kodrana
|
jutro! hvala vsem za čestitke! imam vprašanja in vem, da mi boste ve znale odgovorit, ker imate veliko več pojma o tem, kot pa jaz! namreč zanima me sledeče.. če me sedajle očim zaposli in grem potem jaz takoj na bolniško, bi znalo bit kaj narobe? je kak hakelc? namreč on bi mi nakazoval en, dva meseca plačo, jaz pa bi mu vrnila vse skupaj in še kar bi imel stroškov z mano. vem, da je enzakonito, vendar nekako se more človek znajti. kaj pa če se prijavim na zavod? pa me potem on takoj vzame in zaposli!? sme slišala, da ima delodajalec koristi, če vzame iz zavoda brezposelnega! bi bil problem, ker imam drugo izobrazbo? lahko mi katera pošlje kak link, če kje kaj piše.. ker pošteno povedano, sme že brskala in se nič ne znajdem. se vidi, da mi zakonodaja in te formale zadeve ne ležijo. hvala punce! vam še na hitro povem, da se v sredo poročim civilno, maja pa še cerkveno in mal svadbe bomo imeli. sem že izbrala obleko, ampak bo treba verjetno menat, ker sme noseča in ne vem, če mi bo obleka še prav.. zdaj mi je čist ulita.. Jana držim pesti za izpit! aurora, Gal se bo navadil, boš videla. pri ans je bil tud problem, je jokala in še potem se je spomnila,da me ni, vsake toliko, vendar sedaj prav rada gre.. je bil pa tud eden v skupini, ki je jokal non-stop. to se pravi, sploh ga ni bilo mogoče pomirit cel dan, sedaj pa je pravi nasmejan fantič in se je čisto navadil na vrtec. Srčekgirll pazi nase in na bebico, tako da le čim več počivaj! nia5 hude sanje si imela. tudi meni se je že sanjalo, da se je kaj hudega zgodilo Tari.. in potem, ko sem se zbudila in videla, da je vse ok, mi je kamen padel iz srca, tako da vem kako je. samo, da jih imamo in so zdrave!