Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.2.2010 21:38:23
|
|
|
|
Anitka
|
Čer, se na brzino spet oglasim potem pa grem čvekat z likalno desko in likalnikom, čeprav sem zmatrana v nulo. Je ati službeno odsoten, v vrtcu sem bila do 15.30, potem sva šla z Galom v knjižnico pa po ene fotke pa me e vse to izmučilo. TAMARAJ zate sem pa zeloooooooo vesela in držim pestke še naprej. NINA7 čimprej se pocajtajta. Imam eno vprašanje - katero številko čevljev imajo že vaši sončki?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.2.2010 21:47:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer, se na brzino spet oglasim potem pa grem čvekat z likalno desko in likalnikom, čeprav sem zmatrana v nulo. Je ati službeno odsoten, v vrtcu sem bila do 15.30, potem sva šla z Galom v knjižnico pa po ene fotke pa me e vse to izmučilo. TAMARAJ zate sem pa zeloooooooo vesela in držim pestke še naprej. NINA7 čimprej se pocajtajta. Imam eno vprašanje - katero številko čevljev imajo že vaši sončki? Nejc ima 22 ali 23
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 4:35:33
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer, se na brzino spet oglasim potem pa grem čvekat z likalno desko in likalnikom, čeprav sem zmatrana v nulo. Je ati službeno odsoten, v vrtcu sem bila do 15.30, potem sva šla z Galom v knjižnico pa po ene fotke pa me e vse to izmučilo. TAMARAJ zate sem pa zeloooooooo vesela in držim pestke še naprej. NINA7 čimprej se pocajtajta. Imam eno vprašanje - katero številko čevljev imajo že vaši sončki? Nejc ima 22 ali 23 Eva trenutno nosi št. 24
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 4:55:11
|
|
|
|
suzy85
|
evo nas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 8:12:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer, se na brzino spet oglasim potem pa grem čvekat z likalno desko in likalnikom, čeprav sem zmatrana v nulo. Je ati službeno odsoten, v vrtcu sem bila do 15.30, potem sva šla z Galom v knjižnico pa po ene fotke pa me e vse to izmučilo. TAMARAJ zate sem pa zeloooooooo vesela in držim pestke še naprej. NINA7 čimprej se pocajtajta. Imam eno vprašanje - katero številko čevljev imajo že vaši sončki? Gaja ma 20-21
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 8:13:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo nas o full ste luštne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 8:17:28
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Jaz že spet ,ampak samo zato,ker sem šla včeraj avto posesat premalo oblečena. . je rekel,da ga bo v pralnico peljal,je pa na kavču zaspal Jana...držimo pestke za danes Anitka...Tilen ima nogico št.23 Suzy...kaj si že spet za knjigami tako zgodaj? Pridna!!!Pa luštne maškarce Danes je Nejc doma,ker sem včeraj videla,da je ta teden vse razpuščeno v vrtcu in mu je prav na psiho udarilo.Je kar nasilen do Tilna,pa uboga tudi nič.tako da bomo izdelovali voščilnice za dan žena Kaj naj podarim za 5.obletnico poroke?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 8:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha sej res, Jana držimo pesti, kdaj pa maš? Tilči pojma nimam kaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 8:33:29
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Po dveh dneh mrka spet jaz tu gor Moj je uspel na računalniku vse tako zaštrikat, da je bilo potrebno urgentno ukrepanje - en računalničar ga je podrl (računalnik ) in nazaj naložil določene zadeve. A je kaj novega? Bom brala kasneje, zdaj grem po opravkih.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 8:46:11
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro Včeraj popoldne je Varja zakuhala, zvečer zaradi trme bruhala. Na srečo je spala ponoči še kar dobro. Mi je pa hudo, ker moram jaz danes še ene stvari narest in je mogla it v varstvo, tako da imam kar malo slabo vest. Anitk, Varja nosi 22, 23 številke. suzy ful ste luškani tilči rada bi ti pomagala, samo z obletnicami nimam izkušenj. jana ob 17:00 a ne špelin@, se pravi, da je bil računalniški mrk včeraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 9:44:12
|
|
|
|
jana81
|
