kalypso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Dan, Evo Zoji spančka, počakam, da se zbudi in pol letiva na eno tortico, tukaj se celo malo kaže sonček. Sem jo pa navadila, da jo čez dan uspavam, da pleševa in pojeva, eni pravijo, da ne bi semla, tašča mi je tudi rekla, da bi jo mogla dajat spat v njeno posteljico, ne na kavč, pa se ne sekiram. MAla ful uživa, ko pleševa in pojeva, predno dol pade, še sama mal zapoje s svojimi uh uh uh No pa naročila sem pametnega kužka, so ji zelo všeč glasbene igrače, če se pa še kaj sveti zraven, je pa itak zakon . Drugače je pa ful pridna, samo ne vem kaj jo daje, ponoči ves čas nekaj jambra, danes mislim, da jo je malo napenjalo, ker se je ob 6-ih zjutraj ful pokakala, prej je pa celo noč nekaj prdkala, jedla nisem pa nič novega. A jo lahko smoki napenja, ker edino to je bilo včeraj novo na jedilniku Jah Lindi, ne vem, Zoja tudi vidi taščo in tasta enako, pa pri njemu se pogovarja in smeji, pri njej pa joka, ne znam dešifrirat zakaj ji ne ustreza. Mogoče bo kasneje kaj bolje, ko bo malo večja. v smokijih so arašidi - zelo alergeno, mogoče jo je zato napenjalo.
|