|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
17.2.2010 14:34:30   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

jessy - v navadne smeti.

Si prepričana???user posted image

jap!! tetrapak od navadnega mleka - papir, tetrapak,ki je od znotraj srebr pa navadni odpadki.. torej vse kar je prevleceno s "folijo" v kombinaciji s papirjem - ne v papir!! user posted image

jap, včasih bi rabili kak tečaj ločevanja.... jaz tud ugibam včasih..

Lin@

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
17.2.2010 14:35:51   
rožca26
user posted image

Jessy this is just for U user posted image  Mislim, da po tem vseeno spada pod koristne user posted image  Tak je to na Vrhniki.
Tuki maš pa prav priročnik o ločevanju odpadkov za občino Domžale. Upam, da ti prov pride user posted image

http://www.prodnik.si/images/editor_pic/locevanje_250108.pdf

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
17.2.2010 14:37:05   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

sonček, mene pa zdaj že res močno zanima, koliko imaš ti bratov in sester. ko pišeš o mami in zadnjem otroku, se mi zdi da vas je veliko:) daj poteši mojo radovednost:)))

user posted image user posted image user posted image pri nas je use skupej zlo zakomplicirano ampak upam da boš razumela

Oče je biu 1. poročen je imeu sina (se pravi moj 1.polbrat)
potem je biu z mojo mami in rodili sva se jaz in moja sestra
potem pa je oče umrl in se je mama še enkrat poročila in imamo še enga navihanca (2.polbrat)

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
17.2.2010 14:37:58   
rožca26
Jessy, vidim, da si nam dala dela. Mislim, da je tale priročnik o ločevanju odpadkov fajn zadeva, k sm jo gor dala. Si magari nekam shranite. Če pa ne, pa za info. je to priročnik, ki sem ga dobila od podjetja Prodnik user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
17.2.2010 14:45:51   
Zvezdici
rožca - haha ampak lepa slikca user posted image . Ja saj res.. tolko komplicirajo s tem ločevanjem. Pomoje včasih še sami ne vedo kako je treba user posted image .

sonček - jaz sem sedaj kar na prste štela user posted image . Pa še pol pol vas je (za fante in punce mislim).  Ravno prav user posted image user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
17.2.2010 14:47:36   
3Sonček3

rožca - haha ampak lepa slikca user posted image . Ja saj res.. tolko komplicirajo s tem ločevanjem. Pomoje včasih še sami ne vedo kako je treba user posted image .

sonček - jaz sem sedaj kar na prste štela user posted image . Pa še pol pol vas je (za fante in punce mislim).  Ravno prav user posted image user posted image .

Ja čeprou najstarejši brat ni nikol živel z nami (je ostal pri svoji mamici) zdej se je pa tut od nje že odselil in tut prčakuje user posted image mal za mano (nevem točno kdaj), najmlajši bo pa letos 10 let star tko da smo že usi kr "veliki" user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
17.2.2010 14:55:39   
Zvezdici
Kolko je pa sestra stara?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
17.2.2010 15:00:26   
3Sonček3

14
js sm pa 20 če kero zanima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
17.2.2010 15:02:22   
NM
Adaptirano mleko: kot ste se pogovarjale o mleku, je odvisno, kaj komu paše. Za inf. pa, če vas pot odpelje kaj v Italijo je Novalac bistveno cenejši: za 800g daš cca. toliko kot pri nas za 400 (nekje okrog 11 €).

Uživajte in držim pesti, da boste imele še vedno dovolj energije. Zdaj grem pa pripravit kosilo (korenčkovo juho in ribice).

Lp

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
17.2.2010 15:05:43   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

14
js sm pa 20 če kero zanima user posted image user posted image user posted image

Skoraj tolko sta narazen kot jaz z mojo. Midve sva 7 let narazen (ona je starejša).
Pa mi je šlo včasih na živce. Sedaj je pa fajn, ko sem se vse od nje naučila glede otrok user posted image . In mi bo kar prav prišlo.
Ona se bo pa po tebi zgledovala. Le pazi.. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
17.2.2010 16:10:16   
plamen
Evo mene spet. Sem malo odspala, je prav pasalo. Sedaj kuham in čakam user posted image , da pride. Danes mi prav paše, da sem doma, mi je user posted image odpadla zvečer.

