|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
19.2.2010 14:54:03   
krtkova
Aglaia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam pazi, da ne boš še ti v bolnici pristala, ker takole živciranje ne pelje nikamor. A se ti zdi, da so aprilčice oz. tisti dve sploh vredni tega????? Mene ja zadnjič moja svakinja na FB-ju razpizdila z nekimi svojimi forami. Pol sm si pa prov rekla, da koji k.. je ona men, da si bom živce zarad nje uničevala. Brez veze.

Sam te totalno štekam, k jst sm tud kolerik!!!! In ti dajem totalno prav, kar si napisala. Ampak Zoja se bo pa ful boljš počutila, če boš lepo mirna. Ne pozabi, da v določenih krajih tud sonce bolj malo sveti, da voda mogoče ni čisto neoporečna, da imajo morda kakšne dimnike, ki spuščajo v njihovo ozračje čudne pline.... Pa vprašanje kakšno življenje imajo te punce. Ne vem, jih ne poznam, lahko le ugibam po njihovem obnašanju - napadu na cojko in nax. Glede na to, da poznam c in n, vem da sta oni dve popolnoma normalni in da mora biti nekaj na zgoraj opisanih vzrokih.

Sam sej pravim - so vredne vsega tega truda???? Mal so - da se še me mal zabavamo, ampak za živciranje pa nikakor ne. Spija raje eno pivce za živce!!user posted image

Sam si me pa nasmejala z babico od tvojega!!! Komaj čakam ponedeljkovo srečanje!!!!! Si videla, da je ob 4h v Zvezdi?? (če mi na to ne odgovoriš, ti pošljem še sms!!)

zdej pa žal moram iti, očka praznuje rd

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
19.2.2010 15:03:03   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

katrinka če se nočeš zdele vsest v avto in peljat do Postojne, dej raj dol te slikce in mi ne delaj guštauser posted image

hehe, sm zleht a neuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

katrinka...jst bi en kos tele prosim

user posted image

ja tale je res vidt njami...

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

bcljka - sicer zgleda super, sam ni čokoladno!!!

glede na to da pojem vsak dan eno ta velko milko sm probala najdt neki tazga nečokoladnega... da bom mela bolj raznoliko prehrano

no, ce hocete necokoladnega...pa prilagam tole:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

katrinka ti si pa fulll packa s temi torticami  zdele bi sla eno tako maznt! Najprej bi se lotila une ta prve k je najbolj pisana.   In se preden bi pocasi vso to glazuro marcipanovo dol pobrala in požrla, bi mi že blo slabo, ampak to me ne bi ustavilo in bi kar nadaljevala in nadaljevala. A misliš, da je vsak štuk drugacnega okusa?  Joj ze fantaziram... Mi gre na slabše počasi .

hehe, vem da sem...sej jz bi tud jedla kaj sladkega....njamiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
19.2.2010 15:04:30   
krtkova
kr priznajte, srake, da je Katrinka hudobnejša od mene?!??!user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
19.2.2010 15:06:21   
marjanaj
joj krtkova si ne zelis slisat demonstracijo te pesmice v zivo user posted image  Mi posluh tolk v minus tolče user posted image  zakaj misliš, da me imajo vsi sodelavci že poln kufr user posted image

aglaia ti lumpa kje si se skrivala user posted image  you proud mama! prav si povedala!

katrinka pa si res zlobnejsa user posted image user posted image user posted image  ampak paše, a ne? user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
19.2.2010 15:10:47   
pupa*81
aglaia has spoken right! respect! user posted image pa fajn to z stanovanjem... slikce k bo končano plizzz user posted image alpa se ti bomo kar naslikale tam user posted image user posted image user posted image

katiiii kaj ti to gor limaš!!!! user posted image user posted image user posted image že grem po banano in čokolado user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
19.2.2010 15:14:07   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

user posted image user posted image user posted image že grem po banano in čokolado user posted image

a to še kdo je razen mene...men je to THE BEST!!!!user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
19.2.2010 15:17:26   
mkbk
oooo Aglaia helou... a za lepši konc tedna, se nam pa še ti javišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
19.2.2010 15:18:38   
katrinka
ok priznam, se pac zleht...
same ste krive - kaj ste pa tok nakladale o torticah - zdaj jih pa se glejte...

