|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
19.2.2010 11:10:11   
jullie
Veselka ful dobra slika in veliiiiiiiikauser posted image user posted image

...............

..nekaj me zanima..a se vam ne dajo športni deli na vozičkih obrnit v vašo smer, da otroka vidite?..ker js sem ga vedno, ko je pihalo kar proti sebi obrnila..

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
19.2.2010 11:32:35   
veselka
anitka ja itak, da je fotograf slikal, ki se mu reče tati user posted image

jullie pri nas se ne da obrnit vozička. sam pri nas ne gremo vn, če piha user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
19.2.2010 11:57:00   
veselka
otroške igrače so bv... A. se zdele že ne vem kolk časa s škatlo robcev ukvarja, tisto kocko od dm, je ful pisana, velika, tud polizat se jo da, pa še neki loh skos vn vlečeš user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
19.2.2010 12:04:34   
altaja
Veselka: nooooro dobra slika.. oz. stena user posted image Pa Aurora je tebi podobna user posted image

Te piškotke sva včeraj kupila in so super. Sem mu dala v roke in je tko glodal. Fini so ker se v ustih kar stopijo in ne dobi celega kosa v usta. Danes sem nardila pa kašico iz jabolka, banane in piškotka... mmmm, ampak sem večino sama pojedla. Je ful nasitna zadeva tko da ni rabil veliko da je bil sit.

Tko da ti "prasci mali" so user posted image

Evo, mal ga samga pustim in že rikverc zleze tako daleč, da direkt TV gleda user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
19.2.2010 12:12:26   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Morgenuser posted image

Za nami je pestra nočuser posted image user posted image
Anže se je zbudil ob 1h, jokal in si tiščal roke v ustauser posted image Poslinil je celo pleničko, požvečil roke skoraj do komolcev....user posted image jokal je do 5h, sem mu dlesni mazala z eno tekočino, pa ni kaj dosti pomagalo. Potem je žvečil dudo in si je prav malo dlesen ranil, ker je grizel plastični del in ne cuclja. Ja, zgleda, da bodo zobki.Že včeraj je nekaj štrajkal s hrano. Nekaj zgleda bo, čeprav ni videti, da bi kaj ven sililouser posted image

Baby blue
, upam, da kar se da, najboljš zrihtata. Mislim...še dobro, da Lane nista imela s sabo. Sva midva tudi enkrat nekaj podobnega doživela. Ni bilo nobene hitrosti, pa naju je kr fajn zmetaluser posted image Še dobr, res, da sta bila sama in da je vse ok.

Tulpek Tjaš je pravi frajeruser posted image

Bety tudi jaz ne vidim filmčka. Poskusi s slikomatom.

En nasvet prosim. Z Anžetom sva imeli tri dni uvajanja banane pa imam občutek, da mal težko kaka. Kako najlažje rešit zadevo? Maslene večke? Ali kaj drugega?

Evo  Malinca, samo zateuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

A jih je dost? user posted image user posted image Mam šeuser posted image user posted image

U ja... super souser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
19.2.2010 12:14:19   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

ne vem no jaz ne grem delat torte z samo enim nadevom k mi to ni torta ampak k rolada,ker pri roladi je samo en nadevuser posted image

in pika user posted image user posted image user posted image user posted image
js pa poleg smetane še na veliko moscarpone uporabljam. ampak zdaj vsaj do septembra to tako odpade...

zakaj pa...a maš dieto user posted image

Jp, oba z malim.

zakaj sem pa jaz mislna da se z vilo malino pogovarjam user posted image user posted image saj zate vem da maš dieto...šele zdajle sem vidla da si ti to napisala in ne vila malina....soriuser posted image

Ufff.... HB, da nisem na taki dietiuser posted image . Bi se mi v SN preveč sline cedileuser posted image . Samo vidim, da je najbolje, da se kar k Larilu najavimuser posted image . Samo čeprav je tulpek že kar ekspertinja ratala v tem kaj lahko je in kaj ne.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
19.2.2010 12:15:40   
vila MaLiNa

baby blue upam da boste čim lažje in čim hitreje poštimal

dreja...a je glava ža kaj bolš user posted image

jaz mam pa ful dela pa kr tle visim user posted image no ja saj v naglici zlo dobr funkcioniram user posted image

Hmmm... le zakaj mi je to tako znanouser posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
19.2.2010 12:16:48   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

midva sva pa včeraj Aurori namenila steno user posted image
spodi je bicikel, da si predstavljate velikost user posted image

user posted image

drugače se pa z očijem že gresta tole:

user posted image

Fenomenalna slikauser posted image user posted image .

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
19.2.2010 12:17:58   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Veselka: nooooro dobra slika.. oz. stena user posted image Pa Aurora je tebi podobna user posted image

je pa zato velika na atija user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
19.2.2010 12:20:22   
vila MaLiNa

O, super za piškotke. Hvala punceuser posted image Sej drugač se jabolček tudi z riževo kašico fajn zgosti, ampak mam tko lepe spomine na otroštvo, ko mi je mami v jabolček dajala piškoteuser posted image Mjamsi, je to dobro. Ob prvi priliki jih kupim.

