|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
18.2.2010 11:43:32   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
BTW: še 43 dni ( s sobotami in nedeljami) do dopusta/porodniške!!user posted image user posted image

Jaz pa 39, ampak še pomembneje, samo 26 delovnih dni.user posted image

A zdaj boste imeli Evito al kako? user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
18.2.2010 11:53:25   
gajka
Jaz pa nič ne odštevam do porodniške... user posted image Pač ceh tega, da sem bila nekako ''prisiljena'' it na svoje, potem pač bo porodniška, ko bo prišel čas za njo... Uradno se bo že začela enkrat maja, neuradno pa bog ve kdaj. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
18.2.2010 12:01:40   
Aninchy
gajka - hvala za linke!

Pa dober tek vsem, ki imate/boste imele v kratkem kosilo! Jaz sem se ravno napokala user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
18.2.2010 12:39:41   
Bonnie_RR
Hehe, gajka, sem se prav nasmejala tistemu glede ravnanja z dojenčkom. Naš je nekaj podobnega - doma sicer kakšne igrače dojenčka nimamo, na vsakem obisku je pa takoj dretje (s strani užaljene lastniceuser posted image ), ker če že vzame kakšnega v roke, to pomeni, da ga dvigne za glavo ali pa ga vleče za seboj za eno nogo ipd. user posted image user posted image Nobenega "občutka"...user posted image user posted image

Se pa drugače že ful veseli. Komaj že čaka poletje, tud na misel na sestrico se je že navadil user posted image , vse ga zanima v zvezi z user posted image , sploh me pa skoz (ko atija posluša) sprašuje, če bejbi kej brca...user posted image user posted image user posted image

ivy... Lep in konkreten buši! user posted image

bubika... Sadje zvečer pa ni ravno najboljše za želodec, ja...user posted image Upam, da te je potem minilo in da si lahko zaspala...user posted image

pitje... V službi sem tud js imela pollitrsko plastenko in tako vsaj nekaj spila, doma pa kar pozabim oz. ko se že spomnem spijem po 2 kozarca naenkrat. Bi si morala tud doma kaj takega umislit, da bi sproti dovolj pila. Mi je pa 5l na dan nepredstavljiva količina...user posted image

teža naših user posted image ... Itak je to zgolj ocenjena teža in lahko pride tud do kakih odstopanj. Če G ne reče, da je kej narobe, se tud ve ne živcirajte po nepotrebnem. Itak pa vsi user posted image ne morejo imeti enakih mer...user posted image
Samo še to: meni sta prvič v razmaku par dni 2 različna G ocenila težo (v 37. tednu) na 2600g in 3600g (razlika za celo kilo!). Pri 2. cifri sem se tud js zgrozila, pa se je čez 3 tedne rodil fantič s čist solidno težo 3550g. user posted image

merjenje MV... Js se tega iz prve nosečnosti ne spomnem, sedaj mi pa G vsakič naredi najprej vaginalni UZ in izmeri MV, potem pa še tistega prek trebuha. No, sedaj je bilo to že drugič (če izvzamem 1. UZ in vse tiste naslednje zaradi težav nekje do 10. tedna).

misar... Upam, da bo tvoja babika kmalu zdrava...user posted image

partnerji in brcike... Moj pa kar htro dobi svojo dozo (mu ni treba kaj veliko čakat), ker ko se zabava začne, tud nekaj časa traja... user posted image

ime... Za user posted image je sedaj že izbrano, za vsak slučaj pa se morava zmenit še za user posted image tu bo pa večji problem...

trebuh... Na začetku se mi zdi, da me je čist razpihnilo, sedaj pa niti nimam več občutka, da imam tako velikega. Sploh, ko sem videla ivy, sem ugotovila, da še zdaleč ni tako velik...user posted image
Sem pa ful lena glede slik in dajanja na računalnik (po navadi dragemu težim kaka 2 dni, pa mi to on zrihta), tako da upam, da mi kmalu rata kaj dol dat, da dam kakšno fotko spet v album..

zima... Mi gremo sedaj v soboto za en teden na smučanje, ko se vrnemo pa upam, da bo zime počasi že konec in da se bo pomlad že začela prebujat...

