|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
17.2.2010 14:32:02   
ivy@
jupi evo ratal mi je,no zdej bom pa še kakšno pripopalauser posted image

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
17.2.2010 14:40:52   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Mene je pa Fredi prejšnji teden ful brcal, zdaj pa že ene 3 dni skoraj nič. Včeri sem cela panična čekirala s AS, pa srček lepo bije... tudi premiki so se slišali, sam tistih intenzivnih brc pa ni več...user posted image
Mogoče počiva user posted image , mam tak 3d v petek, pa bomo videli če je vse ok.

Meymey baje je to normalno, saj se količina plodovnice poveča.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5977032

Jaz svojo čutim ampak mi še ni ratalo, da bi brce začutil tudi moj, saj ni kaj dost potrpežljiv in da bi čakal na brce user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
17.2.2010 14:47:34   
ivy@
user posted image

no tko,zdej si pa mal oglejte kva pomen met velkega bušijauser posted image ..hahha..al se pa sam men tko zdiuser posted image
ja dons zjutri me je pa tale sneg res presenetu,lih tok ga je posral,da sm mogla auto pucatuser posted image zdj ga je pa res dost,nej se še mal otopli,da nebomo rable kupovat še kakšne nove bundeuser posted image

čestitke vsem za uspešno opravljene morfologije,izpite in baby nakupe.jst mam že skoraj use samo še tiste malenkosti mi mankajo,to bom šla pa zdej v soboto pogledat v leclerka..sm dobla reklamo in majo za bejbije dost pocen,še še kera nima vozička in bi rada pocen skos pršla sm vidla da majo tud to,zgledajo pa kr uredu.
kaj pa jogiji za v posteljico,jst sm mislila najprej kupit od dormea,ker pride skoraj isto kot navaden,85€ ampak baje mora imeti posteljica spodaj dile,jst mam pa čist zaprt poden,tko da vrjetno ne pride v poštev.včeraj mi je pa sodelavka rekla da pri majhnem otroku itak ni tok važno kakšen je jogi ker ni take težeuser posted image ...no in sem tudi v leclerkovi reklami vidla zimsko letni jogi,ki pride okoli 40€,pa me zanima če katera kaj ve o tem,a je to dobro,al je bolš kupt bolši oz dražji jogi za novorojenčka..

papa

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
17.2.2010 14:50:10   
bcljka
ja ja, zdej pa je! sam ti maš pa res ogromn trebuh (sori, ni več trebušček).. moj je velik, ampak fuuuuuuuuuul manjši od tvojga!

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
17.2.2010 14:57:21   
Stajerka26
bcljka ne smeš tak govorit...more bit trebušček velik, da majo naši pikeci dovolj prostora...jaz bom vztrajala da je moj trebušček do konca bauhi, pa če bo meterski...pika!!user posted image user posted image

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
17.2.2010 15:06:32   
Kiya
Ivy imaš luškan buši :) user posted image itak si pa nista niti dva enaka, ene nosijo bolj spredaj, druge zadaj in imajo posledično manjši trebušček.

Če boš kupovala bodije v Leclerku pazi na številke, sem vzela en komplet bodijev za 3 mesece in ustrezajo številki 56 iz druge trgovine.

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
17.2.2010 15:08:03   
ivy@
hahha..bcljka,jst tud tko pravm,ampak se pa sprašujem kakšna bom na koncuuser posted image ,pa še mejhna sm.tko da...pomoje bom k ena žogicauser posted image .ampak men je čist usen,jst ga prou ponosno kažemuser posted image
no zdej se je pa pr ns še sonček pokazu,jeeeeej,kok lepouser posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
17.2.2010 15:08:11   
meymey
Ufff... serm misla da sem jaz ogromna user posted image

Aja, pa punce.... the magic word is RESIZE!!!! Zmanjšajte fotografije pred nalaganjem na shrani.si!

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
17.2.2010 15:11:42   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Mene je pa Fredi prejšnji teden ful brcal, zdaj pa že ene 3 dni skoraj nič. Včeri sem cela panična čekirala s AS, pa srček lepo bije... tudi premiki so se slišali, sam tistih intenzivnih brc pa ni več...user posted image
Mogoče počiva user posted image , mam tak 3d v petek, pa bomo videli če je vse ok.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5977032

Jaz svojo čutim ampak mi še ni ratalo, da bi brce začutil tudi moj, saj ni kaj dost potrpežljiv in da bi čakal na brce user posted image

Ja sem brala o tem. Sam sem mislila, da sem šla že čez to, ker ga okol 20. tedna nisem čutila ene 2 tedna... Ma zgleda da se je kol. plodovnice res povečala, mali ful miga not in srček bije kot ura, sam čutim ga pa skoraj nič. Sem pa na zač. 25 tedna.

