|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
20.2.2010 21:32:52   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Vreme je pa res že tako moreče.....sploh več nimam besed......sem se hotla malo razvedrit s sladkarijami, pa sem očitno pretiravala in mi je sedaj user posted image , pa še koža mi je premajhna.....jao moje tehtanje v torek user posted image .... sem si pa tudi jaz skopirala recept za nutelin tiramisu user posted image .

Najbolš, da se zdej 2 dni samo še sprehajaš. Ti dam za 2 dni psici v varstvo. Boš imela fajn rekreacijo.
Jst ta teden kr mal pogrešam moje sprehode. Pse sem imela samo za crkljanje. Zato komaj čakam, da bom spet OK, da bomo lahko norele zunaj. Od metanja igrač se kr pošteno zmatram. In lahko men prej vse stran pade, kot da bi onidve nehali.

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
   [Brisano sporočilo]
20.2.2010 21:34:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3527
20.2.2010 23:46:15   
ursa_p
Cer!

Jaz sem imela v petek zadnji delovni dan ... dela toliko, da se ven nisem videla, pa tudi dokoncala nisem, ampak ni slo drugace ... grem v ponedeljek se predat posle, ker je bila sefica ta taden na dopustu. V torek pa poslovilna zabava. Sem bila cisto celo nosecnost v sluzbi brez enega dneva bolniske ... po moje so bili v moji sluzbi zelo zadovoljni. user posted image

Krci ... zdej me pa dajejo cist vsak dan (ze 4 dni). Samo da vstanem, me ze prime krc. Pa ponoci imam skoz krce. Pa tudi cez dan ni kaj dosti bolje. Pregled imam 25.2. ... mislim, da bi moral biti ze ctg. Komej cakam in upam, da mi bo mv pregledala, da vidim, ce se ze kaj dogaja.user posted image

Brcike ... se zmerej cez cel dan.

Popkovnicna kri ... jaz sem oddala vprasalnik, ampak na zalost nisem primeren darovalec. user posted image user posted image user posted image Jah, vsi pa tudi ne mormo bit ok. Gre pa zato, ker imamo v druzini dedno bolezen - slabo kri in smo skoraj vsi brez vranice.

Tiste, ki imate kuzke ... ne jih pozabit razglistit predno pride dojencek.

Cojka ... trebuh ... moj obseg ostaja isti, ampak se mi je pa trebuh kar precej povecal navzgor. Po obsegu je isti, je pa precej visje, kot je bil. Tako da ne gre vse v rit. user posted image user posted image user posted image user posted image

Obiski v Porodnisnici Ljubljana ... sicer so prepovedani za vse ostale razen partnerje, ampak moja prijateljica dela v KC in bo sigurno lahko prisla ... je prisla tudi prvic in to v casu, ko ni bilo obiskov, pa seveda ni bilo nobenih problemov.

Frizer ... mi mo bili vsi prejsnjo nedeljo ... sem rekla, naj me kr bolj na kratko postrize, da mi ne bo treba kmal se enkrat. user posted image

Nax ... drzi se in upam, da bo se vse ok!!! Cuvaj se!!!

Cunje ... sva sla z dragim danes v C&A in vam moram povedat, da imajo veliko izbire za nase user posted image , pa se lepe so stvari ... v H&M nimajo pa skoraj nic. Sva bila v Supernovi.

Depilacija ... res je, da ko se navadis na depilacijo, boli precej manj. Jaz se tudi sama depiliram s strojckom, pa me na zacetku, ko zacnem, se malo boli, potem pa nic vec. Drugace si pa jaz takrat, ko imam vse pordelo in pece pomagam z otroskim pudrom, da se mi koza posusi. Se gat ne dajem gor, ker se mi vse zazre v kozo. Marjanaj ... poskusi s pudrom - lahko tudi po tem, ko se namazes s kremo.
Jaz se tudi depiliram po tusiranju, ampak samo po nogah ... spodaj mi pa prav kozo posname, ce se depiliram, ko je koza se vlazna. user posted image
Kam pa hodite na brazilsko ... sem tudi jaz razmisljala, da bi sla se pred porodom, da imam potem mir. Ker sama se ne morem vec dobro obrit, mojga pa vse boli, ko mene depilira. user posted image user posted image user posted image user posted image Sej se potrudi, ampak bi sla vseen rajs v kozmeticni salon to ornk narest.

