bila prav vesela, ko je dobila več glasov kot Langa, potem pa je sledil šok, ko so zmagali tile..... Kalamari..... Mi niso nič všeč. Menim, da bomo spet kot eni klovni na Evroviziji.... čeprav .... po drugi strani, pa itak je tam vedno en kup norcev in bolj ko si nor , očitno, prej zmagaš na Evrosongu.... Marko Vozelj - se pridružujem komentarju Krtkove.. Mkbk "borbe" z babico (taščo) glede hrane/sladkarij so mi tako znane. Mi takrat ni bilo nič smešno. Stalno smo se kregali zaradi tega. Ona živi pod nami in na sporedu je bilo stalno filanje z bobi palčkami, bonboni, čokoladami,.... Upam, da smo jo do sedaj že "zdresirali" in pri drugem ne bo teh problemov. Cojka samo da si zdaj doma! Kaj pa glede bolniške? Saj si sploh ne upam vprašat kaj drugega.... Evo, ravno berem tvoj post glede bolniške, ... Super vsaj za bolniško.... Nataša tudi sama delam vse v zadnjem trenutrku. Sem včeraj prala ko nora - sem našla še nekaj brisačk za , po voziček (imela bom od sina) semga šla "odpakirat" in prat.. Nabavila sva tudi že veliko večino kozmetike, ker me že 4 dni zelo dajejo krči - kot da me kakat.... Mislim, da je nevarnost, da tudi prej rodim. Me prav zanima kaj bodo rekli v sredo v Po. ko naj bi mi delali tudi ctg. Oprati in zlikat moram le še pleničke. To bo jutri, ker jih danes dobim še od Krtkove. Toliko zaenkrat srake...
|