|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
17.2.2010 7:23:12   
meymey
Bilo bi lepo da se enkrat vidimo. Se je takoj lažje pogovarjat na forumu, ko dodeliš obraze k nickom...
Predlagam da datum in mesto ostaneta do zadnjega, če nas ne bo dovolj pa srečanje pač odpade. user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
17.2.2010 7:39:09   
Honey26
misar..user posted image ...

srečanje... jest se pofočkam za trojane (samo brez druge polovice...), bi pa šlo tudi srečanje v lj (nemara celo malce lažje...)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
17.2.2010 8:40:32   
pik ipoki

hej!!

kako smo na to zasneženo jutro?? tok ga je mogl nasrat tega snega, da mamo spet čist umazane ceste in noben nikamor ne more user posted image user posted image user posted image user posted image . to je pa slabost hiše na hribu, čeprav so super razglediuser posted image

no drugač pa počutje super, mali brca, samo v križu me full trga, ne vem če bom zdržala do maja v šihtu, skoz stojim in hodim okrog...  ampak kot študent mi druzga ne preostane kot delat da lahko kej kupiva... uapjmo na najboljše user posted image

glede srečanja na trojanah, saj bi se lahko zmenile v lj pa bi šle skupi v trojane... jest se lahko zapeljem v lj in poberem še 4 user posted image in gremo! da se ne bomo po eno vozile... res pa da morm najprej vidit kakšen mam urnik... ga še niso sestavil user posted image

no zdej pa hitro v službo.... da ne bo spet sneg kriv da zamujam user posted image

papa

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
17.2.2010 8:57:55   
Bubika26
Pozdravček vsem,

Uf ste pridne s pisanjem, 2 dni me ni gor, pol pa vse polno novic in slikc. Joj, kak ste ble lepe maškare. Jaz pa nisem bila nič, ker sem imela prost dan in sem se šla dogovarjat k mentorci za diplomo, pa ne vem kako bi me kaj gledalauser posted image user posted image user posted image . Ampak je vse OK, malo lepotnih popravkov in oddat. Pol bomo pa vidli kaj vse bo popravla user posted image .

Nikcaa, Tina 2806 in Inika84 čestitke za lepo opravljene morfologije.

ivy@-lep buši, je pa slikca bolj mala user posted image

Misar- mogoče pa bo sreča na tvoji strani in bo ravno tisto, kar si našturdirala. ,

Danes grem v knjižnico si kakšne knjige sposodit. Največ 3, ker pol se mi samo vlačijo doma. Nekako mi knjige ne dišijo več, tako kot so mi včasih user posted image ...

Am, Trojane ja, jaz ne bom mogla, imama ravno to zadnje predavanje v šoli za bodoče starše na ta dan.

Kar se pa tiče useh stvari za user posted image , pa začnemo zbirat marca. Ker glede na to, da imam PDP 6.jun, me lahko tudi v maju preseneti user posted image ...

Lep sončen dan vsem, ampak kolkr vidim, danes ne bo sončka...

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
17.2.2010 9:01:28   
Bubika26
Pik ipoki pa saj se mi je zdelo, da je nekdo od bivših sodelavcev na facebook napisal, da u Lj sneži. Grrr... No, pri nas v Mb, še HB ne. Je pa vreme za znort! Previdno na cesti in lep službeni dan.

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
17.2.2010 9:39:07   
dvojčica6
jutro babuške!

glede srečanja js bi, sam Trojane je mal daleč za NG... če bi zrihtale še kako spomladansko srečanje v lj bi če se bi le dalo prišla... tudi če bi me pik ipoki recimo pobrala v lj pa zapeljala do trojan bi blo zame ta dan pet,šest ur vožnje in mi res ne diši... kar dejte se dobit in če pade enkrat ljubljana pa pridemo še kake primorke zravenuser posted image user posted image sploh če ne bo več snegauser posted image Al pa se dobimo za prvi maj nekje na obali (Portorož) čeprav maste verjetno že kake plane z vašimi boljšimi 1/2!
Bubika26  vidiš da bouser posted image še malo in boš dipluser posted image
misar glej kolko nas drži pesti zate... ni šans da ti spodletiuser posted image ajde!

majkl se mi ne sanja kako je s temi šolami... js mislim enkrat marca, aprila začet pa nisem še nič gledala...

ivy@
večjo slikco večjo slikco!!!!

zdej enkrat pa bom tut js dala slikco bušaca gor da boste vidle, kaj se to pravi trebuh met, ne pa te vaše trebuščke mikene kazatuser posted image razen štajerka26, ti si izvzveta sevedauser posted image user posted image

