|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
17.2.2010 12:24:42   
vekybel
So user posted image  ki imate kej izkušenj, kako je z tem adaptiranim mlekom, kaj priporočate?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
17.2.2010 12:26:34   
MUREN

Dejte mi punce povedat, a ma katera že kake popadke? Jst mam 3 dni že tko - neredne...lažne...pa dol me tišči, da komi hodim...da ne govorim o tem, da se v postli še komi obrnem. Ma katera podobne težave?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
17.2.2010 12:27:05   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

zvezdici, jaz vem kaj jaz zaradi visokega pritiska ne smem:) probaj obratno, hehe... kave, več kot dve na dan; slano (čipsi, smokiji, juhice iz vrečke in ostale bedarije...), jaz bi morala na vso sol pazit, tak da čim bolj soli:)))); kako prekajeno meso, salamce...nekje sem slišala da tudi jabolčni sok dviguje pritisk...
drugače pa nimaš kaj, tehle par dni boš še že preživela...lepo se zrelaxiraj, pa počivaj in se pusti razvajat...
po moje ti v bolnici ne bodo mogli nič, saj res, kaj ti pa lahko...

Točno! Lucika hvala!
Sem čisto pozabila, da sol dviguje pritisk. Ker jaz ubistvu res nonstop neslane stvari jem. Tako, da sol bo sigurno pomagala. Hvala ti. Se bom spravila na sol user posted image . Seveda ne bom pretiravala.

muren - kaj pa rupurut si probala? Saj tega lahko vzameš. Jaz sem ga vmes res vsak dan jemala, ker mi je želodec nagajal.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
17.2.2010 12:28:47   
MUREN

Jst sem mela aptamil...nisem imela mleka- sem mela še druge gin težave, saj mi je ostalo del posteljice notri, pa sem neke kaplice pile po naročilu gin in mi je mlkea zmanjkalo. Ko sem prešla na aptamil-je dete celo noč spalo, ni jokalo, hranili smo se na 3 ure čez dan, ponoč pa spala od 8 pa do 7 zjutri, tak da sem poslušala, če sploh še diha... je pa res smotano te flaške ves čas sterilizirat... men je blo ful hudo, ker nisem mogla dojit.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
17.2.2010 12:31:31   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: MUREN

Dejte mi punce povedat, a ma katera že kake popadke? Jst mam 3 dni že tko - neredne...lažne...pa dol me tišči, da komi hodim...da ne govorim o tem, da se v postli še komi obrnem. Ma katera podobne težave?

Seveda mamo podobne težave user posted image user posted image user posted image . Obračanje v postelji je že skoraj neizvedljiv projekt brez kakšne vitle k bi me gor potegnla. Lažni popadki sm mela par dni nazaj neki, ampak se je umirilo. Sramne kosti bolijo za znort že dobr mesec. Učerej se mi je zdelo da čist spodej čutm glavico dojenčka kako se premika...a bo dost? user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
17.2.2010 12:32:52   
t_anja
IZVIRNO SPOROČILO: MUREN

Jst sm 1.user posted image in težko povem kaj so popadki in kako zgledajo. Me pa zvečer včasih kar orng zagrabi (kod da bi bil krč), trebuh otrdi in spodnji del hrbtenice me začne bolet. Tišči me pa spodaj največkrat, ko kaj delam. Sploh, če se prepogibam me začne včasih tako ščipat spodaj da ne morem nč več in grem vsaj sedet če ne vodoravno. Ponoči grem ponavad ene 2x na wc, nemirno spim že kar nekaj časa - ponavad se zbudim, ko me začne že kolk bolet in se potem počasi obrnem, da me kje kaj ne ščipne. Včasih me ponoči taka vročina popade, da se vsa mokra zbudim. Sam se mi zdi, da je še nekako za zdržat...da le ne bo vse slabše.user posted image

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
17.2.2010 12:32:54   
3Sonček3
Šibam lazanjo nrdit čene bo lubi brez kosila ostau...mi je tko hudo da vas morm zapustit, upam da se bo še kej dogajalo ko pridem nazaj

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
17.2.2010 12:35:48   
naty28
IZVIRNO SPOROČILO: t_anja

