|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
19.2.2010 16:40:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Tilen user posted image ,Nejc user posted image ,jaz pa sem se user posted image ,da komaj diham.
Čestitke smo naredili,plastelina je tudi povsod dovoljuser posted image ;danes sta izredno pridnauser posted image .tašča tudi gor ni upala priti,ker jo Nejc takoj začne izkoriščati in je potem cel kup cviljenja in pregovarjanja.

Je pa tudi Nejc že začeluser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
19.2.2010 16:43:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Dan!!
Kakšno bedno vreme....komi čakam na pomlad,da bo spet vse zeleno...ta sneg mi gre res že posšten na živce..
Pri nas je bilo ta teden pravo obsedeno stanje...Tjaši je dobila norice...GROZA!!!Ima jih povsod,na ježičku in čisto v luliki...tri dni nismo spali ponoči nič....tok kokr je zdej jokala se ne spomnim da bi kdaj...jest itak ni mogla,še pila je bolj malo...potem je fasala še drisko....smo blii že na tem da gremo v bolnco...ampak se je zadeva nekak umirila...vćeraj je že pojedla tri obroke-konkretne....tko da smo iz tahujšga....je pa smešno kako si mnenja nasprotujejo-eni pravijo otroka čimveč tuširat,drugi rečejo nč tuširat...potem rečejo oroka mazat po izpuščajih-drugi spet kontra-nč mazat....potem pa vedi kaj je prav in kaj ne....
Imela sem tudi pregled....Luka se še ni obrnil na glavico....upam da se bo kmalu-glede na to da je mali velikan...kile so ok (+9),pritisk 115/60...noge še nč ne otekajo...boli me pa vse v nulo...user posted image

Ojej, boga Tjaša user posted image Vem, kako je tole grozno - moja mala pika jih je imela takole znotraj sramnih ustnic po lulici in po ustih... user posted image
Naj se čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image Edina tolažba je, da je potem doživljenjsko mir.

Pri Lukcu boš pa očitno morala uporabit nekaj ornk avtoritete - poklicna deformacija pa to user posted image Obrnit se, fant!

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
19.2.2010 16:44:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Oj!

No, jst sm bla na pregledu, mam posteljico "ležečo" in morem mal merkat da ne bojo kake krvavitve, pa pritisk sm mela mal visok in morem bit na dieti kr so tud kile kr narasleuser posted image (+7). Drgač pa je vse ok. user posted image je tud ok. Pa v šihtu, če se da naj delam večinoma sede. Tko, naslednji pregled mam 17.3.10.user posted image
Aja, pa spet sm dobila slikcouser posted image

Pazit nase!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pokaži slikico user posted image

sej je sam glava oz. obseg glavce pa posteljica (da je ležeča), pa še neki je napisu (to morem met skoz v materinski knjigici s sabo)

Si tak velik nasmeh nalimala pri slikci, da sem mislila, da je kakšna bolj fotogenična poza user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
19.2.2010 17:01:06   
Srčekgirll

Oj!

No, jst sm bla na pregledu, mam posteljico "ležečo" in morem mal merkat da ne bojo kake krvavitve, pa pritisk sm mela mal visok in morem bit na dieti kr so tud kile kr narasleuser posted image (+7). Drgač pa je vse ok. user posted image je tud ok. Pa v šihtu, če se da naj delam večinoma sede. Tko, naslednji pregled mam 17.3.10.user posted image
Aja, pa spet sm dobila slikcouser posted image

Pazit nase!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pokaži slikico user posted image

sej je sam glava oz. obseg glavce pa posteljica (da je ležeča), pa še neki je napisu (to morem met skoz v materinski knjigici s sabo)

Si tak velik nasmeh nalimala pri slikci, da sem mislila, da je kakšna bolj fotogenična poza user posted image

user posted image user posted image ne, mišjen je blo da sm ful heppy k sm spet dobila slikco (brez da bi mogla kej plačat), kr pr Vidku sm dobila eno zastonj ostale če sm hotla, pa plačatuser posted image (prej sm privat hodila).

