|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
18.2.2010 16:08:01   
araz
Ojla,

Me je kar groza, ko berem kaj vse te lahko doleti po porodu. Hvala bogu mene do sedaj ni še nič.
Vam moram pa povedat, dasem danes dobila menstruacijo user posted image . TKo se mi je cel dopoldne vrtelo v glavi, pol sme šla pa na WC in vidla razlog vrtenja.

Moja sedaj poje 5 - 6 obrokov. Zdej bo verjetno kar 5 ,ker mi ponoči tko fajn spi. Včeraj je jedla ob 8 takoj zaspala in se zbudila ob 2 ponoči, sva pojedle in takoj zaspale nazaj do 7. Čez dan mi pa ne spi nič. dopoldne je vedno pridna in se večinoma kar sama zamoti popoldne je pa taka tečka in ji nič ne paše.
Do sedaj sem ji dajala po 150ml, zdej se mi je pa začela dret, ko je v flaški zmanjkalo materiala. No pol sem ji pa enkrat dala 180 pa je bilo ok.
Tko, da zdej bo enkrat dobila 180, enkrat pa 150. Že tko se mi zdi, da je kar fajn rejena. Ampak kaj pa naj, če se mi dere, ko zmanjka.

Punce, upam, da se vam nohti lepo pozdravijo.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
18.2.2010 20:45:31   
Tasmanskivrag
Helou pipl! Jst sem tut predvčerajšnjim dobila menstruacijouser posted image user posted image user posted image !!! Sem vseeno mislila, da bom vsaj leto brez nje. Noup! Pa v bistvu še dojim, zadnjič v bolnici sem si črpala, mogoče na manj pogosto in poglej jo je že tle, sveže s Krvavca! No ja, občasno ko malega zagrabi lakota mu pač dodam, ampak a to tut ta Teta zavoha?

Za vse, ki imate težave z nohti, držim pesti, da zrihtate brez odstranjevanja nohtov!

Že komej čakam, da bo tale zima mimo. Sem se vedno nekak prilagodila letnemu času brez tarnanja, letos mi pa že prov mori. Ven ne smemo hodit še zaradi pljučk, HB da imam mojega user posted image  doma, da vsaj mal ven zbežim, pa še ta Lj, ko je sama megla. Grr. Kako se ostale spopadate s to zimo?

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
18.2.2010 21:26:30   
tulpika

shopgirl: ma tudi če mi ne zaspi po 10 minutah noče več odpret ust...če ga pa nafintiram in mu bradavičko že nekako dam v usta se pa davi z njo kot da jo prvič vidi user posted image . Kr neki. Ko ma dost ma dost. v bistvu papca pravilno...več obrokov na dan po malem. Se ne prenažira user posted image .
Včasih hlasta včasih pa lepo elegantno pije. Zadnjič mi je ginekologinja rekla, da naj bi dojenček jedel na 3 ure....kako če je vsako uro (no zdaj na 2 uri) lačen?. Ma sej bom neki pogruntala. Bova že našla nek ritem, ki bo obema pasal. Mleka imam dovolj...sam upam, da me ne bo prej pobral.
Kolk obrokov ima tvoja Kaja čez dan in kolikokrat jo dojiš ponoči ?

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
18.2.2010 21:36:18   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Tasmanskivrag
Jst sem tut predvčerajšnjim dobila menstruacijouser posted image user posted image user posted image !!! Sem vseeno mislila, da bom vsaj leto brez nje. Noup! Pa v bistvu še dojim, zadnjič v bolnici sem si črpala, mogoče na manj pogosto in poglej jo je že tle, sveže s Krvavca! No ja, občasno ko malega zagrabi lakota mu pač dodam, ampak a to tut ta Teta zavoha?

jaz sem po hčeri prvič dobila menstruacijo točno tri mesece po porodu, pa sem dojila do 10. meseca, tko da kar se mene tiče to sploh nima veze..... upam samo da je tokrat malo dlje ne bo .....

