|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
17.2.2010 13:12:04   
t_anja
Naty28 nisem hotla s tem nič slabega. Seveda imej veselje z nabavo. user posted image user posted image Jst tud rada nabavlam na veliko. Ampak zdaj se res malo nazaj držim, da ne bom kupila stvari, ki jih na koncu sploh ne bom rabila.
Pa fanj opravi pri zobozdravniku.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lucika - jst sm tud nardila eno zelenjavno juhico. Da bo danes bolj dijetno user posted image

Jst mam bl male dojke in zdaj, ko jih le nekaj je user posted image   je pa buši tolš, da ne pride do izrazauser posted image Mah kaj čmouser posted image user posted image sam, da mi bodo dale mleka za user posted image .

A mate ve kuplen kombinezonček za user posted image ? Jst sm ga kupila, ker se mi zdi, da bo kar mraz. Sploh, če nas preseneti kaj prej.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
17.2.2010 13:17:00   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: t_anja

A mate ve kuplen kombinezonček za user posted image ? Jst sm ga kupila, ker se mi zdi, da bo kar mraz. Sploh, če nas preseneti kaj prej.

Jaz ga tudi imam. Bo pupa mala ko bo šla domov, pravi medo user posted image .
Imam pa srečo, da sem ga dobila od sestre.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
17.2.2010 13:20:42   
Zvezdici
Sem jih našla.

http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?classListType=1&ClassID=79&classOrderDir=0&classOrderBy=Title&classOrderByPrevious=Title&GetArticlesTotal=110&GetArticlesPage=4&isPageSwitch=true&ParentClassID=79

Če katero zanima.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
17.2.2010 13:26:43   
ursa_p
Cau!

Zvezdici ... nizek pritisk ... tudi jaz imam problem z nizkim pritiskom. Vcasih pomaga, ce spijes slano vodo. Sicer pa ni nic narobe, ce imas nizek pritisk - pomagat ti itak ne morjo. Lahko gres malo na sprehod, pa da si mal aktivna, pa se mogoce dvigne. Sem nazadnje, ko sem imela jaz tako nizkega klicala v porodnisnico, pa so rekli, da ni nic narobe, da naj grem kar spat (je bila ze pozna ura).
Prehrana ... tudi meni nic kaj dosti ne pase. Predvsem zato, ker me po vsaki hrani tako pece zgaga, da si sploh ne upam nic v usta dat. Vceraj sem pojedla en burek (nisem imela dost izbire, drugace ne bi tega jedla), pa zvecer eno solato in to je to. Pa zadnje case na splosno tako malo jem, ker mi res nic ne pase. Pa se tako me na zelodec pritiska, da se mi zdi, da v njem ni prostora niti za koscek kruha.
Tako nekako je pri meni, kot je napisala MUREN.

Lp

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 17.2.2010 13:28:30 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
17.2.2010 13:29:32   
Zvezdici
ursa_p - vidim, da imava enake probleme. In v zvezi s pritiskom in glede hrane.
Ja to je grozno, ko bi nekaj pojedel, pa ni prostora user posted image . Samo nelagodje povzroča. Jaz tudi tako malo jem. Ampak saj user posted image sigurno izčrpa iz zalog, pa ni hudega user posted image . Ampak vseeno malo neprijetno. Jaz potem kar kakšen gosti sok ali pa ananasov spijem, da dobim vsaj malo hranilnih snovi. Tudi se mi zdi, da mi bolj tekoče stvari pašejo. Probaj mogoče tudi ti, kakšno juho. Je vseeno lažje, kot kakšna trda hrana user posted image .

