|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
18.2.2010 19:01:59   
sams
ojla drage moje,
sem vas končno prebrala...
hvala vsem za spodbudo user posted image . Če vas zanima user posted image , vam poročam o svojem stanju. Sem se odločila, da se mi ne da več črpat iz jošk in v nedeljo sem prešla nazaj na dojenje. Booooli. Sem pa začela izgubljati mleko, ker nisem dnevno izčrpala toliko mleka kot ga mi Sofija. Tako da nisem vedela, ali ukinem dojenje ali pa vztrajam v bolečinah. Dilema.....user posted image  In ker je mogoče (upam, da ne, dragi pravi da ja user posted image ) to moj zadnji otrok, si kariere dojenja res ne želim končati na tako boleč način. Zato sem se odločila, da vztrajam in upam, da bo boljše. Tako sem pač pristavljala Sofijo in mi je mleko prišlo nazaj. AMPAK! Ko se bliža ura dojenja, se kar potim.....groza, boli boli boli boli boli. Rana na bradavici se je spet odprla. Od bolečin sem vsa utrujena.

En obrok pa počasi zamenjujem z GH. TO pa je šele bitka, saj naša madam ne mara jesti in NIMA POJMA, kako naj odpira usta in kako se požira. in jaz norim.....Martin je bil 100x boljši user posted image  Groza. Za zdej je jedla jabolko in banano, jutri pa ne vem, ali naj ji dam korenček ali hruško. Jaz menjam hrano na 3 dni, da vidim, če dobi kake izpuščaje. So far so good.

survivor: kako sem razočarana!!!! Pa ta šleparka Vesna, to ni res!!! Ko so bile igre za ekipo, je bila najslabša, ko pa so igre vsak zase, pa je očitno dobra. In navkljub vsem prijateljstvu je takoj po zmagi rekla, da upa, da Dule NE pride v finale... user posted image  babji!!!

krst: jaz nisem krščena in tudi moji otroci ne bodo. Če se bodo hoteli, naj se krstijo, ko bodo odrasli.

23tina: mene ne moti ljubljanščina, jo kolikor toliko štekam (večina sodelavcev je itak iz LJ), tebe tudi kar štekam, čeprav glede na to, da pišeš v narečju to pomeni, da rabim ful več časa, da te preberem. Enako modrosmotko, jo berem fuuul časa. simonalokar pa ne uporablja ločil in začetnic, njo pa sploh berem najdlje in najmanj štekam user posted image user posted image user posted image

aprilčica, lepo se imej na babjem žuru danes user posted image user posted image  Jaz bi tudi!!!!

antibiotiki: med jemanjem le-teh je najboljše spiti 2 jogurta na dan pa je črevesna flora obnovljena. Boljše kot kupovati neke drage preparate. Za dojenčke pa ne vem, zaupamo Sanikii user posted image

mačke: jaz jih pa ne maram user posted image . Se mi zdijo ful neosebne in hinavske. Ne me ubit, punce....

komaj čakam survivor danes, škoda da bo konec....

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
18.2.2010 19:16:23   
tulpek
sams user posted image user posted image user posted image naj ti bolečine hitro minejo.

saj js muc tudi nimam ne vem kako rada, ampak to, da jih namerno ubijajo oz  jim nastavijo strup, pa se mi zdi grozno. in tudi razumem, da je nekomu hudo, če mu umre ljubljenček.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
18.2.2010 19:22:06   
sams
tulpek itak (valda sem proti ubijanju ljubljenčkov, grozovito je to), boga aprilčica user posted image .
Pač sem indiferentna do njih RAZEN pri nas je moda, da imajo te damice iz blokov navado, da nosijo hrano mucam pred blok in so pred bloki taki svinjaki, da se ti želodec obrne.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
18.2.2010 19:23:34   
HeGa
Ojla! Da vas na hitro pozdravim. Nisem nič brala za nazaj samo tole zadnjo stran sem preletela.

aprilčica user posted image Drži se! Mi smo morali našega kužata uspavati prejšnji mesec, ker ga je zbil avto in ni šlo drugače, pa smo Evi samo rekli, da gre zdaj k angelčkom in bo tudi on zdaj angelček in zato ne more bit več z nami, da bo dobil krilca,.... Ni bilo problemov.

Antibiotiki - do zdaj smo jih imeli 3x (za Evo se razume) in sem vedno kupila od Fidimeda - Probio Junior - probiotiki, je primerno za otročke nad 6m, raztopiš v čemerkoli, daš v hrano 1x na dan. Ni imela nobenih prebavnih težav.

Midva z Janom sva bila 5 dni na PEK, revček boleha za bronhiolitisom. Je bilo kar pestro. Zdaj že veliko bolje, morva pa vsak drugi dan na kontrolo k svojemu zdr.. Tud Evo bom mela doma dokler popolno ne ozdravi, da mu še kaj ne prinese iz vrtca, in je kar pestro. HB da imam babi zraven, da vskoči.