IZVIRNO SPOROČILO: naty28

No jaz imam naslednje stvari že doma:

-VOZIČEK
http://otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-coletto-austin-3-zelen-potovalni-komplet-i557.shtml?tselimage=1812#images

-POSTELJICO
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00115751

-POSTELJNINO
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/60161325

-BALDAHIN
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20130878
-KROKODILuser posted image
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/60107791

-LEŽALNIK
http://www.bolha.com/oglas383753882/slika0/otroski-lezalniki

-STERILIZATOR IN GRELNIK STEKLENIC NA 2O STRANI
http://www.e-leclerc.si/P/PDF/katalog.php?c=307&d=0

-POSODICA ZA VODO
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160572

-PREVIJALNA PODLOGA
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160602

-VEDRO ZA PLENICE(še moram kupit)
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160581

-STEKLENIČKE ROZA
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173614

TAK ZAJ SEM SE PA NAMATRALA, PA ČE SE KERI DA NAJ ŠE SVOJE STVARI POKAŽEuser posted image

Jst moram rečt, da polovico od tega nimam. Mislim, da sploh ne bom rabila ali pa bor lahko tudi brez tega. Nimam baldahina, "krokodila" za oporouser posted image , ležalnika, sterilizator, grelnik za steklenice, vedro za plenice. Sploh nimam potrebe, da bi to kupila.
"Krokodil"za oporo user posted image - lahko zvijem dekco in mi služi ravno tako, sterilizator - vsake tolk prekuhaš v vodi, grelnik - ogreješ v topli vodi, vedro - uporabiš navaden koš (seveda ga pražniš večkrat).

Pa za ležalnik še ne vem če bi ga kupila. Še vedno ga lahko potem, ko bom vidla, da brez tega ne gre. Lahko se pa motim, lahko bom vse to rabila. Ampak po izkušnji sestre, ki ima sedaj že dva user posted image , je brez tega lahko normalno shajala kljub temu, da ni dojima ampak je hranila user posted image z prilagojenim mlekom.

Samo nekaj me zanima...tiste, ki nameravate dojit ali ste si kljub temu kupile črpalko ali boste s tem še počakale?

Saj jaz vem da brez baldehina gre, pa da tega "krokodilčka" tudi nebi rabla, da bi lahko tudi brisačo zvila in s tem podložila, ampak če sva bla v Ikeji in mi je ta krokodil bil tak lepi, da sem ga mogla kupituser posted image , pa baldehin je bil za 12€, pa sem ga mogla kupit, ker ko gledam vse te slike,
kak imajo ene lepo porihtane sobice za user posted image , bi jaz to tudi vse mela.user posted image .

Pa glede ležalnika, sem ga dobila za božič za darilo od svakinje,
je pa to ful fajn met, ker drugače nimaš dojenčka kam dat, ko si na primer v kuhni, pa kuhaš, al pa ko likašuser posted image

Sterilizator sem kupla bolj zaradi tega, ker je taka dobra posoda, pa  priročna, ker bom v njej mela shranjene oprane dudice in flaše oz. vse za hranjenje. Pa bil je poceni(13€)

Glede koša pa še ne vem, saj še nisem kupila tega vedra, ampak bi mela nekaj, da nebi ven smrdelo, ker boma mela previjalno v sobi kjer bomo spali  in nebi rada da mi vse smrdi.user posted image Kaj mi priporočate??user posted image

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
17.2.2010 12:39:33   
lucika
uf, babe, kako dobro juhco sem jaz zdaj naredla....mmmmm, res je fina, grem po še eno porcijo. mi ful paše zelenjava, bi se mogla slikat, ker verjetno ne bo dolgo trajalo:)))

rupurut tudi pušenjak priporoča. jaz to njemu totalno zaupam, se mi zdi, da pove tak kot je res...eni doktorji se pač ne spoznajo tolk in kr neki bluzijo, najraj vse prepovejo, da niso kaj krivi. pušenjak pa pove, če slučajno ne ve.

