Bubika26
|
Heeej, Danes ko sem se prebujala, mi je sonček posvetil, no vsaj upala, sem da je. In pol se vstanem in eno oblačno vreme... Bljek! Dvojčica6- Kje je sedaj ta tvoja obljubljena slikca, da vidimo, kaj se pravi trebuh met Maxica- Ti kr harmoniko kupi, verjetno mu je bila všeč goveja muska... Bridget3-Jaz sem bila na 3D pri dr. Rosiču in se je tako posvetil, prav vesel je zmeraj, ko gleda te bebike v naših trebuščkih. Bo vsaj posnetek doma. Meni je zmeril dol.mat.ustja v 23 tednu 3,9 cm, je reko da je normalno tud 2,2 cm. Kar se pa tiče teže tvojega bejbija pa kaj veliko ne moreš spremenit, ne se s tem obremenjevat. Mi tud nismo vse npr. 168-172 cm visoke . Bonnie_RR- hehe včeri zvečer ob osmih sem pojedla jabolko, za katero sem misla ob 2 zjutraj, da jo bom šla na silo izbruhat, tak me je matralo. Drugače po šesti uri nič ne jem, zelo redko. Sladkarije pa, sploh ne vem kaj mi je včeri blo, kar neke tortice so se mi sukale pred očmi in pol sma šla z dragim v slaščičarno in sem glih okusla dobroto, pol pa me je vse minlo . tukaj-držim pesti, da bo predstavitev super uspešna in se bo potrebno čimmanj učit. Aninchy[/b]-Si mi dala idejo, kako naj si merim koliko tekočine čez dan spijem. Tole s krofi je pa tud meni znano. Sem se kr nasmejala, ko sem to prebrala . Innes4-čestitke za morfologijo in meymey- malo si je odmora vzel in si nabira novih moči za brcike misar-upam, da se tamala frčafelca hitro pozdravi ivy@- sedaj se pa bol vidi ta tvoj trebušček ja... Luštkan! Bcljka- A ti maš pol kr flaško k sebi zvezano, da tolk spiješ . Kamele ja... Krtkova - lepo, lepo, samo, da je vse super, fajn. V 23 tednu (22t in 1 dan) je naš Bavcek bil težak 482 g, v 24 tednu (23t in 2 dni) pa 600 g. S spleta: Dolžino materničnega vratu merimo od notranjega materničnega ustja do zunanjega materničnega ustja. Ocenimo morebitno razprtost NMU in oddaljenost NMU od posteljice (nizko ležeča posteljica). S temi podatki ocenjujemo verjetnost za prezgodnji porod. Pozorni smo na dolžino materničnega vratu in prisotnost lijaka. Kratek maternični vrat ali celo prisotnost lijaka pomenita grozeč predčasen porod. Me je zanimalo, kaj to res pomeni, pa sem malo prečekirala. http://med.over.net/forum5/read.php?19,978821 Pridne bodite!
|