|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
18.2.2010 11:12:14   
altaja
Midva sva bla pa dans že pridna. Med tem, ko se je igral na tleh (je že skor pol dnevne v puzlah) sem posesala, zložila perilo, malo pospravila.. po kosilu ko bo spal še pobrišem po tleh in bo. Zlikano je vse.. kar ne morem verjet user posted image .. oken pa raje ne gledam ker so katastrofa.

Zdej bova skuhala kosilce za malega, potem si bom pa ogledala eno predavanje na temo USTVARJALNA VZGOJA (sem enkrat že link pripopala).. no, če katero zanima lahko potem poročam.

Tudi na jugu imamo otoplitev.. danes bo baje 9 stopinj, tko da.. vozičkanjeeee

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
18.2.2010 11:16:52   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Lana se pa ravno na otoku igra... Prele sva sadno kašico pojedli... Je prav hecna ko me prime za roko in si sama žlico potisne v usta user posted image user posted image Pa če sem prepočasna se kar kregat začne...

kepica Lana se tudi ponavadi ob treh prebudi za dojenje... Zdej je tako že par dni tako da mi je to prav všeč... Zvečer ji dam kašico za lahko noč pa malo se podojiva no bolj je crkljanje pa spi do treh potem pa do sedmih ali osmih...

uhhh jst moram pa še prat dat pa cunje pobrat... Mi že ene dva dni visijo na stojalu... user posted image user posted image

Anže ima pa pri hranjenju v rokah svojo žlico in zbija po miziuser posted image Če sem prepočasna je pa sploh veseljeuser posted image

Ja, midva mava zdej po ta novem prov fajn ritem. Ob 6h se dojiva, ob 9h imava sadno kašico, ob 12h zelenjavno kašico, ob 15h dojenje, ob 18h pa riževo kašico+dojenje, če je v želodčku še kaj prostorauser posted image Spat gre ob 19h in spi do 3h, ga podojim in spi do 6h, potem pa še malo polenariva in sva okoli 7.30 pokonci.

tulpek jaz ga imam že 2 meseca v športnem delu, ker je košaro prerasel pa še firbčen je tako, da mi je jokal v košari, ker ni nič ven videl. Itak takoj zaspi v vozičku, ampak kregal se je pa vseen, ker tistih par metrov, kar je bil zbujen, ni nič videluser posted image user posted image
Včeraj sem ga imela še v kombinezonu+zimsko vrečo, ampak se mi zdi, da bo vreča kmalu odveč, sploh, če bo sonce. Mislim, da bo kmal dekica dovolj.Drugač ima pa pod kombinezonom žabice, bodi in plišast kompletek, pa seveda rokavičke in kapo.
Sem pa imela ob prehodu iz košare v športni del ful slab občutek, ker je bilo ravnoi takrat najbolj mraz pa še snežilo je vsak dan in se mi je zdelo, da malega čist prepiha, ker je športni del res kar precej odprt. Pa sem ga potem zaščitila s šalom čez usta in nos, da mu ni pihalo. Je bil kot eskim, ampak, je bil pa zadovoljen, ker je lahko gledal naokoli. Seveda, par metrov, potem je pa itak zaspaluser posted image user posted image

altajauser posted image user posted image pridnauser posted image A prideš še k meni malouser posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
18.2.2010 11:18:44   
Mož*
No, pa imam spakirano. Malega sem na koncu malce odložila še v posteljico in se je na prav kregal: a gagngrrrga grrga baba baba
Po moje mi je hotel povedat, da sem grda baba, ki zanemarja dojenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj spet obdeluje lok.
Katera je že napisala, da otrok spi čez dan tudi eno uro in več v kosu? Kepica?
Pri nas spi 2 do 3x 15-25 minut. Ne glede na hrano.
Zaspi pa sedaj malce prej, že okoli 22.00; ampak najkasneje ob 7.00 je že totalna akcija. Vmes pa pol nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ni kaj, po mamiuser posted image

< Sporočilo je popravil Mož* -- 18.2.2010 11:23:55 >

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
18.2.2010 11:20:46   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Midva sva bla pa dans že pridna. Med tem, ko se je igral na tleh (je že skor pol dnevne v puzlah) sem posesala, zložila perilo, malo pospravila.. po kosilu ko bo spal še pobrišem po tleh in bo. Zlikano je vse.. kar ne morem verjet user posted image .. oken pa raje ne gledam ker so katastrofa.

