|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
17.2.2010 15:54:49   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro ali dan ali nekaj user posted image
Spali smo super, prvič se je zbudila, ko je prišla k nama, ampak je takoj nazaj zaspala, ko se je stisnila k meni, potem pa šele ob šestih, ko je spila mleko.
Sem pa imela grozne sanje in sicer da mi je Nia nekam odtavala nekje in je ni bilo celo noč in cel dan, potem pa sem jo nekje našla user posted image , sem se v joku zbudila, kaj si nor kako grozno. Sem jo kr k sebi stisnila in bila tako vesela, da so bile le sanje.

joj, grozne sanje user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
17.2.2010 15:57:43   
suzy85
hej!

tilči upam da s kožico rešita že sama doma

jana user posted image user posted image user posted image kdaj maš izpit? v petek?

srčekgirll dobro zrihtaj na pregledu!

mi2 sva včeraj bili na pustovanju. eva je bla ful resna, ker je blo preveč maškar na kupu user posted image je pa blo vse polno čebelic. bom pokazala slikco, ko dobim fotografije od prijateljice.
jst sem danes šla na roglo dopoldan in me malo noge bolijo od smučanja. se vidi, da ni več prave kondicije user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
17.2.2010 16:09:09   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Jana...dobila kremo.Hvala!!user posted image Še zanima me,če je kaj omejitve,kolikokrat na dan ga lahko mažem in kje?

ni omejitve, ampak ni potrebe več kot dva krat na dan, zjutraj in zvečer, dolgo drži..
mažeš po podplatih, prsih.. ampak v majhni količini

hvala!!
sem ga namazala pred spanjem,pa je po dolgem času spet spal 2 uri v kosu,prej se je po 1 uri zbudil in bil ves nesrečen,sedaj pa se smeji, kot bi na lotu zadeluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  super, sem vesela

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
17.2.2010 16:23:11   
Srčekgirll
Oj!

No, jst sm bla na pregledu, mam posteljico "ležečo" in morem mal merkat da ne bojo kake krvavitve, pa pritisk sm mela mal visok in morem bit na dieti kr so tud kile kr narasleuser posted image (+7). Drgač pa je vse ok. user posted image je tud ok. Pa v šihtu, če se da naj delam večinoma sede. Tko, naslednji pregled mam 17.3.10.user posted image
Aja, pa spet sm dobila slikcouser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
17.2.2010 16:26:48   
modrina08
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

modrina, tle ni nobene iz lj, tako da ti težko pomagamo.

Hvala za odgovor. Kaj maja 08 se ni noben user posted image  rodil v LJ. user posted image  

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
17.2.2010 17:05:23   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

jana user posted image user posted image user posted image kdaj maš izpit? v petek?

v petek ob 17h v Kranju

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
17.2.2010 17:06:31   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: modrina08

Hvala za odgovor. Kaj maja 08 se ni noben user posted image  rodil v LJ. user posted image  

so se ja, ampak mamice niso tu aktivne

(odgovor članu modrina08)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
17.2.2010 18:07:19   
aurora28
Ahoj drage moje.

Vse pustne šeme - hroščki so mega luškani. user posted image user posted image user posted image

Jana veliko sreče na izpitu. Bom držala pesti. user posted image user posted image user posted image Se je pa Nejc spremenil. Se bomo v kratkem oglasili, ti javim.

Špelin@ krokodilčka sem kupila v trgovini Direndaj, tigerčka pa sem si za 10 EUR izposodiloa v Vili Mojca, kjer izposojajo otroške kostume. Je pa vse ročno šivano.

Novica: Gal je od ponedeljka v vrtcu in ne vprašajte kakšen jok in protestiranje. Danes se je celo po tleh vrgel, ker ni hotel iti v učilnico, ampak ga je vzgojiteljica vzela v naročje in je še pol ure jokcal, nato pa je jedel in se veselo igral z otroci. Ko pa je babica ob desetih prišla po njega (imamo postopno uvajanje) pa je vzgojiteljicama kazal papa in jim lubčke pošiljal. Vse, sam da gre čimprej doma. Upam, da se bo kmalu navadil, danes je bil tretji dan in je bilo najhuje, ampak upam, da bo bolje. Slej ko prej moramo iti čez to. Koliko bomo pa plačevali vrtec pa še nevem, ker nisem še dobila odločbe user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
17.2.2010 18:32:39   
suzy85