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
17.2.2010 9:45:44   
Maxica
Dobro jutro, nas je tudi spet malo zasnežilo user posted image , jaz bi rada pomlaaaad, pa sonček, pa zvončke, pa toploto. user posted image

Da vidim, če mi uspe kaj pokomentirati za nazaj:
Srečanje - do Ljubljane pridem celo jazuser posted image , samo nikakor ne dopoldne, popoldne pa odvisno od dneva, ker imamo sicer čisto vsak dan ene popoldanske obveznosti z otrokoma. Morda kakšna sobota. No, od konca marca naprej mi je pa čisto vseeno, kdaj pa kje, bom pa kot ptička na vejici frej. user posted image

Bcljka - o, kako luštna maškara si bila. user posted image  
Super za vse opravljene morfologije. user posted image user posted image user posted image
Krči - mene spet dajejouser posted image , predvsem zvečer, ko se uležem v posteljo. Boli sto na uro, ampak grem potem hitro popit eno magnezijevo šumečo tableto in k sreči mi vsaj to res pomaga.
Materinski šoli sem se odpovedala, prvič sem hodila v Ljubljano v staro porodnišnico in je bilo čist ok. Sicer je pa to predvsem sama teorija, prakso si pa sam pridobiš brž, ko rodiš. user posted image
Nakupi - ste pa pridne, jaz nimam še čisto nič na novo nabavljenega in en čas tudi še ne bom imela. Tam v maju enkrat se bom verjetno lotila še tega. Zdaj nimam ne časa, ne prostora, da to vnaprej shranjujem. Saj je še čas.user posted image
Misar - srečno pri izpitu. user posted image
Naš user posted image  kar pridno brca, se pa tudi meni zdi, da je najbolj aktiven zvečer, tudi ponoči kdaj, če se takole zbudim. Pa najbolj ga čutim, če ležim na hrbtu. Pa zadnjič smo slučajno gledali Na zdravje, ne vem, kaj je bilo, da sta mala dva hotela nekaj videti in so začeli harmoniko nategovati, user posted image  pa delal take prevale, da je bilo joj. OMG, pa goveja muska. user posted image  No, se tolažim, da morda mu pa ni bilo všeč, pa mi je hotel na tak način sporočiti, naj preklopim.user posted image
Pik ipoki, verjamem, da si se prestrašila krvi, joj, to bi se jaz tudi. Je pa verjetno res vse malo bolj občutljivo zdaj, pa kakšna žilica hitreje poči, kaj pa vem. Samo, da je z user posted image  vse ok.
Posteljica - ja, to je pa kr treba gledati, da ima prestavljivo dno, to pride res prav, da lahko s tem, ko otrok raste, prestavljaš to dno. Pa ograjica, ki se niža, to je tudi fajn, predvsem za hrbet tistega, ki dviga vedno težjega otroka.user posted image  Pa imeli smo kar 120x60 velikost, že od samega štarta.
Gajka, res imate luštno kopalnico. user posted image
Stajico smo mi imeli. Starejši sin je bil res rad noter, lepo se je zaigral, meni pa ni bilo vsako sekundo treba gledati, kam se je odplazil. Tako da nam je prav prišla. Pri drugem sem imela sicer še ležalnik, je bil tudi rad noter. Ampak potem sem vse prodala naprej, tako da zdaj nimam ničesar, bom videla sproti, če bomo kaj nabavljali od tega tudi za zdaj.
No, edino previjalno mizo imamo pa še zdaj, kar v kopalnici, ker je fajn regal in imamo notri lepo spravljene brisače in za otroka oblekce za sproti.
Meymey - bravo, maškarca, tako se to dela, da imaš tudi kaj od tega. user posted image  Luštna si bila.user posted image  In kje imaš trebušček, prav res.
Naj bo toliko zaenkrat dovolj, gremo delat. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
17.2.2010 10:08:39   
bridget3
Pozdravljene sonosečke!

Pust je mimo ... spet je navaden dan, za nas pa poseben, ker smo imeli morfologijo in videli našega lumpa (tokrat spet ni dal nogic preveč narazen - nekaj je sicer rekel, da vidi, ampak preslabo; samo enkrat pri moji ginek. smo videli konkretno jajčka in lulčija, zdaj pa se spet skriva user posted image ).
Presenetila me je njegova ocenjena teža glede na to, da sem v 22.t (630g) ... To se mi zdi nekako veliko... kaj nosim malega terminatorja? user posted image

No, dr. ni neke pozornosti temu namenjal, očitno je še mejah normale to user posted image
ostale meritve (glavica, stegnenica, srček-prekati) vse BP, posteljica spredaj, maternični vrat normalen (ni lijaka ??? - kaj to pomeni pojma nimam).

