|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
18.2.2010 20:38:06   
Bety11
Posredujem vam zelo slaba user posted image dva posnetka, kako Damjanček papa korenček.user posted image ..igra se papanja korenčka....user posted image ..slaba osvetlitev.user posted image ..Če katera ve, kako se posnetek da popraviti, naj mi to sporoči....Drugič se moramo pripraviti na snemanje...user posted image user posted image  da bo stvar vredna ogleda.....

user posted image

user posted image

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
18.2.2010 20:51:34   
Bety11
hmmm...kot da ne delajo posnetki  user posted image

Imate predlog, kako naj vam posredujem posnetke???

< Sporočilo je popravil Bety11 -- 18.2.2010 21:04:44 >

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
18.2.2010 21:47:11   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

No midva sva šla z mojim po taščo mojo v bolnico in smo stali ker je pač en avto pred nama zavijal desno in iz parkplaca se v naju ena ženska z avtom butne... Sploh ni gledala v ogledala če je kdo zadaj... Tako da imava zdej na zadnjih desnih vratih vdrtino... In prav ženska ja sm jest kriva pa prav moj dejte kuponček in je rekla da ne zarad nekih bonusov al bonitet in da naj greva popravt pa ji potem račun dava da bo plačala... Sva vzela podatke no zdej pa kliče njen mož da bosta kr kuponček dala tak da jutr gremo k cenilcu kaj bo reku... Ma sm jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dobr da je Lano moja mami mela

pa kupončkov ja ni več??? al se motim?

drugače pa ... hja, sej ej sam pleh user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
18.2.2010 21:49:08   
barika
Betty, video posnetke se da osvetlit z vlc media playerjem ...samo ne vem, če se da to tak naštima, da ostane, vem pa da se da osvetlit za tist čas ko hočeš video pogledat.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
18.2.2010 22:17:11   
tulpek
Končno mi je uspelo priti do računalnika... Bety, tvojega videa ne morem videt user posted image user posted image user posted image

Evo slikici iz sprehoda. Sem bila tako navdušena, da smo šli popoldne še enkrat.

user posted image

user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
19.2.2010 6:27:08   
JaLuca
user posted image  dobro jutro, prej rabim en elektro šok user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
19.2.2010 6:44:35   
Anonimen
jutro!
mala je zdele nazaj zaspala,čez 10 minut morm tamalmu antibiotik dat in upam da se ne bo pritoževal pa da bo lepo pojedu in zaspal naprejuser posted image
jaz pa trenutno pijem kavico da se mal zbrihtam

(odgovor članu JaLuca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3332
19.2.2010 7:00:07   
anitka7
dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Anitka hvala,drgač je pa jagodna,z vanili,bavarsko in jagodno kremo
mož se mi je zdel čudno kako to da te ni več tok pozno na netuuser posted image se te je mali le usmililuser posted image

larilu kaj so tri kreme noter user posted image kako pa ti delaš kreme

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
19.2.2010 8:08:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

dobro jutro

Anitka hvala,drgač je pa jagodna,z vanili,bavarsko in jagodno kremo
mož se mi je zdel čudno kako to da te ni več tok pozno na netuuser posted image se te je mali le usmililuser posted image

larilu kaj so tri kreme noter user posted image kako pa ti delaš kreme

he he ja k z eno kremo mi je brez veze,k more bit mal več okusov da se vsaj mejčken razvajašuser posted image večinoma na smetanovi osnovi da ni tistga umetnega okusa in večinoma brez želatine k nisem pristaš takega packanja,ker se tudi drugače zgosti zadeva user posted image vanili krema= smetana +vanili cukr + ali ekstrakt od vanili ali daš od vanilije strok na pol in daš semena notri in ali pa že kupiš kremo vanilijja,bavarska je z jogurtom in skuto in želatino sam jaz to naredim po svoje in sm dala smetano+sadni jogurt in če mam skuto jo dam zraven drugače je pa tud samo z jogurtom super,pa jagodna pa smetana + zmečkne jagode in njihov sokuser posted image

ne vem no jaz ne grem delat torte z samo enim nadevom k mi to ni torta ampak k rolada,ker pri roladi je samo en nadevuser posted image sm ful padla v slaščičarske vode zdej,sam kdo bo pa telovadu da bodo kilogrami dol šli pa še ne vemuser posted image drug teden mormnardit vlakec tomaž (čokoladno) da bom vidla če mi bo uspel da bom tamavčiju za roj. nardila ampak do poletja mam dost cajta tko da bom mogla vadit ve boste pa k men prišle namesto v SNuser posted image

