Muca83
|
Danes sem bila pa čisto cel dan zaprta v stanovanju. Zunaj je itak sam dež in sneg, tamali še vedno nosek toči in malo kašlja, čeprav je že ful boljša, moj jamra, da ga glava boli pa smrka in malo kašlja, jaz sem se pa zbudila z bolečim grlom. Tako, da smo bili kar lepo doma. Sem pa končno uspela gledat film Avatar do konca. Mi je bil zelo všeč, čeprav nisem bila prepričana, če mi bo, ker meni niso všeč Gospodarji prstanov in Harry Potterji, ki so večini ljudi všeč. No, tale film mi je bil pa hud. aprilčica, vidim, da nisem edina žrtev huronskega smrčanja. Najbolj ironično je to, da sem takega smrčača dobila jaz, ki sem bila prej ful občutljiva za spanje, vsak najmanjši šum me je zbudil. Tako, da so bile prve skupne noči popolnoma neprespane, samo takrat mi je bilo smrčanje še smešno, zdaj mi pa živce požira, če ne morem zaspat. Pol ga pa kregam, pa saj ni revež nič kriv in ne more pomagat ampak res mi gre na živce. Če ne bi smrčal bi bil pa res skoraj popoln zame Pa jaz bi se tudi izselila iz spalnice v dnevno, če bi to pomagalo. Tako imava pa majhno stanovanje in iz dnevne se gre v spalnico in se čez vrata isto sliši, še bolj me nervira, ker ga tud ruknit ne morem. Edino na hodniku in v kopalnici se ne sliši. Sem enkrat že spala na hodniku na tleh. hel32, hehe, ti si tudi sotrpinka pri smrčanju. Res nimamo drugega kot sprijaznit se. Pa super, da gre Lukasu na bolje. Še dobro, da si ga peljala v petek. anžetka, fliper je tisti obroč, ki ga daš v veliko banjo in otroka noter sedet, da se ne more zvrnit. V BC so po 30 eur, v Leclercu je bil pa 8 eur. Ga še nisem sprobala. Jaz sem bila prva, ki je šla v naši firmi kdaj na porodniško. Potem je šla pa kmalu za mano še ena na bolniško, ker je imela rizično in zdaj tudi že carta. No pri meni so na srečo kar dobro sprejeli, so pač poiskali zamenjavo, sem ga uvedla in to je bilo to. Pametovanja pa tud jaz ne maram, na srečo ga ne doživim velikokrat, pa še takrat zavijam z očmi. Večinoma so komentarji glede tega, da je kao premalo oblečena. Briga me, jaz delam po svoje. eee35, u tvoj je pa priden, da barva kuhinjo. Vidva bosta lepo vse prebelila in zrihtala, potem bo pa Aleksander shodil in vse porisal in popacal z umazanimi rokami sams, hardcore kmeta Ta je pa huda izjava! Jaz pa nisem tok pridna za uvajat GH. Zdaj ko je malo bolna raje ne dam nič novega, da ne bi pol kake pike dobila, pol pa ne bi vedla a je od hrane al od bolezni. Ma meni se tud niti ne mudi, mala rada joške vleče, meni je pa tud fajn, edino kar jo moram res pogosto dojit. Glede zgodnjega vstajanja si pa res boga. Transseksualna mačkica Danes jih pa ti od nekje pobiraš... modrasmotka, tvoj pa res veliko kaka. Meni se je to samo 2x do sedaj zgodilo, da je kakec na hrbtu ven pogledal. Polulane pa niso cunje nikoli. Pamperske so res super vpojne Saj moj tud vsako noč žaga in to v vseh položajih, edino glasnost se spreminja in je včasih res obup. Zato sem se pa navadila, da grem spat ko sem res že ful utrujena. Tako hitro zaspim in potem me ne moti več. Pa super za sedenje, moja sedi sama ene 20 sekund, potem se pa zvrne. No ko ravno o živalih teče debata - midva imava 2 morska prašička, parček, sta proizvedla 6 kom podmladka, potem je šel pa frajer pod nož in zdaj seks še vedno je, samo rezultatov ni več. Poleg tega imava pa 120 L akvarij. Tega Lana ful rada gleda, že čisto majčkena ga je rada gledala, zdaj pa kar z rokami kaže proti njemu in se ful veselo oglaša, ko vidi katero od večjih rib. Včeraj jo je moj v trgovini nesel na ribji oddelek in je bila čisto navdušena. Očitno je ljubiteljica rib