|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
19.2.2010 20:41:08   
anžetka
Muca, pomojem smo se že navadle tok mal spat...No, vsaj za v službo ne bo problem vstatuser posted image
Simonalokar, moj poje približno 150ml kašice-kokr kdaj. Sem merila v flaški enkrat, ker na lončku nimam mer.Ko mu eno stvar ponudim prvič, poje pa sam par žličk-ne polnih! Kašico mu dam dobro uro po dojenju (ali več-odvisno, saj vidiš, če je lačen), čez kakšno uro pa pri meni je mleko. Jah itak, da ne moreš primerjat al služba al pikicauser posted image Od kolegice tip je tudi dobil odpoved, ko je šel na 14dni očetovskega dopusta....prasciuser posted image Pa še to je dobil po pošti...ne bu ne mu ni noben reku...pa še v tem je fora, da je še šefa povabil, da bi z njim zapil tamalo...itak da ni šel...user posted image
Aprilčica, zdej že razmišljam, da bi naredila kot razstavo-slike, spodaj pa opis, blo bi pa okrog in okrog po prostoru...ker mogoče ne bom dobila projektorja. Nisem edinka...polbrata imam po očijevi strani. Je pa starejši od mene. Kreten... Zakaj vprašaš?
Hruškolinka, nekam hitro, ampak če nima težav...
Eee, te potolažim...? To nespanje oz. zbujanje ponoč lahko traja, baje, nekje do 3.leta...user posted image user posted image
Midva sva pa za kosilo jedla pljučno v omaki+riž in rdečo peso. Mater, ne kupim več pljučne! Sej je super dobra, ampak sem dala za 4koščke, ki se jih sploh ne naješ, 14eur!user posted image Mali je jedel pa krompir+cvetačo pa mu glih ne gre. Ga ne bom silila, jutri dobi kaj drugega...Sam ne vem kaj...mogoče muškatno bučo al pa navadno bučko. Za zajtrk je dobil pa nariban jabolček+kuhane suhe slive. Včeraj spet ni kakal, zato to...se je potem pokakal, ampak trdo, sem ga mal pomasirala in pomagala pritiskat in je šlo... Pa vedno mu dam v zelenjavno kašo mal olja, da bi ja pomagal mu kakat pa ne in ne...Prov smili se miuser posted image pa zmanjkuje mi idej kako mu pomagat-če mu sploh kej pomaga...Lahko pa traja to tud 2-3 mesece...Kako je kaj pri vaših glede kakanja?
Sem pa zvedela, da pri zaprtosti pomaga tudi če laneno seme skuham in mu potem dam to tekočino al v mlek al kašo al pa tko mal po žlički.
Kdo je zdeje zmagal v Survivorju??? Včer me je zmanjkal okrog pol enajstih...

< Sporočilo je popravil anžetka -- 19.2.2010 20:46:09 >

Sasa84

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
20.2.2010 0:11:05   
Muca83
Moj tok smrči, da lastnih misli ne slišim, pa je v drugem prostoru user posted image Pa še tamala se mi skoz zbuja, sumim, da jo zbuja njegovo smrčanje. Danes sva se že tretjič spravila gledat film Avatar, pa še zdaj nisva prišla do ene ure trajanja filma, ker mi vsakič zaspi po nekaj minutah gledanja. Sem mislila, da ga bova danes uspela pogledat do konca in potem še user posted image , pa je po 10 min filma že spal.
Danes smo šli v Leclerc, da sem nabavila fliperja, zdaj moram pa še dobro očistit banjo, potem ga bom pa stestirala.
Na včerajšnje uvajanje breskve pa ni videti rekacije user posted image edino čudno mi je, da danes ni kakala, ker res vsak dan.

simonalokar, jaz sem Lani najprej začela riževe mlečne kašice dajat, pa še zdaj jo vsak večer je pred spanjem.

anžetka, to pa prvič slišim, da je kdo zarad očetovskega dobil odpoved. Ma eni delodajalci so res pras**. No saj v naši firmi so tud enkrat eni punci, ki je imela za določen čas rekli, da "niso dobrodelna ustanova" in ji niso podaljšal zarad nosečnosti. Mogoče daš pa lahko Anžetku kar vsak dan za pit vodo v kateri je bila suha sliva namočena, če bi mu pomagalo ali pa kar slivo za jest. Al pa postan donat, pa Lectocan sirup obstaja za preventivo. Sem precej brala na to temo 3 mesece nazaj, ko smo imeli te probleme. Sem brala, da ko otroček nekajkrat trdo kaka in ga boli potem poveže kakanje z bolečino in naslednjič tudi če ga prime ne kaka, ker ga je strah in posledično spet trdo kaka in nastane cel začaran krog. V Surviverju je pa Aca zmagal.

Zvoki iz spalnice so se umirli, zdaj lahko vsaj normalno muzko poslušam. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
20.2.2010 6:30:30   
simonalokar
anžetka ... imate tudi vi probleme s kakanje. Naša je ko ni jelda GH kakala 6 na dan, zdaj pa mi že 2 dni. Sem včeri dala ji jaboko pa slive skupi kuhane; nato pa še ta sok od kuhanja. In nato se je pokakala. Veš kaj tudi pomaga: vartirno palčko namoči v hladilno mazilo in jo narahlo pootisni v danko - to je pr men skarjna sila in se pokaka.

