|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
19.2.2010 21:54:36   
bcljka
meymey - kok lepa fotka!!! user posted image user posted image user posted image upam da bo naš 3D tud tkole ratu..

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
20.2.2010 10:25:50   
diksy
IZVIRNO SPOROČILO: tukaj

Dobro jutro vsem,

pri nas dežuje in je prav turobno.

Verjetno nas bo res kr neki rodilo v MAriboru - imam v porodnišnici ginekologinjo in je rekla, da jih je letos kar veliko. user posted image

A hodi še katera v porodnišnico h ginekologu?

Lep dan vam želim, sedaj pa grem mal pojest.

zdravo,

jaz imam tudi tam ginekologa:)

drgač bolj malo pišem tu zgoraj spremljam pa kr:)

za seznamček - morfologija je dobro potekala, ponovni obisk 5.3. ker se nam obrazek ni dal lepo vidt, drgač pa je pokazalo,da pričakujemo nasprotno pričakovanju:)

< Sporočilo je popravil diksy -- 20.2.2010 10:26:46 >

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
20.2.2010 10:58:17   
honey*
Bubika26- sm pogledala na str. 10, če bi karkoli mi pisal o MV, pa ni nč... definitivno mi ga ni zmerla...Bom pa naslednjič vprašala na pregledu...
Seznam- šele zdej sm opazla, da sem očitno pozabla omenit in se mi je rok poroda spremenil na
23.06.2010user posted image
Dvojčica6- men tut splooh ni jasn, da mi grejo kg tok počas gor, ker pojem pa čist use kar vidim user posted image Je pa res, da mam že od nekdaj kr hitro prebavo in sm že od skos drobna, pa še mejhna sm (163 cm) tko da vsaj mal trebušček pride do izraza-pa čeprov od vseh ki imate slikce gor in k sm jih pogledala se mi zdi da mam najmanšega. 
Kitajski horoskop-
no mi naj bi imeli user posted image in tko tut kaže v tem horoskopu. Sm pa preverla in vpisala roj. datum moje mami pa svoj roj. datum, pa pride user posted image , no pa se mi zdi da se je zmotil user posted image
Srečanje-tud jaz se žal ne bom mogla udeležit...služba...
Meymey- super fotka, še bolj super bejbi...no, Fredi user posted image user posted image
Diksy- pri nas se tut na morfologiji ni vidlo obrazka-je mel cel čas rokice čez barabin mali... Je pa baje dobro da se vidi obrazek, čeprav mene zarad tega ni nč prej naročila...pač čez 1 mesec.
Krči- punce, a se še kjeri občasno pojavljajo kot eni menstralni krči (samo občutek je tak) v sp. delu trebuha? Ne, vem mogoče ste o tem že debatirale, nism opazila nič.

Ekola, to je to zaenkrat...Zdej pa kuhat naprejuser posted image

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
20.2.2010 11:02:20   
tukaj
En lep dan, čeprav je vreme bolj zoprno.

Sem ravno do konca spekla torto, ker ima moj ati ABRAHAMA jutri in mu bomo danes postavili drevo z znakom 50 in ga mal presenetili še jutri. Tko, da se bom čez vikend kar zasedena.

Lepo se imejte in uživajte.

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
20.2.2010 11:20:46   
naraščaj
Hojla v tem deževnem dnevu user posted image

Trebušček: moj je tut bolj med večjimi, očitno tut jaz nosim bolj spredaj kot prvič, saj se mi v prvo ni tko poznal, pa sem s kilami tam tam. Že od samga začetka opažam razliko od prve user posted image . Pa kaj čmo

meymey - kak lepa fotka. Naš user posted image pa se sploh ni hotel tko lepo nastavit, prav skrival se je za rokami pa še lega je tut takšna, tko, da žal nismo dobil tko lepih slikc/posnetkov.

S tamalo sva spet sami je ati na predavanju. Sva pa šle k sestri na kofe, tko, da sva se vseen mal potepali.

Krči: ja so prisotni pa običajno mi zraven otrdi trebuh, sam na srečo pol spusti. Pa najbolj dobim kak krč ko me začne šraufat preden morm na WC

Mene pa drugo moti, skos mam občutek, da me na lulanje tišči in me že vse boli - trebuh in je trd ko kamen, pol pa grem in je sam par kapljic. To je najbolj prisotno ponoč in mi je prav moteč. Ma katera podobne izkušnje.

