|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
18.2.2010 21:38:23   
Anitka

Čer,

se na brzino spet oglasim potem pa grem čvekat z likalno desko in likalnikom, čeprav sem zmatrana v nulo. Je ati službeno odsoten, v vrtcu sem bila do 15.30, potem sva šla z Galom v knjižnico pa po ene fotke pa me e vse to izmučilo.

TAMARAJ zate sem pa zeloooooooo vesela in držim pestke še naprej.

NINA7 čimprej se pocajtajta.

Imam eno vprašanje - katero številko čevljev imajo že vaši sončki?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
18.2.2010 21:47:31   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čer,

se na brzino spet oglasim potem pa grem čvekat z likalno desko in likalnikom, čeprav sem zmatrana v nulo. Je ati službeno odsoten, v vrtcu sem bila do 15.30, potem sva šla z Galom v knjižnico pa po ene fotke pa me e vse to izmučilo.

Nejc ima 22 ali 23

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
19.2.2010 4:35:33   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Čer,

Nejc ima 22 ali 23

Eva trenutno nosi št. 24

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
19.2.2010 4:55:11   
suzy85
evo nas user posted image
user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
19.2.2010 8:12:57   
Anonimen

Čer,

Gaja ma 20-21

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2605
19.2.2010 8:13:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image

o full ste luštne

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2606
19.2.2010 8:17:28   
tilči
user posted image

Dobro jutro!

Jaz že spet user posted image ,ampak samo zato,ker sem šla včeraj avto posesat premalo oblečena.user posted image .user posted image  je rekel,da ga bo v pralnico peljal,je pa na kavču zaspaluser posted image

Jana...držimo pestke za danesuser posted image user posted image user posted image
Anitka...Tilen ima nogico št.23
Suzy...kaj si že spet za knjigami tako zgodaj? Pridna!!!Pa luštne maškarceuser posted image

Danes je Nejc doma,ker sem včeraj videla,da je ta teden vse razpuščeno v vrtcu in mu je prav na psiho udarilo.Je kar nasilen do Tilna,pa uboga tudi nič.tako da bomo izdelovali voščilnice za dan žena

user posted image Kaj naj user posted image podarim za 5.obletnico poroke?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
19.2.2010 8:26:01   
Anonimen
Aha sej res, Jana držimo pesti, kdaj pa maš?
Tilči pojma nimam kaj

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
19.2.2010 8:33:29   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Po dveh dneh mrka spet jaz tu gor user posted image
Moj user posted image je uspel na računalniku vse tako zaštrikat, da je bilo potrebno urgentno ukrepanje - en računalničar ga je podrl (računalnik user posted image ) in nazaj naložil določene zadeve.

A je kaj novega? Bom brala kasneje, zdaj grem po opravkih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
19.2.2010 8:46:11   
kasso
Dobro jutro

Včeraj popoldne je Varja zakuhala, zvečer zaradi trme bruhala. Na srečo je spala ponoči še kar dobro. Mi je pa hudo, ker moram jaz danes še ene stvari narest in je mogla it v varstvo, tako da imam kar malo slabo vest.

Anitk, Varja nosi 22, 23 številke.

suzy ful ste luškaniuser posted image

tilči rada bi ti pomagala, samo z obletnicami nimam izkušenj.

jana ob 17:00 a ne user posted image user posted image user posted image

špelin@, se pravi, da je bil računalniški mrk včeraj user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
19.2.2010 9:44:12   
jana81
hvala vsem ki boste danes zame držale pestke.. imam ob 17h.. znam pa tako tako, če bom mela srečo, da dobim taka vprašanja ki njih znam , bo ok, drugače pa next time..
Nimam take vneme kot Suzi, ki je res super ženska..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
19.2.2010 10:32:35   
špelin@
Zdaj pa vas bom zasula s posti user posted image

No, včeraj sva bila z Gregorjem pri P, ker je imel popravni izpit iz Denverja - tokrat je fino sodeloval, vrgel in brcnil žogico, sestavil stolp, pokazal glavo in oči na enem tini-mini dojenčku, samo mucke pa ni hotel pokazat user posted image

Cepljen (OMR) ni bil, ker nekaj kašlja, je P že v predprostoru slišala, ko je zakašljal in zavpila iz ordinacije, da ne bo cepljen. Sem se pa zmenila za cepljenje proti pnevmokoku, zdravnica bo dala na ZZZS predlog, da bi šel strošek za le-to na zavarovanje, ker gre za zdr. indikacije. Itak, ko je pa mali nonstop bolan, vnetje ušes je imel pa tudi že ****-krat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

hvala vsem ki boste danes zame držale pestke.. imam ob 17h.. znam pa tako tako, če bom mela srečo, da dobim taka vprašanja ki njih znam , bo ok, drugače pa next time..
Nimam take vneme kot Suzi, ki je res super ženska..