Hvala za nasvete glede hrane, koliko vaše kj pojedo. Bomo vidl kako bo. Jaz zaenkrat dobiva kosilo in večerjico. ker sem kumaj začela. Pa še v DM moram iti po kakšno kašico, pravjo da imajo ful dobre - vsaj vanilijeva. Sporočamo kako je šlo.

Je katera že dala kivi za jest.user posted image user posted image

Najprej jabolko, banaba, hruška, kaj pa pol od sadjauser posted image

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
20.2.2010 7:19:38   
aprilčica07
Jutro,

spali ok, sicer Julija je v akciji že dve urce, ma naj ji bo.. Jakob pa še spi. Jst pa spet kafe pijem.user posted image Da lahko očke držim odprte, ker je madam vstala pred 5..user posted image user posted image

anžetka: ma tako sem si naredila eno sliko v glavi, da si edinka.. nimam pojma zakaj, no sem pač vprašala in ugotovila, da sem falila..user posted image user posted image zaradi očetovskega odpoved? ne moreš zastopit, res ne... user posted image user posted image pol pa imej otroke, in to čimvečj.. fuj, banda...........user posted image user posted image user posted image user posted image kakanje: si provala srednje toplo vodo, fanj sladkat? res moraš naredit ogabno sladko in mu dat spit.. Jakobu je to vedno pomagalo.. provaj, nimaš kaj izgubit.. veš kaj tudi pomaga? žlička olivnega olja, tista mala, kavna .. samo zdaj  nevem, če to lahko že daš pri 6 mesecih, Jakobu sem to dajala ko se je Juli rodila, ker od šoka ni kakal po 6 dni, pa sta ti dve stvari vedno pomagali...user posted image
simonalokar: naša je jedla banano, hruško, jabolko, breskvo, marelico in slive.. drugega še nisem dala provat, ampak počasi bom kašen kivi dala in tako dalje...
hruškolinka: če Martin nima težav... jst sicer sem pr glutenu malo bolj previdna in bom počakala, da bo mala dopolnila vsaj 6 mesecev.. sicer je pa skorjo kruha tudi naša že glodala...user posted image
muca: sem se ponoči izselila iz spalnice, zaradi smrčanja, sem mislila, da znorim..user posted image user posted image sem prišla kr na kavč spat, ker drgač bi ga preko balkona fliknila.. saj vem, da si ne more pomagat, ma mene to tako znervira, da je joj.. pa pol ne morem spat, ker sem tolko živčna..user posted image Avatar meni ni bil všeč, sem ga komaj gledala.. kaj vem, mi ne potegne.. mi je bil pa všeč film 2012, sicer malo fantastike ameriške notri, ma ok za gledat... user posted image
eee35: si dobila male prasce?user posted image

Grem v kopalnico, da se spravim v red, rabim leden tuš, da začnem funkcionirat. Saj ne more bit drgači, šla spat okoli 1, ob 5 pa bejba že v akciji.. ta ni po mami, ki bi zjutraj spala in spala..user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
20.2.2010 8:03:56   
hel32
Jutro

Mi smo spali celih 12 ur!!!user posted image Je bil ubožec tako utrujen od vsega, da se je komaj zbudil zjutraj, sem mu pravkar spucala nos, ja sem šla malo priložena navodila od antibiotikov brat, pa piše, da je hiconcil zdravilo proti bronhitisu, kronični astmi,..in takim zadevamuser posted image , zdaj pa ne vem, v glavnem, Lukas je boljši.

Dedci in smrčanjeuser posted image user posted image user posted image , porka***, sem se ob 4ih zbudila in ga je tako vlako, da sem skoraj znorelauser posted image , nisem mogla več nazaj zaspat, dokler ni vstal in šel delat, ma ne vem,zadnje dni me zgleda daje PMS, sem cela neka tečna, pa križ me pojačano boli, pa jajčniki, eh, naj se že vlijeuser posted image , pa malo me živčki zaradi Lukasauser posted image user posted image , pa saj bo!

Posrali smo se, SMRDI, SMRDI!!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
20.2.2010 8:19:49   
hruškolinka
Aprilčica, sej jaz sem z glutenom tud počakala, da je dopolnil 6 mesecev, potem sem najprej bolj malo dajala, zdej pa tko tko, kakor pride.

Hel, 12 ur ti to misliš skup, v kosu?  Mater sem ti fouš.user posted image   Moj ga še vedno serje na 2 uri ponoči. Skus neki tečnari. Dans sem ga mela sredi noči dost, ko je tečnaril na pol ure, pol pa sem ga k seb v postlo vzela, da sem vsaj 3 ure spala. Jebela!