Imela sem srečo, da je pravkar dobil novi aparat user posted image in se je opravičeval, da bo zato malce dlje trajalo (user posted image kar pa je naju zelo veselilo - čim dlje, tem več lahko vidiva user posted image ) Ob njem je bil še gospod, ki mu je pokazal, kje se kaj na tej mašini vklopi;

... in ko me je že poslal dol s postelje, sem še stegnila jezik in vprašala, če ta "novi aparat" nima 3D/4D ... Tisti gospod se je kar nasmehnil, dr. pa je rekel, aja, jaja, 3D, pa poglejmo potem še to user posted image in tako sva videla najinega pamžeka še v tej obliki - čeprav se ni najbolj pokazal, s profila se je malce videl obrazek in z rokicami se je po čelu čohljal ... Hitro je dal še eno slikico, čeprav ni bila najbolj posrečena in tako sva srečna zapustila ordinacijo user posted image

Zdaj razmišlja, ali naj grem na 3D ali ne ... nekako sem potešena, da sem vsaj videla, kako to izgleda - ampak me res mantra, da bi šla vseeno. € je malce problem, ampak si mislim: samo zdaj je ta priložnost ... Bomo videli, mogoče pa se naročim pri dr. Rosiču na Ptuju ... Bomo videli ...

Pozdravček iz Mb.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
17.2.2010 10:48:35   
Bonnie_RR
Bolj na hitrco, ker se res mislim danes vsaj malo učit...

luštne maškare! user posted image user posted image user posted image

misar... Srečno! user posted image

kg... Ja, zaenkrat jem normalno, sladkarije mi nekak ne pašejo preveč, zvečer pa tud malo gledam, da se ne napokam, ker me potem vse tišči. V bistvu mi nasplošno nekak bolj paše taka lahka hrana (solate, kornfleks, gris, sadje...). V 1. nosečnosti sem se nekje do polovice zredila za 4kg, tako da sem zdaj v bistvu skorajda na istem (malo manj no).

krči... Zaenkrat je mir.

brce... Sedaj so že skoraj vsepovsod pogoste in na srečo tud ne več tako nizko - zgleda, da se me je user posted image usmilila in nogice dala v luft...user posted image

maternični vrat... Pojma nimam o kakšnih oblikah, vem samo, da je pri meni izmerila, da je dolg 4,1cm in da je to čist fajn.

3D... Midva ne bova šla - itak imam skoz UZ, sedaj morfologija je bila tud ful fajn in se je vse lepo videlo, tako da nimava potrebe po tem.

Lep dan!

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 17.2.2010 10:51:53 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
17.2.2010 12:00:01   
tukaj
Pozdravljene,

jaz pripravljam predstavitev za današnje predavanje - držite pesti, ker je kar 80 % ocene in le 20 % izpit, čeprav je kar 5 knjig po 200 in več strani. Moram nekako narediti te izpite in po možnosti pred porodom.

Na 3D tudi midva ne bova šla, ker imam zelo prijazno ginekologinjo, ki mi skoraj vedno naredi ultrazvok in mi bo sedaj na morfologiji tud verjetno preklopila na 3D , no drugače pa jo bomo kar spomnili, da ima aparat tudi to možnost. user posted image user posted image

Jutri me čaka pregled - upam, da bo vse ok.

KG - no okrog 4 do 5 sem se zredila, a ne preveč v trebuh, je šlo vse bolj na boke in ta zadnjo. user posted image Da le ne bo potem preveč ostalo, sedaj pa se mojemu zdim prav lubana s kakšno kilo več. Tko, da - zakaj bi se človek sekiral.

Uživajte  - moram nazaj za knige, da še preletim.

Papa

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
17.2.2010 12:13:27   
nikri
Vse tiste, ki vas zanima voziček Jane PRO je sedaj v pikapolonici akcija (cenejši za 100EUR), imajo pa tudi postelco za 60EUR. To vse si lahko pogledate na njihovi internetni strani, pod katalog.

Mene pa še zanima, če so vam merili dolžino materničnega vrata in kako dolgega imate?