no krtkova - en more zlehtnobo nadaljevati a ne...meni oci skoz prav da mi se iz riti vn gledauser posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
19.2.2010 15:19:49   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

user posted image user posted image user posted image že grem po banano in čokolado user posted image

a to še kdo je razen mene...men je to THE BEST!!!!user posted image

ja mene vsi čudno gledajo, sam banana in sladki-greh:čokolada čez je pa najbol mmmmmm

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
19.2.2010 15:30:47   
mkbk
ma jst pa banano pa nutelo ponavad (nism gli fan sladkega greha, dobr, če glih ni nč druzga), lahko pa tud navadna milka MNJASK

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
19.2.2010 15:46:44   
pupa*81
aaaa, sm skor crknla od smeha... "kaj očka ne sme rečt" user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
19.2.2010 16:03:15   
marjanaj
pupa kje si pa to staknla? JOJ ne smem se tolk režat, k se mi pol full trebuh trese pa me u rit uščipne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
19.2.2010 16:09:55   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

nasa rodilka

user posted image user posted image user posted image

V ponedeljek grem na teren in ker imam intervju ok. 11h, bom najbrž do 15:30 že fertik in priletim do 16h v Zvezdo ... če sem prav razumela, kje se dobimo? No, možek še ne ve, da bo imel varstvo user posted image . Samo še taščo prepričam, da gre po mala dva v vrtec ali možu posodi avto, pa bo.

V šoping pa najbrž ne bom šla, ker sem ta mesec že kar nekaj kupila za Jakca (no ja, morda tudi Jakico user posted image ), potem sva pa skeširala celo premoženje za popravio avta, kurilno olje, zavarovanje hiše in še eno 60-letnico user posted image .

Bcljka, user posted image  za "Rozi" user posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 19.2.2010 16:13:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
19.2.2010 16:13:23   
živa
Aja, mene je danes razkurila moževa stara mama, ki je moji tašči izjavila, da bo zihr še en fantek, ker sem tako obilna user posted image user posted image user posted image . Poleg tega, da v tretji nosečnosti najbrž ne morem imeti manjšega bušija kot v prvi, me je razkurilo to, ker pri njej štejejo samo fantje, ženske, ki ji strežejo od spredaj in zadaj, pa nis(m)o nič vredne! Uf user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
19.2.2010 16:14:09   
katrinka

aaaa, sm skor crknla od smeha... "kaj očka ne sme rečt" user posted image  user posted image  user posted image

hehe...te so dobreuser posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
19.2.2010 16:19:10   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: živa
ženske, ki ji strežejo od spredaj in zadaj, pa nis(m)o nič vredne!

najbolš da ji nehate strežt user posted image pa ne se jezit k pol boš še bol "obilna" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 18:13:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3492
19.2.2010 19:10:11   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

katrinka - zarad tebe bo danes banana split padla. Ti lumpa. Mal pazi na moje kilogrameuser posted image

ej a nismo tu solidarne ene z drugo...ce se jaz redim se dajte se ve...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
19.2.2010 19:29:18   
neka_noč
Cojka ti kar nabavi bobek za drugo leto. user posted image da ste rezervirali. Upam, da to noč spiš.

Sem pozabila prejšnjič napisat, da glede torbe za previjanje težko kaj svetujem, ker je sama niti prvič, pa tudi tokrat ne bom uporabljala. Uporabljala sem navaden ruzak iz čisto praktičnih razlogov - sama sem dala notri tiste kremice in pripomočke katere sem sama želela oz. so mi bili všeč, kot tudi to, da nekih dodatnih prostorčkov za stekleničke nisem potrebovala... zato nisem imela teh kuplenjih ruzakov kot npr. od Niveje, oz previjalnih torb. Kar pa se tiče previjalne podloge, sem uporabljala tiste za enkratno uporabo (iz Muellerja)- jih bom tudi tokrat, ker kjerkoli sem previjala, se mi nikoli ni zdelo dovolj čisto, da bi previjalno podlogo dajala/zavijala nazaj v torbo... sem jo raje vrgla stran. Čisto iz higienskih vidikov. Kar pa se tiče nekih poti na morje ali daljših izletov, sem imela "prenosno" previjalno podlogo (takšno kot doma, le manjšo), ki sem jo imela kar v avtu in sem potem kar na njej v avtu user posted image previla. Tako bom delala tudi sedaj.
Tako da punce ne preveč od mene pričakovat glede nasvetov za te torbe. Boste morale same precenit katera (in če) vam najbolj odgovarja. Sama sem se zgledovala pri dveh prijateljicah, ki sta imeli te prenosne torbe, pa sta potem obe pristale na navadnih ruzakih. user posted image Stvar okusa, potreb. Če moraš imeti s seboj mleko, vodo, stekleničke in vse dodatke se mi zdi praktična, ker imaš žepe kamor lepo spraviš zadeve.

