Maxica
|
Dobro jutro, nas je tudi spet malo zasnežilo , jaz bi rada pomlaaaad, pa sonček, pa zvončke, pa toploto. Da vidim, če mi uspe kaj pokomentirati za nazaj: Srečanje - do Ljubljane pridem celo jaz , samo nikakor ne dopoldne, popoldne pa odvisno od dneva, ker imamo sicer čisto vsak dan ene popoldanske obveznosti z otrokoma. Morda kakšna sobota. No, od konca marca naprej mi je pa čisto vseeno, kdaj pa kje, bom pa kot ptička na vejici frej. Bcljka - o, kako luštna maškara si bila. Super za vse opravljene morfologije. Krči - mene spet dajejo , predvsem zvečer, ko se uležem v posteljo. Boli sto na uro, ampak grem potem hitro popit eno magnezijevo šumečo tableto in k sreči mi vsaj to res pomaga. Materinski šoli sem se odpovedala, prvič sem hodila v Ljubljano v staro porodnišnico in je bilo čist ok. Sicer je pa to predvsem sama teorija, prakso si pa sam pridobiš brž, ko rodiš. Nakupi - ste pa pridne, jaz nimam še čisto nič na novo nabavljenega in en čas tudi še ne bom imela. Tam v maju enkrat se bom verjetno lotila še tega. Zdaj nimam ne časa, ne prostora, da to vnaprej shranjujem. Saj je še čas. Misar - srečno pri izpitu. Naš kar pridno brca, se pa tudi meni zdi, da je najbolj aktiven zvečer, tudi ponoči kdaj, če se takole zbudim. Pa najbolj ga čutim, če ležim na hrbtu. Pa zadnjič smo slučajno gledali Na zdravje, ne vem, kaj je bilo, da sta mala dva hotela nekaj videti in so začeli harmoniko nategovati, pa delal take prevale, da je bilo joj. OMG, pa goveja muska. No, se tolažim, da morda mu pa ni bilo všeč, pa mi je hotel na tak način sporočiti, naj preklopim. Pik ipoki, verjamem, da si se prestrašila krvi, joj, to bi se jaz tudi. Je pa verjetno res vse malo bolj občutljivo zdaj, pa kakšna žilica hitreje poči, kaj pa vem. Samo, da je z vse ok. Posteljica - ja, to je pa kr treba gledati, da ima prestavljivo dno, to pride res prav, da lahko s tem, ko otrok raste, prestavljaš to dno. Pa ograjica, ki se niža, to je tudi fajn, predvsem za hrbet tistega, ki dviga vedno težjega otroka. Pa imeli smo kar 120x60 velikost, že od samega štarta. Gajka, res imate luštno kopalnico. Stajico smo mi imeli. Starejši sin je bil res rad noter, lepo se je zaigral, meni pa ni bilo vsako sekundo treba gledati, kam se je odplazil. Tako da nam je prav prišla. Pri drugem sem imela sicer še ležalnik, je bil tudi rad noter. Ampak potem sem vse prodala naprej, tako da zdaj nimam ničesar, bom videla sproti, če bomo kaj nabavljali od tega tudi za zdaj. No, edino previjalno mizo imamo pa še zdaj, kar v kopalnici, ker je fajn regal in imamo notri lepo spravljene brisače in za otroka oblekce za sproti. Meymey - bravo, maškarca, tako se to dela, da imaš tudi kaj od tega. Luštna si bila. In kje imaš trebušček, prav res. Naj bo toliko zaenkrat dovolj, gremo delat.