Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 21:14:01
|
|
|
|
rožca26
|
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK FEBRUAR četrtek, 18.02.2010 7lina7 petek, 19.02.2010 lunka1 čmrlika sara2007 - priprave na CR 3vid - priprave na CR ponedeljek, 22.02.2010 sara2007 - CR 3vid - CR sandrica23 zvezdici torek, 23.02.2010 girl79 zoey NM Jessy - CTG sreda, 24.02.2010 lucika tina50 lenčy branka28 soni - CTG t_anja pinakolada četrtek, 25.02.2010 vekybel MAREC torek, 02.03.2010 lucika zoey Tjasa27 - pediater sreda, 03.03.2010 malicki mammamia strumf četrtek, 04.03.2010 plamen - CTG petek, 05.03.2010 lucika ponedeljek, 08.03.2010 zoey meti.v torek, 09.03.2010 3sonček3 VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!! moder zapis - pregled rdeč zapis - UZ, morfologija
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 21:14:17
|
|
|
|
rožca26
|
MARČKI 2010 datum ime PDP ime otročka teža dolžina 27.01. crvicek 13.03 Gaja 1900 g Zoja 1800 g 28.01. Tjasa27 03.03. Urban 2500 g 46 cm 11.02. W.W. 01.03. Oskar 2840g 49 cm
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 21:15:32
|
|
|
|
rožca26
|
Čmrlika, vidim da si gor. Dej kej napiši, ker sem že hotla tiralico nad tabo razpisat Sm se že pripravljala lino mal povprašat po tvojem počutju in če si slučajno že rodila
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 21:19:08
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey Jeeeee, pelala sem bom z novim avtočkom, jiiiihaaaaa Važička! O ja Mogoče se boš pa lahko zdilala za kak krog po parkingu A misliš, al kaj? A ni nič tečna? Bo kar pustila?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 21:19:38
|
|
|
|
rožca26
|
Punce, baby seznamček je še vedno isti, sam kaj k se mi ga ne da iskat za 30 strani nazaj. Vseeno pa upam, da bom jest naslednja na seznamu Moram pa rečt, da smo/ste kar pridne pri roku. Ni ravno veliko nedonošenčkov (le 3 in še ti so po 30 tednu) Bravo Zdej pa še en kup za Saro, da bo čim prej zvedela kaj se dogaja in da čim prej rodi - seveda s CRjem.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 21:20:40
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey Jeeeee, pelala sem bom z novim avtočkom, jiiiihaaaaa Važička! O ja Mogoče se boš pa lahko zdilala za kak krog po parkingu A misliš, al kaj? A ni nič tečna? Bo kar pustila? Punci, fura bo draga
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 21:21:08
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Zdej pa še en kup za Saro, da bo čim prej zvedela kaj se dogaja in da čim prej rodi - seveda s CRjem. A je ona že hospitalizirana????
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 21:21:54
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey Jeeeee, pelala sem bom z novim avtočkom, jiiiihaaaaa Važička! O ja Mogoče se boš pa lahko zdilala za kak krog po parkingu A misliš, al kaj? A ni nič tečna? Bo kar pustila? Punci, fura bo draga Aha, še dobr, da si povedala. Bom šla pred odhodom še mal na bankomat!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 21:22:12
|
|
|
|
rožca26
|
Sonček - bogica. Ti jest povem, da je mleko krivo - v kombinaciji s corn flakesom. Jest sem tudi zaradi teh kosmičev mela fajn bruhalico. Ti kr pejt počivat, pa bo precej boljš.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 21:25:00
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Zdej pa še en kup za Saro, da bo čim prej zvedela kaj se dogaja in da čim prej rodi - seveda s CRjem. A je ona že hospitalizirana???? Ja, je že od včeraj not. So jo kr zadržal. Vsaj jest sm tko razumela, da jo bodo kr zadržali. Pa kao da nič ne vedo kaj je s temi izvidi. Jest sam upam, da se ne bo končalo tko kt v NM P oz. v MB bolnici. Jest bi res že cel halo naredila. Bi na njenem mestu kr v Lj. P klicala in prosila, da me vzamejo, pa še ministra za zdravstvo bi tudi opozorila na izredno "hitro" delo dr.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 21:31:34
|
|
|
|
Jessy
|
Uf, pismo ej.... A pol se ti danes po tistem, kar si nam poročala, še ni javila? Joj, upam, da so kaj zmigali!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 21:39:48
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Uf, pismo ej.... A pol se ti danes po tistem, kar si nam poročala, še ni javila? Joj, upam, da so kaj zmigali!!!! Ne nič ni več javila. Se mi zdi, da je jezna k Sm ji zdej sms poslala, da jo vse pogrešamo in ji pošiljamo pikapoke. Upam, da se bo kej odzvala. Sam verjamem pa, da se ji po vsej verjetnosti sploh ne da ukvarjat s sporočili, ker ji zagotovo vsi morijo, če je že rodila. Bogica. To je zagotovo še hujš kot če si že čez rok.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 21:42:18
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Uf, pismo ej.... A pol se ti danes po tistem, kar si nam poročala, še ni javila? Joj, upam, da so kaj zmigali!!!! Ne nič ni več javila. Se mi zdi, da je jezna k Sm ji zdej sms poslala, da jo vse pogrešamo in ji pošiljamo pikapoke. Upam, da se bo kej odzvala. Sam verjamem pa, da se ji po vsej verjetnosti sploh ne da ukvarjat s sporočili, ker ji zagotovo vsi morijo, če je že rodila. Bogica. To je zagotovo še hujš kot če si že čez rok. Imaš prav, ja! Sigurno ji ni prijetno! Sam me smo pa tudi babe firbčne! Pridna, da skrbiš in jo obveščaš o naših dobrih željah zanjo in bebico!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 21:43:11
|
|
|
|
Zvezdici
|
Joj jaz tudi pošiljam . A je spet v isti P, ni šla v drugo??
