plamen
|
Evo mene spet. Sem malo odspala, je prav pasalo. Sedaj kuham in čakam , da pride. Danes mi prav paše, da sem doma, mi je odpadla zvečer. Lorelaj - lepo od tebe, da se javiš. Jaz tut skoz letam okoli po kavah, pospravljanje bo že počakalo . Pa še fajn je k kake prijateljice pop delajo in grem dop z njimi, pop pa razvajam. Tako da drug teden bi lahko kaj čvekale. kombinezonček - jaz ga nisem kupovala, pridemo baje konec marca in upam, da bo že bolj toplo. Imam pa en bolj debel kompletek. Če bo kriza mu bo pa sestričnica posodila vrečo za domov, ker je 4m starejša . adaptirano mleko - imam dozice za vsak slučaj, če se kje zatakne. Mi je včeraj prijateljica rekla, da ga je najbolje v Mullerju kupovati, so baje druge sestavine kot v BC, če bo pa potreba po večji količini bova pa v ITA hodila, ker se res pozna na ceni. črpalko si bom nabavila kasneje, če bo potreba, ali pa mi jo morda že sestra posodi. Ona daje v posodico, čez vrečko in elastiko in mleko nima nobenega vonja po skrinji. Je pa na začetku dajala v vrečke za led. koš za plenice bo kar navaden, mi je škoda denarja za kasete, itak sem v hiši in bom 1x na dan že nesla ven. rožca - ponedeljek je odličen datum za rojevanje, važno da se v petek še na kavici dobimo , da te še 1x vidim 2v1, potem ti dam pa žegn . lucika - ti si pa res noro pridna. Jaz sem imela tudi plane, pa sem jih prestavila. Danes se bom poskusila spraviti na spalnico. apetit - imam normalnega, bi rekla. Ni več popadkov na sladko, si pa še vseeno privoščim kak čokolatin več kot prej. Ponavadi se nama kar v omari nabirajo, pa otrokom v ulici potalam, pa je. pritisk imam pa že celo enak in zaenkrat še ne težavic, zatekanju se tudi še izogibam... Evo, pa sem se razpisala, odgovorila na današnje teme in vam želim prekrasno popoldne !
|