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
17.2.2010 13:32:36   
rožca26
No, jest sem se zbudila po slabi uri spanca - je moj rekel, da k se odpravim spat, da je bilo kt v pisarni (skoz je neki piskal) user posted image
In pol k sm pa rekla zdej pa dost, se mi pa končno oglasi sara user posted image user posted image user posted image . In ne boste verjele - še vedno je 2 v 1 user posted image :
Oj! Nič ne vem, ker baje še ni dokončnih izvidov. Čakam tukaj ko norc, sestre pa tak kao nič ne vedo-če verjameš. Javim ko izvem kaj. Lp

Mislim ... jest bi že cel halo naredila ... Jim bi že pokazala user posted image , da se tak norca iz mlade mamice delajo in nerojene pupike user posted image user posted image user posted image

Urša, glede zimske pa tudi jaz nič ne vem. Tudi na februarkah se nič ne oglasi. Je pa nekaj zbolela in lahko da so jo pošibal po hitrem postopku v P. Sam to je pa le moje ugibanje.

Drgač sm bila pa že danes na pregledu. Nič posebnega - moja G je bila vsa navdušena, da smo tako daleč priplezali. Je imela pri sebi še eno praktikantko, ki je bila kar kul, sam roke je imela mal hladne user posted image , in ji je moja G vsa navdušena razlagala kolk smo bile vesele da smo prišle čez 33 t ... Dala mi je napotnico za ambulanto za patološko nosečnost in prosila, da jo pokličem, ko se bo zgodil veseli dogodek. Je rekla, da če bi rada rodila, naj hodim velik na sprehode oz. da sem v vertikali, da mi dol pritiska user posted image  Ah, me kar razume, ker tak čas sva se mi2 z Vidom že pripravljala za domov user posted image
Zvezdici - a ti si tudi v tej ambulanti - za patološko nosečnost. Drgač pa upi, da bom v pon. že rodila, da boš lahko prišla mal pogledat na oddelek user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
17.2.2010 13:34:55   
3Sonček3
naty sej če si poceni pršla čez, zakaj pa ne, sicer pa mamo vrjetno use kakšno stvar brez katere bi se dalo preživet, ampak kaj čmo si pomagat ko so pa tko luškane. Glede shranjevanja pleničk pa men niti na kraj pameti ne pade da bi mela kak poseben koš za plenice. Ko je mami imela zadnjega otroka, sem bla že tko velika da sm tut sama lahko previjala in use, pa smo vedno pleničke nosili direkt v koš za smeti ( v kuhinji pod lijakom) in ni nikol smrdelo, tko da js se stem uprašanjem nisem nč dost ubadala ker mi je čist samoumevno da bojo šle plenice direkt v koš za smeti. Če bo pa smrdelo se bomo pa že kej nouga spomnli, za probat je.
naty če boš pridna pri zobozdravniku bo pa ati pol šu eno igračko v trgovino kupt k si jo boš izbrala, pa še štempiljko  boš dobila na rokico user posted image user posted image user posted image mal heca...upam da nebo hudo pr zobozdravniku user posted image user posted image user posted image

js kombinezončka nimam, je mami zašila en tak cortkan kompletek iz velurja in ga bom uporabla za iz P.

sara pa še vedno kinder??? Ja no...že more bit tako, ampak ko bi ji usaj povedali kako pa kaj ne pa da v nevednosti čepi tam not user posted image user posted image user posted image grem naprej lazanjo delat

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
17.2.2010 13:38:12   
lucika
sonček, mene pa zdaj že res močno zanima, koliko imaš ti bratov in sester. ko pišeš o mami in zadnjem otroku, se mi zdi da vas je veliko:) daj poteši mojo radovednost:)))

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
17.2.2010 13:39:05   
Zvezdici
Joj joj.. tole s saro je pa res že malce preveč. user posted image Saj, če ne prej.. bo pa v ponedeljek končno konec user posted image .

rožca - ja jaz sem tudi tam. Ja upam tudi jaz.. user posted image . Samo kaj ko me ne bi spustili gor user posted image . user posted image user posted image za pregled!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
17.2.2010 13:41:32   
lorelaj*
Evo mene, se oglašam po dolgem času. Sem tako vesela, da sem zdrava in mi ni treba v službo, da ves čas okoli šibam. Ta teden je pa še mož doma, tako da sploh nimam časa nič napisati. Si želim z vsemi na kavo in na sprehod in ... kar nekako podzavestno vem, da potem ne bom mogla, tako da izkoriščam  na polno še zadnji mesec.