v petek ob 17h v Kranju

bom držala pesti! meni so pomagale, upam, da bodo tudi tebi! user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
17.2.2010 18:35:10   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Novica: Gal je od ponedeljka v vrtcu in ne vprašajte kakšen jok in protestiranje. Danes se je celo po tleh vrgel, ker ni hotel iti v učilnico, ampak ga je vzgojiteljica vzela v naročje in je še pol ure jokcal, nato pa je jedel in se veselo igral z otroci. Ko pa je babica ob desetih prišla po njega (imamo postopno uvajanje) pa je vzgojiteljicama kazal papa in jim lubčke pošiljal. Vse, sam da gre čimprej doma. Upam, da se bo kmalu navadil, danes je bil tretji dan in je bilo najhuje, ampak upam, da bo bolje. Slej ko prej moramo iti čez to. Koliko bomo pa plačevali vrtec pa še nevem, ker nisem še dobila odločbe user posted image

user posted image user posted image user posted image vem, da je hudo pustiti objokanega otroka v varstvu, ampak tudi on se bo navadil. držim pesti, da ne bo več takšnega joka.
eva mi zdaj že pomaha in lupčka pošlje, ko grem, zadnjič pa mi je celo že vrata pred nosom zaprla, ker sem se predolgo obirala user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
17.2.2010 18:57:26   
nia5

Jutro ali dan ali nekaj user posted image
Spali smo super, prvič se je zbudila, ko je prišla k nama, ampak je takoj nazaj zaspala, ko se je stisnila k meni, potem pa šele ob šestih, ko je spila mleko.
Sem pa imela grozne sanje in sicer da mi je Nia nekam odtavala nekje in je ni bilo celo noč in cel dan, potem pa sem jo nekje našla user posted image , sem se v joku zbudila, kaj si nor kako grozno. Sem jo kr k sebi stisnila in bila tako vesela, da so bile le sanje.

joj, grozne sanje user posted image user posted image user posted image

Niti ne govori user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
17.2.2010 18:59:18   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Oj!

No, jst sm bla na pregledu, mam posteljico "ležečo" in morem mal merkat da ne bojo kake krvavitve, pa pritisk sm mela mal visok in morem bit na dieti kr so tud kile kr narasleuser posted image (+7). Drgač pa je vse ok. user posted image je tud ok. Pa v šihtu, če se da naj delam večinoma sede. Tko, naslednji pregled mam 17.3.10.user posted image
Aja, pa spet sm dobila slikcouser posted image

Pazi nase in na user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
17.2.2010 19:00:08   
nia5

v petek ob 17h v Kranju

Bomo držali pestke user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
17.2.2010 19:01:08   
nia5

Ahoj drage moje.

Vse pustne šeme - hroščki so mega luškani. user posted image user posted image user posted image

Jana veliko sreče na izpitu. Bom držala pesti. user posted image user posted image user posted image Se je pa Nejc spremenil. Se bomo v kratkem oglasili, ti javim.

Špelin@ krokodilčka sem kupila v trgovini Direndaj, tigerčka pa sem si za 10 EUR izposodiloa v Vili Mojca, kjer izposojajo otroške kostume. Je pa vse ročno šivano.

Upam, da se kmalu navadi, ziher ti je hudo.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
17.2.2010 19:01:57   
nia5

user posted image user posted image user posted image vem, da je hudo pustiti objokanega otroka v varstvu, ampak tudi on se bo navadil. držim pesti, da ne bo več takšnega joka.
eva mi zdaj že pomaha in lupčka pošlje, ko grem, zadnjič pa mi je celo že vrata pred nosom zaprla, ker sem se predolgo obirala user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
17.2.2010 19:02:49   
nia5
Ojoj, samo jaz sem na desni user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
17.2.2010 19:42:44   
aurora28

Gal je v skupini 2-3 leti in je najmlajši. nekateri otroci v skupini že veliko govorijo in ravno danes mi je ena mamica, da me potolaži povedala, da je enkrat prišla po hči in ji je hči rekla, da še ni konec in naj jo počaka zunaj user posted image user posted image . Sej se bo navadil.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
17.2.2010 21:07:51   
Anitka

Oj,
ŠPELIN@ lepo, da si opazila moje javljanje po dolgem času user posted image Za prvomajske bomo verjetno letos bolj doma - kakšna Dalmacija bo letos odpadla. A boste slučajno v naših koncih?

KODRANA čestitke in lepo nosečnost ti želim.

AURORA držim pestke, da se bo Gal hito navadil na življenje v vrtcu.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
17.2.2010 22:36:07   
modrina08

IZVIRNO SPOROČILO: modrina08

so se ja, ampak mamice niso tu aktivne

ja, se mi je kar zdelo... sej to je naj bi hec

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
18.2.2010 7:18:35   
kodrana
jutro!

hvala vsem za čestitke!

imam vprašanja in vem, da mi boste ve znale odgovorit, ker imate veliko več pojma o tem, kot pa jaz!

namreč zanima me sledeče.. če me sedajle očim zaposli in grem potem jaz takoj na bolniško, bi znalo bit kaj narobe? je kak hakelc? namreč on bi mi nakazoval en, dva meseca plačo, jaz pa bi mu vrnila vse skupaj in še kar bi imel stroškov z mano. vem, da je enzakonito, vendar nekako se more človek znajti.

