krtkova
|
Hoj, srake!! (tole je pa postal že čisto naš pozdrav!!!) Jst sm včeri padla v posteljo že ob 22h, sicer šla ponoč ene stokrat lulat, pa pit, sm pa vstala ob 7h, pojedla zajtrk in šla nazaj spat do pol 11h. Kok kul!!! Sm pa sanjala, da je moj rekel, da bo pobelil otroško sobo (česar zdaj ne more, ker je polna šare). In prejle mi pove, da se je z lastniki zmenu, da čez 14 dni pridejo spraznit bodočo otroško sobo. In me je vprašal, glede na te preroške sanje, če sem tud že o kakšnem novem avtu sanjala. Drugače pa danes bolj lenarim, samo perilo perem in obešam in kosilo sva prej skuhala. Pol pa hop nazaj na kavč in pred TV. Kok mi paše!! Zvečer pa greva na dve žurki!! depilacija - ravno dans pod tušem sem razmišljala da moram nujno na brazilsko. Je res, da prvič najbl boli, sam mene vseeno VEDNO boli!! A je vredno!!!!!!! maliMišek - sm vidla tvoje fokte na FB. IN a veš, k si včasih ustvariš eno podobo človeka, ki ga ne poznaš, pa tkole čvekaš po forumu? No, tebe sm si točno tko predstavljala sm se kr nasmehnila, ko sem to ugotovila!!! Zdejle mi je pa moj dragi pripravil en dober angleški čaj in tkooo lepo diši in tko je dobr. Že dolgo nisem pila pravega čaja, in mi ful paše. Nax - očitno boš imela ribico - enga nežnega fantka. Mislim, da si super to zadela, čeprav proti svoji volji!! Sam veš kaj - pol boš pa ti nam svetovala, k bomo čist neubogljene!!! Boš prava strokovnjakinja že!! Men se zdi to ful dobr!! Neka_noč - ti greš obiskat nax,a ne?? Polubčki jo še v našem imenu, prosim!! Še malo o vremenu: ogabno je!!
< Sporočilo je popravil krtkova -- 20.2.2010 16:52:47 >