Ta teden imam čisto zasedeno, ampak drug teden bi pa ful pasala še kakšna tortica/kavica z Ljubljančankami & co. Kaj pravite? Da se še načvekamo, preden bomo vozičkale?

Zvezdici, Urša, blagor vama, da vama ne paše jesti! Mene spet nekaj daje in mi kile kar letijo gor. Se vidi, da nisem v službi in imam čas, pa ves čas nekaj meljem. user posted image Glede nizkega pritiska pa: menda je to dober znak, da posteljica ali pretoki ali ne vem kaj že dobro deluje. Sem brala nekaj pri Pušenjaku. Jaz sem imela na začetku ful nizkega, zdaj pa ne več toliko. Mi je pa večkrat pomagalo, če sem pojedla kaj sladkega. Poskusita se potruditi, mogoče bo pa bolje.

zdaj pa šibam na kosilo ...

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
17.2.2010 13:43:49   
rožca26
Glede črpalk - jaz imam ročno črpalko od Aventa, pa nisem nič trpela, ko sem si mleko črpala. Če ti fajn zagrabi črpalka, ti mleko tok lije, da sploh ne rabiš skoz pritiskat roča user posted image  Pa še tak, nekaterim določene vrste črpalka ne ustreza - zaradi oblike dojk ... Tko da vam ne znam priporočat katero. Vam pa svetujem, da zaprosite v laktariju (tiste, ki boste v Lj. P), da vam za eno črpanje posodijo črpalko (ročno ali el.), tok da sprobate katera vam bolj odgovarja. Mislim, da ne bi bil problem pri izposoji, seveda to govorim, da bi za črpanje zaprosile, ko bi bile še v P in da tam tudi sprobate user posted image

Shranjevanje mleka - jest sm že v kompletu s črpalko dobila nekaj lončkov. In vam povem, da so bili potem praktični še za shranjevanje hrane (če smo kam šli), pa prav so ti lončki prišli tudi, ko sem kam šla, pa sem not dala adaptirano mleko.

Adaptirano mleko - katerega kupiti je čisto odvisno od otročka do otročka. Jest sem imela aptamil, pa mi ga je Vid čist lepo sprejel (ni imel težave ne s kakanjem ne s krčki ...). Seveda sem pa aptamil kupovala v Muellerju, kjer se mi zdi, da je kakovostnejši, pa še več izbire maš. Novalac se mi zdi precenjen in zelo drag. Tudi Beba je draga, sam nekaterim otročkom le ti 2 vrsti mleka odgovarjata. Mi smo imeli to srečo, da naš ni izbirčen user posted image
V primeru, da pa bo vaš otročiček lažji - pod 3 kilami - pa vam svetuje, da kupite ali Aptamil prematil ali Beba prematil, ki je namenjena nedonošenčkom in dojenčkom z nizko porodno težo.

Vekybel - včeraj sem izginila, ker sem se šla stuširat, pogledala sem Hausa in pol šla v horizontalo user posted image  Ne skrbi, boste hitr zvedle, da sem šla v Rim user posted image user posted image user posted image  Pa hvala za skrb user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
17.2.2010 13:47:48   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici
rožca - ja jaz sem tudi tam. Ja upam tudi jaz.. user posted image . Samo kaj ko me ne bi spustili gor user posted image . user posted image user posted image za pregled!