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
19.2.2010 19:00:15   
Anitka

Ahoj bejbe,

evo mene. Skušam biti bolj pridna v javljanju. Končno je vikened pa naslednji teden nekaj počitnic tudi zame. Delam ponedeljek in torek potem pa sem fraj. Kak fajn.

Imajo pa vaši malčki večinoma vsi kar večjo nogico kot naš Gal, ki je še vedno pri 21.

ŠPELIN@ super, da pridete spet v naše konce. Se že veselim morebitnega srečanja z vami.

SUZY lepe maškarce ste bili.

JANA upam, da je šlo danes.

TILČI koliko je že star tvoj Nejc? Meni se že kar rola v vrtcu od neobvladljive letošnje skupine. Imam tako skupino, da glava boli. Bi najraje šla kar na porodniško. In kakšne voščilnice boste delali? Zbiram ideje za vrtec. Za darilo pa pojma nimam.

NIA vse najboljše za rojstni dan in naj jutrišnje praznovanje dobro uspe.

MARTINA čimprej se pozdravite. Pri nas v vrtcu so se tudi vodene koze začele pojavljati. Ampak je prav zanimivo - včasih smo jih dobili skoraj ves razred naenkrat, zdaj pa npr. pred štirimi tedni en primer, potem pred dvema drugi primer, ta teden trije novi primeri... Mah dobro, da damo to skozi enkrat in je potem celo življenje mir.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
19.2.2010 20:20:30   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

evo nas user posted image
user posted image

Super ste user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čer,

se na brzino spet oglasim potem pa grem čvekat z likalno desko in likalnikom, čeprav sem zmatrana v nulo. Je ati službeno odsoten, v vrtcu sem bila do 15.30, potem sva šla z Galom v knjižnico pa po ene fotke pa me e vse to izmučilo.

TAMARAJ zate sem pa zeloooooooo vesela in držim pestke še naprej.

NINA7 čimprej se pocajtajta.

Imam eno vprašanje - katero številko čevljev imajo že vaši sončki?

Anitka Gal ima čevlje velikost 24.

Špelin@ 10 EUR sva plačala za ves čas pustovanja, kostum pa lahko vrneš v tednu po pustu. Jaz ga bom vrnila v ponedeljek, ker ta teden nisem imela časa. pa še oprati ga ni treba, ker vse skupaj nesejo v čistilnico.

TamaraJ iskrene čestitke, full sem vesela. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
19.2.2010 20:27:24   
nia5

Ahoj bejbe,

evo mene. Skušam biti bolj pridna v javljanju. Končno je vikened pa naslednji teden nekaj počitnic tudi zame. Delam ponedeljek in torek potem pa sem fraj. Kak fajn.

Imajo pa vaši malčki večinoma vsi kar večjo nogico kot naš Gal, ki je še vedno pri 21.

ŠPELIN@ super, da pridete spet v naše konce. Se že veselim morebitnega srečanja z vami.

TILČI koliko je že star tvoj Nejc? Meni se že kar rola v vrtcu od neobvladljive letošnje skupine. Imam tako skupino, da glava boli. Bi najraje šla kar na porodniško. In kakšne voščilnice boste delali? Zbiram ideje za vrtec. Za darilo pa pojma nimam.

MARTINA čimprej se pozdravite. Pri nas v vrtcu so se tudi vodene koze začele pojavljati. Ampak je prav zanimivo - včasih smo jih dobili skoraj ves razred naenkrat, zdaj pa npr. pred štirimi tedni en primer, potem pred dvema drugi primer, ta teden trije novi primeri... Mah dobro, da damo to skozi enkrat in je potem celo življenje mir.