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 18.2.2010 12:44:45 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
18.2.2010 12:58:49   
bcljka
oj user posted image !

sm čakala da gledam podelitev medalj ob 4:20, pa sm uspela lih ob ene 4:00 zaspat... bom mogla zdej ponovitev gledat...
sm pač strastna navijačica k ne sme niti sekunde zamudit... sam kaj čš če zaspiš... user posted image

sicer mam pa dons morfologijo! končnouser posted image user posted image user posted image ker v petek stopam že v 24.teden user posted image
sicer pa tud jst na pregledu sprašujem kok je to kok je on kok je tretje, pač vse kar me zanima da potem vem... dons sm že rekla da bom hotla vedt kok je MV dolg... pa ma da zmer user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bubika26

Bonnie_RR- hehe včeri zvečer ob osmih sem pojedla jabolko, za katero sem misla ob 2 zjutraj, da jo bom šla na silo izbruhat, tak me je matralo. Drugače po šesti uri nič ne jem, zelo redko. Sladkarije pa, sploh ne vem kaj mi je včeri blo, kar neke tortice so se mi sukale pred očmi in pol sma šla z dragim v slaščičarno in sem glih okusla dobroto, pol pa me je vse minlo user posted image .

Bcljka- A ti maš pol kr flaško k sebi zvezano, da tolk spiješ user posted image user posted image . Kamele ja...

kako ti rata da po šesti ne ješ več... jst še ob 23h jem ta velko milko al pa nutelo... da ne omenm učeri še ob polnoči vrečke bobi palčk in arašidov... (čudn da sm samo na +5)

glede pitja... od mejhnga sm navajena spit velik... se pozna če maš same dohtarje v familiji... user posted image user posted image user posted image tko da tud kkšnih sokov al pa gaziranih pijač sploh ne maram... edin cedevita... to mi je dobr... user posted image drgač nikamor ne grem brez flaše vode, ponavad če grem od doma kr liter pa pol... doma jo mam pa tud skos zravn... tko sm navajena... nism kej posebi pozorna na to, čist avtomatično je user posted image

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
18.2.2010 13:16:28   
gajka
bcljka - a si že razmišljala kar o kakšni cevi, da ti ne bi bilo treba ravno na flaše mislit, pa še enomejeno količino vode boš imela na dosegu? user posted image Si pa kamela! user posted image Jaz se moram že za 2 litra orng čez dan kontrolirat in silit... user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
18.2.2010 13:22:21   
bcljka
user posted image user posted image user posted image sej mam uno kameljo grbo za v ruzak... k daš pol cevko v usta... za v gore... sam gre samo 2l not user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
18.2.2010 13:34:22   
gajka
Mah, jaz sem imela v mislih tist ta navaden vrtni šlauf! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 18.2.2010 13:36:23 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
18.2.2010 13:35:48   
honey*
ivy- kakšen lep trebuščekuser posted image jst mam čiiisto malega, da sm noseča se vidi samo od strani, pa še to če veš kam morš gledat user posted image Nosim še vsa svoja oblačila, edino ene kavbojke sem si kupla v h&m in pa majčko "pridem junija" mi je dragi kupil user posted image
krtkova- ti pa maš konkretno babnico v bušiju user posted image moja punčka ma 460g v začetku 23. tednauser posted image . Sicer pa je tako, da dokler je v mejah normale je useeno.

kg-jst sem se do zdej slabe 4 kg zredila usega skupi, čeprou nimam pojma kako ker jem ogroooomno...

