|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
19.2.2010 10:12:00   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

. uuu, čez 2 tedna mamo mi že prvo mini tortico user posted image (bo kar iz Leclerca user posted image )

js pa že imam plan za torto brez jajc in mleka...upam, da bo užitna user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
19.2.2010 10:12:32   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

. uuu, čez 2 tedna mamo mi že prvo mini tortico (bo kar iz Leclerca )

js pa že imam plan za torto brez jajc in mleka...upam, da bo užitna

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
19.2.2010 10:13:49   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

ne vem no jaz ne grem delat torte z samo enim nadevom k mi to ni torta ampak k rolada,ker pri roladi je samo en nadevuser posted image

in pika user posted image user posted image user posted image user posted image
js pa poleg smetane še na veliko moscarpone uporabljam. ampak zdaj vsaj do septembra to tako odpade...

zakaj pa...a maš dieto user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
19.2.2010 10:19:39   
kepica
Morgenuser posted image

Za nami je pestra nočuser posted image user posted image
Anže se je zbudil ob 1h, jokal in si tiščal roke v ustauser posted image Poslinil je celo pleničko, požvečil roke skoraj do komolcev....user posted image jokal je do 5h, sem mu dlesni mazala z eno tekočino, pa ni kaj dosti pomagalo. Potem je žvečil dudo in si je prav malo dlesen ranil, ker je grizel plastični del in ne cuclja. Ja, zgleda, da bodo zobki.Že včeraj je nekaj štrajkal s hrano. Nekaj zgleda bo, čeprav ni videti, da bi kaj ven sililouser posted image

Baby blue
, upam, da kar se da, najboljš zrihtata. Mislim...še dobro, da Lane nista imela s sabo. Sva midva tudi enkrat nekaj podobnega doživela. Ni bilo nobene hitrosti, pa naju je kr fajn zmetaluser posted image Še dobr, res, da sta bila sama in da je vse ok.

Tulpek Tjaš je pravi frajeruser posted image

Bety tudi jaz ne vidim filmčka. Poskusi s slikomatom.

En nasvet prosim. Z Anžetom sva imeli tri dni uvajanja banane pa imam občutek, da mal težko kaka. Kako najlažje rešit zadevo? Maslene večke? Ali kaj drugega?

Evo  Malinca, samo zateuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

A jih je dost? user posted image user posted image Mam šeuser posted image user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
19.2.2010 10:21:48   
kepica
Aja, še nekaj. Ali katera ve, če se da dobit kakšne piškotke brez jajc in glutena? Bi jih dala v sadno kašico. Brez glutena vem, da so, brez jajc pa nisem 100%.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
19.2.2010 10:22:16   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Lariluuser posted image . Tudi sama rada spečem in naredim kakšno torto. Ampak mene pa zmeraj želatina zezauser posted image tako, da so vse torte pri meni rahli gozdičekuser posted image

Športni del vozičkauser posted image . Kot prvo ne morem videti svoje male dame (no ona pa uživa, ko okoli gledauser posted image in ne samo enga in istga ksihta skos), kot drugo pa ste že ve napisale - ni tako "neprodušen" kot košara. HB, da smo imeli košaro in me veseli, da nismo poslušali tistih, ki pravijo, da košare ne rabiš, če se ti voziček čisto položi. Meni je prav prišla.

js sploh ne dam želatine nikamor, pa nič ne zeza.

voziček... brez košare pozimi sploh ven ne bi šla, vsaj takrat, ko je bil fejst mraz, tak da mi ni žal tistih 100 eur.
js pa našega lahko vidim, ker ima na vrhu en del prozoren in mi je to fulll všeč user posted image . sem misla že na sprehod it, pa je zaspal falot mali... zadnje dni ima neko novo veselje, ki izgleda tako, da se odloči, da mora mami malo po 6. uri vstat... se začne jokat, ga vzamem k sebi (če že ni pri meni), nič ne pomaga, ga dam na trebuh (moj), nič ne pomaga, mu dam igračo, ga dvignem na rokah nad svojo glavo, nič ne pomaga, dokler ležim. potem se pa samo dvignem, je že boljše, ko vstanem iz postelje je pa ves presrečen in se veselo sam igra v postelji user posted image user posted image user posted image user posted image Potem se do cc. 8ih trudim, da bi ga prepričala, da lahko js ležim zraven, medtem ko se on igra, ampak mi nekako ne uspe.... ne vem, kakšno zaroto ima to.

Neposredna povezava do sporočila: 3356
19.2.2010 10:23:44   
Anonimen
eee me je že kepica prehitelauser posted image
kepica jaz sm pr tamavčiju navadno baby palčko za ušesa čistit pomočila v hladilno kremo za ritko tm nekje do polovice in mu ptem s palčko šla v ritko tm 1 cm nekak in potem se je zmeri ukaku,k lahk da se je "čepek" naredu,a je bila banan že kej rjava k si mu dala? ker sveža banana požene rjava pa ustavi kakanje

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3357
19.2.2010 10:29:34   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Dober dan,

vidim, da Larilu spet štrajkauser posted image . Kje so kakšni postavnežiuser posted image user posted image

Bety Veselka filmčke nalaga na youtubeuser posted image .