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
18.2.2010 22:04:33   
tintara
Ku, ku! Se že dalj časa nisem oglasila, pa k sreči ne zato, ker bi bili v bolnici. Smo sfolgali preboleti bronhiolitis kar lepo doma.
Menstruacija po porodu, Maya, mislim, da te moram razočarat, pri meni je vsakič prišla 3 mesece po porodu, pomoje je kar nekak prbl isto vsakič. Škoda, ane, pa tako fajn bi bilo imet mir kako leto.

Mi smo bili vseeno že zunaj. V torek je bilo fajn sonce, pa so mi svetovali, da če bo zunaj kašljal, naj grem nazaj notri, če ne, sem lahko zunaj. No in ni niti enkrat zakašljal, pa smo se opogumili in bili zunaj zdaj vsak dan. Itak je kar toplo, Vanme je pa tudi kašljat nehal, zdaj pa res že zelo redko zažašlja. Nosek je pa tudi skor OK, sva včer pri naših pozabila aspirator (na vdih) in smo ga šli šele danes iskat, pa ni bilo nobene panike.

Punce, pozdravte se (nohte in prehlade). Men mal učke skupi lezejo, k sem že dva dni brala eno knjigo (zato me ni blo nič k vam) do dveh zjutraj. Sam je pa pasal eno knjigo prebrat (taka na izi).

Čau bau, T

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
18.2.2010 23:30:46   
ShopGirl
tulpika, sej maš prav, bosta že ujela ritem... Vsak dojenček je drugačen in ma drugačne potrebe oz. svoj ritem. Kaja ima čez dan nedoločeno št. obrokov, ker se ji čist prilagajam. Recimo ko se ob 9h ali 10h zbudi, jo takoj podojim. Včasih se potem zaigra in se tok zmatra da zadrema, včasih je pa sitna in jo še enkrat podojim pa mi vmes zaspi. Ampak dojim pa iz iste dojke, ker mi jo itak redko kdaj čisto izprazni... Danes je imela (do sedaj) 7 obrokov. Jih ma pa včasih tut 10 ali več...čist odvisno. Ponoči mava pa ustaljen ritem. Zbudi se 1x, naslednje dojenje pa je zjutraj - je pa vedno 3h razmika, nikoli več, ker je ponoči zaspana in manj popije saj med dojenjem zaspi. Po moje si samo poteši tisto prvo lakoto. Se pravi če se mi zbudi ob 3h, se bo sigurno zbudila ob 6h... Do 3h pa lahko spi tut od 22h. Kako mata pa vidva?

tintara, jst si pa ne upam ven... Mam kr neko čudno slabo vest, ker je Kaja prehlajena. Ne vem kaj mi jeuser posted image  Itak bo še dostkrat smrkala in kašljala (pa to je še najmanj),... Sam tok so še mejhni, men je kr grozn da so tko mejhni dojenčki prehlajeni/bolani.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
19.2.2010 7:48:48   
evangelie
tulpika, da te potolažim, mi smo tudi čez dan daleč od 3 urnega ritma. Dojim ga po njegovi želji in sploh ne štejem podojev.čez dan mu tudi rad nagaja trebušček in ne poje toliko naenkrat. Pa še praktično cel dan je buden in zelo živahen - mislim, da je razlika, če se naje in spi 2 uri ali pa je buden.  Včasih je pa tudi samo žejen in samo parkrat potegne,da se odžeja...Ponoči pa ima zelo lep ritem. Zaspi vedno okoli 20h in spi do 1h, 2h ali 3h, potem pa se zbudi ponavadi še 1x proti jutru (1x se je šele zjutrajuser posted image ), med 7 in 8. uro pa vstanemo.
Jaz mislim, da bojo slej ko prej ujeli nek ritem...Zdravniki so pa čisto različni, eni še vedno vztrajajo na 3'urnem ritmu, drugi pa že pravijo, da to ni res...Jaz vedno pomislim, kako to opravljajo živali in ker še nikoli nisem videla opice, ki gleda na uro, če so že minile 3 ure, mislim, da je prav takouser posted image