hvala vsem ki boste danes zame držale pestke.. imam ob 17h.. znam pa tako tako, če bom mela srečo, da dobim taka vprašanja ki njih znam , bo ok, drugače pa next time.. Nimam take vneme kot Suzi, ki je res super ženska..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 10:32:35
|
|
|
|
špelin@
|
Zdaj pa vas bom zasula s posti No, včeraj sva bila z Gregorjem pri P, ker je imel popravni izpit iz Denverja - tokrat je fino sodeloval, vrgel in brcnil žogico, sestavil stolp, pokazal glavo in oči na enem tini-mini dojenčku, samo mucke pa ni hotel pokazat Cepljen (OMR) ni bil, ker nekaj kašlja, je P že v predprostoru slišala, ko je zakašljal in zavpila iz ordinacije, da ne bo cepljen. Sem se pa zmenila za cepljenje proti pnevmokoku, zdravnica bo dala na ZZZS predlog, da bi šel strošek za le-to na zavarovanje, ker gre za zdr. indikacije. Itak, ko je pa mali nonstop bolan, vnetje ušes je imel pa tudi že ****-krat IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hvala vsem ki boste danes zame držale pestke.. imam ob 17h.. znam pa tako tako, če bom mela srečo, da dobim taka vprašanja ki njih znam , bo ok, drugače pa next time.. Nimam take vneme kot Suzi, ki je res super ženska.. Dobro opravi!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 10:34:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Včeraj popoldne je Varja zakuhala, zvečer zaradi trme bruhala. Na srečo je spala ponoči še kar dobro. Mi je pa hudo, ker moram jaz danes še ene stvari narest in je mogla it v varstvo, tako da imam kar malo slabo vest. Upam, da se Varja res hitro pozdravi Ne imej slabe vesti, saj veš, da ji bo vseeno lepo, zanjo bodo poskrbeli, ti pa le opravi svoje obveznosti Kako si opravila zadnjič v Izoli? špelin@, se pravi, da je bil računalniški mrk včeraj Včeraj je mož prišel z računalnikom iz službe, pojedel in potem do 23h visel gor...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 10:35:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Danes sem popoldne,tako da imam čas v miru spit.Nejc gre v vrtec,s Tilnom pa imava ob 10.30 P. Včera se je potem zvečer končno polulal,potem sem mu pa dala kar svečko,da ga ni bolelo in se je revček naspal. Enkrat ponoči je zlezel k meni,pa sva se stiskala do jutra Upam, da ste vredu zrihtala. dobil je AB primotren na 12 ur.Če ne bo ok,čez 5 dni kontrola in napotnica za kirurga.Samo pravi P,da se to rado naredi,da ni nič hujšega,pač je kožica še toliko zlepljena.Moram ga umivati v žajblju,ker kamilice niso ok.Ko bo ok,je treba začeti kožico čimbolj dol vleči,da se odlušči.Bolje,da jaz to sama naredim po kopanju,ko pa kirurg na suho. Ojej za Tilna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 10:36:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jst sem danes šla na roglo dopoldan in me malo noge bolijo od smučanja. se vidi, da ni več prave kondicije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 10:39:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Špelin@ krokodilčka sem kupila v trgovini Direndaj, tigerčka pa sem si za 10 EUR izposodiloa v Vili Mojca, kjer izposojajo otroške kostume. Je pa vse ročno šivano. Oba kostuma sta res ful lepa - za koliko časa si izposodiš kostum, je 10 EUR na dan ali kako? Novica: Gal je od ponedeljka v vrtcu in ne vprašajte kakšen jok in protestiranje. Danes se je celo po tleh vrgel, ker ni hotel iti v učilnico, ampak ga je vzgojiteljica vzela v naročje in je še pol ure jokcal, nato pa je jedel in se veselo igral z otroci. Ko pa je babica ob desetih prišla po njega (imamo postopno uvajanje) pa je vzgojiteljicama kazal papa in jim lubčke pošiljal. Vse, sam da gre čimprej doma. Upam, da se bo kmalu navadil, danes je bil tretji dan in je bilo najhuje, ampak upam, da bo bolje. Slej ko prej moramo iti čez to. Koliko bomo pa plačevali vrtec pa še nevem, ker nisem še dobila odločbe Saj bo, to je le šele začetek in nihče ne more pričakovati, da bo otrok mirno in brez upiranja sprejel tako novost in drug ritem Ti pa pri sebi enostavno poskusi odklopit in ne razmišljat in se psihirat, da mu je hudo itd. Sama sem naredila tako in mi je bilo precej lažje, čeprav je mali dober mesec vsako jutro tulil kot zverina - v bistvu še zdaj