Dobro opravi!!! user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
19.2.2010 10:34:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Včeraj popoldne je Varja zakuhala, zvečer zaradi trme bruhala. Na srečo je spala ponoči še kar dobro. Mi je pa hudo, ker moram jaz danes še ene stvari narest in je mogla it v varstvo, tako da imam kar malo slabo vest.
Upam, da se Varja res hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image Ne imej slabe vesti, saj veš, da ji bo vseeno lepo, zanjo bodo poskrbeli, ti pa le opravi svoje obveznosti user posted image user posted image user posted image
Kako si opravila zadnjič v Izoli?

špelin@, se pravi, da je bil računalniški mrk včeraj user posted image
Včeraj je mož prišel z računalnikom iz službe, pojedel in potem do 23h visel gor... user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
19.2.2010 10:35:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro!

Danes sem popoldne,tako da imam čas v miruuser posted image spit.Nejc gre v  vrtec,s Tilnom pa imava ob 10.30 P. Včera se je potem zvečer končno polulal,potem sem mu pa dala kar svečko,da ga ni bolelo in se je revček naspal. Enkrat ponoči je zlezel k meni,pa sva se stiskala do jutrauser posted image

Upam, da ste vredu zrihtala.

dobil je AB primotren na 12 ur.Če ne bo ok,čez 5 dni kontrola in napotnica za kirurga.Samo pravi P,da se to rado naredi,da ni nič hujšega,pač je kožica še toliko zlepljena.Moram ga umivati v žajblju,ker kamilice niso ok.Ko bo ok,je treba začeti kožico čimbolj dol vleči,da se odlušči.Bolje,da jaz to sama naredim po kopanju,ko pa kirurg na suho.

Ojej user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za Tilna.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
19.2.2010 10:36:03   
špelin@
jst sem danes šla na roglo dopoldan in me malo noge bolijo od smučanja. se vidi, da ni več prave kondicije user posted image

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
19.2.2010 10:39:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Špelin@ krokodilčka sem kupila v trgovini Direndaj, tigerčka pa sem si za 10 EUR izposodiloa v Vili Mojca, kjer izposojajo otroške kostume. Je pa vse ročno šivano.
Oba kostuma sta res ful lepa user posted image - za koliko časa si izposodiš kostum, je 10 EUR na dan ali kako?

Novica: Gal je od ponedeljka v vrtcu in ne vprašajte kakšen jok in protestiranje. Danes se je celo po tleh vrgel, ker ni hotel iti v učilnico, ampak ga je vzgojiteljica vzela v naročje in je še pol ure jokcal, nato pa je jedel in se veselo igral z otroci. Ko pa je babica ob desetih prišla po njega (imamo postopno uvajanje) pa je vzgojiteljicama kazal papa in jim lubčke pošiljal. Vse, sam da gre čimprej doma. Upam, da se bo kmalu navadil, danes je bil tretji dan in je bilo najhuje, ampak upam, da bo bolje. Slej ko prej moramo iti čez to. Koliko bomo pa plačevali vrtec pa še nevem, ker nisem še dobila odločbe user posted image
Saj bo, to je le šele začetek in nihče ne more pričakovati, da bo otrok mirno in brez upiranja sprejel tako novost in drug ritem user posted image user posted image user posted image Ti pa pri sebi enostavno poskusi odklopit in ne razmišljat in se psihirat, da mu je hudo itd. Sama sem naredila tako in mi je bilo precej lažje, čeprav je mali dober mesec vsako jutro tulil kot zverina - v bistvu še zdaj kdaj joka, sploh po kakšni bolezni oz. podaljšanem vikendu.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
19.2.2010 10:40:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Oj!