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3231
20.2.2010 8:32:35   
hel32
Takole, rita previta, se igra, spet, tako, ko se je prej, ker se zadnje dni še igral ni več, saj pravim, kr jokal je in nosit nosit, in če bi čakala do ponedeljka bi bilo samo še slabši!
HB, pa pridno poje celo žličko zdravila, se sicer malo pokremži, pa gre, ker tavečja mi že od malega ni hotela sirupa, ko je že znala govorit je rekla P, teta, tableto!!
Anžetka, imaš prav, nekateri otroci ne spijo celo noč do 3 let, taka je bila moja 1. damica, ki je zdaj že najstnicauser posted image , pa saj rečem, vsaka nosečnost je drugačna in vsak otrok je drugačen, ni za primerjat, pa rečt, vsi so taki pa taki, moj Lukas je zlat otrok.
Glede kakanja pa ti ne bi znala svetovat, baje pomaga tudi papaja, mehča blato!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
20.2.2010 11:29:33   
anžetka
Muca, kaj je fliper? Je to sedež za v banjico? Sem te že zadnjič hotla vprašat. Pri nas v službi smo pa večinoma ženske, tako da kaj drugega ni bilo za pričakovatuser posted image Nas je pa zdej ene 7 na porodniškiuser posted image  Še tisti deci, ki jih mamo, so...ja ne vem, al pa če jih ne bi blouser posted image so nikakvi in skoraj nekoristniuser posted image  Včer je jedel nariban jabolček+skuhane suhe slive in pil sokec v kateri sem jih skuhala. No, pa je prej kakal-čist temno, trdo. Dons sem mu dala pa kašico iz kakija+malo surovega jabolčka+hruške+mal limonce+mal mlečno-žitne kašice. Je fuuul dobrouser posted image Jst sm tud to enkrat brala-da se potem napenja, da ne bi kakal, ker to poveže z bolečino...Božček moj mali...Super, da ni reakcije na breskev in upam, da je tudi ne bo. Baje so marelice bolj problematične. Ko bodo nektarine, bom tamalmu raje nektarine dajala.
Simonalokar, moj ma mlečno-žitno kašico od Humane-gres z okusom vanilije-brez glutena in sladkorja. V Mullerju majo baje boljše kakovosti. Ma ne bi mu palčke rinla v ritko...sem slišala, da mu lahko z namazano palčko samo okrog mal pomasiram in naj bi delovalo...no pri našem ni, se je pa čez kakšno uro potem sam pokakal. Kivi pa še ni za dajat.
Aprilčica, evo, tega z vodo pa nisem vedela, hvala. Olja se mu pa nisem upala kr tko dat, sem mu dala pa v kašice ponavad mal. Če bo sila, bom tud to probala. Jao, bom celo študijo naredila s tega (ne)kakanjauser posted image  Brat živi pa nekje bolj na Miškinem koncu...Notranjska...se nisva slišala že 2leti, nazadnje, ko sem ga klicala, ko je dobil hčerko. Sploh ni povedal, da bo očka. Od tretje osebe sem zvedla, da je 7.mes noseča. Vsaj sms mi je poslal, ko se je rodila...Tako da...še nisem videla svoje nečakinje. No, sem na slikici od osebneuser posted image
Hel, super, da je Lukas bolje in bravo za prespanih 12ur! Sta si zaslužilauser posted image

Sasa84

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
20.2.2010 11:33:06   
eee35
aprilčica: sem naredila takšen haloo s temi keksiči, da mi jih bojo vsi znanci nosili, pa bom bankrotiralauser posted image . Ali se bom šla preprodaje!

Mali spi, tečen, kot dreeeek! Samo z njim moraš sedet, pa se igrat, drugače pa stoka kot hudič. Moj pa se je spravil del kuhinje barvat, bom znorela, že 2 uri reže folijo, pa časopise daje po tleh, pa to, ma kar neki, razvija to folijo, da razreže, pol se mu ona valjda dvigne, ker ful lahka, pa pol ne more. Umetnik. Ko bo začel barvat, bo že cel zmatran od tegauser posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
20.2.2010 11:35:51   
anžetka
Evo, Simonalokar, to sem našla v reviji Paparica iz leta 2004...
KAKO UVAJAMO SADJE:
4-5mes: jabolko, banana, kuhane hruške
5-6mes: marelice, breskve, nektarine, mango, dinja, slive, avokado
6-9mes: borovnice, maline, robidnice, češnje
9-12mes: mandarina, pomaranča, grenivka, grozdje
od 12mes: kivi, suho sadje, jagode
KAKO UVAJAMO ZELENJAVO:
4-6mes: korenček, kolerabica, špinača, blitva, bučke
6-9mes: krompir, stročnice, brokoli
9-10mes: grah, repa, paradižnik
10-11mes: zelje, por
od 12.mes: leča, fižol v zrnju

Sam se mi zdi, da je zdej mal drugač oz. nekje piše tko, drugje tko, potem pa vedi kako in kaj in kdaj...

