Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 18.2.2010 20:38:06
|
|
|
|
Bety11
|
Posredujem vam zelo slaba dva posnetka, kako Damjanček papa korenček. ..igra se papanja korenčka.... ..slaba osvetlitev. ..Če katera ve, kako se posnetek da popraviti, naj mi to sporoči....Drugič se moramo pripraviti na snemanje... da bo stvar vredna ogleda.....
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 18.2.2010 20:51:34
|
|
|
|
Bety11
|
hmmm...kot da ne delajo posnetki Imate predlog, kako naj vam posredujem posnetke???
< Sporočilo je popravil Bety11 -- 18.2.2010 21:04:44 >
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 18.2.2010 21:47:11
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue No midva sva šla z mojim po taščo mojo v bolnico in smo stali ker je pač en avto pred nama zavijal desno in iz parkplaca se v naju ena ženska z avtom butne... Sploh ni gledala v ogledala če je kdo zadaj... Tako da imava zdej na zadnjih desnih vratih vdrtino... In prav ženska ja sm jest kriva pa prav moj dejte kuponček in je rekla da ne zarad nekih bonusov al bonitet in da naj greva popravt pa ji potem račun dava da bo plačala... Sva vzela podatke no zdej pa kliče njen mož da bosta kr kuponček dala tak da jutr gremo k cenilcu kaj bo reku... Ma sm jezna Še dobr da je Lano moja mami mela pa kupončkov ja ni več??? al se motim? drugače pa ... hja, sej ej sam pleh
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 18.2.2010 21:49:08
|
|
|
|
barika
|
Betty, video posnetke se da osvetlit z vlc media playerjem ...samo ne vem, če se da to tak naštima, da ostane, vem pa da se da osvetlit za tist čas ko hočeš video pogledat.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 18.2.2010 22:17:11
|
|
|
|
tulpek
|
Končno mi je uspelo priti do računalnika... Bety, tvojega videa ne morem videt Evo slikici iz sprehoda. Sem bila tako navdušena, da smo šli popoldne še enkrat.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 6:27:08
|
|
|
|
JaLuca
|
dobro jutro, prej rabim en elektro šok
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 6:44:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! mala je zdele nazaj zaspala,čez 10 minut morm tamalmu antibiotik dat in upam da se ne bo pritoževal pa da bo lepo pojedu in zaspal naprej jaz pa trenutno pijem kavico da se mal zbrihtam
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 7:00:07
|
|
|
|
anitka7
|
dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: larilu Anitka hvala,drgač je pa jagodna,z vanili,bavarsko in jagodno kremo mož se mi je zdel čudno kako to da te ni več tok pozno na netu se te je mali le usmilil larilu kaj so tri kreme noter kako pa ti delaš kreme
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 8:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: larilu Anitka hvala,drgač je pa jagodna,z vanili,bavarsko in jagodno kremo mož se mi je zdel čudno kako to da te ni več tok pozno na netu se te je mali le usmilil larilu kaj so tri kreme noter kako pa ti delaš kreme he he ja k z eno kremo mi je brez veze,k more bit mal več okusov da se vsaj mejčken razvajaš večinoma na smetanovi osnovi da ni tistga umetnega okusa in večinoma brez želatine k nisem pristaš takega packanja,ker se tudi drugače zgosti zadeva vanili krema= smetana +vanili cukr + ali ekstrakt od vanili ali daš od vanilije strok na pol in daš semena notri in ali pa že kupiš kremo vanilijja,bavarska je z jogurtom in skuto in želatino sam jaz to naredim po svoje in sm dala smetano+sadni jogurt in če mam skuto jo dam zraven drugače je pa tud samo z jogurtom super,pa jagodna pa smetana + zmečkne jagode in njihov sok ne vem no jaz ne grem delat torte z samo enim nadevom k mi to ni torta ampak k rolada,ker pri roladi je samo en nadev sm ful padla v slaščičarske vode zdej,sam kdo bo pa telovadu da bodo kilogrami dol šli pa še ne vem drug teden mormnardit vlakec tomaž (čokoladno) da bom vidla če mi bo uspel da bom tamavčiju za roj. nardila ampak do poletja mam dost cajta tko da bom mogla vadit ve boste pa k men prišle namesto v SN