Zimska ... a se vedno nobena ne ve al je ze rodila al ne????

Lep vecer, Ursa

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
21.2.2010 8:45:27   
pupa*81
hej srake!

sonček mamo, učeri je pa cel dan snežilo, meni je blo tolk lepo, user posted image je pa klel k user posted image da bo mogu spet avte pucat user posted image glavno da imamo spet zimsko idilo user posted image

britje dokler je šlo sm se kar sama z britvico (mach3 obvezno user posted image ) zdej me pa najlažje možek kar z mašinco za striženje brez nastavka... res da ni ''v nulo'', je pa vsaj urejeno user posted image

ja, un bepanthen plus je pa za ranice, tako da je tudi kr dobr po britju user posted image

no, uživajte v sončeku user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
21.2.2010 8:47:22   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p
Frizer ... mi mo bili vsi prejsnjo nedeljo ... sem rekla, naj me kr bolj na kratko postrize, da mi ne bo treba kmal se enkrat. user posted image

no, to sm tudi jst nardila 14 dni nazaj... še dobro da, ker zdej ne morem nikamor user posted image mi je pa tudi kr ful las odčupila stran user posted image jih še zdej učasih iščem po hrbtu user posted image

pa seveda cojka dobrodošla doma user posted image glavno da ste srečno prispeli user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 21.2.2010 8:50:10 >

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
21.2.2010 10:00:17   
Anonimen
neka_noč sem v pritličju P, na ginekološkem oddelku, soba 5. Sej sem sama v sobi. Obiski so od 14h do 15.30, samo jaz grem dostkrat tud vmes kaj v avlo sedet, ker moji ne morejo hodit tako uro na obiske.

marjanaj moj g je dr. Merlo.

krtkova a takole ga ti žuriraš okoluser posted image

S temi poljubčki9 sem se pa zdele tok nasmejala. SEm imela včeraj res grozen večer, ker mi noben ni hotel nič povedat kaj je narobe in še sama sem v sobi in sem imela jokalne vaje.

cojka a tok časa ste se vozil nazaj. No samo, da si uživala dol na sončku. Pa če sem prav zasledila imate že rezervirano za naslednje letouser posted image . Glede strokovca pa no comment!!!

No, da vam še mal zatežim kaj se z nami dogaja. Danes mi je na viziti rekel, da bom res šla še lahko domov če bom pridna in če bo vse ok, ampak samo za kake 2-3 tedne, da več ne.

Aja mi je pa včeraj začel puščat iz prsiuser posted image Pa kaj nej imam ponoči modrček gor al kaj, ker sem čist umazala srajčko? Samo jaz ne morem spat v modrčku.

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3531
21.2.2010 10:02:25   
mkbk
ojla sračke user posted image

Jst še vedno v Prekmurju (pri moževih), gremo dans domov. Po mojem bo čist noro v avtu, ker ne bom malemu pustila, da zaspi (je zaspal sem grede in je bil potem do ne vem kdaj pokonci, zjutraj pa še vseeno vstane ob 6.15) Imamo pa skos borbe z babico in dedkom, ko mu stalno dajeta neke vmesne obroke in pol nič pametnega ne poje, ko je obrok. Da ne omenjam, da jih itak sploh ne briga ali je sadje in zelenjavo (to jst ful težim glede tega) in normalno ima kot vsak otrok rajš sladkarije, mislm crazyuser posted image !!!!!!!

brazilska: kok pa morš met zaraščeno tm spodi, da ti vosek prime...ker jst si to predstavljam, da je dva tedna kul, pol si morš pa že puščatuser posted image

Jst sm si pa ta tedn že dve maskari kupila in sta obe čist krš, tko da cojka, mi je žal, da nism tebi še kakega naročila uvalila...

ajde  user posted image srakice srakuljaste!