Sasa84

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
20.2.2010 11:48:14   
aprilčica07
Jst pa dobro muziko poslušam, na ves glas, zraven pa prepevam kot norauser posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa čem, ko neprestano lije ta k.... dežuser posted image user posted image user posted image Trenutno je komad od Coldplay,  eden mojih najlubših bendov..user posted image user posted image user posted image bi jih šla lani poslušat v Udine, pa sem bla tik pred porodm in lih ne bi pašala tja..user posted image user posted image

eee35; faca si, resničnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a kuhinjo barva? no, pa moj trenutno kuha... neki proverava, če mu bo ratalo skuhat, ma jst ne bom njegov poskusni zajec..user posted image user posted image user posted image bo kr sam jedel tiste njegove specialitete na kitajski ali nevem kašen način...user posted image
anžetka: jap, topla voda dela čudeže, ampak mora bit ogabno sladkana, pol pa je učinek ..user posted image škoda, da imata tako slab odnos z polbratom, ampak nimaš kaj.. mora bit volja na obeh straneh, da se zastopita, kajne? no, moj bratec bo pa zgleda spet na bolovanju, mu je včeraj na šihtu spet v križ stoplo in se komaj premika.. revež... imamo v familiji, da nas križ matra.. ampak on ima še tak šiht, pa je kr naprej na tabletah...user posted image ma to ni rešitev, nujno bi mogel dobit kašno drgačno službo, pa on prav, da je tle zadovoljen in da dokler bo tako laufalo.... ma za take bolečine je definitivno premlaaaaaaaaaaduser posted image user posted image user posted image

Popoldan dobimo obiske, da se vsaj malo družimo in nasmejemo z enimi kolegi, imajo lih tolko stare otroke... da malo popestrimo to gnilo soboto.. sem sita bit notri..............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
20.2.2010 12:50:00   
go_ta
Hej, čvekice! Pri nas je dopoldne deževalo, zdj sneži, vreme je res user posted image Niko je pojedel kosilce, zdaj spita z lubijem, jst pa mal na računalniku, delam ... A danes so vsi desci smrčali?user posted image Moj me je včeraj cel dan nekaj zafrkaval pa ščipal, sem mu rekla, da ga bom ponoči pretepla, ampak sem pozablauser posted image Niko se je pa zbudil ob 3, potem pa ob pol 6, sem ga k nama spakirala, pa smo spali do pol 8. Malo boljša noč, bi lahko reklauser posted image
eee, anžetka, sem tud jst slišala, da lahk ootroci slabo spijo do 3. leta, jupiiiiuser posted image Mi je mami rekla, da sem se jst do 3. leta zbujala vsaj 1x na noč. Sestra je bla pa pridna ko angelčekuser posted image
anžetka, me je aprilčica spomnila na toplo vodo. Zadnjič sem mu dala vodo, je bla topla, pa se je pokakal. Naslednji dan isto. Sem po naključju odkrila ta receptuser posted image Pa nisem nič sladkala.
aprilčica, bogi bratec ...user posted image Naj se čim prej pocajta! Dokler smo zdravi, se ne zavedamo, kaj imamo. Aja, men so Coldplayi tud zakonuser posted image
simonalokar, jst sm mu poskusla dat kivi, pa mu ni pasalo, tako da bom počakala.
hel, Lukas je spal 12 ur??? ma ti imaš zlatega otrokauser posted image Pa super, da je bolje!!
Gremo tipkat, sj v takem vremenu človek ne ve niti, kaj bi delaluser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 3237
20.2.2010 15:33:27   
sams
drage moje,
simonalokar & modrasmotka: vas je zdej fuuuul lažje brati, hvala user posted image . Ne, nisem slavistka user posted image , sem naravoslovec, čeprav mi je SLO vedno bila najljubši predmet (oz. top 2) in sem dokaj občutljiva na pravilno pisanje. Ne na forumu, seveda user posted image , ampak se vedno začudim, kako nekateri ljudje (pa so lahko šolani in vse) ne znajo skupaj spraviti en normalen dopis. Ampak dobro, ne bom komplicirala....

simonalokar: jaz sem moji dala kivi, glih zdej ga je drugi dan. Jaz vsako novo hrano dam 3 dni zaporedoma, ker pravijo, da se reakcija na hrano, če se pojavi, pojavi po največ 3 dneh. In zdej smo na kiviju. Ampak jaz ji komaj komaj skupaj spravim kako žličko v pol ure matranja. Ona ne zna user posted image  in mleko ji je očitno lažje piti. Na veliko žalost mojih jošk.... Je pa res malo shujšala, kakih 100 g, odkar imam te težave z joškami..... Upam, da bo v roku 1 meseca že jedla normalno po 3 obroke GH, kolikor berem od ostalih in kolikor imam izkušnje z Martinom bi moralo v roku 1 meseca biti vse OK.... UPAM!!!!

eee35, tebi je 6:30 zgodnja ura za se zbujat??? No, moja OBA se zbujata med 4 in 4:30 user posted image .... Pa če onadva v prejšnjem življenju nista bila neka hardcore kmeta, potem pa res ne vem....