Zaenkrat toliko. Lep večer vsem!

Eva: 19.01.2008
Jan:
13.08.2009 - 3.660g;54cm
14.09.2009 - 4.800g;57cm
17.11.2009 - 6.770g;64cm
13.01.2010 - 8.100g;69cm
25.03.2010 - 9.160g;73,5cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
18.2.2010 20:09:46   
anžetka
Aprilčica, mi je hudo za tvojga muca...user posted image vem kako je touser posted image jst sm tud mela veliko muckov in za vsakega mi je blo ful hudo (ponavadi je bla kriva cesta). Zadnji je bil Johnny-črn muc z gosto dolgo dlako in zlatimi učki. Totalno lep,pameten in totalno moj cukr. Ko mu je mamica umrla, je bil star mogoče 2mes in sem skoz skrbela zanj, še spal je pri meni. Če je spal pri mojih in sem ponoči prišla domov, je prišel k men spatuser posted image Še zdej mi je hudo, ker ga ni več pa je od tega že skoraj 6let.
Eee, Hruškolinka, hvala, bom pogledala al pa poklicala sestrično, ki hodi na DIF (packa ni nič povedala za touser posted image ) in vprašala.
Hruškolinka, Simonalokar, poglejta kej na MJU...prosta delovna mesta...tu zmeraj kaj iščejouser posted image
Miška, vse naj naj za Ninino polovičkouser posted image user posted image user posted image
Sanikaa, hvala za podatke. Sem smotana in neučakana in sem letela v BC po podlogo-puzzle.user posted image Tisti dvd mi pa že dol vlečeuser posted image
Sams, drži se!user posted image A si v lekarni kaj vprašala, če imajo kaj kar bi ti pomagalo na hitrejši in učinkovitejši način zacelit rano?
Hel, a to mu boš dala žemljo v kakšno hrano al tko samo...? Mal bolj suho?
Dons je kolegica/sodelavka rodila punčko Zalo!user posted image Končno-2tedna čez rok!
Šmelcam sirovo pico pa en pirček bo padu zravenuser posted image  Mali pa pridno ninauser posted image

< Sporočilo je popravil anžetka -- 18.2.2010 20:16:41 >

Sasa84

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
18.2.2010 20:12:02   
anžetka
Aja, še to sem hotla vprašat... Drug mesec ma mami abrahama-mate kakšno idejo kaj pripravit? Ona ima v mislih večerjo in mal muzke, jst bi ji pa kej extra pripravila...

Sasa84

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
18.2.2010 20:17:08   
eee35
sams: oooo, osebnosti imajo mačke včasih še prevečuser posted image Moji imajo doma 4, pa bi morala biti z njimi, pa malo jih gledat, vsaka je drugačna, pa ima svoje muhe, pa navade, pa način obnašanja. Verjamem, da ti niso pri srcu, pač nisi ˝mačji človek˝ saj ne rabi biti vsak, jaz recimo sem ful, nekako se mi bol dopadejo kot psi, ne morem pa rečt, da psov ne maram, samo smrdijo mi, ko so mokriuser posted image , drugače kužkota smo tudi imeli, pa je bil šele ta baraba hinavska!!!user posted image Nobena mačka mu ne sega do pet! Te, ki mučijo živali, pa bi res mučila nazaj, grozno mi je to...

V Ljubljani pa sem enkrat najdla majhno mucko, nahranila, dala pred blok, pol pa sem jo najdla pred vrati stanovanja, je zlezla po ful zapleteni poti, pa v 1 nadstropje, pa mjavkala...tako, da sem rekla, da verjetno mi je namenjena. Pa je živela z mano 3 leta, moram povedat, da takšnega prijateljčka - živalce še nisem imela, ta muc me je tako oboževal, da to ni res. Nažalost je umrla, pa še ni me bilo doma takrat, sem bila na poljskem, pa sem to grozno doživljala, sem se jokala po moje mesec, pa še zdaj sem kar žalostna, ko pomislim nanjo. Tako, da te popolnoma razumem, aprilčica.