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 8:09:27
|
|
|
|
Anonimen
|
u matr sm se razpisala
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 8:15:29
|
|
|
|
anitka7
|
ma nisi se ful razpisala... jaz če delam kakšno tako kremo k rab vezivo dam najrajš želatino fix,k je najbolj enostavno. Velikrat pa tud mascarpone dam v te jogurtove kreme. Jaz mam pa za jutr za narest dve torti...sam še nimam pojma kakšni bosta
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 8:28:44
|
|
|
|
jullie
|
..dobre ste punce..js sem v življenju delala (in še delam) samo ''avtomat'' kekse..torej čisto navadne, pa še to samo decembra za praznike
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 8:29:59
|
|
|
|
jullie
|
..kdusic vidim, da bereš..kako si?..javi se kaj
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 8:36:44
|
|
|
|
altaja
|
jst ubistvu nimam pojma o čem govorite ker tle sem pa čist anti... od slaščic znam nardit sadno kupo pa puding. Ko sem mela novo kuhno sem štrudl spekla in so vsi sam čudno momljali "mm, sej je dobr" .. mi niso hotl po resnici povedat ker sem bla tko vesela podviga. Drugač pa Pečjakove zadeve že kar obvladam .. Ostalo.. tema! Septembra lahko privat odprete da boste pekle za naše septembrčke.. uuu, čez 2 tedna mamo mi že prvo mini tortico (bo kar iz Leclerca )
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 8:39:35
|
|
|
|
veselka
|
jutro, dons sem spet probala ji dat GH... ojej kakšno dretje. sej žlico ima zdej v ustih, sam je prej vsebino z roko dol pobrala - smo čist napacani, in zdej žlico gloda .
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 8:45:45
|
|
|
|
jullie
|
..js sem ji pa včeraj zvečer dala riževo kašico in kuhano jabolko not..in je celo pojedla nekaj žličk..še je upanje
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 8:54:02
|
|
|
|
altaja
|
nama zadnje dni pa kar gre.. mava en obrok (kosilo) že komplet GH.. Danes bo spet korenček in krompir z AM - mmm, to ma ful rad. Bety: a shrani.si spet ne dela? Enkrat vem da so že ble težave pa so punce uporabile eno drugo stran, sam se ne morem spomnit katero.. a katera ve? Da vidmo Damjana kako je korenčka.
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 9:12:35
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja nama zadnje dni pa kar gre.. mava en obrok (kosilo) že komplet GH.. Danes bo spet korenček in krompir z AM - mmm, to ma ful rad. Bety: a shrani.si spet ne dela? Enkrat vem da so že ble težave pa so punce uporabile eno drugo stran, sam se ne morem spomnit katero.. a katera ve? Da vidmo Damjana kako je korenčka. slikomat -to je ta druga stran za nalaganje
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 9:21:20
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja jst ubistvu nimam pojma o čem govorite ker tle sem pa čist anti... od slaščic znam nardit sadno kupo pa puding. Ko sem mela novo kuhno sem štrudl spekla in so vsi sam čudno momljali "mm, sej je dobr" .. mi niso hotl po resnici povedat ker sem bla tko vesela podviga. Drugač pa Pečjakove zadeve že kar obvladam .. Ostalo.. tema! Septembra lahko privat odprete da boste pekle za naše septembrčke.. uuu, čez 2 tedna mamo mi že prvo mini tortico (bo kar iz Leclerca ) saj ni težko kaj narest...rabš sam voljo (to zgleda po poskusu s štrudlom imaš) in pa en izi recept
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 9:26:10
|
|
|
|
Tanik
|