Zdej bova skuhala kosilce za malega, potem si bom pa ogledala eno predavanje na temo USTVARJALNA VZGOJA (sem enkrat že link pripopala).. no, če katero zanima lahko potem poročam.

Tudi na jugu imamo otoplitev.. danes bo baje 9 stopinj, tko da.. vozičkanjeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image
Hnjaaa, oknauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še tisto popoldansko sonce včasih not posijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
18.2.2010 11:23:05   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Mož, pokaži jim, kaj sta komanda in disciplinauser posted image user posted image .

Mah, saj že peto leto delam na tem. Problem je v tem, da so trenerji večinoma moški, le ti pa v večini primerov potrebujejo stalno, neprekinjeno in dosledno west point vzgojo. Se najdejo izjeme, a večina pa...

Heh, potem so trenerji še hujši od mladine... oz. ravno pravšnji vzor za probleme delat user posted image . Verjetno že s strahom čakajo tvoj prihod user posted image .

Najboljše, da s športnim delom še počakam, da bo topleje, pa mi ni treba sedaj vozička sestavljat in pa itak vedno spi noter. AMpak me mika.... Čeprav za naslendje dni kaže 9 stopinj, to je pa že fajn toplo...

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
18.2.2010 11:28:01   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

dobro jutro

tkole k vas berem kolk obrokov mate že ene...a je kakšna k še sam doji? Pr nas se sam še dojimo,nič druzga,no če se spomnim dam mal unga komarčkovaga čaja user posted image

..js sem ji predvčerajšnjim dala kašico za probat in ji nekak ni šlo..zbirčna tale naša punca..včeraj je pa imela pregled in je P rekel, da naj kar začnem z GH..tako, da danes začnem zares user posted image ..kako bo bomo pa videli..

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
18.2.2010 11:33:38   
polari

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

dobro jutro

tkole k vas berem kolk obrokov mate že ene...a je kakšna k še sam doji? Pr nas se sam še dojimo,nič druzga,no če se spomnim dam mal unga komarčkovaga čaja user posted image

..js sem ji predvčerajšnjim dala kašico za probat in ji nekak ni šlo..zbirčna tale naša punca..včeraj je pa imela pregled in je P rekel, da naj kar začnem z GH..tako, da danes začnem zares user posted image ..kako bo bomo pa videli..

Tudi mi se še dojimo na polno, vsako jutro naredim bebe čaj, pa mu dam čez dan malo za pit, kako uro po jedi, pa skoraj vsaki dan po 13h mu zmešam kuhano jabolko in banano pa malo jema...to je vse....če niti ne vem, kako naj začnem....če bo šlo, bom počakala, da dopolni 6 mesecev, preden bom začela s kako pravo hrano, zaenkrat pa bom mu kupla kaki frutek al pa doma naredla kašico....zaenkrat mu še nič ne manjka....

Zadnje dni se nam je že zgodilo, da prespi 7 ali 8 ur v kosu...neverjetno! Zaspi okrog 20h, in se prvič hranima okrog 3h ali 4h....proti jutru pa pogosteje....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
18.2.2010 11:49:58   
polari
Aja, še to sem mislila napisat:
...mi se tudi vozičkamo dostikrat v športnem delu, ker v košaro ne paše več....in nisem imela zimske vreče.....zdaj sem jo sicer našla, čist obično, pa moj pravi da je itak zdaj več ne bom rabla....user posted image user posted image user posted image , pa mi ja kar žal, da je nisem prej nabavla....jaz iam malega vedno v kombinezonu, spodaj oblečenega kot ve vse (bodi, štramplčke, plišasti komplet), pa kapo, rokavice in še šal čez usta in nos....nikoli ni bil mrzel...sem ga vedno potipala...no, pa še seveda s koco je pokrit...