Tudi sama pašem še med tiste, ki samo doji. Ja... najbolj simpl jeuser posted image . No probala za okus pa je že korenček, brokoli, cvetačo je že prej mami vso pojedlauser posted image . Danes bo morda na vrsti krompirček, pa potem koleraba, pa kakšen ohrovt in mogoče grah. Potem bi bil pa že čas, da grem počasi na sadje. No od tu me mika avokado. Sej, če ga ona ne bo pojedla, ga bom pa jaz rade voljeuser posted image .

Lariluuser posted image . Tudi sama rada spečem in naredim kakšno torto. Ampak mene pa zmeraj želatina zezauser posted image tako, da so vse torte pri meni rahli gozdičekuser posted image

Športni del vozičkauser posted image . Kot prvo ne morem videti svoje male dame (no ona pa uživa, ko okoli gledauser posted image in ne samo enga in istga ksihta skos), kot drugo pa ste že ve napisale - ni tako "neprodušen" kot košara. HB, da smo imeli košaro in me veseli, da nismo poslušali tistih, ki pravijo, da košare ne rabiš, če se ti voziček čisto položi. Meni je prav prišla.

Danes bo pa moj na dieti. Mi je dedi ričet skuhal, pa je dragi rekel, da vsega meni prepustiuser posted image

daj notr želatino fix - to je v vrečki in sam notr v maso streseš in vedno rata user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

Neposredna povezava do sporočila: 3358
19.2.2010 10:31:18   
kepica
eee me je že kepica prehitelauser posted image

Sem mogla pohitet, ker je bla že krizauser posted image user posted image

Glede kakanja pa hvala za nasvet. Bova naslednjič poskusila, ker se je pravkar pošteno pokakal user posted image Banana je bila pa sveža, rumena, čeprav, potem tolk časa jeva, da vmes že rjava postaneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
19.2.2010 10:35:23   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Naš Matic ima najrajši, če mu zapojem Medvedek ni bolan... ali pa Piko Poko... načeloma pa karkoli, sam da zasliši petje se takoj umiri.

Upam, da te glavobol hitro zapusti.

Js sem en primerek brez posluha in zato nikoli nisem pela in nič ne znam... pa si izmislim pesem, melodijo, besedilo in mali je kar zadovoljnen. Kaj pa poberem od sestre, ki je popolno nasprotje. Če bi imela veselje bi lahk v operi pela user posted image user posted image user posted image . No, in ta Medvedek ni bolan sem js predelala v Tjašek ni bolan, tjašek je posran user posted image user posted image user posted image - takrat ko je bil pokakan 5krat na dan. Včeraj sem pa naredila priredbo hude mravljice user posted image user posted image user posted image .

Tanik, naš če je na 3 ure je to že zelo velik razmik... dokler je dojen, se ne mislim sekirat glede tega, na koliko časa je. Js sem tudi različno lačna in žejna in ne gledam na uro, če lahko pijem ali jem. To, na 3 ure je po moje pranje možganov iz strani zd. delavcev. In potem se mamice sekirajo, ker hočejo mali user posted image pogosteje ali redkeje jest... GH bo pa po urah oz. vsaj približno, do minute se tako ni možno držat.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
19.2.2010 10:41:05   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

ne vem no jaz ne grem delat torte z samo enim nadevom k mi to ni torta ampak k rolada,ker pri roladi je samo en nadevuser posted image

js pa poleg smetane še na veliko moscarpone uporabljam. ampak zdaj vsaj do septembra to tako odpade...

Jp, oba z malim.

Kepica, upam da hitro pride ta zobek ven... js sem besna na njih... tako pridnega otroka imam, pa ga zobki tako mučijo, bogi revček. Ko ga nekaj dni ni bolelo je bil čisto drugi, včeraj popoldne se je pa spet začelo user posted image . Za kakanje bi mu js dala kakšno slivo ali pa čaj od slive. Se mi zdi, da se lahko hitro uvajajo slive. Banane pa zapirajo. Kepica, se jih da dobit, piškote ... vsaj avgustovke jih imajo, pa ne vem, točno katere. Naj pove tista, ki ve, drugače jih bom pa kasneje vprašala oz. poiskala. Tam jim pravijo "prasci mali user posted image user posted image user posted image ".

Mali se je zbudil, greva ven.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
19.2.2010 10:43:07   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

eee35, ravno danes sem bila v Dm-u v Kapitlju (pod pravno fakulteto) in sem Plazmon brez glutena tam videla.

Ne vem pa, če je brez jajc user posted image Poročam, ko izvem, če katera ve, pa z besedo na dan. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
19.2.2010 10:44:10   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Aja, še nekaj. Ali katera ve, če se da dobit kakšne piškotke brez jajc in glutena? Bi jih dala v sadno kašico. Brez glutena vem, da so, brez jajc pa nisem 100%.

ja v dm jih imajo, Plasmon od 4. m dalje, brez glutena in jajc, v taki oranžni škatli so user posted image

v mal večji škatli so pa od 6. m dalje, da se ne zmotiš user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 19.2.2010 10:47:26 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
19.2.2010 10:45:41   
tulpek
Evo, veselka obvlada user posted image A so tudi brez mleka (sanja tulpek čokolado...) user posted image .

