|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
16.2.2010 21:50:51   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

V leclercu stane okoli 8 eur, je pa nastavljiv po višini, v BC je pa 20 eur, samo meni je ta čisto dober in naša miss notri sedi ko groficauser posted image

se strinjam z tabo tassika je pa res da se lahko da dojenčka že v banjo našo res da gre večvode sam mislm da nebi blo nič narobe sm pa kupla to samo zato ker je tok pocen blo ker mu bom pol k bo bol kompakten v sedenju kupla unga za sedet v BC in bo šou v velko banjo jst pa z njem pa z kupom igrač user posted image user posted image

RIŽKOO jst mam tak občutek da so pogruntal da majo glasilke user posted image midva k se dojiva se po 5-10 min kr začne z zizo na pouno kregat in ga pustim tko 2 min pr met pol pa naprej je tok se smejiva z mojim sam pol naju pa gleda pa si pomoje misl kaj se pa vidva smejita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
16.2.2010 21:55:23   
Anonimen
Tassika, se slišva. Če ne, sm pozabla... user posted image Men se to pogosto dogaja..pa me sm pingn, pa te nazaj pokličem.

Moj se pa mojga obrazka na polno dotika...me vleče za nos, za lase... mi prstke v usta poriva, v nos... Pa liže mi nos...user posted image Se mu zdi kot bradavica... pol mu pa ni jasn zakaj je kr tolk velka..user posted image A joooj, kaj vas čaka.  Men je pa tko fajn, ker sm čist začetna septembrka... pa sm mal pred vami user posted image

Ninaskiki, moj se je z mojima joškama že tok prekregal... da zdej mora bit neki drugega, nimam pojma. Povem ko bomo prerasli.... , kaj zaboga se dogaja...,  ko bodo vaši kričali user posted image , pa vam kot meni nč ne bo jasn.. user posted image

Nč, jst grem tud v pančevo.. vzhajat. Krof je na svojem mestu.user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 16.2.2010 21:57:42 >

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2752
16.2.2010 21:58:05   
googica
rižko.. mi lahko sporočiš kakšne so mere te banjice? notranje mere seveda ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
16.2.2010 21:58:14   
tassika
Ah rižko krof ni nič, jaz se vsak večer nabašem, najprej kobariški štruklji z orehovim nadvom in ful cukra, pol pa še kakšen sendvič čez, al pa puding al pa bonboni, komaj čakam, da zmanjka, ker če ni tudi ne jem. Pa sej se ne sekiram, kilaža je že na prednosečniškiuser posted image

Punce eno vprašanje, pa ne se mi smejat, jaz res ne vem tega, pri novembrkah je ena napisala, če otročkom kaj čistimo ustno votlino, jaz o tem nisem nikjer zasledila, še prstov ji nočem not tlačit, samo zadnjič sem malo, da sem videla kakšno je stanje dlesni, pa še nič ne kaže na zobke, pa mi to čisto ustreza, o kakšnem čiščenju pa ne vem ničuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
16.2.2010 22:01:07   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: googica

Mogoče je tale, samo to sem našla, ampak ni mer zraven
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170311

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
16.2.2010 22:01:45   
tane
majakla...a patronažna ti je rekla da pri 5m že počasi začet uvajat?...ma res ne vem...naša patronažna pride ko bo imel 5m, da mi pove malo glede GH...pa kot jaz vem, če dojenje gre in se lepo redi, da se začne po 6m uvajat...drugorodke...kako je torej s tem?

rozilu...ma ja če moj noče bom pa jaz rekla NE...sem mu rekla, ti ji povej na lepnačin ali ji bom pa jaz na grdega oz. direkt druge ni...zdaj jim moram samo še dopovedati da svetlo plave barve NE MARAM, da ne maram rumene si je tašča zapomnila za to barvo pa ne...in smo zadnjič dobili majičko v tej barvi, bljak, bljak meni pač ni in on tega že ne bo nosil...

karmen b...a si videla kaj je napisala rižkooo?...mi imamo v četrtek fizioterapijo in bom vprašala kako je s tem BUMBO...DA ali NE...

ninasiki...a je tvoj vedno tko nasmejanuser posted image cortek

rižkooo...meni tudi vodo ven pljune po žlički, tako, da jo že ne rabiuser posted image glede tašče sem pa nekaj zanimivega odkrila, da vedno pametuje in je ful glasna kako in kaj ko pride sama na obisk...ponavadi nenapovedan obisk...zadnjič smo bili pa pri njih ko je bil še tast, takrat pa nič, nobenih nasvetov nič..zgleda, da bi ji on kaj rekel ne vem...no jaz kot se že ponavljam kot pokvarjena plošča...še malo na lep način potem pa nič več...
banja...jaz bi šla pa rada kmalu z njim skupaj v banjo ta veliko...ne vem patronažna je rekla po 3m ko bo že imel stabilen vrat? kaj pravite?