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
18.2.2010 11:56:53   
Anonimen
Anitka hvala,drgač je pa jagodna,z vanili,bavarsko in jagodno kremo
mož se mi je zdel čudno kako to da te ni več tok pozno na netuuser posted image se te je mali le usmililuser posted image

(odgovor članu polari)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
18.2.2010 12:03:51   
JaLuca

Hnjaaa, oknauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še tisto popoldansko sonce včasih not posijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa še prstni odtisi, še kakšno lizanje, aja pa zadnjič sta mi s plastelinom gor risale...babeuser posted image

cote pospravila za celi teden nazaj, omare bile prazne user posted image , samo kaj kose v sušilcu suši naslednja runda, pa pere se še user posted image

kosila se še nisem lotla, greva rajši ven na user posted image .

tulpek že mesec dni v tem, ker se je user posted image .

ideje za hitro kosilo s čim manj piskri, pa da bodo otroci zadovoljni?

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
18.2.2010 12:04:04   
baby blue
altaja ti si pa super pridna...

Lana je zaspala jst grem pa prat dat... Pa cunje pobrat

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
18.2.2010 12:10:52   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

pa še prstni odtisi, še kakšno lizanje, aja pa zadnjič sta mi s plastelinom gor risale...babeuser posted image

cote pospravila za celi teden nazaj, omare bile prazne user posted image , samo kaj kose v sušilcu suši naslednja runda, pa pere se še user posted image

kosila se še nisem lotla, greva rajši ven na user posted image .

tulpek že mesec dni v tem, ker se je user posted image .

ideje za hitro kosilo s čim manj piskri, pa da bodo otroci zadovoljni?

zamrznjena pizza user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
18.2.2010 12:26:07   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Anitka hvala,drgač je pa jagodna,z vanili,bavarsko in jagodno kremo
mož se mi je zdel čudno kako to da te ni več tok pozno na netuuser posted image se te je mali le usmililuser posted image

Ampak, da ne boš mislila, da grem jaz spat; samo ni mi treba več nepremično ležat, z malim na user posted image user posted image user posted image , kar sem prej večinoma počenjala med 22. in 1.00.
Svet je spet moj... (mislim stanovanje). Ajde, vas zapuščam do sobote zvečer in lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
18.2.2010 12:36:34   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

zamrznjena pizza user posted image user posted image user posted image

mora biti sveža, zamrznjene ne jesta

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
18.2.2010 12:44:58   
Bety11
hitro kosilo: Pire krompir in rdeča pesa iz kozarca....otroci ne rabijo nič več...za velike pa lahko še kos mesa, pohana riba, pohan sir.....

GH....Jaz še vedno polno dojim in pogosto, da se ne začne proces pomanjkanja mleka....GH pa dam samo enkrat na dan in to par žličk...ne rabi več....od dojenja se tako redi, da bi tudi to bilo dovolj....Pravzaprav jaz čakam prve koprive in čemaž pa bomo takrat začeli z zamenjavo enga obroka....Nimamo a še 5 mesecev in je še čas za vse drugo...user posted image

Občudujem pa vaše user posted image user posted image user posted image , ki že po cel dan uživajo drugo hrano....bravo malčki....user posted image user posted image user posted image ...Pa Klemen bi verjetno še kakšen zrezek pohrustal, če bi mu Mož dala....user posted image user posted image user posted image ....mali cukrček....Ta bo tudi športnik, grem stavit.....user posted image

