go_ta
|
Da se še jst pofočkam Sinek spi, jst si delam solato s tuno, jajci, koruzo Dan je kar hitro minil, danes je Niko rekel mama. Sicer pojma nima, kaj to pomeni, ampak se je vseeno lepo slišalo Pa itak zadnje dni skoz nekaj čeblja, je ful zanimivo Pa kao plazit se je začel Tko da sem mu morala povečat igralni kot, ker zdj pride skoraj povsod. aprilčica, upam, da se zabavaš v tem trenutku Pa za mucija. Pri nas je pa pred enim mesecem naš hišni muc izginil, sumim, da ga je avto zbil ma, grozno, ko imaš ljubljenčke, pa umrejo, meni je bilo vedno tako hudo ... sams, zdj te pa ne maram, ker ne maraš mačkov Ma neee, sj te razumem, veliko ljudi tako misli. jst mam rada kr vse živali, najbolj sem pa navajena na mačke, sem jih imela celo življenje. Bogica glede dojenja, upam, da se hitro čim prej pozdravi ranica. Jst spet sumim zobke pri Niku, me boli, ker si brusi dlesni - isto je blo, ko je dobil enkice spodaj, me je bolelo, nisem imela pojma zakaj. Potem so pa zobki ven pokukali. AMpak dokler ne grize, je okej hega, joj, bogi miško Samo da ste bolje. Se tolažim, da bo kmalu lepše vreme in bo konecc vseh teh bolezni miška, tebe bi pa bolj težko pozabili Pa za 6 mesecev! hruškolinka, naj te križ čim prej neha bolet. Ampak ne vem, če bodo naši križi potem, ko bojo otročki hodili, kaj manj trpeli hel, nesoljeno poletno ješ? Ojoj, jst je ne spravim po grlu A Lukas je pa še vedno v košari? Pri nas ni šans, amapk še dobro, da imamo zimsko vrečo pa itak ga oblečem ko medveda pa tud Niko po parih metrih zaspi, njega čisto nič ne zanima okolica aleksandr, ti zdravniki pa so pojave - eden reče, da so vneta ušesa, drugi ne Ma važno, da je Luka bolje!! sanikaa, tud jst zdj prav noro spremljam, kje vse so jajca, kje konzervansi ... V življenju nisem tako gledala sestavin hrane Bravo za šoping! Ja, za mačke je pa skoraj najbolje, da so kastrirani ... Mojega mačka je ravno v času gonje zbil avto, je moral biti v ambulanti 3 dni, da so ga poštimali, pa smo ga dali še kastrirat. Zdaj je pa en ogromen zavaljen, len maček Sicer hodi ven, ampak za kako urco, dve. anžetka, pol si pa taka kot jst Sem sicer Miška pustila pri mojih starših, da ga ne bi kap zadela, ko bi menjal okolje, sem pa vedno hodila domov spat, ko so šli starši na morje eee, ja ponavadi v take debate padejo 'mačji' in 'pasji' oboževalci Jst mam rada oboje, mogoče mačke bolj, bolj pomirijo človeka. Me je pa vedno iz tira vrglo, ko je kdo rekel, da mački smrdijo Itak, pa 100x na dan se umivajo Grem solatko pojest, potem pa Survivor