Kadar me pa kdo potem poskuša prepričat, da naj ga drugače navadim (le kako in zakaj ga naj pustim lačnega?), si pa preberem kakšen članek na medover.net (http://med.over.net/forum5/read.php?94,4543920) in mi je kar lažjeuser posted image

Sprehodi
jaz bi tudi ful šla, pa me skrbi user posted image prehlad...Čeprav mislim, da bi mu svež zrak koristil,kašlja ne pretirano, pa tudi mrzlo ni več tako kot prejšnje dni...Kaj pa vemuser posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
19.2.2010 8:23:21   
blondy_81
Dobro jutro punce. Manca še kar spi. Jedla je zadnjič ob 22h, zaspala po mukah in težavah ob 23.30h, zdej pa še kar drnjoha. Mal jo bom še pustila. Samo zanimivo mi je, da toliko časa spi in lahko zdrži brez hrane. Zdele mal posrfam, pol Manco zrihtam, potem se moram pa začet spet mal učit. Upam, da bo Manca pridna, da mi bo uspelo. Kosilo pa danes moj oči baje dela. Bo pekel palačinke. Mnjami. Jst sem rekla, da men se jih ne da pečt, pa jih bo kao on. Me prav zanima, če res. 

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
19.2.2010 8:24:43   
ROmama
Tasmanskivrag tudi jaz sem v bolnici dobila user posted image , kar iz čišče se je nadaljevala, no bom videla, kaj bo rekla g. v torek, sem imela datum že ta teden, pa so me prestavili. Koliko časa pa st ti rekli, da moraš biti z user posted image  doma. Meni je rekla, da v mrazu in megli definitivno ne, sem pa razmišljala, da bi jo drug teden, če bo okrog 8 stopinj, spet začela uvajat na zrak, tako za 10 minut. Pljučkam škoduje tudi onesnažen zrak, zdaj ko se kuri, je zunaj obup.
Spanje čez dopolnde lepo spi, ni čisto nič tečna, popoldne bi pa skoz bila v naročju. Mož jo veselo razvaja. Mi jo je pa včeraj s pomočjo kopanja uspelo uspavat ob sdmih zvečer, rada bi namreč, da ima isti ritem spanja kot bratec, sploh potem, ko bo treba v vrtec. Doji se pa po želji, beri kar naprej.
Tintara še dobro, da se tukaj dopisujemo, bom šla drug teden tudi jaz lažje ven, res pogrešam sprehode.
Glede kopanja v bolnici sem morala Emo kljub bronhiolitisu in pljučnici kopat. Samo je bilo tam vseeno lažje, ker si cel čas v istem prostoru. Pri nas se kopalnica namreč ogreje na toplih 25 stopinj, v stanovanju pa imamo od 22 do 23 stopinj.

Neposredna povezava do sporočila: 1109
19.2.2010 8:28:16   
blondy_81
Še eno vprašanje glede menstruacije. Jaz sem prvo dobila že prejšnji mesec. Drugo bi morala dobit v nedeljo, pa je še vedno ni. A je normalno po porodu, da je menstruacija še neredna, da recimo zamuja? Ker noseča ne bi smela bit in tud še nočem bit. In sem kr mal na trnih, ker je še ni.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
19.2.2010 8:31:49   
araz
Dobro jutro,

Tulpika važno je, da je malček sit, ne glede na to na kolk časa je. Itak je pa zdravo večkrat po malem user posted image .

Moja je bla pa včeraj popoldne spet tko sitna od same zaspanosti (to je zdej že skor vsak dan isto user posted image ). Pol je pa ob sedmih končno omagala, ko bi se bilo treba kopat, in spala do po enih zjutri. Sem jo poskušala zbudit, da bi jedla pa se ni dala motit in tako ostala spet brez večerje. Pol sva pa ob po enih jedle in je spala do pol sedmih. Zdej pa spet spi user posted image .
Upam, da ni kaj narobe z njo. Nos ima še vedno zamašen in zjutri mi tud kašlja. Sicer je kašelj videt kar zdrav (če se lahk temu tako reče), hrope nič, diha normalno, čist potihem. Pa tud dobre volje je . Je zjutri take počela, se smejala, pogovarjala in zdej je začela še vpit - ji kar zraka zmanjka od samega napenjanja user posted image .