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
21.2.2010 10:28:33   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Obiski v Porodnisnici Ljubljana ... sicer so prepovedani za vse ostale razen partnerje, ampak moja prijateljica dela v KC in bo sigurno lahko prisla ... je prisla tudi prvic in to v casu, ko ni bilo obiskov, pa seveda ni bilo nobenih problemov.

ce greste cez staro porodnisnico - tam kjer so predavanja mat.sole potem pridete v novo porodnisnico in to v prvo nadstropje - tako se izognete vratarju, seveda te pa sestre na oddelku lahko vidijo...toliko v vednostuser posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
21.2.2010 11:41:00   
marjanaj
nax Merlo je pa najboljsi G v slo user posted image se nimas kaj bat. Je full kolega moje bivse direktorice in ce bi hotela bi ga zrihtala tudi meni. Ga je vsem mojim bivsim sodelavkam, ko so zanosile. Ampak jaz nisem nic komplicirala, pa sem kar tega mojega stalnega G obdrzala, ce prav ni ne vem kaj user posted image Je pac malo poseben. Glede puscanja, kaj pa ce bi imela samo kaksno oprijeto sportno majcko/modrcek, samo toliko, da si lahko das blazinice notri?

mkbk meni je kozmeticarka rekla, da naj bi bile dlakce dolge vsaj kaksen cm, zato, da jih vosek lepo zagrabi user posted image Hehehe, meni s eto zdi ze kar kosmato. user posted image . Kateri dve maskari si pa kupila, da so ti bile tako zanic?

cojka zdej se bos pa lahko vozicku posvetila!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
21.2.2010 11:57:13   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Aja mi je pa včeraj začel puščat iz prsiuser posted image Pa kaj nej imam ponoči modrček gor al kaj, ker sem čist umazala srajčko? Samo jaz ne morem spat v modrčku.

kaj pa ce das tega za dojenje gor ker so cist mehki - pa blazince notri, poskusi, jaz prej nisem mogla spati z moderckom, s tem za dojenje sem pa lahko ker ga sploh nisem cutilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
21.2.2010 12:15:28   
bcljka
jutro srake!

ena na pol prespana noč... sm mogla umes 2x vstat da sm zamenjala cune v stroju pa sušilcu... tko da zdej se mi sam še 1 pere pol pa likanje user posted image

mam pa eno vprašanje... prej mi je hotu user posted image vršt enga ogromnga plišastega slona (tehta 1kg) in je zgrešil in me zadel direkt v trebuh (k sm ležala)... mene je fuuuuuuuuul zabolel in tud v sekundi je nehala brcat in zdej sploh ne brca več od takrat... a mislte da je loh kej narobe user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
21.2.2010 17:10:12   
krtkova
Čao srake!user posted image

Včerajšnja žura...hm...hm, nič posebnega, ne mislm slabo, sam prov blazno se pa ne na enem ne na drugem ni dogajalo. Na tistem od bratove punce, mi brat ni pustil niti ene juice vodke spit, ena kolegica je bla pa totalno v šoku, ko sem rekla, da bi spila eno. Samo eno!!!!user posted image  sej se ga nism mislila na pit. Kakšni puritanci!!!!

No, kakorkoli, spat sm šla ob pol 4h in ker sva celo zabavo stala, me je kr bolelo v spodnjem delu.

Danes sva pa vstala seveda zelo pozno, pol sva se pa na hitro odločila in šla na Janče. Je bilo super lepo in lep razgled in vozila sva se po samih lokalnih cestah sredi ničesat. Matr kje vse ljudje živijo.user posted image

Brazilska - mene sicer res vedno manj boli, sam boli pa vedno! Zdej pa že dolgo nisem šla, nazadnje avgusta. Vmes (pozimi) se kr sama, s kremo (bikini, pajska), noge pa z mašinco (ki me popolnoma nič več ne boli po skor 20 letih uporabe). Zdej si pa bikini in okolice ne morem več sama, pa bom morda šla res kr na brazilsko. Mi pa precej manj in počasneje rastejo zdaj v nosečnosti!!user posted image

Nax - vsaj sama si v sobi, to je pa kr kul a ni??? A te je prišla polupčkat Neka_noč? A ti je prinesla ježka???

