ursa_p
|
Cer! Jaz sem imela v petek zadnji delovni dan ... dela toliko, da se ven nisem videla, pa tudi dokoncala nisem, ampak ni slo drugace ... grem v ponedeljek se predat posle, ker je bila sefica ta taden na dopustu. V torek pa poslovilna zabava. Sem bila cisto celo nosecnost v sluzbi brez enega dneva bolniske ... po moje so bili v moji sluzbi zelo zadovoljni. Krci ... zdej me pa dajejo cist vsak dan (ze 4 dni). Samo da vstanem, me ze prime krc. Pa ponoci imam skoz krce. Pa tudi cez dan ni kaj dosti bolje. Pregled imam 25.2. ... mislim, da bi moral biti ze ctg. Komej cakam in upam, da mi bo mv pregledala, da vidim, ce se ze kaj dogaja. Brcike ... se zmerej cez cel dan. Popkovnicna kri ... jaz sem oddala vprasalnik, ampak na zalost nisem primeren darovalec. Jah, vsi pa tudi ne mormo bit ok. Gre pa zato, ker imamo v druzini dedno bolezen - slabo kri in smo skoraj vsi brez vranice. Tiste, ki imate kuzke ... ne jih pozabit razglistit predno pride dojencek. Cojka ... trebuh ... moj obseg ostaja isti, ampak se mi je pa trebuh kar precej povecal navzgor. Po obsegu je isti, je pa precej visje, kot je bil. Tako da ne gre vse v rit. Obiski v Porodnisnici Ljubljana ... sicer so prepovedani za vse ostale razen partnerje, ampak moja prijateljica dela v KC in bo sigurno lahko prisla ... je prisla tudi prvic in to v casu, ko ni bilo obiskov, pa seveda ni bilo nobenih problemov. Frizer ... mi mo bili vsi prejsnjo nedeljo ... sem rekla, naj me kr bolj na kratko postrize, da mi ne bo treba kmal se enkrat. Nax ... drzi se in upam, da bo se vse ok!!! Cuvaj se!!! Cunje ... sva sla z dragim danes v C&A in vam moram povedat, da imajo veliko izbire za nase , pa se lepe so stvari ... v H&M nimajo pa skoraj nic. Sva bila v Supernovi. Depilacija ... res je, da ko se navadis na depilacijo, boli precej manj. Jaz se tudi sama depiliram s strojckom, pa me na zacetku, ko zacnem, se malo boli, potem pa nic vec. Drugace si pa jaz takrat, ko imam vse pordelo in pece pomagam z otroskim pudrom, da se mi koza posusi. Se gat ne dajem gor, ker se mi vse zazre v kozo. Marjanaj ... poskusi s pudrom - lahko tudi po tem, ko se namazes s kremo. Jaz se tudi depiliram po tusiranju, ampak samo po nogah ... spodaj mi pa prav kozo posname, ce se depiliram, ko je koza se vlazna. Kam pa hodite na brazilsko ... sem tudi jaz razmisljala, da bi sla se pred porodom, da imam potem mir. Ker sama se ne morem vec dobro obrit, mojga pa vse boli, ko mene depilira. Sej se potrudi, ampak bi sla vseen rajs v kozmeticni salon to ornk narest. Zimska ... a se vedno nobena ne ve al je ze rodila al ne???? Lep vecer, Ursa
|