Evo, mali po moje je zaspal, KAKOOOO je tečnaril, jaz ne vem, mogoče vseeno so zobki, se mi zdi, da ga dlesen od zgoraj boli. Pa še sama sva se kopala, moj je na treningu, pa mi je ta mali zbežal s previjalne podloge (imava jo v kopalnici na tleh, ko se kopamo), ko sem vodo točila v banjo. Obrnil se je na trebuh, pol pa dvignil malo na kolena, pa v rikferc - hopa cupa in ni ga več...Ful zabavno je zgledal, gola rita mala...Pa še pol drži se za rob banje, pa proba noter gledat, če sem že vodo natočila, pa če je termometer, eno želvo imamo, pa je nor nanjo...Jaooo

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
18.2.2010 20:21:26   
go_ta
Da se še jst pofočkamuser posted image Sinek spi, jst si delam solato s tuno, jajci, koruzouser posted image Dan je kar hitro minil, danes je Niko rekel mama. Sicer pojma nima, kaj to pomeni, ampak se je vseeno lepo slišalouser posted image Pa itak zadnje dni skoz nekaj čeblja, je ful zanimivouser posted image Pa kao plazit se je začeluser posted image Tko da sem mu morala povečat igralni kot, ker zdj pride skoraj povsod.
aprilčica, upam, da se zabavaš v tem trenutkuuser posted image Pa user posted image za mucija. Pri nas je pa pred enim mesecem naš hišni muc izginil, sumim, da ga je avto zbiluser posted image ma, grozno, ko imaš ljubljenčke, pa umrejo, meni je bilo vedno tako hudo ...
sams, zdj te pa ne maram, ker ne maraš mačkovuser posted image Ma neee, sj te razumem, veliko ljudi tako misli. jst mam rada kr vse živali, najbolj sem pa navajena na mačke, sem jih imela celo življenje. Bogica glede dojenja, upam, da se hitro čim prej pozdravi ranica. Jst spet sumim zobke pri Niku, me boli, ker si brusi dlesni - isto je blo, ko je dobil enkice spodaj, me je bolelo, nisem imela pojma zakaj. Potem so pa zobki ven pokukali. AMpak dokler ne grize, je okejuser posted image
hega, joj, bogi miškouser posted image Samo da ste bolje. Se tolažim, da bo kmalu lepše vreme in bo konecc vseh teh bolezniuser posted image
miška, tebe bi pa bolj težko pozabiliuser posted image Pa user posted image za 6 mesecev!
hruškolinka, naj te križ čim prej neha bolet. Ampak ne vem, če bodo naši križi potem, ko bojo otročki hodili, kaj manj trpeliuser posted image
hel, nesoljeno poletno ješ?user posted image Ojoj, jst je ne spravim po grluuser posted image A Lukas je pa še vedno v košari? Pri nas ni šans, amapk še dobro, da imamo zimsko vrečo pa itak ga oblečem ko medvedauser posted image pa tud Niko po parih metrih zaspi, njega čisto nič ne zanima okolicauser posted image
aleksandr, ti zdravniki pa so pojave - eden reče, da so vneta ušesa, drugi neuser posted image Ma važno, da je Luka bolje!!
sanikaa, tud jst zdj prav noro spremljam, kje vse so jajca, kje konzervansi ... V življenju nisem tako gledala sestavin hraneuser posted image Bravo za šoping!user posted image Ja, za mačke je pa skoraj najbolje, da so kastrirani ... Mojega mačka je ravno v času gonje zbil avto, je moral biti v ambulanti 3 dni, da so ga poštimali, pa smo ga dali še kastrirat. Zdaj je pa en ogromen zavaljen, len mačekuser posted image Sicer hodi ven, ampak za kako urco, dve.
anžetka, pol si pa taka kot jstuser posted image Sem sicer Miška pustila pri mojih starših, da ga ne bi kap zadela, ko bi menjal okolje, sem pa vedno hodila domov spat, ko so šli starši na morjeuser posted image
eee, ja ponavadi v take debate padejo 'mačji' in 'pasji' oboževalciuser posted image Jst mam rada oboje, mogoče mačke bolj, bolj pomirijo človeka. Me je pa vedno iz tira vrglo, ko je kdo rekel, da mački smrdijouser posted image Itak, pa 100x na dan se umivajouser posted image
Grem solatko pojest, potem pa Survivoruser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
18.2.2010 20:26:40   
simonalokar
sams se bom potrudila, da bom pisala z ločili. Se pa bom tudi potrudila, da bom šprehala v Dolenjščini in gorenjščini pa še po zagursko user posted image user posted image user posted image user posted image

anžetka hvala za lepe želje glede šihta, sem ga izgubila ker sem zanosila in to nebi zamenjala za nobeno delo. Drugače pa imam kar neki VIP-a, venrdar želim uspeti brez tega. Katji si pol skus nekaj dolžan nekomu.