No, jst sm bla na pregledu, mam posteljico "ležečo" in morem mal merkat da ne bojo kake krvavitve, pa pritisk sm mela mal visok in morem bit na dieti kr so tud kile kr narasleuser posted image (+7). Drgač pa je vse ok. user posted image je tud ok. Pa v šihtu, če se da naj delam večinoma sede. Tko, naslednji pregled mam 17.3.10.user posted image
Aja, pa spet sm dobila slikcouser posted image

Pazit nase!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pokaži slikico user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
19.2.2010 10:42:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally

večer

kak ste kaj? mi smo še kr ok, danes smo šli mal v Lj in Grosuplje iskat hrusta pusta dedkom in babicam user posted image , sam sva oba smotana pozabila fotoaparat vzet tko da niso slikice nastale user posted image . v vrtcu so bili tudi našemljeni, so jih vzgojiteljice po zajtrku oblekle, upam da nam bo dala kakšen Cd s slikicami user posted image , Emilija je bila baje ful vesela in je uživala.
Fino user posted image

jaz sem imela še kontrolo na polikliniki in je bilo tokrat zadnjič, me ni več naročila user posted image . Včeraj sem imela še pregled pri moji G in je vse ok, CTG je v redu,mam pa malo visok pritiskuser posted image (140/90), zdej me čakajo še 23. priprave za CR potem pa bomo vidli kaj se bomo odločili.
Saj bo user posted image user posted image

Aja vrtec se je tudi nam podražil, prej je bila polna cena cca 390€, zdej pa 442€, spat sva v 4 razredu plačujeva pa 180€. jah kaj čmo drugače ne gre. sej bo od marca kaj manj ko bomo 4 user posted image .
Hja, največ plačuješ dejansko, če imaš le enega otroka. Tudi če dohodki niso veliki, pride na enega člana dovolj, da lahko "obesijo" nate ornk znesek user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
19.2.2010 10:42:43   
špelin@

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
19.2.2010 10:43:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: modrina08
Se opravučejem , ker takole vpadam gor med vas. Sem ful opupana, ker ne najdem varuške za otroka. Ali mi katera lahko priporoči kakšno dobro v LJ.?

Žal ti ne morem pomagati, je pa razumljivo, da vsepovsod povprašaš. Upam, da najdeš fajn varuško.

(odgovor članu modrina08)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
19.2.2010 10:44:58   
špelin@
Od danes naprej pa koristim star dopust.Tilen je že boljši,danes je začel tudi jesti,ponoči je celo flašo vode spil in tudi zjutraj že 1 flašo čaja,tako da normalno lula.Se je pa odločil,da ponoči ne bo več pil mleka,samo še vodo.
Mater sem se ustrašila!!Sneg je s strehe zletel in je zagrmelo kotuser posted image

user posted image samo, da je bolje.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
19.2.2010 10:45:23   
špelin@
glede na to,da prodajam vse živo,bom zgleda tudi za avto morala sama stopiti v akcijo.V soboto ga pride en kolega od mojega sodelavca pogledat.

Ej, hvala za pomoč - ležalnik je prodan user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
19.2.2010 10:46:27   
špelin@
ŠPELIN@ lepo, da si opazila moje javljanje po dolgem času user posted image Za prvomajske bomo verjetno letos bolj doma - kakšna Dalmacija bo letos odpadla. A boste slučajno v naših koncih?

Ja, za prvomajske gremo v Lendavo. Če si za, se lahko en dan dobimo v MS?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
19.2.2010 10:46:58   
špelin@

24 mu je na tesno še prav, drugače pa nosi 25.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
19.2.2010 10:48:52   
špelin@

Jaz že spet user posted image ,ampak samo zato,ker sem šla včeraj avto posesat premalo oblečena.user posted image .user posted image  je rekel,da ga bo v pralnico peljal,je pa na kavču zaspaluser posted image
Madona, dober smajli user posted image user posted image user posted image

Danes je Nejc doma,ker sem včeraj videla,da je ta teden vse razpuščeno v vrtcu in mu je prav na psiho udarilo.Je kar nasilen do Tilna,pa uboga tudi nič.tako da bomo izdelovali voščilnice za dan žena
Tudi moja mala pika ima občasno take izpade, moram kar ostro nastopit.

user posted image Kaj naj user posted image podarim za 5.obletnico poroke?
A to misliš kaj osebnega, samo zanj, ali pride v poštev darilo, ki bo za vaju oba skupaj? A ga kaj posebnega zanima, česa izrecno ne mara?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?