Bonnie RR uživajte na dopustu.

Se beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
20.2.2010 13:02:28   
bcljka
jutro/dan!user posted image

morm iskoristt še zadnje dneve k loh zeloooo dolgo spim... user posted image k v pondelk se faks začne... drgač pa dons zvečer pride moj user posted image nazaj user posted image user posted image user posted image

sicer pa krčev jst še nikol nisem mela in tud zdej me ne matrajo...
na morfologiji se je pa tko lepo vidu obrazek... je lih neki govorila... mi je ginekologinja pobližala in se je čist vse fuul fuuul lepo vidl... prou očitno odpiranje ust... upam da bo na 3D isto... da ne bodo kkšne roke čez obraz... bomo vidl user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
20.2.2010 14:32:38   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

meymey - kak lepa fotka. Naš user posted image pa se sploh ni hotel tko lepo nastavit, prav skrival se je za rokami pa še lega je tut takšna, tko, da žal nismo dobil tko lepih slikc/posnetkov.

A si bila v SG? Je omenla kak se moj bejbi nastavlja, da je bila zadnjič ena punca in se je njena bejbika skoz skrivala... verjetno si to bila ti?

Jaz mam spet miljon filmčkov eni boljši, drugi slabši.  Definitivno zadovoljna, ker je vsaj 5 filmov ful lepih. user posted image  Kaj češ, naš bo zgleda maneken user posted image .
Je pa moj ekstra vesel, ker sta obe trdili, da je dojenček čisti ati user posted image . Zvečer je pa lubčkal trebuh in se pogovarjal z dojenčkom user posted image . Definitivno vredno denarja!

< Sporočilo je popravil meymey -- 20.2.2010 14:33:06 >

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
20.2.2010 16:08:31   
frrrr
če katera še nima vozička, prodamo peg peregota, zelo malo rabljeno
takšen komplet http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176265
senčnik in takšen podstavek za lupinico v avtu http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=127315

v takšni barvi http://www.mammy.lv/images/prod/20/20565.jpg?PHPSESSID=8e2e905238f1fc22a024c743ed7e9974
če katero zanima, naj javi na zs

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
20.2.2010 20:31:23   
naraščaj

Čer,

no dans pa niste nč kaj čvekale.

IZVIRNO SPOROČILO: meymey

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

A si bila v SG? Je omenla kak se moj bejbi nastavlja, da je bila zadnjič ena punca in se je njena bejbika skoz skrivala... verjetno si to bila ti?

Ja bla v SG, v torek popoldne. in Bravo za vašga manekena/ko

Nočko

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
20.2.2010 22:19:33   
nikri
Naraščaj mene tudi proti večeru včasih začne tiščati, kot na WC, pa tudi trebuh mi otrdi. Zadnjič en dan pa sem imela take krče kot pri menstruaciji, pa sem vzela en spasnex, pa je bilo boljše. Te tablete mi jue dala moja ginekologinja že takoj na začetku, če bom imela krče. Drugače pa se izogibam tablet, ta je bila to nosečnost prva, razen tega da jem elevit.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
21.2.2010 10:53:36   
Honey26
dobro jutro... al pa dan :)

krči... ja, jih imam in to občasno hude, me oblivajo po celem trbuhu... ponavadi zjutraj ali zvečer. Pa ni menda nič hujšega...pravijo da je napenjanje (morm zdej mal pazit če je bolečina povezana z kako dotično hrano...)

fotka...meymey ta je pa res lepo ratala. Jest še kolebam a bi šla al ne... ma če bi bla zihr da bo tkole lepo ratala... :)

po deževni soboti, vaj malo lepša nedelja...gremo malo na sprehod...

(odgovor članu nikri)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
21.2.2010 17:08:22   
nikita*
ojla!!

meymey
: full lepa slika, tvoj otročrk je pravi povzer.

Se vidi, da je danes lep dan, da ni nikjer nobene. Mi smo vikend končali, smo se malo prej vrnili domov. Zdaj pa malo lenarjenja, potem pa priprave na novi teden. Danes me čakajo še trije stroji cunji, da jih polikamuser posted image user posted image user posted image .

krči
: jaz jih imam samo v nogah in še to ponoči.
Drugače nosim spredaj in je temu oggggrrroomen tudi moj buši, ki je zaradi moje velikosti že zelo visoko in me boli želodec. Tole bo še norouser posted image . Bom že potrpela, važno da se moj palček dobro počuti user posted image .