Glede ur hranjenja.... Meni je kar slabo, ko na vsake tri ure dobi obrok. GH mislim, dojenje je druga zgodba. Pa se že dva dni sprašujem, če je to sploh okuser posted image Men se zdi preveč pogosto, čeprav se mali niti ne pritožuje. Me skrbi, da se ne bo preveč redil. Ampak, če otrok rabi 5 obrokov na dan, drugače ne gre. Zmanjka uruser posted image Pa že tako zgodej vstanevauser posted image Mi je pa prav v užitek pripravljat obroke. Potem vse jaz pojem, kar ostaneuser posted image user posted image user posted image

Vidim, da si že sama pogruntala, da skoraj zmanjka ur, če ima 5 obrokov na dan. Zgleda, da toliko rabi. Midve sva krompirček danes probali, pa ji ne prija. A ne... še dobro, da imamo otroke, da se spomnimo, kako nam je bilo v otroštvu lušten in kaj smo dobro jedleuser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
19.2.2010 12:22:56   
JaLuca
pri nam pa je začelo deževati, še sreča, da sva šla prej ven v blatouser posted image .

športni vozek - ne gre obrniti, si pa vedno pomagam z dežno prevleko, samo, da eno stran malo bolj odprem, da pride več svežega zraka. to je sploh vredu, ko so malo večji, pa jim notri postane tečno. to sem vedno prakticirala, samo tam je bila POT VSAJ ALSFATIRANA, TU PA je samo blato in voda in se včasih že prav user posted image in z malimi pridemo noter blatne in mokre, da jih kar v bano počim.

in ker danes dežuje si bomo popoldne popestrile s peko keksov, samo kdo nam bo potem kuhno spucaluser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
19.2.2010 12:26:21   
Bety11
http://www.youtube.com/watch?v=8lS2p6831y0

http://www.youtube.com/watch?v=VwZaWFJIhDY  (ta ne dela še, pa ne vem zakaj)

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
19.2.2010 12:27:09   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

O, super za piškotke. Hvala punceuser posted image Sej drugač se jabolček tudi z riževo kašico fajn zgosti, ampak mam tko lepe spomine na otroštvo, ko mi je mami v jabolček dajala piškoteuser posted image Mjamsi, je to dobro. Ob prvi priliki jih kupim.

Glede ur hranjenja.... Meni je kar slabo, ko na vsake tri ure dobi obrok. GH mislim, dojenje je druga zgodba. Pa se že dva dni sprašujem, če je to sploh okuser posted image Men se zdi preveč pogosto, čeprav se mali niti ne pritožuje. Me skrbi, da se ne bo preveč redil. Ampak, če otrok rabi 5 obrokov na dan, drugače ne gre. Zmanjka uruser posted image Pa že tako zgodej vstanevauser posted image Mi je pa prav v užitek pripravljat obroke. Potem vse jaz pojem, kar ostaneuser posted image user posted image user posted image

Vidim, da si že sama pogruntala, da skoraj zmanjka ur, če ima 5 obrokov na dan. Zgleda, da toliko rabi. Midve sva krompirček danes probali, pa ji ne prija. A ne... še dobro, da imamo otroke, da se spomnimo, kako nam je bilo v otroštvu lušten in kaj smo dobro jedleuser posted image

Sej po moje ne rabi. Tak ritem sem uvedla sama. Drugače pa mi je en dan, ko sem sprobala, koliko časa po zelenjavni kašici ni lačen, jedel šele po 5-ih urah. Če je samo po dojenju sit 3 ure, je po gosti hrani sit še za dlje časa. Ampak potem se res ne moremo it sistema 5 obrokov na danuser posted image Kako pa ve hranite, tiste, ki ste na GH?
S pitjem sva pa začasno rešila težavo. Po obroku ga kar malo podojim, pa včasih še vmes med posameznimi obroki-itak samo parkrat potegne. Sem vsaj pomirjena in ne razmišljam, če je dovolj pil. Problem bo samo kasneje, ko bo večji. Bo vseeno potrebno počasi kakšen čaj poskusit.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
19.2.2010 12:29:43   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

http://www.youtube.com/watch?v=8lS2p6831y0

http://www.youtube.com/watch?v=VwZaWFJIhDY  (ta ne dela še, pa ne vem zakaj)

Bety kok je doberuser posted image Prav luštkan jeuser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
19.2.2010 12:35:25   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

user posted image

Fenomenalna slikauser posted image user posted image user posted image In zelo lep spominuser posted image Jo bo verjetno imela v svoji sobici..še potem, ko bo v pubertetiuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
19.2.2010 12:45:57   
veselka
slikica je med kopanjem v čebričku... posneta enkrat oktobra, je bla še mičkena

bety kolk se ful dobro oglaša Damjan user posted image pa res je srčkan user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
19.2.2010 12:46:45   
tulpek
Bety, super je. Tjaš ga je gledal z odprtimi usti.... potem sem mu pa še video od Aurore pokazala (sem ga komaj našla na fb), ko je, za protiutež, da še punčke vidi... takrat so mu pa skoraj oči ven padle in oglašal se je na vso moč user posted image . Veselka, a takrat, ko si dala tisti video gor, je pa mala jedla in ni zavračala žličke? Btw, super stena, sem čist navdušena, pa tulipani tudi... js bi tud...