sem se namatrala oh z ločili. user posted image user posted image user posted image

modrasmotka tudi za nju bo delo sam če bomo hotele delati. zdaj uživajva z našimi sončki in nato pa v akcijo. Poznam kar nekaj mamic, ki so imele delo pred porodniško, ko so pa prišle delat pa so dobile knjižico, da jih ne potrebujejo večuser posted image user posted image

nočko

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
18.2.2010 21:16:46   
Sanikaa
Aprilčica ..lahko Jakobu poveš da muc ni pazil čez cesto in ga avto ni videl in ga je avto ubil. Izkoristiš pač tragedijo za izobraževanje.
Anžetka ..mojem tastu so podarili skok iz letala v tandemu. On je pač adrenalinski tip in je bilo noro dobro.
jaz tudi nekatere punce zeelo težko berem. Slovenščina mi ni prvi jezik in narečja zelo težko zastopim!
No grem gledat surrvivorja ...da vsaj konec vidim...lubi me je glih obvestil da bo konec okoli pol enih ...mislim da bo prej mene konecuser posted image user posted image user posted image
lahkooo noooč

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
18.2.2010 22:36:21   
hruškolinka
Anžetka, po moje tvoja sestrična ne bo vedela za plavanje, ker študenti nimajo teh informacij. Poglej na spletno stran www.plavanje-dojenckov.com

Martin
2.8.2009

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
19.2.2010 1:20:49   
Muca83
Uf sem se načistila noska danes.  Sem pa vesela, da Lana tale prehlad kar dobro prenaša, ni ji všeč čiščenje noska, sicer je pa kar dobre volje. Ker pri prejšnjem prehladu, ki ga je imela ravno za božič je bilo obup.
Pozno popoldne sem jo šla uspavat za njen tretji dnevni spanec, zaspala sem pa jaz, ona pa ne In jo je moj vzel in me pustil spat. In se zbudim ob 19h in mi je moj rekel, da jo je že nahranil. Sem mislila, da ji je naredil riževo mlečno kašico, ki jo vsak dan je za večerjo, je pa vzel edini frutek, ki ga imava doma (breskev + riž) in ji ga dal. Pa bresvke sploh še uvedla nisem, on ji je pa skoraj cel kozarček dal za jest. No ja, kar bo pa bo In zdej nisem niti najmanj zaspana, ker sem spala podnevi. Ma ne vem kdaj me bo zmanjkalo, pomoje ne kmalu.

Do malo prej sem gledala finale Surviverja. Zmagovalec je pač po pričakovanjih Aca. No saj jaz sem mnenja, da si je zaslužil.

hel32, jaz Lani špricnem fiziološko v nosek, malo počakam in potem vlečem ven z usti. Imam drugače aspirator, ki je namenjen za sesalec, ampak kar z njim z usti potegnem pa isto dobro očistim. Se ji je pa dopoldne danes res skoz mašil nosek, popoldne se je pa umirilo.

aleksandr, svašta kako vsak pediater drugače reče. Mogoče pa Luka zvečer ni dovolj zaspan, da ga moraš tako dolgo nosit. Jaz vedno čakam toliko časa, da je res zaspana in potem hitro zaspi. Drugače so pa lahko borbe in itak se ful upira uspavanju, če ni zaspana, je sam jok in stok.

aprilčica, za muca! Kako tamalemu razložit pa pojma nimam.

anžetka, a to potem samo po tretjem cepljenju velja, da se da Calpol? Ker nam ni nikoli nič rekla, pa na srečo tudi nismo imeli nobene reakcije. Tretje cepljenje imamo pa v četrtek sam zdej ne vem če bo cepljena, ko je tok prehlajena.
Mi smo praznovali 3 abrahame, 70-letnico, 80-letnico in zlato poroko v zadnjih 2 letih in smo vedno kaj posebnega pripravli. Npr. smo si sposodli projektor in naredili iz slik tako projekcijo kao življenjsko zgodbo, pol smo mel ene skeče igrane v živo, za eno smo posneli s kamero kao utrinke iz njenega življenja - en moški je kao njo igral, en drug njenega moža in smo posneli kratke skeče in potem to predvajali, fuuuul je blo smeha... Sam za take stvari rabiš opremo in precej časa.

miška, vse najboljše za pol leta! A je Nina že kaj bolj pridna?
tulpek za športni del! Res ste dolgo zdržali v košari.

sams, dobra si, da si se zavestno podala nazaj v boleče dojenje. Jaz ko se spomnim... uff, če se ne bi takrat popravilo bi bila moja pomoje kar hitro na flaški. Men so pa mačke všeč, ampak kaj ko sem ful alergična nanje in se jih moram izogibat.
HeGa, pikepoke za Jana, da hitro ozdravi
go_ta, iiiiiii a mama je rekel Niko. To je pa meni tooook lepo Jaz jo pa dostikrat "učim" ampak pomoje bo prej oči rekla kot mama.

Zdaj se nam pa slabo vreme obeta in najbrž ne bo nič z vozičkanjem. Ma meni je glavno, da sneg pobere in pride pomlad.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
19.2.2010 8:01:09   
hel32
Sam na hitro, ker Lukas še kr močno kašlja, sva se odločila,. da ga peljem k P da se pokažema,
kaj več napišem, ko prideva nazaj!