< Sporočilo je popravil meymey -- 17.2.2010 15:13:01 >

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
17.2.2010 15:30:11   
Aninchy
Hejla!

ivy@ - fuul luškan trebušček maš! Moj je kar približno enako velik... Sej se morem še jaz naučit dat slikco gor user posted image

Kiya - a tvoj je tudi tak šalabajzer ko moj?! Drži roko gor, pol ima dost in ko jo da stran mali zabrca user posted image . Je reku da ga mnde ne mara, ker mene pa skos brca user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
17.2.2010 16:56:42   
bridget3
Punco, ki jo je zanimala velikost materničnega vratu - meni je danes izmeril 3,6. Ne vem od koliko do koliko je ta vrednost v normali, ampak nič ni rekel, torej je že normalno.

Še vedno pa ni nobena komentirala teže mojega Terminatorja user posted image Kako ima lahko v 22. t bebi 630 g ? user posted image V koledarju (Pušenjakovem) piše, da ima v 25. tednu okoli 550g - moj pa v 22. tednu toliko in še več ... Moram atija vprašat, če je jedel kakšne gensko spremenjene zadeve v času, ko me je oplodil user posted image

Bom počila pri porodu, če bom imela takega sumo borca hahaha user posted image

Hvala za info o akciji v Pikapolonici!!! user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
17.2.2010 17:46:10   
Kiya
Aninchy zgleda je naša user posted image sramežljiva in noče očiju pokazat kok zna brcnit user posted image

Briget glede teže se pa jaz ne bi sekirala, ker neki so okvirne mere in če bi bilo kaj narobe bi ti že povedal. Glede na zdajšnjo težo pa se lahko zgodi, da bo imel tvoj dojenček malo večjo težo

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
17.2.2010 19:21:14   
naraščaj
Čer,

danes pa ni blo nč časa, da bi se javila iz službe. Je blo kr mal čudn po tolkem času nazaj prit, pa v pisarni je blo vse po mizi nametan (so jo mal koristli). Pa ko sem prišla domovov sem šibala direkt zobarju. HB ni blo treba nč delat, kontrola čec pol leta. Je pa zobarca tut user posted image in ma rok mesec pred mano. Je mal starejša od mene.

Včerajšnji 3D, je bil tko tko. Naš user posted image se je še vedno ful skrival, rokce pred obraz in smo komi iz profča dobl kakšn posnetek. Morm pa reč, da sem bla pri Lukmano v prvouser posted image bolj zadovoljna, kljub temu, da ni mel 4d. Ampak, vidl smo našga divjaka, ki je v 24t težak cca 550g. rekla je da čist ustreza meram glede na predviden PDP.

Nč morm it našo puinco skopat pa lese umit seb in njej user posted image . To mi je taka muka, ker se dere ko 100 user posted image

Fajn bote.

Nočka

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
17.2.2010 22:49:32   
bridget3
Naraščaj, a zdaj pa nisi bila pri Lukmanu? Zakaj si bila pri Lukmanu bolj zadovoljna?
Jaz bom morala hitro poklicat nekoga, če želim 3D, ker sem zdaj v 22.t in znajo biti kar zasedeni. Pa tehtam med Rosičem in Lukmanom - je razlika v ceni, zato tehtam user posted image drugače pa nimam z nobenim od teh ginek. še izkušenj.

Lep pozdrav vsem sonosečkam, mene pa postelja kliče, ker je bil doooolg dan danes.

B

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
17.2.2010 22:51:06   
bridget3

IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

Briget glede teže se pa jaz ne bi sekirala, ker neki so okvirne mere in če bi bilo kaj narobe bi ti že povedal. Glede na zdajšnjo težo pa se lahko zgodi, da bo imel tvoj dojenček malo večjo težo

Kiya, hvala, pa saj se ne sekiram preveč, ampak se mi zdi res težek user posted image
Lp.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
18.2.2010 6:59:41   
misar
dobro jutro

včeraj je bil pa kaotičen dan, v enem dnevu prepotovala Slovenijo, odpisala izpit, se podila s tamalo po igrišču, gledala tek na smučeh....danes pa sem mislila, da grem lepo v službo ima pa tamala povišano temperaturouser posted image user posted image user posted image user posted image no ja saj je še kar živahna, očitno je samo prehlad. zdaj moram reči, da nismo bili nič bolani od novembrauser posted image user posted image user posted image (cel uspeh), no smrkanja ne jemljem kot bolezen.

lepi trebuščki in jjaaaaaaa veliki trebuščki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

grem mal našo frčafelco zabavat.

lep dan

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
18.2.2010 7:32:29   
krtkova
Jutro!