kdaj joka, sploh po kakšni bolezni oz. podaljšanem vikendu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 10:40:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Oj! No, jst sm bla na pregledu, mam posteljico "ležečo" in morem mal merkat da ne bojo kake krvavitve, pa pritisk sm mela mal visok in morem bit na dieti kr so tud kile kr narasle (+7). Drgač pa je vse ok. je tud ok. Pa v šihtu, če se da naj delam večinoma sede. Tko, naslednji pregled mam 17.3.10. Aja, pa spet sm dobila slikco Pazit nase!!! Pokaži slikico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 10:42:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally večer kak ste kaj? mi smo še kr ok, danes smo šli mal v Lj in Grosuplje iskat hrusta pusta dedkom in babicam , sam sva oba smotana pozabila fotoaparat vzet tko da niso slikice nastale . v vrtcu so bili tudi našemljeni, so jih vzgojiteljice po zajtrku oblekle, upam da nam bo dala kakšen Cd s slikicami , Emilija je bila baje ful vesela in je uživala. Fino jaz sem imela še kontrolo na polikliniki in je bilo tokrat zadnjič, me ni več naročila . Včeraj sem imela še pregled pri moji G in je vse ok, CTG je v redu,mam pa malo visok pritisk (140/90), zdej me čakajo še 23. priprave za CR potem pa bomo vidli kaj se bomo odločili. Saj bo Aja vrtec se je tudi nam podražil, prej je bila polna cena cca 390€, zdej pa 442€, spat sva v 4 razredu plačujeva pa 180€. jah kaj čmo drugače ne gre. sej bo od marca kaj manj ko bomo 4 . Hja, največ plačuješ dejansko, če imaš le enega otroka. Tudi če dohodki niso veliki, pride na enega člana dovolj, da lahko "obesijo" nate ornk znesek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 10:42:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 10:43:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: modrina08 Se opravučejem , ker takole vpadam gor med vas. Sem ful opupana, ker ne najdem varuške za otroka. Ali mi katera lahko priporoči kakšno dobro v LJ.? Žal ti ne morem pomagati, je pa razumljivo, da vsepovsod povprašaš. Upam, da najdeš fajn varuško.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 10:44:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Od danes naprej pa koristim star dopust.Tilen je že boljši,danes je začel tudi jesti,ponoči je celo flašo vode spil in tudi zjutraj že 1 flašo čaja,tako da normalno lula.Se je pa odločil,da ponoči ne bo več pil mleka,samo še vodo. Mater sem se ustrašila!!Sneg je s strehe zletel in je zagrmelo kot samo, da je bolje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 10:45:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči glede na to,da prodajam vse živo,bom zgleda tudi za avto morala sama stopiti v akcijo.V soboto ga pride en kolega od mojega sodelavca pogledat. Ej, hvala za pomoč - ležalnik je prodan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 10:46:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka ŠPELIN@ lepo, da si opazila moje javljanje po dolgem času Za prvomajske bomo verjetno letos bolj doma - kakšna Dalmacija bo letos odpadla. A boste slučajno v naših koncih? Ja, za prvomajske gremo v Lendavo. Če si za, se lahko en dan dobimo v MS?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 10:46:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Imam eno vprašanje - katero številko čevljev imajo že vaši sončki? 24 mu je na tesno še prav, drugače pa nosi 25.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.2.2010 10:48:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz že spet ,ampak samo zato,ker sem šla včeraj avto posesat premalo oblečena. . je rekel,da ga bo v pralnico peljal,je pa na kavču zaspal Madona, dober smajli Danes je Nejc doma,ker sem včeraj videla,da je ta teden vse razpuščeno v vrtcu in mu je prav na psiho udarilo.Je kar nasilen do Tilna,pa uboga tudi nič.tako da bomo izdelovali voščilnice za dan žena Tudi moja mala pika ima občasno take izpade, moram kar ostro nastopit. Kaj naj podarim za 5.obletnico poroke? A to misliš kaj osebnega, samo zanj, ali pride v poštev darilo, ki bo za vaju oba skupaj? A ga kaj posebnega zanima, česa izrecno ne mara?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?