Bcljka - jaz mislim, da ti z medvedkom ni mogu škoditi, otroček je menda ful zaščiten. Verjamem pa,da je nehal migat, ker si se ti ustrašila. A maš angel sound a poslušanje srčka? Drgač pa počak do jutri, gibi se bodo vrnili. Če pa ne, pa bi bila rada mirna, pa pokliči giniča in se pejt mal pokazat.

Kdo zdej jutri pride v šoping?
- cojka
- aglaia
- krtkova
- bcljka
- marjanaj
??????????????????

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
21.2.2010 18:06:56   
tanika1
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Čao srake!user posted image

Danes sva pa vstala seveda zelo pozno, pol sva se pa na hitro odločila in šla na Janče. Je bilo super lepo in lep razgled in vozila sva se po samih lokalnih cestah sredi ničesat. Matr kje vse ljudje živijo.user posted image

O pol si bla pa dons zlo blizu mene, živim v Volavljah, ena majhna vasica v bližini. Sam so pa zlo lepi kraji ne?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
21.2.2010 18:55:50   
marjanaj
bcljka po moje ni nic hudega, mala je nehala divjat v tebi, ker je cutila, da si se ustrasla. Drugace pa sigurno ni panike... Pocakaj malo, bos videla, da bo jutri spet zivahna. Medo je vseeno mehek in ni trd, baby v trebuscku je pa v toliko tekocine, da sploh ni cutil po moje...

krtkova to je pa cel kriminal! user posted image Niti ene juice vodke ti niso pustili? Jao jao user posted image Pol nej pa človk hodi na žurke, a ne? user posted image

za šoping smo torej jutri zmenjene! Ob 16h v Zvezdi? Ker zjutraj ko se zbudim, bom še na lahko šla na net, potem pa grem na CSD po obrazce, pa na mesečni servis k mojemu G, pa pol še malo do fizerja, tako da pridem direkt ob 16h v Zvezdo. Upam da se ne boste preveč razpisale user posted image ker ne bo časa brat user posted image

krtkova mas ZS.

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
21.2.2010 19:16:49   
petrca2507
Pozdravljene

Jst sm šla pa dons končno mal ven. Zjutraj sem nadoknadila spanec za cel teden, seveda se mi je pridružil tud moj user posted image , psi pa so naju končno pustili pri miru vse do 10h user posted image . Sledil je "zajtrk", obisk moje sestre, potem sem spakirala pse in šla pa na malo daljši sprehod v Zajčjo dobravo. Je blo tko luštno zunaj, da bi kar cel dan tam ostala. Sonček je bil prijetno topel, kljub temu pa je seznam še vedno ogromno.

Ker sem bila cel teden bolna, je šla včeraj moja sestra po oblekice. Menda jih je ogromno in so vseh barv. Tko da morm it en dan domov, ker me v moji (stari) sobi čakata 2 škatli. Še dobr, da moji starši niso pustil sestri, da si mojo sobo preuredi po svoje. Zdej imam vsaj en prostor za odlaganje user posted image .

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
21.2.2010 19:27:41   
bcljka
tale medo je bil slon... z zelo trdim rilcem! sej zato sm se pa ustrašla... user posted image no, zdej spet brca... tko da ni panike... sam na mestu udarca od konice rilca me še vedno kr ornk boli...
sm govorila pol z dedkom k je ginekolog pa je reku da pozna zgodbe k so ženske padle po stopnicah na trebuh pa da nč ni blo... tko da ni za skrbet... user posted image

midva sva šla pa do mesta na kavo... sva komi dubla eno mizo na ljubljanski promenadi in srečala ful enga folka... jst sm si prvoščla čik ob kavi pa me je folk gledu kt da sm marsovc... brigite se zase!!!!!! ... prbližn tko k tebe krtkova glede juice vodke predvidevam... user posted image

jutr ob 16h v Zvezdi torej... k tud jst ne vem če bom lih kej na netu glede na to da bom do 14h na faksu pol bom pa itak mogla počas že proti BTCju...