Kako ste ostale, nohti kaj boljše?
Jest sem včeri mislila, da sem dobila menstruacijo, zdej pa ni nič videt, da sem jo. Sem čist zmedena user posted image Mogoče so to samo kakšne hormonske spremembe in od tega tak čuden rjav izcedek (to pri meni ponavadi pomeni začetek menstruacije).

Zdej bom šla pa mal v Citija pogledat, če imajo kaj lepega zame in za mojo princesko. Sem ji že včeraj kupila nekaj stvari preko bolhe in jih danes že dobim.

Punce lep petek. Ravnokar je Pečenko po TV napovedal zelo lepo nedeljo user posted image user posted image user posted image . Se je že veselim, da bom šla lahko spet mal vozičkat.

Neposredna povezava do sporočila: 1111
19.2.2010 9:42:28   
*nivea
po nekaj dnevih premora se oglašam

mi smo okej. čez dan ne spimo več kak 20-30 minut, a nič zato, ko se enkrat na ta ritem navadiš, je tudi že okejuser posted image

ponoči gremo spat oz. bolje rečeno, zaspimo tam okrog 22h in nima nobene veze kdaj gremo spat. ta ura okoli desetih ji očitno najbolj paše. pa te spimo do jutra. no, danes smo se zbudili ob pol 5, se najedli, pa sedaj še kar spimo user posted image
sem pa jo preselila iz zibelke v posteljico, ker je tolko mahala in se zibala, da mi je mučno že blo to poslušat. sedaj v posteljici je pa bil miruser posted image
pa njeno sobo sva končala. sem prav ponosna na user posted image , da je tak lepo narediluser posted image
mi se vozičkamo vsaki dan. dam jo v voziček pa mi fajn spi.. bar pol ure

araz, kot praviš, jaz mam tudi take rjave izcedke, pa te nevem če je to menstruacija ali kaj?! pa noseča jaz tud še ne bi rada bla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolane dojenčke in tudi za mamice, ki so bolane

mejte se

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
19.2.2010 11:02:45   
natasa28
Sem zasledila na eni drugi temi, obstajajo kuponi za 2 eur ob nakupu raznih Pampers plenic in 1 eur ob nakupu vlažilnih robčkov, splača se jih natisnit.
Stran:
http://www.baby-center.si/uploads/Pampers_kupon.pdf

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
19.2.2010 11:15:32   
Zibka
user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke in za vse mamice.
Jaz sem tudi dobila nek rjav izcedek, potem pa nič več. Sedaj sem 2 meseca po porodu. Smo se pa mi tudi malo igrali in me skrbi da nas ne bi kaka nosečnost presenetila. Ojej, na to pa res še nisem pripravljena. SIcer polno dojim ampak seveda dojenje ni 100% zaščita.. Ufff! Zdej jo pa že komaj čakam, pravzaprav.
Dojimo se pa tudi mi čisto po Klarinih željah: čez dan je to lahko na 1 uro ali na 4 ure. Ponoči imamo pa kar lep ritem: zaspimo nekje okrog 20h, potem pa spi do okrog 3h in potem zjutraj do 6h, potem pa še eno rundo do 8h. Potem se masiramo, pospi še kake pol urce, potem je pa budna do večera. Razen vmes v vozičku zaspi.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
19.2.2010 11:15:45   
ShopGirl
Daan user posted image

Punce, men je celo pediatrinja rekla naj jo nahranim in potem je to to, naj jo ne hranim več, dokler spet ne mine nekaj ur. Men se to zdi groznouser posted image  Ne upoštevam tega nasveta in se tako kot ve, prilagajam svojemu dojenčku. Sicer pa počasi itak dobivava nek ritem hranjenja. Itak mam pa tok mleka, da mi kr paše da se včasih dvakrat doji v dveh-treh urah. Men ne rata da bi mi spraznila dojko in me to kr mal skrbi... Ona se že naje, ampak zame pa to najbrž ni najboljše, da mi mleko not ostaja?