Teža otročka, jst sm bila včeraj na pregledu in sm vprašala, če je OK, da je bila moja punčka prejšnji teden (ko sem bila v 25. tednu) težka 820g, pa je rekel, da je to super idealna teža!!!

Mi je zmeril tudi MV, ki pa je dolg 5,8 cm!!user posted image user posted image

Naslednji pregled 17.3.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
18.2.2010 9:10:09   
Maxica
Dobro jutro. Danes sem pa potrebna ene orng kave, sem včeraj tolk navijala za Petro Majdič, da sem spala samo enih pet ur. user posted image  
Meni ni še nikoli prav v centrimetrih izmeril oz. mi povedal podatek, kako dolg imam MV. Zadnjič je rekel, da je normalno in ok. Tako da pojma nimam, kako dolgega imam. user posted image
Tehta pa user posted image  tudi ne nikoli naš ginekolog, naredi pa vedno UZ in izmeri, kako napreduje z rastjo. Tista teža, sploh v gramih, je tako verjetno bolj od oka in jaz se ne bi obremenjevala z 10 g več ali manj.
Ivy@, si prav ena simpatična nosečka, verjetno pa nosiš bolj spredaj al kako, ker trebušček je pa res že kar konkreten. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
18.2.2010 9:53:19   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Jutro!

Teža otročka, jst sm bila včeraj na pregledu in sm vprašala, če je OK, da je bila moja punčka prejšnji teden (ko sem bila v 25. tednu) težka 820g, pa je rekel, da je to super idealna teža!!!

Mi je zmeril tudi MV, ki pa je dolg 5,8 cm!!user posted image user posted image

Naslednji pregled 17.3.

Ufff... tole pa je babnca! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
18.2.2010 10:29:45   
Bubika26
Heeej,

Danes ko sem se prebujala, mi je sonček posvetil, no vsaj upala, sem da je. In pol se vstanem in eno oblačno vreme... Bljek!

Dvojčica6- Kje je sedaj ta tvoja obljubljena slikca, da vidimo, kaj se pravi trebuh met user posted image
Maxica- Ti kr harmoniko kupi, verjetno mu je bila všeč goveja muska...user posted image
Bridget3-Jaz sem bila na 3D pri dr. Rosiču in se je tako posvetil, prav vesel je zmeraj, ko gleda te bebike v naših trebuščkih. Bo vsaj posnetek doma. Meni je zmeril dol.mat.ustja v 23 tednu 3,9 cm, je reko da je normalno tud 2,2 cm. Kar se pa tiče teže tvojega bejbija pa kaj veliko ne moreš spremenit, ne se s tem obremenjevat. Mi tud nismo vse npr. 168-172 cm visoke user posted image .
Bonnie_RR- hehe včeri zvečer ob osmih sem pojedla jabolko, za katero sem misla ob 2 zjutraj, da jo bom šla na silo izbruhat, tak me je matralo. Drugače po šesti uri nič ne jem, zelo redko. Sladkarije pa, sploh ne vem kaj mi je včeri blo, kar neke tortice so se mi sukale pred očmi in pol sma šla z dragim v slaščičarno in sem glih okusla dobroto, pol pa me je vse minlo user posted image .
tukaj-držim pesti, da bo predstavitev super uspešna in se bo potrebno čimmanj učit.
Aninchy[/b]-Si mi dala idejo, kako naj si merim koliko tekočine čez dan spijem. Tole s krofi je pa tud meni znano. Sem se kr nasmejala, ko sem to prebrala user posted image user posted image user posted image .
Innes4-čestitke za morfologijo in user posted image user posted image
meymey- malo si je odmora vzel in si nabira novih moči za brcike
misar-upam, da se tamala frčafelca hitro pozdravi
ivy@- sedaj se pa bol vidi ta tvoj trebušček ja... Luštkan!
Bcljka- A ti maš pol kr flaško k sebi zvezano, da tolk spiješ user posted image user posted image . Kamele ja...
Krtkova - lepo, lepo, samo, da je vse super, fajn.

V 23 tednu (22t in 1 dan) je naš Bavcek bil težak 482 g, v 24 tednu (23t in 2 dni) pa 600 g.