Fajn da mate malo fraj, meni pa se že meša od "fraj" cajta user posted image .
Pa hvala za čestitke, mi ni nič kaj po godu ta trojkica spredaj user posted image

Porodniška praviš? A nam kaj nisi povedala? user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
19.2.2010 20:28:45   
nia5
Cel dan tak šus, grem Nio zrihtat, pa pol ko bo mrknila še kaj pokomentiram.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
19.2.2010 21:03:12   
Anitka

He he Nia, nič ne prikrivam. Nisem še v klubu. Bom še malo počakala, da bo pomladno-poletno dete user posted image Glede trojkice pa - ne boliuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
19.2.2010 22:06:12   
špelin@
Dober večer user posted image

Gregor spi v moji postelji, velika pika ima pižama party v otroški sobi in punce trenutno igrajo Catan, user posted image je na kolegovi fešti in bo pri njemu prespal, mala pika pa je šla prespat k moji mami (da imajo velika pika&co celo sobo zase user posted image ). Stanovanje pospravljeno, pomivalec dela, jaz pa s skodelico čaja pred računalnikom
user posted image

Grem odigrat eno igrico user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
19.2.2010 22:08:46   
špelin@
Ahoj bejbe,

Super user posted image

Pade partija čveka user posted image

Katere starosti otročke pa imaš?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
19.2.2010 22:09:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Špelin@ 10 EUR sva plačala za ves čas pustovanja, kostum pa lahko vrneš v tednu po pustu. Jaz ga bom vrnila v ponedeljek, ker ta teden nisem imela časa. pa še oprati ga ni treba, ker vse skupaj nesejo v čistilnico.

Ful ugodno za tak krasen kostum user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
19.2.2010 22:10:12   
špelin@

He he Nia, nič ne prikrivam. Nisem še v klubu. Bom še malo počakala, da bo pomladno-poletno dete user posted image Glede trojkice pa - ne boliuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
19.2.2010 22:10:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ahoj bejbe,

Fajn da mate malo fraj, meni pa se že meša od "fraj" cajta user posted image .
Pa hvala za čestitke, mi ni nič kaj po godu ta trojkica spredaj user posted image

Porodniška praviš? A nam kaj nisi povedala? user posted image

Čisto fajn je, boš videla user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
19.2.2010 22:10:54   
špelin@

Čakam te user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
19.2.2010 22:31:26   
nia5

Čakam te user posted image

Če čist kruto po resnici povem grem user posted image , ker sem zdaj eno uro zraven vrageca ležala, da je zaspala, jaz pa skoraj zraven, user posted image še dela, tako da grem na dolgo in široko vlečt, ker ju3 me čaka naporen dan. Nočko, če še nisi kidnila user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
19.2.2010 22:39:30   
špelin@
Eh, klinc, še pri igrici sem že 3x "pofilala", zdaj grem tudi jaz raje kar spat user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
20.2.2010 8:39:09   
Srčekgirll
Jutro!
user posted image

Kako smo? Pr nas ok. No, Vid je včeraj zjutraj mal bruhnil (eno malo kepico), v vrtcu je biu 3x do vratu pokakan (driska), pol pa še doma zvečer še 1x. Pa sva se šla kr skopat in gledala risanke,...okrog 21h je v dnevni bruhal k vidra (bošček), pa zjutraj ob 5:30 je biu spet pokakan do vratu. Pol sva ga dala z mojim kr k nama spat v posteljo (itak je blo že zjutraj, lohk bi vstala, pa sm raje še malo se pocartala z njimauser posted image ). Zdej pa sva že zajtrk popapala, belo kavico popila(jst), Vid pa čaj od borovnic. Zdej pa gleda živ žav.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
20.2.2010 8:39:11   
Srčekgirll
nia5
Želje naj tvoje se v sad spremenijo, le zvezde sreče z neba naj žarjo! Naj te ljubezen obišče vsak dan, naj vsak trenutek bo z njo posladkan! Naj se ti vedno le tisto zgodi, kar si tvoje srce želi.
Vse najboljše in najlepše!
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
20.2.2010 9:04:21   
MARTINA25