maternični vrat- tega pa meni ni merila, tko da nimam pojma o tem... mogoče na naslednjem pregledu user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
18.2.2010 14:39:21   
ivy@
oila,moje sonosečke

ja tko je,mene je že počas začel rahlo skrbet,ker vidm da mam očitno res ful velik trebuh,mislm s tem ni nč narobe,sam sm pa slišala da se ježe nardil,da je na ultrazvoku kazal samo enga otročička potem sta pa vn 2 pršlauser posted image in to sm slišala že za več primerov..haha bomo mel pa dvauser posted image

MV-sploh nevem če mi je kej merla,tud ne spomnem se da bi mi kej rekla

TEŽA OTROČIČKA-bla sm 21.teden pa mi je rekla da ma neki čez 500,nevem pa čist točno,takih podatkov si takrat lih ne zapomnem k sm čist not v tistmu ultrazvoku..ja ja bo treba mal bol poslušat,škoda pa res da ti to nikamor ne zapišejo

PORODNIŠKA.ne štejem še,ker bom vrjetno delala do konca oz.pač tistih 28 dni bom šla prej,kot ti pripada,aja pa še eno veselo novico mam,včeraj smo zvedeli,da nas bojo vzel za rednouser posted image ,usaj tko so oblubil,hvalabogu ena skrb manj,smo pa 3 nosečke,ki imamo rok junijauser posted image ..zato sem bla prepričana da bomo letele vn,čeprou jim nč ne vrjamem dokler ne podpišem pogodbe

še za seznam,vedno pozabim,naslednji pregled imam 2.3.,drugače sem pa iz škofje loke

no to bo zaenkrat use,se še kaj tipkamo

papa

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
18.2.2010 14:50:10   
gajka
ivi@ - nič ne skrbi glede bušija, se je pač user posted image bolj spredaj razkomotil, pa še pri nižji rasti se buši bolj opazi. Jaz imam HB to srečo, da se velikost mojega bušija malo ''izgubi'' zaradi moje višine (v prvi user posted image sem sicer po obsegu bila kar dobra konkurenca tistim z dvojčki user posted image ).

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
18.2.2010 14:50:29   
bcljka
ivy - moja kolegica k je lani marca rodila je mela tak trebuh k ti... je mela maternico velko za trojčke, notr je bla pa samo ena ogromna pupa... no posledično je potem mogla rodit s CR ker tamala ni hotla vn, seveda ker je mela tok prostora... tko da ni nč narobe s tvojim bušijem... ga loh vsaj ornk ponosno kažeš... user posted image

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
18.2.2010 15:10:24   
ivy@
hvala vam,drgač pa bušija res ponosno kažemuser posted image ,res ja tudi to,da sem majhne rasti in tako vrjetno še bolj pride do izraza

zdej pa grem na obisk k mamici,lep dan vam želim,se tipkamo še zvečer

papa

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
18.2.2010 18:20:34   
Bubika26
Hej babnce,

Kakšen sonček lep je to danes bil!

Aninchy in Honey* - jaz imam dolžino MV vpisano v mat.knjiži na str.10.
Bcljka in Honey*-bravo za +4 in +5 kg, če bi jaz po 18 jedla bi bile še hujše posledice kot samo +8kg. Že 7 let se zdravo prehranjujem, ker ima ati 140 kg in gre tudi na operacijo za zmanjšanje želodca, tako, da morem kr pazit kdaj in kaj pojem. Ampak zdaj sem se že navadla in mi lepo uspeva. Samo vsi v službi se čudijo kakšna nosečnica da sem, da nimam nikol pri sebi nič sladkega user posted image . No, upam Bcljka, da ti je pol ratal pogledat podelitve medaljuser posted image .
Ivy@ držim pesti, da boste čimprej dobile pogodbe v službi za redno zaposlitev.
Bonnie_RR-ja pol mi je ratalo zaspat user posted image . Se pa strinjam, da te meritve o teži niso čisto točne, tako kot je gajka tud napisala, je kr fajn včasih malo vedet o čem se je pametno sekirat user posted image .