Zdaj pa grem user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 19.2.2010 10:48:00 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
19.2.2010 10:48:35   
veselka

Evo, veselka obvlada user posted image A so tudi brez mleka (sanja tulpek čokolado...) user posted image .

Zdaj pa grem user posted image

ne user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
19.2.2010 10:49:10   
baby blue
Jutro

Mi smo spet imeli super mirno noč... Moram rečt da imam res pridenega otroka tako podnevi kot čez noč...

Sva bila danes na zavarovalnici Triglav pa so nama rekli naj greva kar na Adriatic ker je ta ki je povzročitelj tam zavarovan... No in sva šla pa cenilca ni bili tako da bomo to naredili v ponedeljek... Ma še dobro da smo stali no vsaj midva sva ker je avto pred nama desno zavijal na parkirni prostor tista ki naju je butnila pa iz parkirnega ven... Je rekla da ji je sodelavka ki je bila v drugem avtu kazala naj gre kar nazaj ni pa potem v ogledala gledala...

No sva bila pa včeraj potem pri prodajalcu oziroma tam kjer popravljajo te zadeve in so nama naredili izračun da pride vse skupaj nekako okoli 1300 EUR z delom vred... Bomo pa videli kaj bo cenilec rekel... Sam ta klepar je rekel da je hujše poškodovano kot smo mislili... We will see...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
19.2.2010 10:51:06   
anitka7

Jp, oba z malim.

zakaj sem pa jaz mislna da se z vilo malino pogovarjam user posted image user posted image saj zate vem da maš dieto...šele zdajle sem vidla da si ti to napisala in ne vila malina....soriuser posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
19.2.2010 10:51:44   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

ja v dm jih imajo, Plasmon od 4. m dalje, brez glutena in jajc, v taki oranžni škatli so user posted image

http://www.plasmon.it/#/intro.aspx

tuki si oglej user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
19.2.2010 10:52:19   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Je rekla da ji je sodelavka ki je bila v drugem avtu kazala naj gre kar nazaj ni pa potem v ogledala gledala...

Joj, a potem pa ni treba pogledat user posted image . Saj se zgodi napaka, ampak js ne morem zavit, tudi če mi moj reče, da je fraj, moram pogledat.
Res sreča, da ni bilo huje, in da ni bilo vajine punčke zraven. Pleh se že popravi, samo da je z vami vse ok.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
19.2.2010 10:54:37   
tulpek

zakaj sem pa jaz mislna da se z vilo malino pogovarjam user posted image user posted image saj zate vem da maš dieto...šele zdajle sem vidla da si ti to napisala in ne vila malina....soriuser posted image

Opravičilo sprejeto, čeprav niti ne bi bilo potrebno se opravičit user posted image . Preveč hitro pišemo in se hitro kaj pomeša. GREM.... mali se končno spet veselo smeji user posted image in mi dovoli, da se z njim valjam po postelji.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
19.2.2010 10:55:56   
anitka7
baby blue upam da boste čim lažje in čim hitreje poštimal

dreja...a je glava ža kaj bolš user posted image

jaz mam pa ful dela pa kr tle visim user posted image no ja saj v naglici zlo dobr funkcioniram user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
19.2.2010 10:58:42   
veselka
midva sva pa včeraj Aurori namenila steno user posted image
spodi je bicikel, da si predstavljate velikost user posted image

user posted image

drugače se pa z očijem že gresta tole:

user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
19.2.2010 10:59:21   
anitka7

http://www.plasmon.it/#/intro.aspx

tuki si oglej user posted image

ja jaz lahk sam gledam,kaj pa piše pa nimam pojma user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
19.2.2010 11:01:09   
kepica
O, super za piškotke. Hvala punceuser posted image Sej drugač se jabolček tudi z riževo kašico fajn zgosti, ampak mam tko lepe spomine na otroštvo, ko mi je mami v jabolček dajala piškoteuser posted image Mjamsi, je to dobro. Ob prvi priliki jih kupim.

Glede ur hranjenja.... Meni je kar slabo, ko na vsake tri ure dobi obrok. GH mislim, dojenje je druga zgodba. Pa se že dva dni sprašujem, če je to sploh okuser posted image Men se zdi preveč pogosto, čeprav se mali niti ne pritožuje. Me skrbi, da se ne bo preveč redil. Ampak, če otrok rabi 5 obrokov na dan, drugače ne gre. Zmanjka uruser posted image Pa že tako zgodej vstanevauser posted image Mi je pa prav v užitek pripravljat obroke. Potem vse jaz pojem, kar ostaneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
19.2.2010 11:07:01   
anitka7
veselka ful hudejša slika Aurore...user posted image  user posted image a to vam je fotograf naredu al kako...res je ful huda slika

pa tud na spodnji sliki sta ful dobra konj in jahalka user posted image pa maš tud tm zanimivo sliko (al kak nja rečem) s tistimi tulipani...od kje pa ta slika

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?