Kaja full manj kašlja, upam na kak sprehod v nedeljo!
Želim vam lep dan... čeprav kaže da bo bolj megleno in deževnouser posted image

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
19.2.2010 11:40:09   
zmajči25
Da se še jaz po dolgem času oglasim...
Spanje - joj, vidim, da imate večinoma ful pridne otročke, ki se zbudijo 1-2x na noč. Mi še vedno nimamo nobenega ritma, ker jo tudi ponoči skozi šraufa in posledično je njen spanec zelo rahel in se skozi prebuja. To noč je zaspala ob 22.30 in se zbudila že ob 1h, potem spet ob 4h in potem ob 6h in je spala do 8h. Zjutraj so jo že spet dajali krči in je pred pol ure od utrujenosti zaspala. Res upam, da bodo krči kmalu mimo, ker to je že ubitačno!user posted image
Dojenje - jaz jo še vedno hranim po občutku, ne gledam na uro pa če je minilo 1 ura ali 3 ure. Večinoma pa jemo na 2 uri čez dan, ponoči pa itak nimamo nobenega reda.
Sprehodi - tudi pri nas je grozno vreme, deževno in megleno, jaz pa bi tako rada šla malo ven, upajmo da bo nedelja res sončna. Komaj čakam na pomlad, še nikoli mi zima ni bila tako dolga kot letos.
Teža - za koliko naj bi se user posted image poredili v enem mesecu? Moja se je namreč prvi mesec za 1,2 kg, včeraj sem jo tehtala pa mi je v treh tednih pridobila samo 400g. Imamo čez deset dni posvetovalnico oz. tehtanje in me prav skrbi, da ne bo premalo šla gor. Koliko so se vaši user posted image poredili v drugem mesecu starosti? Sicer mleka imam zadosti in mi skoraj nikoli ne popije vsega iz ene dojke, jo pa tudi vmes šraufa in se potem ne more lepo najest, kaj pa vem, mogoče je to krivo user posted image ? Mah, bomo videli na pregledu.
Kupon za Pampers - sem ga že sprintala in unovčila v Babycentru, res super stvar. Pa Pamperske so najbolj poceni v Babycentru, sej skoraj nisem mogla verjet, pa sem po vseh trgovinah preverila cene (Mercator, Spar, Tuš, DM) in res so najbolj poceni, ko pa vnovčiš še kupon za 2 EUR pa je sploh ugodno user posted image . Sicer pa ta kupon lahko unovčiš tudi v drugih trgovinah. Bom šla čez kakšen teden še po en paket plenic, da si naredim zalogo.
Prehladi - jaz sem skozi neki prehlajena, tamala je na srečo zdrava, mogoče malo iz noska teče, amapak ni hudega. Jemljem pa še vedno Elevit, ker se mi zdi da čisto premalo vitaminov pojem (kuhano sadje in zelenjava pač nimata tolko vitaminov kot sveže).
Alarm, še dobro da je spala celih 45 minut!

Bolančki, čim prej se pozdravte user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
19.2.2010 12:46:04   
marusi
araz - a ti si izčrpavaš mleko? na koliko čaa pa? pa ga imaš dovolj? jaz ga bom namreč naseldnji teden morla izčrpavati, pa se bojim, da mi ga bo zmanjkalo.
a ima katera kak nasvet? kupila sem še električno pumpico(ročno sem že imela), pa se mi zdi, da gre najbolje na roke.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
19.2.2010 12:47:16   
maya2
Naša ta večja je pa zgleda neko trebušno virozo dobila user posted image user posted image user posted image , smo imeli pestro noč, vse pobruhano, 3x sva vse preoblačila, je zmnajkalo brisač, pa k sreči imava rezervne kovtre, perem žeod 4 zjutraj vse po vrsti.... pa saj zanjo me niti ne skrbi tok, bo že prebolela, skrbi me da ne bi še Tomaž kaj pokasiral ker tile ta miceni so pa hitro v nevarnosti za kakšno dehidracijo user posted image ja dolgčas nam pa res ni nikoli.... 