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3334
19.2.2010 8:09:27   
Anonimen
u matr sm se razpisalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
19.2.2010 8:15:29   
anitka7
ma nisi se ful razpisala...user posted image

jaz če delam kakšno tako kremo k rab vezivo dam najrajš želatino fix,k je najbolj enostavno. Velikrat pa tud mascarpone dam v te jogurtove kreme. Jaz mam pa za jutr za narest dve torti...sam še nimam pojma kakšni bosta user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
19.2.2010 8:28:44   
jullie
..dobre ste punce..js sem v življenju delala (in še delam) samo ''avtomat'' kekse..torej čisto navadne, pa še to samo decembra za praznike user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
19.2.2010 8:29:59   
jullie
..kdusic vidim, da bereš..kako si?..javi se kaj

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
19.2.2010 8:36:44   
altaja
jst ubistvu nimam pojma o čem govorite ker tle sem pa čist anti... od slaščic znam nardit sadno kupo pa puding. Ko sem mela novo kuhno sem štrudl spekla in so vsi sam čudno momljali "mm, sej je dobr" user posted image .. mi niso hotl po resnici povedat ker sem bla tko vesela podviga. Drugač pa Pečjakove zadeve že kar obvladam user posted image .. Ostalo.. tema!

Septembra lahko privat odprete da boste pekle za naše septembrčke.. uuu, čez 2 tedna mamo mi že prvo mini tortico user posted image (bo kar iz Leclerca user posted image )

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
19.2.2010 8:39:35   
veselka
jutro,

dons sem spet probala ji dat GH... ojej kakšno dretje. sej žlico ima zdej v ustih, sam je prej vsebino z roko dol pobrala - smo čist napacani, in zdej žlico gloda user posted image user posted image user posted image .

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
19.2.2010 8:45:45   
jullie
..js sem ji pa včeraj zvečer dala riževo kašico in kuhano jabolko not..in je celo pojedla nekaj žličk..še je upanje user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
19.2.2010 8:54:02   
altaja
nama zadnje dni pa kar gre.. mava en obrok (kosilo) že komplet GH.. Danes bo spet korenček in krompir z AM - mmm, to ma ful rad.

Bety:
a shrani.si spet ne dela? Enkrat vem da so že ble težave pa so punce uporabile eno drugo stran, sam se ne morem spomnit katero.. a katera ve? Da vidmo Damjana kako je korenčka.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
19.2.2010 9:12:35   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

nama zadnje dni pa kar gre.. mava en obrok (kosilo) že komplet GH.. Danes bo spet korenček in krompir z AM - mmm, to ma ful rad.

Bety:
a shrani.si spet ne dela? Enkrat vem da so že ble težave pa so punce uporabile eno drugo stran, sam se ne morem spomnit katero.. a katera ve? Da vidmo Damjana kako je korenčka.

slikomat -to je ta druga stran za nalaganje

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
19.2.2010 9:21:20   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

jst ubistvu nimam pojma o čem govorite ker tle sem pa čist anti... od slaščic znam nardit sadno kupo pa puding. Ko sem mela novo kuhno sem štrudl spekla in so vsi sam čudno momljali "mm, sej je dobr" user posted image .. mi niso hotl po resnici povedat ker sem bla tko vesela podviga. Drugač pa Pečjakove zadeve že kar obvladam user posted image .. Ostalo.. tema!

Septembra lahko privat odprete da boste pekle za naše septembrčke.. uuu, čez 2 tedna mamo mi že prvo mini tortico user posted image (bo kar iz Leclerca user posted image )

saj ni težko kaj narest...rabš sam voljo (to zgleda po poskusu s štrudlom imaš) in pa en izi recept