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
17.2.2010 12:20:05   
bcljka
oj user posted image !

danes sem loh spet malj dalj pospala in mi je prou pasal... za speremembo nismo mel treninga nogometa zvečer user posted image user posted image user posted image k spim pa pol itak tok trdno da zbudi me pa ne user posted image

srečanje - men se drgač ni panike kamorkol zapelat, sm se navajena vozt tud po 7 ur skp... bi pa sam rada da se nas nabere vsaj 10... da je tako pravo srečenaje... k drgač raj vsako posebi obiščem user posted image user posted image user posted image no, magar pustimo datum in kraj do naslednje srede pol bomo pa vidl kok nas je...

krči - jst sploh ne vem kaj je to... še nikol mela... user posted image

jutr mam morfologijo (ampak šele ob 19:30)... že komi čakam... če mogoče zvem kaj smo, da grem v petek mal v šoping user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
17.2.2010 12:31:11   
Aninchy
Hejla!

tukaj - Veliko sreče na predstavitvi!user posted image

misar - Veliko sreče na izpitu! user posted image

Vreme - Popolnoma ste me presenetile s tem snegom! Pri nas v Savinjski ni niti sledu o njem user posted image (no, razen že zapadlega snega). Tudi sončka ni bog ve kaj ampak se mi zdi prav luštno vreme za en ornk sprehod user posted image .

Srečanje - Meni bi bolj pasale Trojane, kot Lj, če mi bo že uspelo priti... Obljubila nisem nič, ker delam popoldne, ampak mogoče bi lahko naredila kakšno menjavo user posted image . Se mi prav lušta vas spoznat v živo user posted image .

3D - jaz sem že 24 tednov noseča in pravijo da je za to malo pozno... Tako da ne bom šla, pa tudi finančno je kar dosti....  Itak ga bom lahko potem celo življenje gledala user posted image user posted image .

Sicer pa se nikakor ne morem odpovedati letošnjim krofom!! Lani sem vsega skupaj pojedla mogoče tri, pa še to iz vljudnosti, ko so vsi imeli domače: "Pa probaj kok je dober, sem sama delala!" user posted image No letos jih morajo pa skoraj skrivat pred mano, ker sem jih zmožna cel dan jest user posted image . Upam da se ne bo to preveč na Kg poznalo!!user posted image

Vsem user posted image za uspešne morfologije!

Krče sem imela pa do sedaj samo 1x (HB!!) pa sem spila povrhu en liter vode, pa je spustilo user posted image user posted image . Sicer ne vem, če to velja za uspešno metodo ampak bilo je nekako takole: imam plastenko za pol litra in na tak način si merim, koliko vode spijem na dan (vsaj 1,5L)... In ravno tisti dan nisem bila nič kaj doma in nisem veliko pila... In ko sem se sredi noči zbudila s hudim krčom, sem se najprej spomnila, da mi verjetno primanjkuje vode user posted image . Pa nima veze, važno da je pomagal user posted image .

Zdaj pa grem na kosilo, se še proti večeru kaj javim user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
17.2.2010 12:39:42   
Stajerka26
oj punce!
Jaz sem danes v popoldanskem šihtu user posted image  je blo zjutraj prav fajn malo pospat dalje, sicer pa imam ravno vmes malo časa, pa sem rekla samo da se vam na hitro oglasim.
Pri nas nič kaj novega....razen brcik ki so vedno bolj pogoste... :) user posted image  mami pa čist navdušena....sicer pa še tri dni delam vsega skupaj in potem bolniška....aaaaaa sploh ne vem kaj bom počela domauser posted image  upam, da mi ne bo preveč dolgčasuser posted image

Nič grem počasi nazaj na delo....saj veste kak pravijo...delo krepi človekauser posted image  kaouser posted image  no lep dan...se slišimo!

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
17.2.2010 12:43:39   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
Sicer ne vem, če to velja za uspešno metodo ampak bilo je nekako takole: imam plastenko za pol litra in na tak način si merim, koliko vode spijem na dan (vsaj 1,5L)... In ravno tisti dan nisem bila nič kaj doma in nisem veliko pila...

jst tud pijem iz pol litrske plastenke... sam jst jih spijem min 10... (5L)... sm bla ene 3 leta nazaj kregana da je to preveč ker splakujem vitamine iz telesa... no pol smo se zmenl da če jem skos dodatke vitaminov da je kul... tko da še vedno tok popijem...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
17.2.2010 12:50:39   
Aninchy
jst tud pijem iz pol litrske plastenke... sam jst jih spijem min 10... (5L)... sm bla ene 3 leta nazaj kregana da je to preveč ker splakujem vitamine iz telesa... no pol smo se zmenl da če jem skos dodatke vitaminov da je kul... tko da še vedno tok popijem...