dobro jutro, vem da ste o tem že pisale, naš je spremenil urnik hranjenja, spet se hrani na 3 ure,a je to preskok v rasti? sva pa že skozi na AM.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 9:29:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 ma nisi se ful razpisala... jaz če delam kakšno tako kremo k rab vezivo dam najrajš želatino fix,k je najbolj enostavno. Velikrat pa tud mascarpone dam v te jogurtove kreme. Jaz mam pa za jutr za narest dve torti...sam še nimam pojma kakšni bosta pa nared 1 sadno k daš zraven mešano sadje ta druga pa čokoladno s pariško kremo in voila pa maš,pol jo pa samo okrasiš pa je men je pa tamala mal vroča tko da ne vem al se mi sam zdi al ma vročino,tko da ji morm zmerit kar bo spet cel projekt
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 9:31:53
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
Dober dan, vidim, da Larilu spet štrajka . Kje so kakšni postavneži Bety Veselka filmčke nalaga na youtube . Tudi sama pašem še med tiste, ki samo doji. Ja... najbolj simpl je . No probala za okus pa je že korenček, brokoli, cvetačo je že prej mami vso pojedla . Danes bo morda na vrsti krompirček, pa potem koleraba, pa kakšen ohrovt in mogoče grah. Potem bi bil pa že čas, da grem počasi na sadje. No od tu me mika avokado. Sej, če ga ona ne bo pojedla, ga bom pa jaz rade volje . Larilu . Tudi sama rada spečem in naredim kakšno torto. Ampak mene pa zmeraj želatina zeza tako, da so vse torte pri meni rahli gozdiček Športni del vozička . Kot prvo ne morem videti svoje male dame (no ona pa uživa, ko okoli gleda in ne samo enga in istga ksihta skos), kot drugo pa ste že ve napisale - ni tako "neprodušen" kot košara. HB, da smo imeli košaro in me veseli, da nismo poslušali tistih, ki pravijo, da košare ne rabiš, če se ti voziček čisto položi. Meni je prav prišla. Danes bo pa moj na dieti. Mi je dedi ričet skuhal, pa je dragi rekel, da vsega meni prepusti
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 9:35:42
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik dobro jutro, vem da ste o tem že pisale, naš je spremenil urnik hranjenja, spet se hrani na 3 ure,a je to preskok v rasti? sva pa že skozi na AM. Tanik Sara se že vse skozi hrani na 2-3 ure. Poskok v rasti pa naj bi bil okoli 6 meseca, če sem s i prav zapomnila.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 9:37:28
|
|
|
|
dreja79
|
Dobro jutro, včeraj sem imela tak glavobol, da sem mislna, da bom znorela. Seveda lekadol itak ne prime, ker ponavad rabm kaj močnejšega. Pa še dons se mi zdi, da ni čist dobr, ampak če ne bo hujš bo za preživet. Naš Matic ima najrajši, če mu zapojem Medvedek ni bolan... ali pa Piko Poko... načeloma pa karkoli, sam da zasliši petje se takoj umiri. Tjaš je že pravi korenjak Včeraj sem za nas naredila čežano, pa sem jo mal dala tud Maticu. Na moje presenečenje, bi fant kar jedu in jedu . Bety tudi jest ne morem videt filmčka. Larilu, dobr ti tole delaš, men se ne da. Še največ sem pekla ko sem bla noseča verjetn so bli krivi hormoni Drugače, če se pa podstopim, mi pa ponavad tu rata, če pa ne pa moj dragi itak vse poje Baby Blue upam,da boš zrihtala pleh brez komplikacij Kepica, vidva imata pa fajn tole hranjenje Tanik, a to si mislila ponoči? Ker čez dan se naš še skoz futra na 2,5-3 ure. Verjetn sem še kaj pozabila pokomentirat, komaj sem vse prebrala....
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 19.2.2010 10:09:32
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu ne vem no jaz ne grem delat torte z samo enim nadevom k mi to ni torta ampak k rolada,ker pri roladi je samo en nadev in pika js pa poleg smetane še na veliko moscarpone uporabljam. ampak zdaj vsaj do septembra to tako odpade...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Moj otrok je spet bolan Z vstopom v vrtec in šolo se pri otrocih poveča tudi možnost obolenj. Nekateri otroci prehajajo iz ene bolezni v drugo, ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?