S spleta: Dolžino materničnega vratu merimo od notranjega materničnega ustja do zunanjega materničnega ustja. Ocenimo morebitno razprtost NMU in oddaljenost NMU od posteljice (nizko ležeča posteljica). S temi podatki ocenjujemo verjetnost za prezgodnji porod. Pozorni smo na dolžino materničnega vratu in prisotnost lijaka. Kratek maternični vrat ali celo prisotnost lijaka pomenita grozeč predčasen porod. Me je zanimalo, kaj to res pomeni, pa sem malo prečekirala.
http://med.over.net/forum5/read.php?19,978821

Pridne bodite!

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
18.2.2010 10:39:37   
gajka
krtkova - ja, Evita je pa očitno že kar konkretna babnica! user posted image

MV - meni tudi niso še nikoli merili dolžine MV. Če bi bil prekratek, bi že najbrž izvedela. user posted image Sicer pa glede na izkušnje tudi na te podatke ne dam več kaj veliko, ker sem že doživela eno zelo hitro spremembo (dolžini MV, zaprtosti MV in ultra nizkim številkam na CTGju navkljub), ki je še porodničarje presenetila.

Trebušček pa seveda še kar pridno raste. user posted image Se pa tudi naša šjorca umiri, čim da moj roko na trebuh. user posted image Sicer pa komaj čakam, da malo našega mulčka zbrca v hrbet, ko se bo spet pri mamici crtljal. Je postal taka mamina mazica, očitno že ve, kaj se dogaja in da bo treba počasi mamico začet delit še z nekom...user posted image Smo mu pa dali enega dojenčka - igračo (nekje naravne velikosti), da bi ga malo nežnosti naučili (da ne bi kasneje ravno izvajal podrobnih pregledov očesnih in nosnih odprtin). In, hja, on nežnost kaže tako, da najprej izvede nekaj wrestling udarcev in naskokov, potem mu pa na glavo stopi... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 18.2.2010 10:43:04 >

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
18.2.2010 10:48:55   
Aninchy
Bubika26 - hvala za info glede MV... mi je prav hudo, da sem že dala morfologijo skozi, ker pojma nimam koliko je kaj bilo in tudi nisem nič kaj spraševala user posted image . Vedela sem, da se podatki vpišejo v materinsko knjižico, zato sem mislila, da bom itak kasneje vse vidla, da ne bom tečna zgledala user posted image . No, potem sem pa našla samo kljukice v kvadratkih, nič podatkov user posted image . Tako da pojma nimam kolk je moj mulček težek in velik! Mislite, da če naslednjič vprašam, da mi bo povedala? Ali dela sploh zmeraj meritve? Vsakič me priklopi na UZ, da vidi če je vse kul, ampak za meritve pa nwem user posted image

Lep dan vsem user posted image !

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
18.2.2010 10:53:19   
Aninchy
Uff gajka, ko berem tvoj post sem pa kar vesela, da šele prvega user posted image pričakujem, da ni treba prvega navajat na novega user posted image user posted image . Pa veliko sreče z nežnostmi user posted image !

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
18.2.2010 11:30:12   
krtkova
meni je ginekolog rekel, da Evita ni nič preveč babnica (v smislu; da je mala bajsika). Je pa res, da jaz nisem nobena trlica in da tud ne morem pričakovati, da bo moja punčka pol suhica!! ha hauser posted image user posted image  Tud jst sm se rodila kr kot orenk babnica. Jst sam upam,da ne bo imela glave velike, kr to menda ful boli!!

MV je pa men zmeril, ker sem ga sama prosila. Me je tud ful hecal, da kaj zdej to hočem, da če bi bila kakšna nevarnost, da je prekratek, bi mi že on povedal. Pa sm hotla točno vedeti. Tudi lijaka nimam nobenega. Skratka super sem!!user posted image user posted image

BTW: še 43 dni ( s sobotami in nedeljami) do dopusta/porodniške!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
18.2.2010 11:37:31   
gajka
Teža plodu - G itak plodu ne more stehtat z UZ, ampak mere, ki jih dobi pri UZ, vnese v eno izmed formul, ki približno izračunajo otrokovo težo. To lahko izračunate tudi same na katerem od linkov na netu, če uporabite mere, ki jih imate vpisane v materinski knjižici. Strani za izračun otrokove teže so npr.:
http://www.hutchon.net/Fetalwt.htm
http://www.fetalmetrics.com/
http://babymed.com/Tools/Ultrasound/fetal_weight/Default.aspx
Potem pa lahko rezultate primerjate z nekimi povprečnimi vrednostmi, ki jih najdete npr. na http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?