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
21.2.2010 20:37:12   
MaliMišek
Hojla srake!

bcljka tudi jaz sem imela zadnjič nesrečni pripetljaj. V službi se je vame zaletel gospod in me z roko usekal direktno po trebuhu. Meni je postalo v trenutku slabo, mali je otrpnil, gospoda je pa itak skoraj kap ko je videl da sem noseča user posted image . Mali se potem kar nekaj časa ni premikal, vednar je bil potem čez čas spet fuuulllll živahen user posted image . Verjetno se je ustrašil, tako kot jaz.

Drugače je bil pa danes res lep dan, naužila sem se sončka, ki ga nisem videla že kar lep čas user posted image . Upam, da bo kmalu spet sonček.
Šibam zdej pod kovtrček, z user posted image si bova pogledala en film, potem pa počasi v pančevo....user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
21.2.2010 20:52:14   
krtkova
Sam en predlog; napihnite balon in dajte notri banano. In vržite balon v zrak, da pade na tla. Pa povejte kaj se je zgodilo z banano!!! NIČ!!user posted image user posted image  Tkole je menda nek ginekolog (Pušenjak) prikazal, kako je otroček na varnem v maternici.

Gledam EMO - ha ha, kakšna farsa!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
21.2.2010 20:55:41   
katrinka
dober vecer...mi smo iz praznovanja sestricninega roj.dne - je pol familije spet kap zadela k sva novico povedala...hahauser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
21.2.2010 21:00:41   
krtkova
marjanaj - maš zs!

katrinka - sam je čustn gledat te reakcije, a ne?user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
21.2.2010 21:07:57   
majkl
čer srake...

jst pridem jutr v zvezdo na en čvek (pa na tortico seveda) sam verjetn ne ob 4-ih. Ko končam s službo-to pa nikol ne vem točno kdaj je, tko da...se vidmo tam
Bcljka-magar tebe pokličem jutri, da preverim če ste še tam

pa en lep večer še naprej

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
21.2.2010 21:12:47   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Kdo zdej jutri pride v šoping?
- cojka
- aglaia
- krtkova
- bcljka
- marjanaj
- majkl
- Neka noč

< Sporočilo je popravil krtkova -- 21.2.2010 21:13:06 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
21.2.2010 22:53:05   
bcljka
majkl - ti me kr poklič... itak bomo najbrž do 18h tm... predn se naberemo pa pojemo bo trajal user posted image
aja majkl... to sicer ne paše k tej temi ampak vseen... sej ti greš tud v četrtek na Trojane?! gremo skp?!

smo igral naseljence otoka Catan do zdele... zdej morm pa počas v postlo glede na to da jutr pa ne bom mogla več spat... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
22.2.2010 1:20:51   
bcljka
k sm bla tko fajn pametna da grem spat... še vedno ne spim user posted image sploh nism zaspana... grozaaaaaa!!!
sej bo bolš... user posted image
še 14 ur pa 40min do sraka šopinga... user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
22.2.2010 7:56:22   
krtkova
Jutro,

danes sem vstala z levo nogo. Ne vem zakaj budilka sploh ni zvonila.user posted image user posted image  Pol sm pa še ta sneg vidla zunaj in sm ratala čist tečna. In da se ne bi slučajno dan razvil v kaj lepega, me že daje taka zgaga, da se mi kr meša.user posted image

Moram vam povedati, da danes popoldne pridem v Zvezdo na kratki čvek, potem vas bom pa žal morala zapustiti, ker sva včeraj zvedela,da od mojega babici zelo peša srček in da gre h koncu. Pa jo greva danes obiskat.

Drgač pa nič novega. Ponedeljek, šefi so se vrnili z dopustov,....user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......