Trebu
mi tudi otrdeva, ampak zvečer, ko sem utrujena.

Komaj čakam pregled, imam toliko vprašanj za ginekologinjo, da si jih bom kar zapisala, da ne bi kaj pozabila.user posted image

Pošiljam vam

user posted image

da se malo posladkate.

uživajte in božajte trebuščke

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
22.2.2010 6:47:18   
misar
dobro jutro

ena user posted image ??? častimuser posted image

ok, mi smo načeloma prehlad dali mimo, edino pokašljuje še malo, sicer pa vročine ni več. smo včeraj dopoldan in popoldan že zaužili porcijo sončka user posted image user posted image user posted image user posted image

otrdevanje trebuha
: jaz sem pravi ekspert za to, v prvi user posted image in sedaj tudi mi otrdeva že od 17. tedna. občutek je tak, da se ti zdi, kot da imaš kamen notri, težek, neprijeten občutek. trebuh pa rata trd in čudne oblike. to se mi zgodi, če me fejst tišči na wc, kadar sem preutrujena, če tamlai notri ful skače...ni pa baje nič nevarno, če se ne začne to v intervalih redno, takrat pod mus v porodnišnico. men so se na enak način začeli tud tapravi popadki. lahko pa to otrdevanje umiriš s kakšno tableto, men je G  predpisala Buscopan (sem prav napisala???) vendar jih ne jemljen, če bi pa res bila kriza pa seveda bi.

icer pa trebušček raste, drug teden v torek pa spet komaj čakam pregled user posted image

danes grem po desetih dneh v službo- mi  je kar slabo, ker vem kakšna gužva me čaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vsemuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
22.2.2010 7:47:08   
tukaj
Dobro jutro,

naporen vikend praznovanj je za nami - jutri pa morfologija.

Sedaj pa gremk zobozdravniku - mogoče bo celo razumela, da ne morem priti junijauser posted image Pustimo se presenetiti.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
22.2.2010 7:53:53   
Kiya
Meni je tudi začel otrdevati trebuh, zgleda sem malo pretiravala včeraj s sprehodom sam kaj ko je bil tako lep dan user posted image

Jaz sem spila magnezijevo šumečo tableto in šla ležat, a je še kaj drugega kar bi lahko naredila?

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
22.2.2010 8:08:40   
dvojčica6
Živjo punce!!!

Mhm kako zaspan vikend... je tako deževalo cel čas, da mi še na sprehod ni ratalo ituser posted image ! Dobro da so OI!user posted image Da vas mal pokomentiram:

Bonnie_RR lepo se mejte, čimbolj se nasmejteuser posted image

meymey user posted image user posted image kolk je pozer vaš Fredi!!super slikca!Pa da lah že ugotavljate komu je podoben... iiii...

nikita* hvala za tortico... js sploh ne vem, kako naj se uprem tem sladkarijam... pa problem je tut v količini, ker sem ugotovila, da me že skoraj po vsakem obroku daje zgaga... bo treba bolj po malem jest...

trebuh
otrdeva zelo redko... zdanjič mi je prejšnji vikend, ko sva šla v hribe in sva dve uri hodila... ma je meni tako pašalo, da je ziher tut bebituuser posted image

misar hvala za kafico... in čimmanj stresa v službi...
mimgrede, a so kake prepovedi glede zelenega čaja... meni se zadnje čas enekam lušta??

tukaj
fajn opravi pri zobarju in na morfologiji!

Kiya
... pomaga po moje že če se malo zlekneš in sprostiš... verjetno je že bolj mehak ne?

drgač pa lep dan vsem... js mam spet ogromno delaaaaa... bye!!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
22.2.2010 9:12:03   
Zoja83
Haj! Nardila sem zadnji izpit!!! user posted image  V sredo pa po oceno user posted image  čist v elementu dans user posted image
dvojcica6 sama sem bila velik konzumator zelenega čaja (tudi tri skodelice na dan), vprašala G in je rekla, da lahko v normalnih količinah. Sem jo vprašala, kaj so za njo normalne okoliščine, pa je rekla dve skodelici na dan user posted image  zdej ga ne pijem več, ker mi bolj kava al pa kapučin diši...
Pridne bodite, jst grem skakat od veselja user posted image
aja, meymey, men se zdi, da je teb podoben user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
22.2.2010 9:25:17   
misar
ČAJ KAVA: jutranja kavica obvezna, v službi obvezen tudi en dopoldanski zeleni čaj. evo to so moja poživila user posted image user posted image ostale tekočine so voda, voda voda