Ojoooj! Tudi jaz bi lahko tok velik spila, ampak že tako hodim vsake pol ure lulat!! Že nasploh sem veliko hodila na wc, zdaj, ko mi pa še mali najraje na mehurju sedi, je pa še trikrat huje! Ne vem kako bom kaj zadnja 2 meseca.. Po moje si bom kar šotor na wcju postavla pa kr tam bla user posted image user posted image user posted image . Al pa bom začela pleničke nosit user posted image .

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
17.2.2010 12:58:49   
dvojčica6
kamele žejneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
17.2.2010 13:00:19   
bcljka
jst mam pa očitno velik mehur... user posted image hodm normalno na wc, sam takrat pa k grem pa teče pa teče... moj mož se še vedno čud kako lahko človek tolk polula... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
17.2.2010 13:04:54   
Aninchy
Hehehe moj se pa bolj čudi, kok lahk en tolkrat tolk nalula user posted image user posted image user posted image user posted image Je tak, kot da bi kr čez mene stekl... spijem 2 dcl, ćez 10 minut pa zlulam 2 dcl user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
17.2.2010 13:25:51   
Maxica

3D - jaz sem že 24 tednov noseča in pravijo da je za to malo pozno... Tako da ne bom šla, pa tudi finančno je kar dosti....  Itak ga bom lahko potem celo življenje gledala user posted image user posted image .

Kolikor je meni znano, priporočajo 3D UZ med 25 in 30. tednom, saj naj bi se takrat najlepše videlo. Tudi jaz bom tam nekje takrat, ko imam datum.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
17.2.2010 13:29:16   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

Sicer ne vem, če to velja za uspešno metodo ampak bilo je nekako takole: imam plastenko za pol litra in na tak način si merim, koliko vode spijem na dan (vsaj 1,5L)... In ravno tisti dan nisem bila nič kaj doma in nisem veliko pila...

5 L na dan??? Ojoj, pa sem mislila, da jaz dosti popijem. user posted image  

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
17.2.2010 13:31:48   
Aninchy
Kolikor je meni znano, priporočajo 3D UZ med 25 in 30. tednom, saj naj bi se takrat najlepše videlo. Tudi jaz bom tam nekje takrat, ko imam datum.

A res?? Hmm... meni je bilo rečeno od prbl. 20. - 24. tedna.. ampak kul. Prebrala sem en članek, da se nosečnice sploh ne zavedamo, kako menda ti posnetki lahko škodujejo dojenčku!! Me je kar malo streslo.... Nisem pa sigurna, kje sem to prebrala, mislim da na bibaleze user posted image U glavnem pač nič dobrega ni pisalo. Sploh pa ta samoplačniški 3D/4D traja približno pol ure... in verjamem, da je to kar dolgotrajno sevanje al kaj podobnega... Bi blo treba kakšnega G vprašat user posted image

Zdaj grem pa na kavico, sem si jo zaslužila user posted image Lp

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
17.2.2010 14:07:29   
innes4
O kako ste se pa dons razpisale user posted image , prov super, da mam mal več za brat user posted image user posted image

Jest sem pa iz pregleda in morm povedat, da je blo super user posted image
Najprej me je sestra zvagala, sem na +5,5 kg (sem pa v 25.tednu) in je rekla sestra, da je to super. Pa še men gre vse v trebuh user posted image . Pritisk mam 115/65 kar je tut vredu.

No, gin.ko me je vidla, pa je rekla, da kar žarim, da se mi prav vidi, da nosečnost poteka super user posted image Potem je pogledala izvide krvi in vode. Za kri ni mogla verjet kako dobro imam. Hemoglobina imam 128 user posted image user posted image
Poj je pa tako kot zmeraj slediv UZ in je rekla, da fajn raste in če je skos tko živahen user posted image Jest kr upam, da ko se bo rodil, da se bo mal umiriu, ker če bo tko aktivn kukr je v trebuščku, poj bom bl mal spala in počivala user posted image
Je pa spet potrdila, da bomo imeli user posted image user posted image user posted image
Na naslednem pregledu, 17.3. pa dobim tut eno injekcijo, ker sem Rh negativna.

Tko da, dons je zame en super lep dan user posted image sem res ful srečna user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
17.2.2010 14:23:09   
meymey
Mene je pa Fredi prejšnji teden ful brcal, zdaj pa že ene 3 dni skoraj nič. Včeri sem cela panična čekirala s AS, pa srček lepo bije... tudi premiki so se slišali, sam tistih intenzivnih brc pa ni več...user posted image
Mogoče počiva user posted image , mam tak 3d v petek, pa bomo videli če je vse ok.

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
17.2.2010 14:31:24   
ivy@
bcljka hvala za info,bom zdej probala

user posted image

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?