Sva bila na sprehodu in je po 15 minutah začelo deževat- dobra stran: ugotovila sem, da se z vozičkom lahko teče user posted image in pa potem sem se odločila, da me en smotan dež ne bo pregnal in sem montirala dežno prevleko in ga vozila še malo po dežju. Mali je bil itak koma.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
19.2.2010 12:58:34   
veselka
pojedla ni nič takrat, ji je blo pa zabavno...

piškotov tud noče...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
19.2.2010 13:24:22   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Tanik, a to si mislila ponoči? Ker čez dan se naš še skoz futra na 2,5-3 ure.

Verjetn sem še kaj pozabila pokomentirat, komaj sem vse prebrala....

njegov urnik je bil zdaj že dolgo časa. ob 7 se zbudi, poje ob pol 9 spi od 10-12 potem poje ob pol enih, spi od 14-16, je ob pol 5, pa potem je še malo dremal, se skopal, jedel ob 20 in šel spat ob pol devetih pa se zbudil ob 5 da je jedel.imel je 5 obrokov.
zdaj, recimo včeraj pa je še jedel ob 23 pa potem zjutraj ob 4, prejšnji dan ob 2 zjutraj.
zato sprašujem.

recimo se zgodi tudi popoldne da pa je jedel na 6 ur user posted image , primer zdaj.jedel je ob pol 9 in zaspal ob 11 pa še kar spi.

jullie, naš voziček se ne da obrnit, že skozi gleda naprej.če pa ful piha pa dam čez tetra plenico.

gosta hrana pa mu še ne gre.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
19.2.2010 13:37:08   
Anonimen
naša tud skoz je,tud na pol ure če ji paše,pa tud po kašici ona je pa je pa je k dela družbo Klemen-u od možauser posted image jaz sm že itak rekla da sta glih za skup ponočnjaka,ona dva b ragrajala midve z možem pa kavico pile pa s tortico redileuser posted image

(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
19.2.2010 14:13:03   
baby blue
veselka res krasna fenomenalna slika... Super res... Vse pohvale mali manekenki Aurori in pa fotografu atiju... Kapo dol..

Bety11 kako je Damjan srčkan...

Ja sej pleh je pleh k sreči ni bilo nobenih hitrosti... Takoda hujše škode ni nama pa tudi nič ni...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
19.2.2010 16:52:35   
Bety11
http://www.youtube.com/watch?v=OyxyTVkmG8A

evo ponovnouser posted image user posted image

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
19.2.2010 17:37:56   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

Veselka ful dobra slika in veliiiiiiiikauser posted image user posted image

...............

..nekaj me zanima..a se vam ne dajo športni deli na vozičkih obrnit v vašo smer, da otroka vidite?..ker js sem ga vedno, ko je pihalo kar proti sebi obrnila..

itaq, da se da, če je pa quinny user posted image user posted image user posted image user posted image

imam časa nič. Grema z mami barvo za predsobo kupit (krvav rumeno), pa upam, da bo brat zram, ker ima razbito oko user posted image user posted image user posted image user posted image , jutri pa tekmo v šiški

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
19.2.2010 17:40:42   
aleksandra1985
veselka svtetovno zgleda slika, ful lepo stanovanje zgleda, taaak svetlo

damjanček pa iste štime spišča pri hranjenju kot mai, česem prepočasna se kar dret začne name haloooo

mai no hoto pit čaja pa sem mu v dm kupla pol litra soka zaj bi pa se samo nacejal, jaz res ne vem no ... če se mi zdi da je že dovolj počasi in mu nežno vzamem je že cel rdeč od ipike in dretja

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
19.2.2010 17:43:42   
barika
Danes smo šli na obisk h kolegici, ki ima 16 dni starega dojenčka...ko bi ve vedle, kok je to malo in nebogljeno user posted image user posted image user posted image ,  bemtiš kok hit pozabiš, kakšni so bili, moj junc pa že plazi, skoraj sam sedi, igra se, zobe že ima.... še malo pa bo hodil user posted image

(odgovor članu aleksandra1985)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravila za oblačenje in nego dojenčka pozimi
Ko postane zunaj zares mrzlo, se mnogi starši sprašujejo, kako naj oblečejo dojenčka, ko se odpravijo ven. Mu bo v vozič...
Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?