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 21:44:42
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Lina, bravo za uspele krofe!!! Se pravi, da letos niso krompirji? Po moje je Sara danes res na mizi in rojeva! Najbrž bi že kaj poročala, če bi šla domov, kajne??? Kaj pa Čmrlika??? Tudi ona se še ni javila!!! Tu sem tu sem...dva dni brez neta...katastrofa...no, zdaj je ratalo po vsem sranju z ruterjem...no zdaj pa sva vsak na svojem z lubijem ..pa smučarske teke gledava zraven... ja še vedno sem 2 v 1 ,... sem pa bla včeraj in dANES ful aktivna...pucala, plesala...delam na tem da izselim podnajemnika, ker mi res več ni ....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 22:22:37
|
|
|
|
vekybel
|
Čer! Nič novega z saro ne? Boga in upam da se reši čim prej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 22:53:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi pa lih iz ikee, sem pa čist crknjena, ker sem dans res prelaufala naokoli. Dopoldne en dooolg sprehod, potem pa direkt v Ljubljano nekej peljat, pol pa domov kosilo skuhat in takoj v Celovec, zdej sem pa skopana v pižami in mal berem kaj ste danes napisale . Mene muči tista grozna bolečina pod rebri -še zmerej. Sem malo brskala po netu kaj bi to lahk bilo in naletim na besedo HELLP sindrom -sem prvič slišala za ta sindrom, potem me je pa branje pošteno prestrašilo, sem pisala na pušenjakov forum in mu razložila kako in kaj in mi je priporočil naj ne čakam in grem na preiskave takoj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 23:07:03
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24 Mi pa lih iz ikee, sem pa čist crknjena, ker sem dans res prelaufala naokoli. Dopoldne en dooolg sprehod, potem pa direkt v Ljubljano nekej peljat, pol pa domov kosilo skuhat in takoj v Celovec, zdej sem pa skopana v pižami in mal berem kaj ste danes napisale . Mene muči tista grozna bolečina pod rebri -še zmerej. Sem malo brskala po netu kaj bi to lahk bilo in naletim na besedo HELLP sindrom -sem prvič slišala za ta sindrom, potem me je pa branje pošteno prestrašilo, sem pisala na pušenjakov forum in mu razložila kako in kaj in mi je priporočil naj ne čakam in grem na preiskave takoj. Nosečka, upam, da ga nimaš!!! Najbolje, da se greš res pokazat!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 23:34:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jst tud srčno upam da so te bolečine posledica tiščanja navzgor in ne kakšnega takega sindroma , če se ne bom šla pokazat, bom pa samo vseskozi nekej panična.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 23:56:18
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici lina - a tudi vsaj več izbranih možnosti nimata? Ja bo treba malo pohiteti . nope! vse kar je približek imena je to, da bi imel Matica jaz pa nikakor ne!!! noče pa se strinjat z 2 imenoma-da imava vsak svoje...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 8:34:44
|
|
|
|
3Sonček3
|
Dobro jutro Pa sm spet enkrat prva. Sej ne da sm se naspala, ampak sm šla že petič na wc in se mi kr mal neda nazaj zaspat, čeprou bi pasalo. Učerej zvečer ko sm se odpravla spat je začeu noret kot da je na kakšnem partyju, sm kr mal zaskrbljena kako bo ko bo zunej, če bo obdržou tak ritem. Bom kr takoj začela konkretno razliko med dnevom in nočjo delat. No js mislm na lino da dobr opravi na pregledu in upam na izčrpno poročilo pa čakam da se še kera zbudi
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 8:54:00
|
|
|
|
girl79
|
