anžetka
|
Mmm, Go_ta, solatka s tuno...kako jo narediš? Mi je ful zapasal zdele pa še nič nisem jedla dons-no, če banana, pomaranča in bobi palčke štejejo... Ja, to je ful fajn, ko se pogovarjata sej najbrž kej pa razumejo...Naš ponavad ful čeblja, ko se previjava. Kok mucev pa mate? Simonalokar, to je pa svinjsko, če tako zgubiš službo Sanikaa, Aprilčica o, ni moja mami za take stvari-poleti, skoki,... Sej ideja je kul...ampak bi jo kap...Še uro dobi od naju in torto v obliki šopka ali pa cvetja v košari-no, za to se moram še zmenit. Sanikaa, Wipeout je tud men zakon! Škoda, ker ga ni več...Je pa res za polulat se ja...od smeha Lepo se imej na HRV Topinambur lahko narediš kot pire, lahko ga spečeš v pečici, lahko ga naribaš k jabolkom ali pa v solato...Je pa to v bistvu sladek krompir, ki ga lahko ješ tudi surovega, če je svež. Je pa tud zelo dober za diabetike. Modrasmotka, muzke v živo ne bo...vsaj kolikor jst vem, midva pa ne morva denarno čez prit potem, če ji band najameva...Mogoče bo še kakšen ognjemet padel-odvisno kdaj bo mela. Ker jst bi jo s temi stvarmi presenetila... Muca, ne vem, mi smo dajali po vsakem cepljenju Calpol 1x na dan, največ 2x. Super ideje-projekcijo je mami tudi za očija nardila...Mogoče jo bom še jst zanjo. Moram slike njene dobit še iz otroštva. Potem pa skenirat in narest v PowerPointu. Najbrž bo kej takega. Hel, bogi Lukas... Kmalu se pocajtaje. Občudujem dohtarje, ki znajo pogruntat kaj je dojenčku...svaka jim čast! Aprilčica, bogi muc Men so tud Maco zastrupil-ko sem prišla domov, jo je začelo metat-dobesedno premetaval jo je, ful je mijavkala čudno, hropla, jezik ji je ven molel...potem smo pa hitro poklicali veterinarja, je prišel in ji protistrup dal. No, počasi se je umirila, sem skrbela zanjo-ji dajala vodo, ker sama ni mogla pit, božala,...in je preživela Imela sem jo pa najmanj 8let, potem je pa zginila Pa 2x na leto je mela vsaj po 5mladičev Lepo, da se bo lubi na tak način odkupil. Jst te z lahkoto berem Pa super za nove kavbojke! Tina, mater so deci pametni, ko ga pa oni žingajo in popivajo je pa vse OK Jst pravim, da nč hudega ni, če kakšno pivo al pa kozarec vina al pa žganje pri kosilu/večerji spiješ...sej to pospeši prebavo-v tem je fora. Popivanje pa pospeši rast bauhija... Nič, šibam v trgovino...je treba kej za jest kupit...