Čavči

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
19.2.2010 8:02:30   
aprilčica07
Jutro  čveke;

na našem babjem zmenku, je blo zeloo lepo, smo se nasmejale, naklepetale...  obdelale otroke, moške, vse dogajanje daleč naokoli, službe.. skratka domov sem prišla okoli 1, edino zoprno je blo, ker je bla svinska mela po poti nazaj. In sem vozila počasi in precej časa. Drgači pa smo se dogovorile, da se dobimo spet na spomladuser posted image user posted image user posted image

sams: nič narobe, če ne maraš mačk..user posted image user posted image jst jih od vedno obožujem, tudi kužeti so mi ok, ampak mačke bistveno bolj. In vedno smo imeli doma kašno živalčko, zdaj pa zgleda da ne bo nič. Pred parimi meseci nam je crknil kanarinček, zdaj mucek....user posted image   dobra si, da vztrajaš z dojenjemuser posted image user posted image   a Sofiji ne gre po žlički? bo bo počasi...  samo nervozna ne bit zraven, pol je še slabše... user posted image survivor: Vesna? ma kaj vem.. po moje si je po eni strani zaslužila, ker kao ni konfliktna in to, ampak to ni bistvo survivorja, a ne? no, finalne dele bom zdaj gledala.. so posneti..user posted image
muca: jst tudi pomlaaaaaaaaaaaaad, tle zgleda, da bo tud danes deževalo, za znoret je gnilo to vreme.. ko sem bla doma za Jakoba smo vozičkali skoraj vsak dan, zdaj je pa višek če mi rata dvakrat na teden it ven. grozljivka..user posted image
go ta, anžetka, eee35: ja, na živalice se navežeš in pol je res težko, ko živalice ni več.. bolj kot razmišljamo, bolj se nam vsem zdi, da je bil Oto zastrupljen.. je pol moj tata spet veterinarja poklical in so gledali tisto njegovo trupelčke in  je revček imel vse znake zastrupitve.. bogec moj mačji..user posted image grozni so nekateri ljudje, ko sem bla majhna, so mi dve mački lovci počli, ker je razsajala steklina, pa sta bli le pred dvoriščem..user posted image , pol smo imeli Mangota, je končal pod kolesi, zdaj tako... Ah ja... smili se mi boga živalca...user posted image
sanikaa: hvala za idejo... bom provala to, da je šel preko ceste... ja, bo poučno.. hvala, res mi ne bi vžgalo, da lahko to uporabim..user posted image user posted image super, da si dobila jakno, ki ti ustrezauser posted image user posted image user posted image
He Ga: za Janauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a to mu je Eva iz vrtca prinesla?
simonalokar: no, to je blo že boljše, da ni dialekta, ker sem tudi jst večkrat mogla brat kaj si napisalauser posted image user posted image user posted image pa upam, da si boš najdla službo, ki ti bo ustrezala..user posted image user posted image user posted image

Noč je bla ok, tudi Juli ni pretirano težila, enih dvakrat, ma je nehala sama od sebe,, očitno je najdla dudo in se potolažila kar sama..Zdaj smo pa že vsi v akciji... je lubi dopust vzel, da se kao odkupi za napako, ko je šel delat popoldan... Ma je pozabljeno, je včeraj prišel prej iz šihta in vse poštimal, tudi tašča ni rabla nič pomagat...user posted image

Povejte, a mene lahko berete? ker včasih tako hitro tipkam, da naredim malo morje napak, pravopisnih...

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
19.2.2010 8:08:11   
aprilčica07
še to,

anžetka; moj tata je dobil (sicer za 60 rojstni dan), od prijateljev polet z unim malim letalom.. vzleteli so v Lescah, pol je bil pa panoramski let, tam nad Triglavom in vse tam okoli... je bil resnično navdušen, sploh ker je hribolazec in je iz take perspektive videl vso to lepoto.. in ker mama ni hotla it z njim (bon je bil za dva) je šel  moj brat in je tudi on rekel, da je nepopisno lepouser posted image mi familija, smo mu pa kolo kupli, ker rad kolesariuser posted image user posted image ... kaj je pa mama dobila za 50 rd? a misliš, da se spomnim? vem, da smo ji mi prstan podarili,pa vem, da je blo neki od kolegov... ma se ne spomnim.. je blo pa obakrat, večerja, pa muzika, pa fešta... kolegica jima je obema burke zganjala, da je blo malo smeha in akcije...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3190
19.2.2010 8:46:40   
23tina
jutro!

