tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Larilu . Tudi sama rada spečem in naredim kakšno torto. Ampak mene pa zmeraj želatina zeza tako, da so vse torte pri meni rahli gozdiček Športni del vozička . Kot prvo ne morem videti svoje male dame (no ona pa uživa, ko okoli gleda in ne samo enga in istga ksihta skos), kot drugo pa ste že ve napisale - ni tako "neprodušen" kot košara. HB, da smo imeli košaro in me veseli, da nismo poslušali tistih, ki pravijo, da košare ne rabiš, če se ti voziček čisto položi. Meni je prav prišla. js sploh ne dam želatine nikamor, pa nič ne zeza. voziček... brez košare pozimi sploh ven ne bi šla, vsaj takrat, ko je bil fejst mraz, tak da mi ni žal tistih 100 eur. js pa našega lahko vidim, ker ima na vrhu en del prozoren in mi je to fulll všeč . sem misla že na sprehod it, pa je zaspal falot mali... zadnje dni ima neko novo veselje, ki izgleda tako, da se odloči, da mora mami malo po 6. uri vstat... se začne jokat, ga vzamem k sebi (če že ni pri meni), nič ne pomaga, ga dam na trebuh (moj), nič ne pomaga, mu dam igračo, ga dvignem na rokah nad svojo glavo, nič ne pomaga, dokler ležim. potem se pa samo dvignem, je že boljše, ko vstanem iz postelje je pa ves presrečen in se veselo sam igra v postelji Potem se do cc. 8ih trudim, da bi ga prepričala, da lahko js ležim zraven, medtem ko se on igra, ampak mi nekako ne uspe.... ne vem, kakšno zaroto ima to.
|