Dan!!
Kakšno bedno vreme....komi čakam na pomlad,da bo spet vse zeleno...ta sneg mi gre res že posšten na živce..
Pri nas je bilo ta teden pravo obsedeno stanje...Tjaši je dobila norice...GROZA!!!Ima jih povsod,na ježičku in čisto v luliki...tri dni nismo spali ponoči nič....tok kokr je zdej jokala se ne spomnim da bi kdaj...jest itak ni mogla,še pila je bolj malo...potem je fasala še drisko....smo blii že na tem da gremo v bolnco...ampak se je zadeva nekak umirila...vćeraj je že pojedla tri obroke-konkretne....tko da smo iz tahujšga....je pa smešno kako si mnenja nasprotujejo-eni pravijo otroka čimveč tuširat,drugi rečejo nč tuširat...potem rečejo oroka mazat po izpuščajih-drugi spet kontra-nč mazat....potem pa vedi kaj je prav in kaj ne....
Imela sem tudi pregled....Luka se še ni obrnil na glavico....upam da se bo kmalu-glede na to da je mali velikan...kile so ok (+9),pritisk 115/60...noge še nč ne otekajo...boli me pa vse v nulo...user posted image

Ojej, boga Tjaša user posted image Vem, kako je tole grozno - moja mala pika jih je imela takole znotraj sramnih ustnic po lulici in po ustih... user posted image
Naj se čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image Edina tolažba je, da je potem doživljenjsko mir.

Pri Lukcu boš pa očitno morala uporabit nekaj ornk avtoritete - poklicna deformacija pa to user posted image Obrnit se, fant!

Špelin@ tale mulc me že zdej nč ne uboga,kaj šele bo,heheheh!!!Očitno bodo res potrebni strožji ukrepi!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
20.2.2010 9:05:33   
špelin@

Dobro jutro user posted image

nia5, dobrodošla v klub trojkic user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2671
20.2.2010 9:06:20   
špelin@
Kako smo? Pr nas ok. No, Vid je včeraj zjutraj mal bruhnil (eno malo kepico), v vrtcu je biu 3x do vratu pokakan (driska), pol pa še doma zvečer še 1x. Pa sva se šla kr skopat in gledala risanke,...okrog 21h je v dnevni bruhal k vidra (bošček), pa zjutraj ob 5:30 je biu spet pokakan do vratu. Pol sva ga dala z mojim kr k nama spat v posteljo (itak je blo že zjutraj, lohk bi vstala, pa sm raje še malo se pocartala z njimauser posted image ). Zdej pa sva že zajtrk popapala, belo kavico popila(jst), Vid pa čaj od borovnic. Zdej pa gleda živ žav.user posted image

Pestke, da je tale bruhica/kakica samo prehodna in bo danes Vid že ok user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2672
20.2.2010 9:07:15   
špelin@

Dan!!

Špelin@ tale mulc me že zdej nč ne uboga,kaj šele bo,heheheh!!!Očitno bodo res potrebni strožji ukrepi!!

Helou, helou user posted image
Sankcije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
20.2.2010 9:16:28   
suzy85
hej hej! dobro jutro!

NIA VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image user posted image

srčekgirll user posted image user posted image user posted image za vidka!

jana kako je šlo včeraj?
eva gleda nodija, user posted image še spi, jst kuham kosilo, zraven pa upam, da mi bo uspelo še kaj za diplomo napisat. user posted image

neki mi povejte. eva že od nedelje precej kašlja. cel teden se ji že lušči, danes pa sem opazila, da ima že bolj suh kašelj. to pomeni, da se stanje izboljšuje?

lep vikend vsem!

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 20.2.2010 9:17:18 >

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
20.2.2010 9:49:47   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

hej hej! dobro jutro!

NIA VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image user posted image

srčekgirll user posted image user posted image user posted image za vidka!

jana kako je šlo včeraj?
eva gleda nodija, user posted image še spi, jst kuham kosilo, zraven pa upam, da mi bo uspelo še kaj za diplomo napisat. user posted image

neki mi povejte. eva že od nedelje precej kašlja. cel teden se ji že lušči, danes pa sem opazila, da ima že bolj suh kašelj. to pomeni, da se stanje izboljšuje?

lep vikend vsem!

morgen

ja včeraj po moji oceni bi mogla nardit, kaj pa bo, pa ne vem..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?