Dojenje....Zdaj, ko ne smem nič mleka in nič jajc pa si kuham kompot od suhih sliv....in je norooooooo....damjan na eni strani doji, na drugi pa teče.....pa navadne slive so in nič sladkorja....user posted image

Vozičkanje....joooj...zadnje čase je Damjan v levi roki a s desno porivam voziček...hmmmm......kar težko je to vse skupaj in nekaj si moramo drugega izmisliti....Ko  bo malo bolj toplo, da bomo manj oblečeni, pa bom otročička dala v tisto blago, ki se ga okrog in okrog zavije....kot kengurujček....
tako to zgleda....http://www.youtube.com/watch?v=yeJDIJHgL3Y&feature=related....

Viroze, prehladi,brohnitisi....HB mi smo pasali do zdaj brez enega problema...in trkam ob les...samo še to prehodno obdobje da damo skozi, pa smo na konjičku...potem poletje in morje....vsak teden bom Damjančka pelala na kopanje....

Pospravljanje....uffff...user posted image user posted image user posted image ....imam vedno izgovor, da moram za Damjana poskrbeti...he he he....hecam se....mene letos čaka še dokončanje naše kraške hišice in selitev, če bo vse po sreči....tako, da dela ne bo zmanjkalo.....in ko sonček posveti v stanovanje, jaz zbežim ven, da ne gledam tisti prah.....od kje samo pride ta hudič....user posted image user posted image

LP

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
18.2.2010 14:38:33   
tulpek
Smo iz sprehoda v športnem delu... js sem navdušena nad vozičkom, mali se je pa obnašal kot v košari... koma po nekaj minutah. Zeblo ga gotovo ni, več je možnosti, da mu je bilo vroče. Bom dala kakšno sliko kasneje. 

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
18.2.2010 14:56:36   
kepica
Joj, a vas kaj spomin dajeuser posted image Mene že od nosečnosti naprej. Za prej vem, da je bilo to normalno, za sedaj pa ne vem, če je šeuser posted image Totalno sem aut. Kuham eno čorbo pa se nikakor ne morem spomnit, kako se ji rečeuser posted image Pa, če koga srečpam, se komaj spomnim imeuser posted image Ma čista tema v glavi. Jao, kaj bo, ko bo treba it v službo. Vem samo še to, kdaj mam tamalega za previt, nahranit in peljat ven.  Ja, pa kaj mi v hladilniku manjka. Potem se pa že počasi nehauser posted image user posted image

Ja, pa še nekaj. Ali vaši otroci še kaj škilijo, če od blizu pogledajo npr. igračo? Do kdaj je to normalno? Naš včasih tako zaškili, da me je kar groza.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
18.2.2010 15:21:59   
sontschica
Pozdravljene

spomin - katastrofa- da sploh ne govorim, Kepica isto kot pri tebi, čist osnovnih stvari se ne spomnim, za kakšen pripomoček sploh ne vem kako se mu reče oz. se spomnim, ko je itak že 100x mimouser posted image user posted image

športni del vozička
- Nikki je že cel mesec v športnem delu (seveda v polležečem položaju), ker se je prej silno pritoževala, ker ni nič videla ven iz košare. se pa tudi zdaj še kdaj pritožuje. jaz jo imam isto oblečeno kot ve, na vozičku imam ovčjo kožo, oblečena je v pajac, povrh pa še dekico in je bila vedno topla, ko sem jo potipala.