vreme: jooooj, meni se tudi že trže od tega vremena.... pa nisem nek tip, ki sem rada  zunaj, sem bolj zapečkarica. Ampak to je višek. Včeraj, preden sem šla po malega v vrtec, sem rekla dragemu, da grem malo prej in grem do kafiča, vsaj 1 kavico spit. Ker sem non-stop doma ali v avtu do trgovine. Me je sicer malo čudno pogledal, ampak sem se malo razpihala.... In danes gremo HB na en rojstni dan, ker boga Sofija ni bila zunaj že ne vem koliko časa.... Ta se bo čisto asocializirala user posted image

mačke: še to vam moram povedati o mačkah. Čeprav jih glih ne maram, sva imela ene 2 z dragim, ker on jih ima ful rad. Obe sta v cvetu mladosti tragično izginile: eno je zgrabila kuna, drugo so si prisvojili sosedovi otroci in mačka je naju zapustila (hinavka). Ampak sem vam hotela povedati nekaj smešnega o tisti prvi mački, ki jo je kuna zgrabila. V glavnem, dobili smo jo, ko je umrl papež Wojtyla. Zato smo ga poimenovali Papi. Je bil res tak prijazen mačkon in vse. Potem ko je jeseni dragi pobiral oljke, je Papi vedno hodil za njim in skakal po drevesih. In enkrat ga je pogledal in me poklical (zaskrbljeno), da ima naš Papi vse polno čudnih izrastkov po trebuščku. In smo ga šli podrobno preučiti in ugotovili, da .... user posted image  ..... naš Papi ni Papi, ampak je Papica in tisto niso čudni izrastki, ampak joškice user posted image user posted image user posted image . Tako se vedno hecamo, da smo imeli transeksualno mačkico. Evo, upam, da sem vam malo popestrila ta turoben dan...

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
20.2.2010 18:50:37   
anžetka
Eee, in...kakšna je kuhinja?user posted image
Aprilčica, ma, kaj češ, tak je, jst se pa tud ne mislim pretegnit, če njemu dol visi. Bogi tvoj bratec...Kok je pa star? Pismo, to je kriza, če imaš tak naporen šiht...So obiski prišli, kako ste se imeli?
Sams, ja, mal si pa res popestrila z zgodbico o mucku oz. mucki ta deževno-sneženi dan...user posted image
Midva sva bla pa v Leclercu-sva šla po plenice in potem še v Mullerja po brisačke in mal kašic, potem sva šla pa k mojim na kosilo...Mislm, mami me non stop neki buzerira glede Anžeta!user posted image Sej ji kej nazaj rečem, ampak ne zaleže...kot da ne sliši. Non stop! V enem tednu me 10x ob živce sprav, ker mi pametuje in komandira in teži in...grrrrrrrrrrrruser posted image  Je naj tako, pije naj to, daj ga sem, daj ga tja, pazi to, pazi ono,...user posted image  Pa na živce mi gre, ker vsi vanjga rinejo in ga lubčkajo in se z obrazom drgnejo v njegovga...ma sej veste kaj mislm...user posted image

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 3239
20.2.2010 19:16:18   
modrasmotka
ojla da se še jez malo javim.

sams če bom zopet začela nerazumljivo pišati,me kar malo spomni.user posted image

pri nas že 2 dni lula iz nebauser posted image ne morema ne na sprehod ne pred bajto ker nimamo nikjer tako balkona da bi bile pod streho.

kakanje mi za enkrat še nimamo problemov da nebi kakal,bomo videli jutri ko smo danes banano jedli.imamo pa probleme da se tako pokaka da je umazana do polovico hrbta.2x dnevno bodije menjamo,spalni pajaci so pa obvezno vsako noč drugi.prav rekorde mi že postavlja z tem kakanjem.

sedi že tudi do 5 minut samauser posted image čeblja in pleza pa še ne.

smrčanje moj vsako noč žaga drve.se prav čudim kako jih je lahko zmanjkalouser posted image .ponavadi ga malo v rebre ruknem se okoli obrnem in naprej zaspim.mi je pa že izjavo da jaz tudi smrčim.sam dokler mi ne dokaže mu ne verjamem.

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
20.2.2010 20:36:03   
aprilčica07
Dober večer,

anžetka: obiski so šli, imeli smo se zeloo lepo, otroci so bli res pridni, ni blo treba niti enkrat zakričat na ta večja dva, se pravi na Jakoba in njihovo frajerco.. Julija se je pa tudi držala in smejala in uživala. Mi smo se pa nažrli ko  prašički in zdaj komi diham. Še torto so nam prinesli, je imel ta prijatelj včeraj rduser posted image Moj brat  ima 28 let, je zlat fantina, ampak ima probleme z križem od kar dela. Še ko je delal na Merkurju se je začelo in se zdaj samo stopnjuje in je vsako leto slabše. Zdaj dela v Lj, na eni firmi in štimajo te bazne postaje za Mobitel,  pa z elektriko se v glavnem ukvarjajo.. In ful pleza po teh visokih postajah, pa se spoti, pa ga tam gori prepiha, pa je spet štala. Včeraj so pa vlekli neke težke stvari in zdaj je obležal. Mislim da ne bo dočakal, da bi šel v pondeljk k njegovi dr, bo kr dežurni prišel prav. Glede mame: si ji povedala, da te moti? na tak lep način ji provaj razložit kako in kaj.. saj ti noče slabo, samo v tej vnemi, da bi pomagala, pol rata tako...
modrasmotka: tudi tle lije že dva dni... jutri napovedujejo sonce, komaj čakam, bomo zgnili drgač..user posted image pa poplavljale bodo spet reke tle okoli,,,
sams:  zanimiva zgodbica z muco..user posted image a imate oljke pr vas?  pri mojemu tastu jih je za prodajat.. 350 dreves..user posted image user posted image