Hm, mislim, da ti ne bi komplicirali, ker maš trebuh - bi vratar mislil, da greš v PDC, k je v 4. nadstropju, tak da ti ne bi kompliciral. Mene vratar ni niti 1x ustavil in vprašal kam sem namenjena. Mislim, da se user posted image  kr mal boji user posted image  Če te pa že ustavi pa reči, da greš v PDC user posted image  Pa če bi prosila svojo dr. v P, če me greš pogledat za sekundo, mislim, da ne bi bilo težav user posted image
KJE PA JE TA AMBULANTA?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
17.2.2010 13:55:17   
Jessy
Mi smo pojedli. Danes je bila fižolova juha in palačinke. Neja je v vrtcu jamrala, da jo boli trebušček in ko ji je vzgojiteljica želela izmeriti temperaturo, ji ni pustila, zato je ostala v vrtcu do konca. Zdaj sem se pa odločila, da bo do ponedeljka doma. V petek je itak pri zdravnici najavljena, ker se mi zdi, da ima na roki bradavici, ki ju je zagotovo pokasirala od mene (se z njimi borim že lep čas, pa še jih imam), tako da ji bodo kar zamrznili, če bo diagnoza potrjena.

Torej, Zoey in Rožca, če bi se jutri dobile v Kljukcu, ali bi vaju motilo, če še Nejo pripeljem s seboj?

joj, joj, kar ne morem verjeti, kaj se dogaja s Saro!!!! Torej je najbrž hospitalizirana, da tako mečkajo al kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede pokakanih plenic....mi smo sicer doma v hiši, ampak niti pod razno nisem vsake plenice sproti nosila v kontejner, sem jih pa zlagala ven, pred vhodna vrata in ko je prvi šel od doma, je prijel vrečke in nesel. Če boste prakticirale te vrečke za sadje in zelenjavo, vam povem, da tudi ko zavežeš vrečko, če je pokakana, smrdi iz nje. Jaz je v koš za smeti nisem upala dat, da mi ne bi kuhinja smrdela.
Smeti mi nosimo približno 1x na teden v kontejner, ker ločujemo in se ne nabere prav dosti. Še najpogosteje odvažamo embalažo in papir.

ko sem že pri smeteh, tista, ki je vešča ločevanja, naj me poduči, kam spadajo tisti papirčki od kinder čokoladic, ki so od znotraj malce posrebrene??? Alu folija vem, da gre med embalažo, za to pa nisem sigurna. Ali pa tisti paketki, ki so znotraj srebrnkasti, zunaj pa iz papirja??? Taki so na primer Daleron Junior. user posted image

Midve greva zdaj k moji mami, ker ji greva pomagat peči pecivo, ker je dobila naročilo, pa mora do jutri vse dokončat.

Se tipkamo zvečer!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
17.2.2010 13:59:05   
Zvezdici
rožca - tam kjer je sprejemna. Tam kjer moraš prvo odnesti te napotnice (zraven WC-jev), potem greš pa čisto malo naprej in piše gor ambulanta za patološko nosečnost.. zraven, pa tudi na vratih piše ultrazvok. Pred ambulanto je pa čakalnica. Ne moreš zgrešit!
Aja.. v pritličju je to vse.

jessy - v navadne smeti.

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 17.2.2010 14:00:05 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
17.2.2010 14:01:17   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Torej, Zoey in Rožca, če bi se jutri dobile v Kljukcu, ali bi vaju motilo, če še Nejo pripeljem s seboj?

ko sem že pri smeteh, tista, ki je vešča ločevanja, naj me poduči, kam spadajo tisti papirčki od kinder čokoladic, ki so od znotraj malce posrebrene??? Alu folija vem, da gre med embalažo, za to pa nisem sigurna. Ali pa tisti paketki, ki so znotraj srebrnkasti, zunaj pa iz papirja??? Taki so na primer Daleron Junior. user posted image

JAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image  Bo Videk imel vsaj družbo user posted image user posted image user posted image
Drgač pa ti še tudi na to vpr. odgovorim - embalaža oz. kor. odpadki. Pomagi si kr tako - zdej gre večina stvari v koristne odpadke user posted image user posted image user posted image  Je pa res, da mora biti plasitka očiščena (jog. lončki ...) 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
17.2.2010 14:01:31   
Jessy

jessy - v navadne smeti.