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
19.2.2010 9:26:10   
Tanik
dobro jutro,

vem da ste o tem že pisale, naš je spremenil urnik hranjenja, spet se hrani na 3 ure,a je to preskok v rasti? sva pa že skozi na AM.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
19.2.2010 9:29:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

ma nisi se ful razpisala...user posted image

jaz če delam kakšno tako kremo k rab vezivo dam najrajš želatino fix,k je najbolj enostavno. Velikrat pa tud mascarpone dam v te jogurtove kreme. Jaz mam pa za jutr za narest dve torti...sam še nimam pojma kakšni bosta user posted image

pa nared 1 sadno k daš zraven mešano sadje ta druga pa čokoladno s pariško kremo in voila pa maš,pol jo pa samo okrasiš pa jeuser posted image
men je pa tamala mal vroča tko da ne vem al se mi sam zdi al ma vročino,tko da ji morm zmerit kar bo spet cel projektuser posted image

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3346
19.2.2010 9:31:53   
vila MaLiNa
Dober dan,

vidim, da Larilu spet štrajkauser posted image . Kje so kakšni postavnežiuser posted image user posted image

Bety Veselka filmčke nalaga na youtubeuser posted image .

Tudi sama pašem še med tiste, ki samo doji. Ja... najbolj simpl jeuser posted image . No probala za okus pa je že korenček, brokoli, cvetačo je že prej mami vso pojedlauser posted image . Danes bo morda na vrsti krompirček, pa potem koleraba, pa kakšen ohrovt in mogoče grah. Potem bi bil pa že čas, da grem počasi na sadje. No od tu me mika avokado. Sej, če ga ona ne bo pojedla, ga bom pa jaz rade voljeuser posted image .

Lariluuser posted image . Tudi sama rada spečem in naredim kakšno torto. Ampak mene pa zmeraj želatina zezauser posted image tako, da so vse torte pri meni rahli gozdičekuser posted image

Športni del vozičkauser posted image . Kot prvo ne morem videti svoje male dame (no ona pa uživa, ko okoli gledauser posted image in ne samo enga in istga ksihta skos), kot drugo pa ste že ve napisale - ni tako "neprodušen" kot košara. HB, da smo imeli košaro in me veseli, da nismo poslušali tistih, ki pravijo, da košare ne rabiš, če se ti voziček čisto položi. Meni je prav prišla.

Danes bo pa moj na dieti. Mi je dedi ričet skuhal, pa je dragi rekel, da vsega meni prepustiuser posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
19.2.2010 9:35:42   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

dobro jutro,

vem da ste o tem že pisale, naš je spremenil urnik hranjenja, spet se hrani na 3 ure,a je to preskok v rasti? sva pa že skozi na AM.

Tanik Sara se že vse skozi hrani na 2-3 ure. Poskok v rasti pa naj bi bil okoli 6 meseca, če sem s i prav zapomnila.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
19.2.2010 9:37:28   
dreja79
Dobro jutro,

včeraj sem imela tak glavobol, da sem mislna, da bom znorela. Seveda lekadol itak ne prime, ker ponavad rabm kaj močnejšega. Pa še dons se mi zdi, da ni čist dobr, ampak če ne bo hujš bo za preživet.

Naš Matic ima najrajši, če mu zapojem Medvedek ni bolan... ali pa Piko Poko... načeloma pa karkoli, sam da zasliši petje se takoj umiri.

Tjaš je že pravi korenjak user posted image

Včeraj sem za nas naredila čežano, pa sem jo mal dala tud Maticu. Na moje presenečenje, bi fant kar jedu in jedu user posted image .

Bety tudi jest ne morem videt filmčka.

Larilu, dobr ti tole delaš, men se ne da. Še največ sem pekla ko sem bla noseča user posted image  verjetn so bli krivi hormoni user posted image  Drugače, če se pa podstopim, mi pa ponavad tu rata, če pa ne pa moj dragi itak vse poje user posted image

Baby Blue upam,da boš zrihtala pleh brez komplikacij user posted image

Kepica, vidva imata pa fajn tole hranjenje user posted image

Tanik, a to si mislila ponoči? Ker čez dan se naš še skoz futra na 2,5-3 ure.

Verjetn sem še kaj pozabila pokomentirat, komaj sem vse prebrala....

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
19.2.2010 10:09:32   
tulpek

ne vem no jaz ne grem delat torte z samo enim nadevom k mi to ni torta ampak k rolada,ker pri roladi je samo en nadevuser posted image

in pika user posted image user posted image user posted image user posted image
js pa poleg smetane še na veliko moscarpone uporabljam. ampak zdaj vsaj do septembra to tako odpade...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?