Jutri pa grem k frizerki, že celo večnost nisem bla, no 3 mesce nekje in se je treba it malo uredit. Komaj čakam. user posted image

Ah ja pa še tole, Mb porodnišnica je tako polna, da so v sobi po 3, sprejetih imajo 60 mamic!!! So rekli, da je to leto pravi babyboomuser posted image . Kak bo veselo.

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
18.2.2010 18:27:23   
Zoja83
pa še jst po dolgem času... Jutri grem spet na zadnji izpit, tk da spet malo podpore prosim user posted image sploh nism več živčna, ker vem, da jst znam user posted image mi je za take brezvezne stvari odbijala pike, da zdej vem, da jih ne bo-sm ji zadnjič rekla, da bom očitno prej rodila, kot pa njo naredila (je bla cela navdušena user posted image ) zdej vem, da mi vsaj po nepotrebnem ne bo odbijala pik user posted image drugač je superman najbolj aktiven user posted image in že točno ve, ko se z atijem pogovarjam-začne na veliko brcat user posted image
prav dobre volje sm, pa tak stres jutri? user posted image
sprememba pregleda-mi je prestavila iz 4.3. na 8.3.
drugač komaj čakam 12.3-grema z user posted image mal v moravske

za srečanje ni še nič 100%, če pa pridem bom sama, bo pogumni father-to-be spal (nočna) user posted image

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
18.2.2010 18:33:07   
Bubika26
Zoja83- držim pesti za izpit, drgač pa pomaga samozavest ja. Jaz bi tud šla v kakšne moravske pa ne bo nič od tega, bom kr sama 2 mesca doma, še dobro, da mam službo user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
18.2.2010 18:45:55   
naraščaj
Dan,

danes je bil pa prav pester dan v službi, gužva, sitne, nesramne in celo "grozeče" stranke. Pa še sprejem sem mela. Pol ob 14ih se je pa umirilo - no ja je 15 do 3 prletel še direktor neki gnjavit, pa smo še to zrihtal.

Doma pa sva si s tamamlo prvošli še en sprehod od moje mami do trgovine in nato do doma. Je prav pasal.

IZVIRNO SPOROČILO: bridget3

Naraščaj, a zdaj pa nisi bila pri Lukmanu? Zakaj si bila pri Lukmanu bolj zadovoljna?
Jaz bom morala hitro poklicat nekoga, če želim 3D, ker sem zdaj v 22.t in znajo biti kar zasedeni. Pa tehtam med Rosičem in Lukmanom - je razlika v ceni, zato tehtam user posted image drugače pa nimam z nobenim od teh ginek. še izkušenj.

Lukman mi je nardil fullepe slikce. In ker se je ful skrivala naju je še 2x naročil plačala sva pa sam 1x. Res pa je da je ful tih in si mogu prav na ušesa vleč kaj ti razlaga.

MV, men je zmerla 4,5cm. Mislim da je blo neki tazga. Mi je rekla G, da je tja do 1,5 še ok ostalo pa je že riziko za prezgodnji porod.user posted image

Gajka, tole o nežnosti z dojenči - me je prov nasmejalo. Naša včasih tako dela z njim, da si sam mislim HB je sam umetn. Bo treba konkretno pazit, ko bodo naše štručke tko nežne.

Jaz tut nč ne odštevam, vem sam da delam še do 1.5. A ve mislite ves dopust pokoristit - letošnji. JaZ GA MAM NAMEN SAM 10 dni, ker ostalga bom pa po izteku porodniške, ki je še pred 30.6 - nažalost.

partnerji in brcike... naš user posted image tut nč ne špara ne pri očiju in ne pri tamali user posted image

Imena še zmer nimamo, sicer se tut še kaj dost nisva pogovarjala, je še čas.

trebuh: men se zdi, da je moj tut kr precejšen, vsaj glede na 1user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bubika26
Ivy@ držim pesti, da boste čimprej dobile pogodbe v službi za redno zaposlitev.
[
Se pridružujem tem željam

Zoja83: držim pesti za izpit. Zdej pa bo.