Zdaj grem malo počivat, pol pa posravit ta nered okoli mene. Moj spravlja deco spat. Mislim, da tamala spi, Jakob pa glasno protestira..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
20.2.2010 20:48:02   
aprilčica07
Tina Maze ima medaljoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa EMO gledat in čakat, če bo kašen škandal, kot ponavadi..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3242
20.2.2010 21:01:02   
sams
opa Tina, dobro, da te imamo aprilčica, da poročaš user posted image user posted image !!!! glede eme: mogoče bo spet kaki "je.bemu sunac" user posted image user posted image user posted image  kot od Lange lani....

anžetka, jaz sem se tudi na mojo mamo ful jezila, ko sem rodila Martina. In ni hotela kapirati, vedno vse po svoje in je bila ful pametna. Zato pa ji nekako ne morem zaupati otrok, ne da se jim bi kaj zgodilo, ampak TOĆNO vem, da bi delala po svoje in ne tako, kot delamo mi. npr. ko smo Martinu uvajali GH in je imel samo 5 ali 6 jedi, ki jih je jedel, mu je kar na vrat na nos hotela dati jesti npr. svinjsko ali kaj takega user posted image  Nimam recepta, žal.....

Neposredna povezava do sporočila: 3243
20.2.2010 21:07:32   
eee35
1/3 kuhinje pobarvana, pa štekerji zamenjani, super zgleda, tako belo jeuser posted image , pa čisto. Glih prav sva začela se s tem ukvarjat, m lahko dela samo ob vikendih, ko sem doma, tako, da do aprila nam bo uspelo to vse zrihtat.

Pozabila sem, da je ema...Bog se usmili, sem vklopila za trenutekuser posted image čeprav zdaj poje ena bejba (poooojma nimam kdo je to...), pa ima zanimivo oblekco, kratka, svetleča, gor pa takšen dolg bel brezrokavnik. Pesem pa kar nekiuser posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
20.2.2010 22:52:20   
go_ta
Evo še meneuser posted image Sem mal Emo gledala, mal diplomsko delala, pol se je lubi ponudil, da me zmasira ...user posted image
Anžetka, veš, kako sem jst rešila isti problemčič z mami (je imela skoz ene nasvete): ko je ona kaj rekla, sem čist mirno rekla Mami, vem, včasih je bilo tako, pri vas, danes pa ni tako ... in ji razložiš, zakaj ti nekaj drugače delaš. Mirno poveš pa razložiš, kako je s tem danes. Pri nas je blo isto, skoz eni 'nasveti'. Sj nekatere upoštevaš, itak. Največ živcev sem izgubila, ko sem na začetku dan za dnem poslušala, zakaj mu ne dajem za pit (ob dojenju). Sem ji 100x rekla, da ne rabi, ampak nisem še uporabljala današnjega načina.user posted image Zdj pa lepo razložim, zakaj ne sme jesti medu, piti kravjega mleka ... (ja, včasih je blo tako, danes je pa ful alergij bla bla bla).
modrasmotka, user posted image za sedenje! Niko sedi naravnost, potem pa štrbunkne, tako da tega še ne znauser posted image
sams, hardcore kmeta?user posted image user posted image Si pa bogauser posted image Si se imela danes fajn zunaj bajte?user posted image
aprilčica, ma res imamo gnilo vremeuser posted image meni se že počasi meša od vsega, hočem sedet na balkonu pa uživat v sončku, hočem normalno ven ituser posted image
eee, sj april ni dalečuser posted image takrat bo pa že Aleksandr lahko pomagaluser posted image
Grem še mal pridna bit. Aja, SUPER ZA TININO MEDALJO!!user posted image Sem hotla gledat, pa je imel Niko težave s spanjem. Ve, kdaj mora mamico zafrkavatuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
21.2.2010 1:00:27   
Muca83
Danes sem bila pa čisto cel dan zaprta v stanovanju. Zunaj je itak sam dež in sneg, tamali še vedno nosek toči in malo kašlja, čeprav je že ful boljša, moj jamra, da ga glava boli pa smrka in malo kašlja, jaz sem se pa zbudila z bolečim grlom. user posted image Tako, da smo bili kar lepo doma. Sem pa končno uspela gledat film Avatar do konca. Mi je bil zelo všeč, čeprav nisem bila prepričana, če mi bo, ker meni niso všeč Gospodarji prstanov in Harry Potterji, ki so večini ljudi všeč. No, tale film mi je bil pa hud.

aprilčica, vidim, da nisem edina žrtev huronskega smrčanja. Najbolj ironično je to, da sem takega smrčača dobila jaz, ki sem bila prej ful občutljiva za spanje, vsak najmanjši šum me je zbudil. Tako, da so bile prve skupne noči popolnoma neprespane, samo takrat mi je bilo smrčanje še smešno, zdaj mi pa živce požira, če ne morem zaspat. Pol ga pa kregam, pa saj ni revež nič kriv in ne more pomagat ampak res mi gre na živce. Če ne bi smrčal bi bil pa res skoraj popoln zame user posted image user posted image Pa jaz bi se tudi izselila iz spalnice v dnevno, če bi to pomagalo. Tako imava pa majhno stanovanje in iz dnevne se gre v spalnico in se čez vrata isto sliši, še bolj me nervira, ker ga tud ruknit ne morem. user posted image Edino na hodniku in v kopalnici se ne sliši. Sem enkrat že spala na hodniku na tleh.

