Jessy
|
Mi smo pojedli. Danes je bila fižolova juha in palačinke. Neja je v vrtcu jamrala, da jo boli trebušček in ko ji je vzgojiteljica želela izmeriti temperaturo, ji ni pustila, zato je ostala v vrtcu do konca. Zdaj sem se pa odločila, da bo do ponedeljka doma. V petek je itak pri zdravnici najavljena, ker se mi zdi, da ima na roki bradavici, ki ju je zagotovo pokasirala od mene (se z njimi borim že lep čas, pa še jih imam), tako da ji bodo kar zamrznili, če bo diagnoza potrjena. Torej, Zoey in Rožca, če bi se jutri dobile v Kljukcu, ali bi vaju motilo, če še Nejo pripeljem s seboj? joj, joj, kar ne morem verjeti, kaj se dogaja s Saro!!!! Torej je najbrž hospitalizirana, da tako mečkajo al kaj? Glede pokakanih plenic....mi smo sicer doma v hiši, ampak niti pod razno nisem vsake plenice sproti nosila v kontejner, sem jih pa zlagala ven, pred vhodna vrata in ko je prvi šel od doma, je prijel vrečke in nesel. Če boste prakticirale te vrečke za sadje in zelenjavo, vam povem, da tudi ko zavežeš vrečko, če je pokakana, smrdi iz nje. Jaz je v koš za smeti nisem upala dat, da mi ne bi kuhinja smrdela. Smeti mi nosimo približno 1x na teden v kontejner, ker ločujemo in se ne nabere prav dosti. Še najpogosteje odvažamo embalažo in papir. ko sem že pri smeteh, tista, ki je vešča ločevanja, naj me poduči, kam spadajo tisti papirčki od kinder čokoladic, ki so od znotraj malce posrebrene??? Alu folija vem, da gre med embalažo, za to pa nisem sigurna. Ali pa tisti paketki, ki so znotraj srebrnkasti, zunaj pa iz papirja??? Taki so na primer Daleron Junior. Midve greva zdaj k moji mami, ker ji greva pomagat peči pecivo, ker je dobila naročilo, pa mora do jutri vse dokončat. Se tipkamo zvečer!