Toplice: pa ravno prej sem mojmu rekla, če bi šli konc marca kaj v Banovce - mamo namreč službene hiške po uodni ceni. Bomo vidl kako bo.

Nč tolk od mene

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
18.2.2010 21:10:29   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

MV, men je zmerla 4,5cm. Mislim da je blo neki tazga. Mi je rekla G, da je tja do 1,5 še ok ostalo pa je že riziko za prezgodnji porod.user posted image

Vse kar je krajše od 2cm je nevarno/rizično za prezgodnji porod. Torej je tvojih 4,5cm SUPER!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
18.2.2010 21:15:32   
bcljka
user posted image tudi jaz sem z morfologije user posted image user posted image user posted image

skratka... kot zgleda imamo user posted image ... ampak je rekla da predn prebarvamo vse v roza nej raj počakamo še na 1 potrditev (naslednji pregled 18.3. ... pa umes še 3D)... drgač mamo pa ful dolge noge... sm pa vprašala kolk tehtamo pa je rekla da natančno se tkoaltko ne da ocent ker to zračuna računalnik... tko da tehtamo med 350-400g, kar je za starost normalno... veliki pa smo nekje okol 26cm...
prašala sm tud kaj je z MV... mi ga bo zmerla naslednjič ker posteljca je sicer spredi ampak je ful visoko tko da ni panike... pa pol sm sprašvala če je kkšna šansa za prezgodnji porod... pa je rekla glede na stanje mere in vse skp kot kaže zaenkrat ne...user posted image user posted image

uff, kok sm sprašvala user posted image
skratka, to je to!

zoja - drži se na izpitu jutr!!!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
18.2.2010 22:04:19   
tukaj
No, da se po dolgem času javim.

Moja predstavitev je bila super. Hvala, ker ste držale pesti.

Danes sem imela pregled - naš user posted image oz. danes je rekla, da lulčeka ne vidi večuser posted image , torej naša user posted image je zežak/težka že nekje med 400 in  430 g - kara je za 230 teden kar ok. Me je pa mal šokiralo, ko je rekla, da vidi punčko, ker je dosedaj na vsakem ultrazvoku rekla, da je fantek. No bomo videli kako bo v torek, ko imamo morfologijo.

Naslednji pregled- morfologija 23.2.2010 in 18.3.2010 pregled.

Mo pa se greva še malo stisniti k atijo - potem pa spat, naju čaka jutri zopet naporen dan na faksu.

Lahko noč

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
18.2.2010 22:57:50   
bridget3
Ola punce,
kako pridno čvekate, da sploh ne dohitevam user posted image

Bubika, hvala za "pomiritev" in Gajka, hvala za linke o teži. Meni je takrat skoraj vsaka meritev kazala na 24.t (torej dva več). Mogoče bo Hulkuser posted image
, mogoče pa bo pozneje manj pridobival, pa bo v mejah normale.

V Mb je torej kar gneča v porodnišnici? user posted image Torej bomo kot sardele v sobah user posted image Ko je kolegica rodila, je bila samo še z eno v sobi, pa sem že razmišljala, kako je hudo, če en dojenček veliko joče, pa potem drugega oz. drugo mamico budi user posted image Če pa jih je več, pa je lahko še več takšnih.
Ko je mene mama rodila, jih je bilo v sobah tudi preko 10! user posted image Tako, da ... takšne gneče upam, da ne bo user posted image

Lep pozdravček vsem.
user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
18.2.2010 23:16:59   
bcljka

user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamouser posted image /user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image
user posted image   bubica14 2user posted image , user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  elizaa, 26let, 2user posted image , 1user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image , user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana, user posted image
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image
user posted image   Aninchy, 20let, Žalec(CE), 1user posted image user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image ,user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image user posted image

user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image

07.06.2010
user posted image  markle, 29 let, LJ, 1 user posted image

08.06.2010
user posted image   Bam Bam, 2 user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted image , user posted image user posted image

user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image , user posted image user posted image
user posted image  meymey, Bistrica, 2  user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana user posted image
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image , user posted image
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
user posted image   pik ipoki, 23 let, Logatec, 1 , user posted image
user posted image   *Špela*, 24let, Kamnik, 1user posted image , user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image   bim*bam
user posted image Majček28, 2user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted image , 1 user posted image , user posted image