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
22.2.2010 9:40:01   
Maxica
Jutro, spet ta ponedeljekuser posted image , pa še sneg spetuser posted image , ampak me tolaži vsaj to, da sem vsak dan bližje dopustu. user posted image  Čeprav vsako nedeljo zvečer tako težko zaspim, ker vem, da je drug dan spet treba v službo. user posted image  
Pokomentirala bom pa kasneje še kaj, zdaj vas samo lepo pozdravim, pa šibam delat. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
22.2.2010 9:58:38   
gajka
Vem, da je že (vsaj) enkrat bila debata od tega pritiskanja navzdol. Pri meni je čedalje bolj prisoten ta občutek, da mi bo nekaj ven padlo. user posted image Sploh, če počepnem, je res obupen ta občutek. user posted image Vem, da je ena omenjala, da bo vprašala pri G na naslednjem pregledu, a že imamo kak ''strokoven'' odgovor?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
22.2.2010 10:45:53   
Kiya
Mislim, da kaj specifično o tiščanje dol nismo govorili, sem pa nekaj najdla pri Pušenjaku
http://med.over.net/forum5/read.php?19,5166996,5167246
http://med.over.net/forum5/read.php?19,5386768,5387616

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
22.2.2010 11:02:49   
gajka
Ma ne, vem da je ena izmed junijk že o tem govorila (da se tudi ne spomni tega iz 1. noesčnosti), ampak je žal moj spomin kot en švicarski sir... user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
22.2.2010 11:17:37   
krtkova
Gajka, jaz sem tudi povprašala mojega giniča na to temo; krči ob premikih, cela medenica me boli in se moram kr malo ulaufat s parimi koraki, da me potem manj boli, če si obuvam čevlje in stojim na eni strani, ne zdržim teže,... Pa mi je rekel, da je to normalno, mi pokazal, kako se ena vez raztegne iz 3cm na cel špaget in da nas zato boli. Mi je pa zmeril MV in dokler je to OK, je vse OK in naj ne bi nič ven padlo.
Upam, da te bomo kaj pomirile, drugače pa jst vedno pravim, da je najbolje iti do svojega ginekologa in se prepričati sama - vsaka je le specifičen primer in morda to kar velja zame, zate žal ne. Drži se in upam, da bo vse OK.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
22.2.2010 12:27:17   
gajka
Mah, pojma nimam. user posted image Pri NS je G omenjala, da vse kaže na nizko ležečo posteljico, ampak da se lahko še normalno dvigne, ker je bil šele začetek user posted image . Na MF pa ni več omenjala ničesar o nizko ležeči posteljici (jaz pa ob vsem dogajanju na UZ pozabila vprašat user posted image ), MV pa naj bi bil OK (samo pretipan, ne izmerjen). Bom mogla očitno naslednjič kaj več povprašat o tem (pa očitno en listek z vprašanji s sabo nest user posted image ), saj imam čez dobra 2 tedna že pregled (do takrat pa menda ja ne bo nič ven padlo user posted image ).

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
22.2.2010 12:28:57   
milabe
inika84: upoštevala tvoj 'nasvet' in šla po tisto zibko v Toysa.. in pol so meli celo eno drugo znižano na 70 eur tuto kompleto! aja, dobimo punčko, zibka je pa modra ;) same modre in ena rumena, ki je bla pa prevelika... Jo bomo malo preoblekli v belo pa bo...

Kitajski koledar: meni kaže na user posted image v obeh primerih, dobimo pa user posted image ;)

trd trebuh:
ja po večerih je včasih bolj trd.. pa včasih se mi zgodi zjutraj, da se komaj zravnam, ker me boli trebuh... ampak imam pa tud Dormeo, ki mi sploh ne ustreza! Mogoč je mal kriv jogi...

Končno sem dobila hlače! Kvabojke... kako je faaajn jih nosit ;) sam ko sm vidla ktero številko morm uzet me je tud skor kap! Sem pa vzela mal večje da mi bojo dlje prav...

a je katera seznanjena s tem, če si solastnik/lastnik stanovanja/hiše, da je razpis na stanovanjskem skladu, da prejmeš cca 300eur na člana... To sem včeri slišala, da je za mlade družine, sam nism mašla nobene povezave na njihovi internetni strani...

lp

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.