hel32, hehe, ti si tudi sotrpinka pri smrčanju. Res nimamo drugega kot sprijaznit se. Pa super, da gre Lukasu na bolje. Še dobro, da si ga peljala v petek.

anžetka, fliper je tisti obroč, ki ga daš v veliko banjo in otroka noter sedet, da se ne more zvrnit. V BC so po 30 eur, v Leclercu je bil pa 8 eur. Ga še nisem sprobala. Jaz sem bila prva, ki je šla v naši firmi kdaj na porodniško. Potem je šla pa kmalu za mano še ena na bolniško, ker je imela rizično in zdaj tudi že carta. No pri meni so na srečo kar dobro sprejeli, so pač poiskali zamenjavo, sem ga uvedla in to je bilo to. user posted image Pametovanja pa tud jaz ne maram, na srečo ga ne doživim velikokrat, pa še takrat zavijam z očmi. Večinoma so komentarji glede tega, da je kao premalo oblečena. Briga me, jaz delam po svoje. user posted image

eee35, u tvoj je pa priden, da barva kuhinjo. Vidva bosta lepo vse prebelila in zrihtala, potem bo pa Aleksander shodil in vse porisal in popacal z umazanimi rokami user posted image

sams, hardcore kmeta user posted image user posted image user posted image Ta je pa huda izjava! Jaz pa nisem tok pridna za uvajat GH. Zdaj ko je malo bolna raje ne dam nič novega, da ne bi pol kake pike dobila, pol pa ne bi vedla a je od hrane al od bolezni. Ma meni se tud niti ne mudi, mala rada joške vleče, meni je pa tud fajn, edino kar jo moram res pogosto dojit. Glede zgodnjega vstajanja si pa res boga. Transseksualna mačkica user posted image user posted image Danes jih pa ti od nekje pobiraš...

modrasmotka, tvoj pa res veliko kaka. Meni se je to samo 2x do sedaj zgodilo, da je kakec na hrbtu ven pogledal. Polulane pa niso cunje nikoli. Pamperske so res super vpojne user posted image Saj moj tud vsako noč žaga in to v vseh položajih, edino glasnost se spreminja in je včasih res obup. Zato sem se pa navadila, da grem spat ko sem res že ful utrujena. Tako hitro zaspim in potem me ne moti več. Pa super za sedenje, moja sedi sama ene 20 sekund, potem se pa zvrne.

No ko ravno o živalih teče debata - midva imava 2 morska prašička, parček, sta proizvedla 6 kom podmladka, potem je šel pa frajer pod nož in zdaj seks še vedno je, samo rezultatov ni več. user posted image Poleg tega imava pa 120 L akvarij. Tega Lana ful rada gleda, že čisto majčkena ga je rada gledala, zdaj pa kar z rokami kaže proti njemu in se ful veselo oglaša, ko vidi katero od večjih rib. Včeraj jo je moj v trgovini nesel na ribji oddelek in je bila čisto navdušena. Očitno je ljubiteljica rib user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
21.2.2010 8:33:43   
aprilčica07
Jutro,

smo imeli luknjasto noč, po zaslugi Jakobauser posted image kr naprej je stokal in jamral, da ga bolijo noge, in ni in ni mogel spat. Sem se bala, da bo kaj zbolel, pa zaenkrat zgleda čisto ok. Nimam pojma kaj je blo. No, Julija je pa spala od 20 do 6, dvakrat zajokala, ampak nehala sama od sebeuser posted image Smo pa že vsi pokonci, otroci na kavču, moj pa zraven umira, ker je takooo utrujen, je igral zdaj dve uri igrice na računalnik..user posted image user posted image user posted image user posted image

sams, anžetka, go ta: moja mama  je drgači povedala, če se ji kaj ni zdelo ok, ma na tak način, ki je bil sprejemljiv vsem.. ponavadi je začela z vprašanjem: a se ti ne zdi, da bi blo dobro če bi..... ni nikoli vsiljevala svojega mnenja,  je pač povedala kako in kaj in pol me je pustila, da sem sama zmozgla, če bi blo to tudi za moje otročke dobro... saj je pol hitro vidla, ali sem njeno idejo upoštevala ali ne... user posted image mi ni pa nikoli težila.. ko sem rodila Jakoba sem jih imela že 31, pa mogoče jo je tudi to malo žlajfalo..user posted image user posted image user posted image
muca: ja, smrčanje..user posted image user posted image user posted image user posted image ker je Jakob težil ponoči, sem spala v postelji, ma ne vprašaj kolko sem spala, ali se tamalga mirila, ali brcala mojga, ker je smral ko matast, zdaj sem pa vsa povožena in sesuta..user posted image user posted image user posted image user posted image včeraj zvečer smo gledala prispevek pri Viziti na pop-u o smčranju, obstajajo neke operacije, ki pomagajo, ampak ni nujno, enih 80% možnosti je, da je uspešna, 20% pa da ne pomaga nič... mislim, da mojmu smrčaču resnično ni pomoči...user posted image user posted image   Jakob tudi obožuje ribice, vsakič ko gremo v Merkator, ali pa v Qlandijo, kjer so trgovine z živalicami, moramo it notri in tam občudujemo ribice, pa zajčke, mačke....user posted image
eee35: no, važno, da je kuhinja celauser posted image user posted image    sem gledala EMO, ma niti en komad mi ni bil všeč, a sem čudna? user posted image