Si prepričana???user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
17.2.2010 14:02:40   
rožca26

jessy - v navadne smeti.

Lahko da mam prov - njena mama dela na KPL, kot sem 1x prebrala.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
17.2.2010 14:02:53   
Zvezdici

jessy - v navadne smeti.

Ja ker moja mami dela na snagi user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
17.2.2010 14:03:21   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

JAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image  Bo Videk imel vsaj družbo user posted image user posted image user posted image
Drgač pa ti še tudi na to vpr. odgovorim - embalaža oz. kor. odpadki. Pomagi si kr tako - zdej gre večina stvari v koristne odpadke user posted image user posted image user posted image  Je pa res, da mora biti plasitka očiščena (jog. lončki ...) 

Se pravi, da sem prav razmišljala. Ker papir se mi ni zdel in mi je šlo bolj za med plastiko.
Ja, lončke že obvladamo in ločimo, ampak teh papirčkov ne moreš dati na dve plasti, da bi dobil ločeno papir in folijo....buuu....

No, super, bo družba! A pol se bomo zmenile za jutri?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
17.2.2010 14:04:10   
Jessy

jessy - v navadne smeti.

u, pišuka...a res? Pol sem pa narobe vrgla....emmm.....zakaj pa v navadne?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
17.2.2010 14:07:09   
Zvezdici

jessy - v navadne smeti.

u, pišuka...a res? Pol sem pa narobe vrgla....emmm.....zakaj pa v navadne?

Ker ni embalaža ni plastika, ni steklo, ni konzerva, ni kovina, ni papir. Tako kot pokrovčki od jogurtovih lončkov gredo v navadne smeti in ne v embalažo. Ker se zaenkrat to še ne ločuje. (citirano od moje mami preko telefona)

Je pa 100%. Sem jo sedaj poklicala in vprašala. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
17.2.2010 14:08:38   
Jessy
Pa porka flik.user posted image user posted image user posted image ...zakaj pa jaz pokrovčke mečem v embalažo??? Ali je kje na netu kak seznam teh stvari, kam gre kaj???

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
17.2.2010 14:09:20   
rožca26

Ker ni embalaža ni plastika, ni steklo, ni konzerva, ni kovina, ni papir. Tako kot pokrovčki od jogurtovih lončkov gredo v navadne smeti in ne v embalažo. Ker se zaenkrat to še ne ločuje. (citirano od moje mami preko telefona)

Aja, ker na Vrhniki pokrovčke od jog. lončkov damo v embalažo. user posted image  Zgleda majo povsod drugač. Tudi v Domžalah je tako...user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
17.2.2010 14:12:47   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Aja, ker na Vrhniki pokrovčke od jog. lončkov damo v embalažo. user posted image  Zgleda majo povsod drugač. Tudi v Domžalah je tako...user posted image

Možno je ja.. Ker snaga ne pokriva Vrhnike. Gre samo do viča ali do brezovice. Nekaj takega. Tako da je čisto možno. Jaz za lj vem, ker mi tudi striktno vse ločujemo.

jessy - bom pogledala če kaj piše na netu. Samo  ti tudi nisi iz LJ ane? Za vas skrbi Snaga ali kdo drug?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
17.2.2010 14:24:07   
lenčy
evo obesila cunjce zdj pa jest-tudi pri nas imamo zelenjavno juhicouser posted image

sm pozabla povedat, da mi je mami kupila en tak lep kompletek iz BC pa brisačko za kopat. reva se še zmeri boji, da mogoče pa le ne bo fantek in je vse kupila v bež barviuser posted image

pleničke-js jih bom dajala v koš, ker se mi zdijo kasete predrage... bomo vidli kk bo smrdelouser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?