kaj pa če se prijavim na zavod? pa me potem on takoj vzame in zaposli!? sme slišala, da ima delodajalec koristi, če vzame iz zavoda brezposelnega! bi bil problem, ker imam drugo izobrazbo?

lahko mi katera pošlje kak link, če kje kaj piše.. ker pošteno povedano, sme že brskala in se nič ne znajdem. se vidi, da mi zakonodaja in te formale zadeve ne ležijo.

hvala punce!

vam še na hitro povem, da se v sredo poročim civilno, maja pa še cerkveno in mal svadbe bomo imeli. sem že izbrala obleko, ampak bo treba verjetno menat, ker sme noseča in ne vem, če mi bo obleka še prav.. zdaj mi je čist ulita..

Jana držim pesti za izpit!

aurora, Gal se bo navadil, boš videla. pri ans je bil tud problem, je jokala in še potem se je spomnila,da me ni, vsake toliko, vendar sedaj prav rada gre.. je bil pa tud eden v skupini, ki je jokal non-stop. to se pravi, sploh ga ni bilo mogoče pomirit cel dan, sedaj pa je pravi nasmejan fantič in se je čisto navadil na vrtec.

Srčekgirll pazi nase in na bebico, tako da le čim več počivaj!

nia5 hude sanje si imela. tudi meni se je že sanjalo, da se je kaj hudega zgodilo Tari.. in potem, ko sem se zbudila in videla, da je vse ok, mi je kamen padel iz srca, tako da vem kako je. samo, da jih imamo in so zdrave!

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu modrina08)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
18.2.2010 8:11:40   
jana81

v petek ob 17h v Kranju

bom držala pesti! meni so pomagale, upam, da bodo tudi tebi! user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
18.2.2010 8:11:45   
jana81

Gal je v skupini 2-3 leti in je najmlajši. nekateri otroci v skupini že veliko govorijo in ravno danes mi je ena mamica, da me potolaži povedala, da je enkrat prišla po hči in ji je hči rekla, da še ni konec in naj jo počaka zunaj user posted image user posted image . Sej se bo navadil.

to je super da s starejšimi, tudi Nejc ima več kot polovico starejših v skupini.. pa se veliko nauči od njih.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
18.2.2010 8:14:21   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

namreč zanima me sledeče.. če me sedajle očim zaposli in grem potem jaz takoj na bolniško, bi znalo bit kaj narobe? je kak hakelc? namreč on bi mi nakazoval en, dva meseca plačo, jaz pa bi mu vrnila vse skupaj in še kar bi imel stroškov z mano. vem, da je enzakonito, vendar nekako se more človek znajti.

kaj pa če se prijavim na zavod? pa me potem on takoj vzame in zaposli!? sme slišala, da ima delodajalec koristi, če vzame iz zavoda brezposelnega! bi bil problem, ker imam drugo izobrazbo?

lahko mi katera pošlje kak link, če kje kaj piše.. ker pošteno povedano, sme že brskala in se nič ne znajdem. se vidi, da mi zakonodaja in te formale zadeve ne ležijo.

pojdi na stran zavoda za azposlovnaje ali pa kar pokliči..
Če se prijaviš na zavod,moraš biti nekaj časa prijavljena, da bi on potem dobil kaj zate,če te zaposli, ne vem ali je 0,5 leta ali kako dolgo..pozanimaj se.. izobrazba ni prolem !
tudi če te zaposli in greš takoj na bolniško,pa kaj potem, nihče ti ne more dokazat,da ti dejansko nič ne manjka.. naj ti da fajn visoko plčao, da boš potem imela višjo porodniško

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
18.2.2010 8:23:40   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

pojdi na stran zavoda za azposlovnaje ali pa kar pokliči..
Če se prijaviš na zavod,moraš biti nekaj časa prijavljena, da bi on potem dobil kaj zate,če te zaposli, ne vem ali je 0,5 leta ali kako dolgo..pozanimaj se.. izobrazba ni prolem !
tudi če te zaposli in greš takoj na bolniško,pa kaj potem, nihče ti ne more dokazat,da ti dejansko nič ne manjka.. naj ti da fajn visoko plčao, da boš potem imela višjo porodniško

ja in naj te zaposli za obdobje enega leta, da boš po končani porodniški lahko koristila še 3 mesece nadomestila z zavoda user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
18.2.2010 8:24:45   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Oj,
ŠPELIN@ lepo, da si opazila moje javljanje po dolgem času user posted image Za prvomajske bomo verjetno letos bolj doma - kakšna Dalmacija bo letos odpadla. A boste slučajno v naših koncih?

ej saj smo te tudi druge opazile, čeprav nič komentirale user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?