Dobro jutro punce, Joj jaz moram najprej pokomentirat včerajšnje olimpijske igre, ko je naša Petra Majdič dobila medaljo, jaz sem tolk jokala, pa pol sem še enkrat jokala ko je bilo podelitev cvetja, pa ko je njen trener govoril, pa danes ko sem brala teletekst, pa potem še enkrat ko so pri jutranjih poročilih naredili prispevek o njej...res sem grozna z tem mojim jokanjem, ampak si ne morem pomagat, jaz se full vživim noter in sem potem tolk vesela ko se nekomu nekaj lepega zgodi, kot da bi se to meni zgodilo.... še dobro da mojega ni bilo zraven ker bi me skoz zafrkaval zaradi mojih solz Se mi je pa potem ponoči sanjalo, da sem noseča, ampak da sem vseeno nekaj tekmovala na olimpijskih itd... Koš za plenice - ker sem v bloku, pa ker nimam balkona, in se mi ne da ravno za vsako plenico ven nosit, sem se jaz odločila za nakup brezkasetnega koša v Pikapolonici, je kar drag - 60 €, ampak je bila (no mogoče je še vedno) ravno akcija in je bil znižan na 50 za člane kluba, pol je bil pa še dodaten popust in sem ga dobila za 42 evrčkov!!! Upam da bom zadovoljna z njim... Se mi zdi dolgoročno gledano veliko cenejša varianta kot pa so kasetni koši, no pa vzela sem najmanjšega, tako da bo treba po mojem vsak na ene 3 dni ven nosit, kar sem mi zdi pa kar OK.... Zatekanje - zaenkrat ne zatekam hb še skoraj nič, upam da bo tako tudi ostalo.... Plamen in rožca26 - jaz se fuuuuuuuuuuuull opravičujem, ampak jaz imam pa ravno šanso da grem malo na obisk domov v sl.bistrico, tako da bom verjetno že danes šla in me tako v petek ne bo v domžalah...a lahko kavico prestavimo na ponedeljek???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 9:17:21
|
|
|
|
plamen
|
IZVIRNO SPOROČILO: girl79 Plamen in rožca26 - jaz se fuuuuuuuuuuuull opravičujem, ampak jaz imam pa ravno šanso da grem malo na obisk domov v sl.bistrico, tako da bom verjetno že danes šla in me tako v petek ne bo v domžalah...a lahko kavico prestavimo na ponedeljek??? Potem res najbolje da prestavimo, če ima še rožca frizerja. Pikapolonici bom pa sms poslala. Ura in lokacija ostajata isti? Tako da rožca popadki se v ponedeljek lahko začnejo šele popoldne, dopoldne je
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 9:21:57
|
|
|
|
plamen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p Cer! Jessy ... midva sva sele prejsnji teden dolocila ime za puncko, za fantka imava pa dva, pa se ne moreva odlocit - no, vsak vlece na svojo stran, tako da bomo ocitno odlocali v porodni. se za ime za za punčko. Kar se pa imeni za fanta tiče pa se bo itak pol vidlo kaj bo, ko ga bosta vidla (če je slučajno fant) za imena. Za sva midva imela takoj, za fantka enega takoj, pa sva rekla da bi še kakšnega, da imava malo izbire. Zdaj so načeloma 3, nisva se pa še odločila. Sem jaz tako kot rožca rekla, ko pride ven, da ga vidiva, se bova pa odločila. In nona skoz sprašuje če že imava in sva skoz govorila da ne, zadnjič sem ji pa kar rekla da ja, ampak da ne poveva. Da ne bo preveč "pametna" že 2 meseca prej od kje ime, zakaj tak, po kom,... Itak naju to potem čaka.... Tako da urša, počakajta na izdelek , drugače pa spet pohvale za prekrasne fotke !!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 9:28:11
|
|
|
|
Zvezdici
|
Dobro jutro! nosečka - le pojdi se pokazat, pa upam, da ni nič resnega! lina - ja to pa je kriza, če se ne morata uskladit . Kdo je pa prvič dal ime? Pa naj zdaj drugič drug od vaju . Pa dobro opravi na pregledu in ne pozabi poročat! sonček - se že bolje počutiš? girl - ja ane! Vsaka čast majdičevi, da ji je kljub poškodbi prišla tako daleč!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?