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

joj, zmer pozabim povedat. moja rožica Aurora ima fuuuuuuuuuuul rada pesmco Maček Muri. če je razburjena ji sam to zapojem in se začne smejat. in zdej sem jo dala v postlco, je valda bil jok in sem zapela murija in se je obrnila in zaprla učke. no 5 min je pa le trajal

moja punčka ima pa rada Hudo mravljico, vedno ko je razburjena ali slabe volje, ji jo zapojem in že ima uste do ušesuser posted image

tkole k vas berem kolk obrokov mate že ene...a je kakšna k še sam doji? Pr nas se sam še dojimo,nič druzga,no če se spomnim dam mal unga komarčkovaga čaja

tudi jaz samo še dojim, do sedaj sem ji dala mogoče 3x mal komarčkovega čaja. nama se nikamor ne mudi.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
18.2.2010 15:42:18   
indy0024
dannnn moje septembrcke,evo me po dougem cajtu,nism vam mogla prej odpisat,ker je biu kompjutr cist sasut,zdej bom pa z vami debatirala kakor mi bo dopuscala mineauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nism vas nic brala,ker nism imela racunalnika pri sebi,sedaj ga pa imam!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
18.2.2010 15:51:46   
indy0024
hmmmm kaj naj vam recem glede poroda svoje princeske,vazno je da smo zdravi,da pridno papcamo pa da se pridno redimo in rastemo uglavnem vse je okey sicer je pa ze dougo od tega!!!!kaj a katera ima plan imeta se enega in pa kdaj??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da skupaj zacnemo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
18.2.2010 17:12:21   
JaLuca
   indy user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
18.2.2010 17:14:41   
barika
http://www.baby-center.si/uploads/Pampers_kupon.pdf

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
18.2.2010 17:16:45   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

Pozdravljene

spomin - katastrofa- da sploh ne govorim, Kepica isto kot pri tebi, čist osnovnih stvari se ne spomnim, za kakšen pripomoček sploh ne vem kako se mu reče oz. se spomnim, ko je itak že 100x mimouser posted image user posted image

športni del vozička
- Nikki je že cel mesec v športnem delu (seveda v polležečem položaju), ker se je prej silno pritoževala, ker ni nič videla ven iz košare. se pa tudi zdaj še kdaj pritožuje. jaz jo imam isto oblečeno kot ve, na vozičku imam ovčjo kožo, oblečena je v pajac, povrh pa še dekico in je bila vedno topla, ko sem jo potipala.

spomin... ne sprašuj... angleško ne spravim niti stavka venuser posted image , bo treba malo knjige v roke vzet, tudi osnovnih stvari se ne spomnim.user posted image user posted image
v športnem je pa mali že od rojstva, ali pa v jajčki.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
18.2.2010 18:12:12   
baby blue
No midva sva šla z mojim po taščo mojo v bolnico in smo stali ker je pač en avto pred nama zavijal desno in iz parkplaca se v naju ena ženska z avtom butne... Sploh ni gledala v ogledala če je kdo zadaj... Tako da imava zdej na zadnjih desnih vratih vdrtino... In prav ženska ja sm jest kriva pa prav moj dejte kuponček in je rekla da ne zarad nekih bonusov al bonitet in da naj greva popravt pa ji potem račun dava da bo plačala... Sva vzela podatke no zdej pa kliče njen mož da bosta kr kuponček dala tak da jutr gremo k cenilcu kaj bo reku... Ma sm jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dobr da je Lano moja mami mela

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
18.2.2010 18:42:47   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

A imate že vse svoje user posted image v športnih delih? Kako jih oblečete? Js bi ga dala, pa se bojim, da ga bo zeblo, ker nimam vreče. AMpak po drugi strani je pa že nad nulo in če ga dam v zimski pajac bi moglo biti OK? Je kar fajn debel in topel ta pajacek.

jaz imam našega že od rojstva v športnem delu-leže, ker nimam košare, niti vreče.je pa oblečen bodi,majčka, hlačke, jopca, pajac, kapa. pa deka, pa pod njim pena.če je bolj mrzlo še kako deko ali hlačke, če je bil ful minus oz. če je bolj toplo je manj bolečen.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Moj otrok je spet bolan
Z vstopom v vrtec in šolo se pri otrocih poveča tudi možnost obolenj. Nekateri otroci prehajajo iz ene bolezni v drugo, ...
Prihod novorojenčka iz porodnišnice
Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?