sedim v dnevni in žrem gorenjko z lešnikiuser posted image Lija je zbujena,ampak je še v posteljici vleče gosenico in se zabava,mamica pa skrbi za svojo postavouser posted image
aprilčica-me veseli,da si se imela fajn.kar paše tak sprostitveni večer,a?user posted image mene moj heca,da bi šla dons na zečiča v kranj,pa se tolk nikakvo počutim,da ne vem če bom šla.prvo bi rabla frizerja,menikuro,nova ličila...nove cunje...-10kg...pa nč od tega nimam trenutnouser posted image potem pa tud nikamor nočem,ker se ne počutim dobr.
hel-ubogi lukas,upam da se pozdravi čimprejuser posted image
miška-vse naj naj za ninouser posted image
anžetka-jes tud včasih kaki pirček pri kosilu ruknem,moj je reku da že kar mal prevečkatuser posted image

že eno protestiranje prihaja iz spalnice!
grem ji zajtrk pripravit,pa polubčkat mojga škratauser posted image

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

Neposredna povezava do sporočila: 3191
19.2.2010 9:56:36   
Sanikaa
Anžetka ..tastu so prijatli iz srednje (5 njih s katerimi se redno druži) naredili igrokaz z dogodki iz njegovega življenja in seveda da je bilo polno smeha..ker ful športa in si vedno kaj naredi. Tudi to s fotografijami je super ideja...nekje izposodi projektor ....ma veliko tega se da narediti.
Živa 25 Sem mal prebrala tvojo temo z dvemi prijateljicami. Res je najboljši odprti pogovor in da jima poveš kaj ti misliš. Če jih kaj moti naj ti direktno povejo. Tebi iza hrbta nimajo onedve same kaj sklepat o tvojih občutkih, ali tvojemu mnenju.
Zeeelo podobno situacijo smo mi imeli v družbi. In je minilo kar nekaj let da smo spravile eno babo v red, ker je drugače vsako punco iz družbe za hrbtom drugim opravljala. Pol so na red prišli odprti pogovori in vsaka ji je rekla kaj je moti in se je punca spravila v red.
Samo predlagam da to narediš brez dedcov v bližini, ker to so bablja posla.
Sams..zakaj se mučiš? Saj si super mamica in si uspešno dojila pol leta, kar je suuuper in zdaj ti se res ni treba več toliko matrati. Pusti joške da se zacelijo....user posted image user posted image user posted image
Prav imaš probiotični jogurti so obvezni pri jemanju antibiotikov. Za naše bo to tudi kmalu možnouser posted image
Aprilčica suuuper za izhod s puncami. Tvoj dragi mi se že smili ....vidiš kako se trudiuser posted image user posted image user posted image

Leo se kar uztrajno zbuja večkrat na noč in taaako slabo spim, da ne vem več kaj naredit. Mislim da mu manjkajo izhodi in vozičkanje , ker čez dan mi spi po 4 ure brez težavuser posted image ....zvečer se pa pošteno najede in spi od 21 do 2-3 brez problema pol pa na urco dve zbujanjeuser posted image in nič ne pomaga kot joška. Nosala sem ga, božala ...pela ..sam me je gledal kot čukecuser posted image Jaz pauser posted image
Zdaj sem ga izmasirala in potiskala ta ramena , ampak se took jezi da mu več ramena sploh ne smem diratuser posted image
danes mi je kao pošiljal lubčke in z jezičkom cmokaluser posted image Bog ve..mogoče je samo hotel flaškouser posted image user posted image Jaz še vedno upam da so ljubčkiuser posted image user posted image

Survivor...OMG kakšen dolgčas..parkrat sva preklopila in so se non stop nekaj pogovarjali kdo je kaj rekel in kdo se je dogovarjal ..OMG res brezveze tak da nisem imela volje to gledat. Zanimiva so mi bila tekmovanjauser posted image podobno Wipeoutu...ta odaja mi je fenomenalna ..v nosečnosti sem gledala Hrvaško verzijo in sem mislila da se bom polulala od smeha..kar trebuh me je cel bolel od smehauser posted image user posted image Tudi ameriška verzija je super..sva si jo kar snela z interneta in s dragim pogledala ..smeh nikoli ne škodiuser posted image
Gremo danes mal na HRV..nisem bila od Božičauser posted image Moram tudi cunje vzet za Lea...človek je od takrat zrastel za dve številkiuser posted image Zdaj nosi 74 in 80user posted image user posted image . Vid je 80 nosil od 1 leta do 1,5user posted image
Leep vikend vam želimuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3192
19.2.2010 9:57:43   
ALEKSANDR
Dobro jutro...