Upam, da bo danes kaj sonca.... neki se svetlika tam v daljavi, upam, da pride do nas...user posted image In da gremo ven, sita sem te bajte in teh štirih sten, hočemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
21.2.2010 9:36:05   
anžetka
Aprilčica, no lepo, da ste se imeli lepouser posted image Ma sem ji že na vse načine povedala, da me moti in mi gre to na živce, ampak sej pravim...kot da ne sliši. Potem, ko pa gremo in pridemo že domov, mi pa sms pošlje in se opravičuje, da mi ni hotla težit pa pametovat pa take...Ne vem...Potem je pa men bad, ker ji sploh dam vedet, da me to moti. Ta način, ki ga ima tvoja mami, je super...
Sams, sej mogoče je tud men zato težko dlje pustit Anžeta mojima...Tašča bi se pomojem bolj držala tistega kar bi ji rekla...
Go_ta, been there, done that...lahko 100x rečem, da je zdej drugače pa reče da ve, ampak me vseeno pove in ne razume, zakaj je zdej "boljše, drugače" kot je blo prej. Ni druge kot da se še naprej kregava, ker tih pa nobena ne more bit...Lahko sem neki časa tih, ampak bo slej ko prej butnilo iz mene...Pa sej fotr je isti...
Ups, Muca, hvala za razlagouser posted image Midva sva pa zadnjič kupila tist sedežek za v banjico in je kar OK-tud v Leclercu za 8eur, zdej ko je bila pa akcija je bil pa 6eur. Sva pa včer kupila super pack Pampersuser posted image Bo za neki časa, naslednjič ko bova kupila plenice, bova kupila 4ko. Si me pa ful nasmejala z morskima prašičkoma in njunimuser posted image user posted image user posted image user posted image  Drugače imava pa tudi midva akvarij in je mali tud čist navdušen nad njim, rastlinami, ribicami, mehurčki,...user posted image Začne ene take smešne glasove proizvajat, ko ga zagledauser posted image
Smrčanje-ko se moj loti smrčanja, ga tud brcanje, rukanje v rebra ne ustavita...spi ko top...ga moram najprej zbudit in zatežit, potem je pa ok...za neki časa...
Mali se je dons zbudil malo čez 3 in sem se že ful bala, da ne bo zaspal nazaj pa je...ampak potem se je spet zbudil čez slabo uro, spet zaspal in se zbudil okrog 5.30user posted image  Je pa danes kakal!user posted image Upam, da bo še kaj...user posted image  Nič, gremo jest-kakiuser posted image

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 3248
21.2.2010 10:07:19   
modrasmotka
jutro
mi smo pa danes na obroke spali.kar naprej se je zbujala pa jokala.potem sem jo ob pol 4 zjuter še previla ker sem mislila da je pokakana.pa ni bla.je skor do 5 take vragolije zganjala po postelji.očitno je bla že naspana.potem pa nevem katero je prej zmankalo.se je ob 8 zbudila pa sploh ni hotela jesti.sam čaja bi pila sedaj pa je zaspala nazaj.

mi mamo pa sonceuser posted image

saj jaz tudi uporabljam pamperske čez noč.pa je zjutraj polna plenica ker ona bi rada veliko pila čaja ponoči ali pred spanjem.sem že poskusila samo z dudo pa ni bila zadovoljna.čez dan mamo pa dm-move plenice pa samo takrat čez pogleda kakec ko sedi ko ga nakiga potem pa nevem kako to nazaj poklači-porine.

mi tudi mamo morskega prašičeka v kopalnici v škatli.in potem ko ker pride prvič na obisk pa bi rad šel na vc.vedno se ga potem kdo ustraši ker se miki začne oglašat ali pa po škatlji skaktuser posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
21.2.2010 10:14:07   
aprilčica07
anžetka: ja, moja mama ima kr dober način, za povedat, da se ji kaj ne zdi lih ok... je pa tako, da če bi provala kaj na drgačen način, bi se hitro obe vžgale, saj sva obe eksplozivni babnici (obe rojeni na isti dan,  se pravi dva huda ovna)user posted image ko sem bla jst  v cvetu pubertete in sva se z mamo kr naprej pričkali, je bil moj tata prav revček, ko naju je mogel mirit, bli sva res kot dve nori bojevnici..user posted image user posted image

Vedno pozabim pokomenitrat survivor: oddaja je bla kr neki, una dva slo komentatorja sta mi šla fejst na jetra... no, da bo Aca zmagal mi je blo pa nekako logično.. da bi ženska zmagala v srbskem survivorju je blo meni kot znanstvena fantastika..user posted image

Mi ni treba kuhat danes, kuhata tašča in moj. Tako, da imam trenutno mir, Juli spančka, moška sta pa štuk nižje. Bi lahko kaj bolj pametnega delala, pa mi ne potegne... Tudi ven mi ni še za it, piha. Bom šla po kosilu:)

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?