vekybel, v enem zadnjih prospektov je bilo mleko, ne v čisto zadnjem...saj te akcije se pokrivajo, po moje še je... nič bat, lepo počakaj, sem sigurna, da bo šlo dojenje pri tebi. drugače pa, zakaj se obremenjujete s tem, če kaj teče iz prsi? mleko se začne delat ob izločanju enega hormona, ki mislim, da ga itak ni pred porodom. al pa ga je tolk malo, da se pač kaka kapljica izloči, ampak to ni nič.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
17.2.2010 12:41:38   
vekybel
Ja jz sem s svojim dragim pogovarjala kaj bova z posranimi plenicami a si bova kupila koš ali kako, ker to bo smrdelo po celi hiši. Sva na drugem štuku in za vsako plenico hodit nesti v smeti res mi ni. Nekaj dni nazaj ko smo imeli na obisku brata z ženo in ta malo, ko jo je previla sva vrgla plenico v smeti in vam povem da zelooooosmrdi user posted image .

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
17.2.2010 12:43:07   
naty28
Moj user posted image pa je zaj bil tak pridn, je ta čas, ko sem jaz tu gor pisala posteljo prestlal, pa en bajdlek cot  opranih pospravil v omarouser posted image user posted image user posted image .

Aja zaj pa počasi k zobozdravnikuuser posted image , sem ob 13.30 naročena, kak me je strah!!!user posted image

Pol pa malo po trgovinahuser posted image user posted image user posted image user posted image , da še grem kupit zadnje stvari ki še mi falijouser posted image

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
17.2.2010 12:45:39   
vekybel
naty28 če si boš šla kupit koš za plenice, ga imajo v leclercu za 13€, mislim da se splača veš. V glavnem poglej pa boš videla no. Jz ga bom verjetno kr kupila v leclercu.

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
17.2.2010 12:46:42   
vekybel
lucika misliš da mi steklo dojenje? Ko bi me videla bi mislila da sem že zdaj polna mleka user posted image ....

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
17.2.2010 12:48:33   
naty28
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Ja jz sem s svojim dragim pogovarjala kaj bova z posranimi plenicami a si bova kupila koš ali kako, ker to bo smrdelo po celi hiši. Sva na drugem štuku in za vsako plenico hodit nesti v smeti res mi ni. Nekaj dni nazaj ko smo imeli na obisku brata z ženo in ta malo, ko jo je previla sva vrgla plenico v smeti in vam povem da zelooooosmrdi user posted image .

Ja saj zato ja ker vem da smrdi, pa si treba nekaj omislit, kaj bi blo najboljše da nebi smrdelo, pa rajši raskiram tisti dnar, ko pa da bom nonstop vohala ta smrad v sobiuser posted image

Sem razmišljala, da bi kupla neke vrečke navadne, pa bi vsako plenico zavezala not in jo pol vrgla v tisto vedro, ko ma pokrovuser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
17.2.2010 12:50:07   
lucika
naty28, nič se sekirat:)))) ti si kr daj duška. bog da imaš kaj za zapravljat...pa saj zato jih imamo, te male bibe... dnar se pa itak zapravi..če za druga ne (glej moj včerajšnji post) za pof* položnice:(

jaz sem v prvo gledala zadeve, eh, to ne rabim, ono ne rabim... a na koncu sem imela VSE. oK, sterilizatorja ne, ker ne verjamem v sterilizirane stvari, da jih človek rabi (čeprav sterilizacijsko tekočino pa zdaj imam), pa grelca tud ne, ker sem dojila..vse ostalo pa. če ne takoj, pa sproti. tak ležalnik, kot stajico, hojico, kengurujčka,....ma, ni da ni, vse, kar so imeli menda:)))))

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
17.2.2010 12:50:28   
naty28

naty28 če si boš šla kupit koš za plenice, ga imajo v leclercu za 13€, mislim da se splača veš. V glavnem poglej pa boš videla no. Jz ga bom verjetno kr kupila v leclercu.

Samo kaki je? Oni na kasete z folijo, ko moraš še to kupovat zraven, al kaki drugačen?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
17.2.2010 12:53:03   
vekybel

Samo kaki je? Oni na kasete z folijo, ko moraš še to kupovat zraven, al kaki drugačen?

