neka_noč
|
Cojka ti kar nabavi bobek za drugo leto. da ste rezervirali. Upam, da to noč spiš. Sem pozabila prejšnjič napisat, da glede torbe za previjanje težko kaj svetujem, ker je sama niti prvič, pa tudi tokrat ne bom uporabljala. Uporabljala sem navaden ruzak iz čisto praktičnih razlogov - sama sem dala notri tiste kremice in pripomočke katere sem sama želela oz. so mi bili všeč, kot tudi to, da nekih dodatnih prostorčkov za stekleničke nisem potrebovala... zato nisem imela teh kuplenjih ruzakov kot npr. od Niveje, oz previjalnih torb. Kar pa se tiče previjalne podloge, sem uporabljala tiste za enkratno uporabo (iz Muellerja)- jih bom tudi tokrat, ker kjerkoli sem previjala, se mi nikoli ni zdelo dovolj čisto, da bi previjalno podlogo dajala/zavijala nazaj v torbo... sem jo raje vrgla stran. Čisto iz higienskih vidikov. Kar pa se tiče nekih poti na morje ali daljših izletov, sem imela "prenosno" previjalno podlogo (takšno kot doma, le manjšo), ki sem jo imela kar v avtu in sem potem kar na njej v avtu previla. Tako bom delala tudi sedaj. Tako da punce ne preveč od mene pričakovat glede nasvetov za te torbe. Boste morale same precenit katera (in če) vam najbolj odgovarja. Sama sem se zgledovala pri dveh prijateljicah, ki sta imeli te prenosne torbe, pa sta potem obe pristale na navadnih ruzakih. Stvar okusa, potreb. Če moraš imeti s seboj mleko, vodo, stekleničke in vse dodatke se mi zdi praktična, ker imaš žepe kamor lepo spraviš zadeve. Sicer pa sem danes kar nekaj nakupila. Sem prišla domov crknjena in sem prejle spala. Kupila sem drobnarije ki mi še manjkajo, a ne vsega. Pri plenicah se mi je zataknilo - nisem vedela katere bi kupila. Prvič s Pamperskami nisem bila zadovoljna,.... No, z newborn sem bila , naprej pa ne. Mislim na navadne Paperske. Mi smo potem uporabljali druge, v vijolični embalaži , mala pakunga, z elastiko zadaj - te so bile odlične, pa tudi zelo drage. Sem se pa že v sredo v Pikapolonici in danes v BC zanimala za Peg peregov gugalnik zelene barve, pa ga nimajo, kot tudi previjalen podloge (spodaj rahlo gumirana) v zeleni barvi. V obeh trgovinah naj bi dobili v naslednjem tednu - konec tedna. Tako da v pon. na sraka-shoopingu očitno tega ne bom mogla kupit. Upam, da bomo šle vsaj v kako lekarno pa DM-a ker zadeve katere mi manjkajo dobim tam. Je pa res, da tudi sama malo dvomim, kako bomo shoopingirale glede na to, da se nas toliko dobi. Moj se je samo široko nasmehnil ko je dobil odgovor koliko nas gre. Bomo pa vsaj jedle in čvekale.
|