Luka je čisto v redu..morda pa je bila res le manjša virozica...user posted image Imamo v ponedeljek posvetovalnico, pa bom našo P povprašala... ji nekako najbolj zaupam... Res je taka fajn zdravnica- nič ne komplicira...pa 4 svoje otroke ima, tako, da še iz lastnih izkušenj kaj pove...user posted image Smo pa včeraj šli v laboratorij- je dobil pikeca..pa ni nič jokcal...veselo je gledal pa čebljal zraven... Meni se je pa želodec obračal...ne maram krvi pa tistega vonja... bo drugič user posted image šel z njim...user posted image

Aprilčica- user posted image user posted image za mucka... Jaz jih obožujem...Sva imela z bivšim fantom 2 mucka...pa sta pri njem ostala..pa jh tako pogrešam...mi gre kr na jok, ko se spomnim na mala falota...user posted image Bi najraje šla po oba...pa jih nimam kam dat... Sem jaz tudi bolj mačji človek... Pa saj imam kužke tudi ful rada...sploh našo Dharmo... samo muce so zakon...user posted image Midva sva tamali, ko je aprila poginila prejšnja psička, rekla, da je bila bolana, pa je sva jo k zdravniku peljala in je ostala- kao da je zaspala...je pa res, da jo je tamala videla kako je bila boga... user posted image Pa super za lep večer...user posted image Jaz tudi komaj čakam, da malce grem pa se odklopim...

Miška- čestitke za 6 mesecev...user posted image

Sanikaa- super za šoping...user posted image Pa imam te Gaia kapljice..bom mu jih dala...mi je prijateljica,  ki je P tudi to svetovala...

Sams- si pa pridna z dojenjem...user posted image upam, da bolečine čimprej minejo...

He-ga- user posted image user posted image za Jana...bošček mali...pa da se čimprej pozdravite...

Go-ta- kako zgleda to plazenje? Pa user posted image za mama... je lepo, a ne? Našemu je že parkrat uspelo...pa se cela raznežim zraven, čeprav vem, da ne misli mene s tem...user posted image

Muca83- je kr tvoj uvedel breskev...user posted image Mi smo jo že parkrat jedli, pa ni bilo nobenih težav...  Luka pa je zvečer tako tečen...oči komaj drži odrte pa zeha pa očke si mane...samo spat pa ne... Sem jaz tudi že pomislila, da ni zaspan, pa sem se igrala z njim..pa samo tečnari...- na rokah pa je mir...user posted image

Hel32- upam, da dobor porihtata pri P... Pa user posted image za Lukasa...da se čimprej izkašlja...

Sem pa tako lena...v stanovanju je bomba..mali spi, jaz pa raje na RR visim, kot pa da bi pospravljala...user posted image Bom kasneje...user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 3193
19.2.2010 10:14:20   
go_ta
Hej, babeuser posted image Jst sm tooook utrujena, standard. Sem gledala survivorja do konca, ponoči je imel pa Niko svoje žurrke. Ob 2 se je zbudil, potem pa ob pol 5 in ne in ne zaspat. Ga je lubi nosil, jst božala, pol sm ga pa na joško dala, pa še zmer ni spal. Se je pogovarjal, brcal v stranice postelje ... Sem mela dost pa ga k sebi dala, se je stisnil k meni pa zaspal.
Vreme je dons obupno, očitno bomo morali biti notriuser posted image
hel, kako je blo pri P? Upam, da ni nič hujšega!user posted image
aleksandr, to plazenje pa zgleda tako, da se mal dvigne pa z rokami naprej povleče, včasih si z nogicami pomaga. Uglavnem pride, kamor hočeuser posted image Pustim ga na tleh, v sekundi se obrne in potem izvaja svoje manevre, pride pa do tistega, kar hoče dobit v rokeuser posted image
tina, ti imaš pa super zajtrkuser posted image Jst bi tud, pa sva vse sladke stvari že zmazalauser posted image
aprilčica, user posted image za lubija, da se je odkupil.user posted image Morajo res pazit, kaj delajo, ženske smo user posted image user posted image Je pasalo biti malo zunaj, ane?user posted image
muca, sj Niko itak pojma nima, kaj pomeni mamauser posted image Ampak sem opazla, da ko je tečen, nekaj hoče, se dere maaaa-ma. Ko je pa vse kul, je pa ba-ba, de-da, tttttuser posted image Mislim, da bo večina otrok najprej rekla mama. Alpa babi. Je lažje. Ampak jst vseeno malega vsak dan treniram pa govorim 'oči', da bo njega klical pa mu težil.user posted image Itak je čisto nor na svojega očijauser posted image Sočustvujem s tabo - meni je pucanje noska nočna morauser posted image Ko je bil prehlajen, je blo treba pucat milijonkrat na dan.
Grem kuhat ... danes bojo makaroni s tunino omako.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
19.2.2010 10:42:14   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

eee35, ravno danes sem bila v Dm-u v Kapitlju (pod pravno fakulteto) in sem Plazmon brez glutena tam videla. A ti jih grem kupit pa jih tvojemu v torek na plavanju dostavim?  Jst jih nisem kupla, ker se mi zdijo ful dragi.

A je tole tudi brez jajc?