Sicer pa sem danes kar nekaj nakupila. Sem prišla domov crknjena in sem prejle spala. Kupila sem drobnarije ki mi še manjkajo, a ne vsega. Pri plenicah se mi je zataknilo - nisem vedela katere bi kupila. Prvič s Pamperskami nisem bila zadovoljna,.... No, z newborn sem bila  , naprej pa ne. Mislim na navadne Paperske. Mi smo potem uporabljali druge, v vijolični embalaži , mala pakunga, z elastiko zadaj - te so bile odlične, pa tudi zelo drage.
Sem se pa že v sredo v Pikapolonici in danes v BC zanimala za Peg peregov gugalnik  zelene barve, pa ga nimajo, kot tudi previjalen podloge (spodaj rahlo gumirana) v zeleni barvi. V obeh trgovinah naj bi dobili  v naslednjem tednu - konec tedna. Tako da v pon. na sraka-shoopingu očitno tega ne bom mogla kupit. user posted image   Upam, da bomo šle vsaj v kako lekarno pa DM-a ker zadeve katere mi manjkajo dobim tam. Je pa res, da tudi sama malo dvomim, kako bomo shoopingirale glede na to, da se nas toliko dobi. Moj user posted image se je samo široko nasmehnil ko je dobil odgovor koliko nas gre. user posted image Bomo pa vsaj jedle in čvekale. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
19.2.2010 19:31:14   
neka_noč
Aja, potem dobite cimetove piškotke. Ok? 

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
19.2.2010 19:48:36   
marjanaj
neka_noc odlicno! mmmm...

evo sem nasla link od Hrabrega miška, ampak samo v angleškem jeziku user posted image V slovenscini je 100x boljš! Pa k je skoz govoril: PIŠUKA POLDI user posted image . Sem se pa spomnila besedila: "Hrabri Mišek: Najbolj spreten! Hrabri Mišek: Enkraten! Hrabriiiiiiiii Miiiiiiššššššššššeeeeeeeeeeeeeeeek!" user posted image user posted image user posted image sej vem, jest sem cist za luno... se mi ze feclja ja... nic dost bo za danes. Pridejo kolegi zdej k nama pa bomo se mal moj r.d. zapili user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
19.2.2010 19:49:08   
marjanaj
aja blond user posted image link sem hotla napopat user posted image : http://www.youtube.com/watch?v=Bjdt3Rehc08

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
19.2.2010 20:32:41   
krtkova
user posted image user posted image za une fore, kaj očka ne sme rečt!!!! Čakam,da jih mojmu pokažem!!

Rojstni dan od fotra je uspel, nažrli smo se tok, da sm šla spet user posted image , ampak to zato, ker se mi je skoz dvigovalo in mi je šlo na k... Moje torte niso razrezali, jo je oče kr celo dam odnesu!!user posted image  To mi ni bilo čist jasno!!user posted image

No, moj pravi,da je že prebral to (hm, da ne bere on te rr na skrivaj??).user posted image

Mkbk in Cojka - o kakšnem serumu vidve tole? me posebej zanima glede na to, da se govori o disco partiju s kratkimi majčkami in podobnimi stvarmi. Jst bi namreč tud!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
19.2.2010 20:32:41   
petrca2507
Dons je blo tolk govora o slaščicah, da sem za kosilo naredila sladico. Ker že dlje časa nisem bila zunaj (razen pri dohtarju), nimam ne vem kakšne zaloge doma. Tko da je bil puding z bananam in vse skupaj polito s sladkim grehom.

Pesmico od Hrabrega miška pa tud jst približno znam user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
19.2.2010 20:34:03   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

aja blond user posted image link sem hotla napopat user posted image : http://www.youtube.com/watch?v=Bjdt3Rehc08

in ti znaš tole zapeti??????? dobra si!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......