Lorelaj - lepo od tebe, da se javiš. Jaz tut skoz letam okoli po kavah, pospravljanje bo že počakalouser posted image . Pa še fajn je k kake prijateljice pop delajo in grem dop z njimi, pop pa user posted image razvajam. Tako da drug teden bi lahko kaj čvekale.

kombinezonček - jaz ga nisem kupovala, pridemo baje konec marca in upam, da bo že bolj toplo. Imam pa en bolj debel kompletek. Če bo kriza mu bo pa sestričnica posodila vrečo za domov, ker je 4m starejšauser posted image .

adaptirano mleko - imam dozice za vsak slučaj, če se kje zatakne. Mi je včeraj prijateljica rekla, da ga je najbolje v Mullerju kupovati, so baje druge sestavine kot v BC, če bo pa potreba po večji količini bova pa v ITA hodila, ker se res pozna na ceni.

črpalko si bom nabavila kasneje, če bo potreba, ali pa mi jo morda že sestra posodi. Ona daje v posodico, čez vrečko in elastiko in mleko nima nobenega vonja po skrinji. Je pa na začetku dajala v vrečke za led.

koš za plenice
bo kar navaden, mi je škoda denarja za kasete, itak sem v hiši in bom 1x na dan že nesla ven.

rožca - ponedeljek je odličen datum za rojevanje, važno da se v petek še na kavici dobimouser posted image , da te še 1x vidim 2v1, potem ti dam pa žegnuser posted image .

lucika - ti si pa res noro pridna. Jaz sem imela tudi plane, pa sem jih prestavila. Danes se bom poskusila spraviti na spalnico.

apetit - imam normalnega, bi rekla. Ni več popadkov na sladko, si pa še vseeno privoščim kak čokolatin več kot prej. Ponavadi se nama kar v omari nabirajo, pa otrokom v ulici potalam, pa je.

pritisk imam pa že celo user posted image enak in zaenkrat še ne težavic, zatekanju se tudi še izogibam...

Evo, pa sem se razpisala, odgovorila na današnje teme in vam želim prekrasno popoldneuser posted image user posted image !

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
17.2.2010 16:56:55   
vekybel
...pa kje ste že spet user posted image  Vedno ko pridem gor ni nobene user posted image ...mi ne preostane druge kot da grem likat, se tipkamo kaj kasneje.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
17.2.2010 17:22:02   
NM
Kr vse ste res poniknile - kaj je to zatišje pred akcijo? Nč, jst grem pa malo počivat, čeprav mam tud jst za likat, a bo že počakalo.

Lp vsem user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
17.2.2010 17:49:50   
7lina7

oj!!

.. jaz pa recikliram beljake od včerajšnjih krofov.... hm.. da vidim, če rata!?

sem imela en obiskec dopoldne,pred in po njem sem pa čistila kot velika.. zvečer pa likanje pred TV.. ju3 bom pa si vzela fraj!

joj, sem si limonado naredila - se mi je zluštala - zdaj pa me zgaga peče kot nora... user posted image user posted image .. pa še mleka mi bo zmanjkalo!! user posted image

Lin@

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
17.2.2010 17:50:57   
NM
Kaj delaš iz beljakov - španske vetrce?

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
17.2.2010 17:52:03   
vekybel
7lina7 mislim da si nam dolžna slike od krofov, ja ja user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
17.2.2010 18:00:54   
naty28
O ste že kar dosti napisale od takrat ko sem šla k zobozdravniku, no bolelo je ko pesuser posted image user posted image user posted image , samo je blo hvalabogu takoj konecuser posted image

Koš za plenice- še vedno se ne morem odločit, kaj naj naredim, kasetnega sigurno nebom mela ker so te kasete predrage, verjetno bom kar ono lepo vedro iz Baby centra za 10€ kupla, pa bom vidla če bo vredu, če bo pa smrdelo, pa si bom nekaj zmislila potem.user posted image

No danes si nisem mogla kaj, da nebi šla po zobozdravniku malo po trgovinah in sem kupla brisačko za kopat, pa eno tako mehko kociko, pa nalepke za steno, da jih bom dala nad previjalno mizo, pa eno malo jaknico-rozauser posted image , pa sebi 3 majceuser posted image
Joj me bo moj ****o spetuser posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
17.2.2010 18:04:20   
vekybel
naty28 sej tud jz razmišljam da bi ta koš iz BC kupila. Sam to je navaden koš ane?