14.06.2010

user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted imageuser posted image

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,user posted image
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted imageuser posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana 1user posted imageuser posted image

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image , user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted image , user posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 28 let, Celje, 2 user posted image , user posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , 1user posted imageuser posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor user posted image
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted imageuser posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted image , user posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted image , user posted image user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image  
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image
user posted image  rendi, 2user posted image , 1user posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image , user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 27let, 1 user posted imageuser posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , 1user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 24let, Radlje ob Dravi, 1user posted image

skupaj nas je 83 user posted image z 84 user posted image na poti

18x  user posted image
14x  user posted image
52x user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
18.2.2010 23:17:28   
bcljka

user posted image

22.02.2010
novakatja - pregled

23.02.2010
Stajerka26 - pregled
mkbk - pregled
tukaj - morfologija

24.2.2010
pik ipoki - pregled

user posted image  

01.03.2010
*Špela* - pregled/sladkorna

02.03.2010
nikita* - pregled/sladkor/kri/UZ
misar - pregled
bejbika81 - laboratorij/sladkorna
bubika26 - pregled
ivy@ - pregled

04.03.2010
Kiya - pregled
soncnica3 - pregled
soncnizarek25 - pregled

05.3.2010
dvojčica6 - pregled
bejbika81 - pregled

8.3.2010
Zoja83 - pregled

09.03.2010
strelka81 - pregled
maxica - pregled
nikri - pregled

10.03.2010
gajka - pregled
honey* - pregled
annie - pregled

11.03.2010
Aninchy - pregled

12.03.2010
maxica - 3D

16.03.2010

nikcaa - pregled

17.03.2010
milabe - pregled
innes4 - pregled/inekcija Rh-
krtkova - pregled

18.03.2010
bcljka - pregled
tukaj - pregled

23.03.2010
naraščaj - 3D
tina2806 - pregled

24.03.2010
naraščaj - pregled

29.03.2010
Bonnie_RR - pregled

31.3.2010
nikcaa - 3D

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
18.2.2010 23:17:49   
bcljka
PREDVIDENO SREČANJE: ČETRTEK 25.2. 18:00 TROJANE
PREDVIDENO PRISOTNI:
1. bcljka + mož
2. štajerka26 + mož
3. meymey
4. misar
5. honey26

LJUBLJANA Z OKOLICO
: krtkova, mkbk, kety, majkl, kiya, bcljka, maxi74, tina2806, amazonka, meymey, pikipoki(LOGATEC), zoja83(LITIJA), novakatja, *Špela*, elizaa

DOLENJSKA: rea27

GORENJSKA: soncnizarek25(ADREGAS), innes4(JES), rakica1 (ŠL), ivy@ (ŠL)

PRIMORSKA: ajči, strelka81, miki23(NG), mysterious(NG), dvojcica6(NG), nikcaa

ŠTAJERSKA: gajka(VE), ziva1(VE), naraščaj (SLO.KONJICE), bonnie_RR(SLO.BISTRICA), jessy_ce(CE), honey26(CE), misar(CE), stajerka26(MB), anonimen(MB), bridget3(MB), Aninchy (ŽALEC)

KOROŠKA: inika84, tukaj (Radlje ob Dravi)

PREKMURJE: bejbika81

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
18.2.2010 23:19:47   
bcljka
sm seznamček kr dons popravla ker jutr nima nobena pregleda pa ne bo nobenih večjih sprememb...
sm pa lih ugotavljala (ker jst se šele od decembra družm z vami)... da se večinoma javljamo ene in iste... na seznamu nas je pa 84user posted image ... kje so kej ostale??user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?