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
19.2.2010 12:54:45   
marusi
pamperske: kje vse (razen v muellerju) prodajajo nemške pamperske?

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
19.2.2010 12:56:46   
blondy_81

IZVIRNO SPOROČILO: marusi

pamperske: kje vse (razen v muellerju) prodajajo nemške pamperske?

jaz sem jih do sedaj opazila samovMuellerju in DM-u. V vsaki trgovini pogledam in povsod so poljske, samo DM in Mueller imata nemške.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
19.2.2010 13:02:27   
marusi
blondy - a, DM tudi ima nemške. meni se zdijo namreč full boljše. katere pa uporabljaš? pa ostale? mi smo še na new born 3'6, pa sem full zadovoljna,  ampak malemu že malo majhne, pa ne vem, aktere naj vzamem za naprej. katero 3. ali je mogoče samo ena? ker dvojke so različne. 

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
19.2.2010 13:05:53   
riba83
Pozdravljene!

Zanima me kako povijate svoje malčke? Ali samo v pampersko ali še jim povijete kakšno tetra plenico navrh? Moj je star 2 meseca in do sedaj sem mu na pampersko še vedno povijala eno tetra plenico, čeprav je imel kolke 1A. Kako pa ve to delate?

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
19.2.2010 13:08:25   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: marusi

blondy - a, DM tudi ima nemške. meni se zdijo namreč full boljše. katere pa uporabljaš? pa ostale? mi smo še na new born 3'6, pa sem full zadovoljna,  ampak malemu že malo majhne, pa ne vem, aktere naj vzamem za naprej. katero 3. ali je mogoče samo ena? ker dvojke so različne. 

Pamperske sem jaz vedno kupovala v DM-u. Sedaj pa kar kupujem Mots denplants al kako so.Kupijo se v Leclercu in so francoske. Meni so super, Mancajih pa tudi lepo prenaša.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
19.2.2010 13:48:09   
ROmama
Midve z Emo sva iz prve posvetovalalnice, pri 1 mes, 19 dni ima 5300 g in 58,5 cm, porodno težo je pa imela 4030 g in 52 cm, sem prav vesela, da je v 14 dneh po bolnici tako lepo napredovala. Bila je tudi pohvaljena, kako lepo že dviguje glavico, sledi obrazu in tišči roke v ustauser posted image .  Odločila sem se, da jo bom cepila proti rotavirusu. Obstajata pa dva cepiva, sestra mi ni znala kaj veliko razložiti o tem, samo to, da sta pri prvem 2 odmerka po 66 €, pri drugem pa 3 odmerki po 50 €. Naslednjo posvetovalnico imamo 6.4., takrat bova dobile tudi napotnico za slikanje kolkov.
Tam sem vzela tudi brošuro o cepljenju proti pnevmokoknim okužbam, to so minigitis, pljučnica in vnetje srednjega ušesa, pa še neke druge bolezni. A ste razmišljale tudi kaj o tem cepivu?

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
19.2.2010 14:54:02   
kejti
Včeraj sem šla zdravniku in mi je rekel takoj naslednji dan h kirurgu zarad nohta. No danes sem šla in so mi del nohta odstranili, ni bilo nič luštno, celo 2 injekcije lokalne anestezije sem dobila. Sedaj je noga povita in so rekli čim manj na njo stopat, no bomo vidli. Kako ti blondy?

Naš mali se je to noč budil na vsake 2,5 ure, sem že mislila kako bo dlje spal pa tko, no vsaj noč prej je spal od 2.30 do 7.00 kar je bil trofej do sedaj.

Noska mu še vedno moram čistit po noči z fiziološko tako ima zabasanega.
Vreme ni nič kaj prida ampak zame je to tko al tko nepomembno ko ne morem nikamor.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?