Neposredna povezava do sporočila: 3195
19.2.2010 10:59:49   
hel32
Hoj, midva nazaj iz P, dobila Hiconcil na 12 ur in buscopan kapljice za izkašljevanje, ima amginouser posted image user posted image user posted image bogec moj,
zdaj ga moram nahranit, pridem potem kaj pokomentirat, aja pa na inahalaciji sva bila, čez 4 dni pa morava na kontrolo,user posted image user posted image bogi mucek moj.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
19.2.2010 11:02:20   
hel32

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Hoj, midva nazaj iz P, dobila Hiconcil na 12 ur in buscopan kapljice za izkašljevanje, ima amginouser posted image user posted image user posted image bogec moj,
zdaj ga moram nahranit, pridem potem kaj pokomentirat, aja pa na inahalaciji sva bila, čez 4 dni pa morava na kontrolo,user posted image user posted image bogi mucek moj.

BISOLVON KAPLJICE!
Upam, da bo do sobote boljši!!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
19.2.2010 11:04:38   
23tina
heluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bogec mali!

pozabla sem vprašat,če bo katera dala cepit proti pnevmokoknim okužbam?pa če imate starejše otroke slučajno cepljene,me zanima če se splača!sem malo brala forume,pa mi je čudno,da redko kateri pediater  omeni,da to cepljenje obstaja.no tud Lijin za enkrat niuser posted image

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
19.2.2010 11:13:20   
modrasmotka
ojla.
23tina
dobro ti gre,da imaš tako super zajtruser posted image

sams se opravičujem,bom poskusila čisto slovensko pisati.user posted image upam da nisi učiteljica slovenščine,ker bi me potem na hiter izklučila iz forumauser posted image user posted image .
kako bi šele komentirale če bi ročno pisale.tisto pa pišem kot kura.

simonalokar verjetno si se malo zmotila glede službe.zate srčno upam da jo boš kmalu našla.meni so pa v času porodniške podalšali pogodbo.tako da se julija vrnem nazaj na delo.se že psihično pripravljam bit 8 ur brez mojega sončeka.

anžetka za abrahama.to z življenjepisem je zelo dobra stvar.potem lahko jo tudi pustite da se malo muči odpirat darila.npr.zavijete uro v škatlo,date škatlo še v večjo škatlo umes kup papirja....potem obstaja možnost če bo sveče pihala se kupijo takšne da ko jo upihne se sveča sama nazaj prižge.v šparu jih prodajajo...dost je teh skečev naprimer z pomarančami,bananami...če pa bote imeli muzikante bodo pa verjetno tudi oni poskrbeli da bo pestro in zabavno.

prehlad joj meni je tesnilo odpovedalo v desni nosnici.tako smrkam.pa si pomagam z operilo.upam da bo kmalu minilo.
kaja je pa za enkrat še zdrava-hvala bogu,že trkam.user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
19.2.2010 11:17:21   
aprilčica07
hel: za Lukasauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
23tina: jst sem pa zmazala en krog z čokolado, Jakob z marmelado, mojmu smo pa tortico kupli.. smo se posladkali za pravuser posted image user posted image   če imaš možnost it ven pojdi..... ti bo pašalo, boš vidlauser posted image   pneumokoke okužbe: meni P tega ni omeniluser posted image
go ta; ALEKSANDR: ja, super je blo it ven, se nasmejat in sprostituser posted image user posted image user posted image
anžetka: sem se spomnila, da smo tastu za 70 let, naredili projekcijo slikic... od malega dalje, projekcija je bla na velikem platnu.. ful ful dobro je izpadlo.. ali pa mojemu stricu smo za 50 let naredili to fotoknjigo, isto od rojstva dalje.. izpadlo je daleč najbolše od vseh  daril...user posted image
sanikaa: v katero trgovino ti to greš?

Sem  bla v službi, podpisala kar je blo treba, pol mi je tamali dvignil pritisk, ker je skočil v tavečjo lužo, polno golobjih drekcov in bil moker do kolen..user posted image user posted image Nekako sva se posušila, pol sem šla zgolj iz  firbca  v eno mojo ljubo  trgovino, kjer vedno kaj najdem... sem mislila le firbcat, ker z Jakobom merit je nemogoče.. no, me je pa presenetil, sem lepo pomerila hlače (kavbojke), bil priden, me čakal.. in kavbojke kot ulite, kar je redko.. no krajšat moram vedno, ker sem bolj majhna, ma to ni panike.. tako, da imam čisto nenačrtovano nove kavbojkeuser posted image user posted image user posted image

Julija je v stajci, smo jo končno naštimali, pa rogovili nori. In Jakob je z njo, sedi zraven in jo božka, una se pa reži na vsa ustauser posted image user posted image user posted image A ko je bil mali pa ni bil notri niti minute, da ne bi tulil. Zdaj pa : mama, gjem v stajco user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?