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
17.2.2010 18:26:52   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: NM

em... propadel poiskus!! zmiksala sem beljake, sladkor v prahu in dodala mlete orehe... pekla 15min na 160°C - pa ni uspelo!! poloica zalepila na pekač,polovica premehka al pa pretrda... user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
17.2.2010 18:28:13   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

7lina7 mislim da si nam dolžna slike od krofov, ja ja user posted image

jap!! user posted image user posted image .. a prazen krožnik velja?? user posted image user posted image .. no, zdaj vsaj verjamem, da so bili res dobri! user posted image

Lin@

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
17.2.2010 18:58:32   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: NM

em... propadel poiskus!! zmiksala sem beljake, sladkor v prahu in dodala mlete orehe... pekla 15min na 160°C - pa ni uspelo!! poloica zalepila na pekač,polovica premehka al pa pretrda... user posted image user posted image

Jst sem jih sušila 2 uri, pa sem mela tudi težave, kako jih dol dobit - lepi niso bli, dobri pa. Nimam prave prakse s tem , je pa res, da daš ful sladkorja. Pa ponoven poskus naslednje leto.

< Sporočilo je popravil NM -- 17.2.2010 18:59:37 >

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
17.2.2010 19:10:40   
zoey
Čer!
Spet en naporen dan, po svoji krivdi, seveda user posted image Sem dopoldne švignila do službe, da sem končno spraznila svojo omaro v kabinetu in se mal načvekala s sodelavci. Je pasalo. Samo je kar malo daleč do tam, sem bila že na polovici zmatrana. Potem sem šla pa še Trixy registrirat in plačat cestnino, in padla dol. Mi je kar lubi prinesel hrano iz kitajske, ker nisem imela energije kuhat user posted image Zdaj se mi pa spahuje, kt bi jedla v menzi na pedagoški user posted image
Sva pa bila zdaj na precej dplgem obisku pri 3-tedenski princeski. In itak sta se deca zaklepetala, sem ga komaj spravila domov, nič filinga za mlade mamice, dojenčke in nosečke user posted image user posted image Je pa taprav cukrček, iiiii
Bejbe (Jessy  Rožca), za ju3 velja. Več nas bo, bolj bo veselo user posted image Kdaj rečemo, ob 10h ali kasneje? Men bi pasal prej, če me potem še zobar vzame. Ampak saj vesta, da me je sama flexibilnost.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
17.2.2010 19:20:09   
Jessy
Oo!

Evo mene spet doma!!!

Hvala obema za napotke okrog ločevanja. Spletna stran je že med priljubljenimi! Drugače se mi niti približno ne sanja, kdo skrbi za naše odpadke. :-))) Očitno je od občine do občine različno.

Zoey, Rožca, kaj je pol za jutri???

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
17.2.2010 19:21:43   
Jessy
Aha, Zoey se je javila! user posted image  Jaz lahko tudi prej!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
17.2.2010 19:21:54   
zoey
Huh, vidim, da ste diplomirale iz ločevanja odpadkov user posted image user posted image user posted image
Koš za plenice - jaz sem kupila vedro s pokrovom in mislim, da bo čist ok za pralne pleničke. Za noter bomo še iz gaze naredili vreče, da bomo potem vse skupaj vrgli v stroj. Za tiste za 1xno uporabo bom pa kar male prozorne vreče uporabljala, če bo pa smrdkalo (ene ali druge) bom pa potem iskala rešitve user posted image
AM bom kupila po potrebi, sem optimistka user posted image
Zatekanje - več kot počivam, manj ga je in obratno. Ampak zadnjih 10 dni je vseeno bolj prisotno, imam vedno bolj prste kot čevapčiče, nožice so pa prave krače user posted image
Pritisk sem imela včeraj v P 135/89, je še ok. Imam pa drugače ful nizkega, samo tolk kot zvezdici ali urša pa nikol user posted image To je pa za kofe na recept user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?