...ja mislim da se neke kasete morajo kupit....zakaj kaj ni dober? Sej še koša pravega ne bi znala kupit, jaoooo mene.....

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
17.2.2010 12:55:10   
lucika
jaz sem pa dobila koš na kasete, za darilo, pri prvem. pa imam še eno kaseto celo:) kaj te vem, smo bili v bloku, pa sva v vrečke pakirala plenice in devala v koš in vsak dan nosila ven. zdaj pa itak sproti ven nosiva. mali ima še vedno plenice in to lahk verjamete, da ko je posrana smrdi veliiiko bolj kot od dojenčkov. imava nekak isto do koša v kuhni kot do kante zunaj.
zdaj bom verjetno probala vsaj tisto ostalo kaseto porabit:) ampak, meni se gabi ko gledam tist koš, pa vem, da je notri en kup posranih in polulanih plenic, ne vem, kake tri dni, da se fino napajsajo. se mi tak gravža pol tisto odpirat, da je kr joj...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
17.2.2010 12:56:27   
Zvezdici
vekybel - jaz bom imela plastičen koš s pokrovom. Ne bom zavijalčka kupovala, ampak samo ta koš. Pa plenice bom še dodatno v vrečke dajala in nosila vsakič ko bom šla ven. Sem sama v 4 nadstropju in niti slučajno ne bom nosila vsako posebej dol user posted image .
Glede dojenja.. amm.. ja mene bi tudi mogle vidit. Zgledajo kot, da bodo vsak trenutek počile user posted image .

lucika - mm zelenjavna juhica. Njamii.. apetit si mi dvignila user posted image . Sama jo tudi obožujem!

naty - dobro opravi pri zobozdravniku! user posted image user posted image

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
17.2.2010 12:56:55   
lucika
drugače pa imajo v hoferju vsake toliko vrečke za zajtrk. je taka mala, na rolci, jih je fuul gor, in glih plenica gre notri...
ma, na kolk časa pa vi koše praznite doma? ker mi res vsak dan, ne vem od kot imamo toliko smeti....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
17.2.2010 12:58:41   
lucika
zvezdici, moje joške se sploh ne vidijo, ko mam tak trebuh. ko uhač iz nodija. pri njem se mi zdi da mu bo poknil vsak čas, pri meni pa tudi:))))

zvezdici, a ti čist za sebe živiš? sem imela predstavo da si pri starših...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
17.2.2010 13:07:06   
Zvezdici
lucika - nisem sama. Sem pri starših. Predstava je bila prava, hehe. Aja najbrš te je zmedlo, ker sem napisala sama v 4. nadstropju. To sem mislila, kot.. pač, da tudi sama (kot jaz) živim visoko in, da se mi ne bo dalo nositi dol po eno plenico. Oprosti za zmedo user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
17.2.2010 13:07:39   
naty28

...ja mislim da se neke kasete morajo kupit....zakaj kaj ni dober? Sej še koša pravega ne bi znala kupit, jaoooo mene.....

Ne saj ta koš na kasete je baje fajn(no jaz še nimam izkušenj), samo pravijo da te te kasete pol skoraj več stanejo ko plenice, ker so kasete ful drage. pa ene pravijo, da je ta koš tudi takoj poln.
Te se bolj splača po moje onega brez kaset kupit, ko daš not navadne vrečke za smeti, pa plenico nekak v tisto zavije, samo je ta koš dragi, okrog 60€ prideuser posted image .
Ve veka kaj o tem??user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
17.2.2010 13:09:39   
NM

Oj!

Kar se tiče koša raje vzemi tistega v leclercu, ker so kasete zanj cenejše. Jaz imam http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=198570 pa so kasete bistveno dražje. Pa še to: povsod piše, da gre v koš 28 plenic - prazniš lahko seveda prej - nikjer pa, da je kaseta približno, po izkušnjah, za 120 plenic.

Lp

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
17.2.2010 13:10:43   
Zvezdici
Jaz si bom takega kupila.

http://www.mama.si/forum/index.php?topic=46447.0

Samo moram se še spomniti, kje sem jih že videla user posted image . Se mi zdi, da jih imajo v mothercare-ju

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?