tole za varno hišo...hvala za info...jaz imam kar nekaj oblačil za dojenčke in malo večje otročke...jih bom vprašala kako je z dostavo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
16.2.2010 22:05:28   
tassika

IZVIRNO SPOROČILO: googica

Mogoče je tale, samo to sem našla, ampak ni mer zraven
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170311

Evo še tukaj če te zanima, sicer je meni všeč, amapak če še kaj kupim ta mesec bom bankrotirala, moj me bo pa nekam poslaluser posted image  Sem naročila že pametnega kužka, ker je meni ful všeč im bo moral biti tudi zoji. Moram našparat za plavalni tečaj, jaz pa vse sproti zapravim, kaj čem, če je pa moja porodniška socialna pomočuser posted image
http://www.bolha.com/oglas383276146/kopalna-kad-za-dojencka-nova-nerabljena-ok-baby

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
16.2.2010 22:14:00   
Anonimen
Tassika... maš pa pojedino user posted image , jst ne upam. Jst sm bla po porodu na -1kg pred nosečniške.. celih 49kg, zdej pa... sm na 6+, tko da nebi o tem.... user posted image So mi znani topli sendviči... po 22i. Mmmm...

tane... res vpraši fizeoterapevtko..., tud jst bom najino v petek. Me prv zanimajo ta menja. Sicer si niso enotni, to je narobe...pol smo pa mal zmedene.. ampak itaq se vsaka mami za svoja otročka odloča sama... No, tud jst javim kaj zvem. Prek prjatlce in njenga Davida sem pa zihr, da ga nočem.. No...
Tašče... v omarouser posted image
Kopanje v banji..., hm..vidiš, men je rekla, da je fajn po 6 mes.. oz. še bolje, ko že sedi sam, se pravi tm pri 7,8 mes. Eh so si neenotni...vsaka poje po svoje... user posted image
Varna hiša, pridna si.... Jst sm tud kr nabrala že pr mojih puncahuser posted image
Jst sm tud skoz govorila... nič plavegaaaaa, nič. Zdej ma pa moj sin skor vse v tej barvi. Hm..sm neresna.user posted image Ma mi je cortkan..

Ninasiki...42 x 67, približno... Sm jst merlauser posted image Dej, če mi zaupaš na zs tel., ti slikam pa pošljem... ne lubi se mi zdej fotič.. pa ... predolg.

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 2758
16.2.2010 22:22:40   
lenika83
Dober večer!

Moram malo tu pogledati pred spanjem user posted image Saj napisati nimam kaj posebnega, bom malo pokomentirala.

tassika jaz sem ravno zadnjič nekje prebrala, da bi se naj čistila ustna votlina že praktično od rojstva. Sem pa pozabila tu vprašati, če katera to dela in s čim. V glavnem, jaz sem kupila enga zajčka od firme mam, ki je namenjen čiščenju dlesni in zobkov. Je pa iz blaga in si ga natakneš na kazalec in sredinec. Jaz zdaj ne izvajam nekega hudega čiščenja, ampak ji samo malo potegnem po zgornji in spodnji dlesni, pa še to ne ravno redno, pač ko se spomnim. Vidim pa, da ji paše, ker kar odpira usta in uživa user posted image

Glede GH sem se ravno prejšnji teden na posvetovalnici pogovarjala s pediatrinjo. Rekla mi je podobno kot majakli. Naj bi nekje po 5 mesecu se začelo uvajanje, ampak to bolj v smislu navajanja na novi način hranjenja. Ni namen, da se otrok naje, ampak da malo vadi požiranje in spoznava nove okuse. Pri 6 mesecih pa bi po njenem že lahko bil en obrok mleka zamenjan z GH. Po pravici povedano, si še ustvarjam mnenje glede tega user posted image Pač jaz osebno sem nagnjena k bolj poznemu uvajanju, tako da ne čakam ravno na dan, ko bo dopolnila 5 mesecev, potem pa akcija (poznam namreč več takih primerov). Nekako se nagibam k temu, da bi začela malo poskušati z GH proti koncu aprila, ko bo mala stara nekje 5,5 meseca ali pa še malo več, ne vem še točno. Seveda pa odvisno od napredovanja teže.

Tale bumbo meni sploh ni jasen. Ni mi logično, zakaj bi tako majhni user posted image v njem lahko sedeli, drugače pa ne. Po moje je to samo marketinška natega enega pametnega proizvajalca. Itak pa po moje vsak 3-mesečnik v tem noro uživa, če pa lahko sedi in ful vidi, ko drugače ne. Jaz sem ziher, da bi se naši zmešalo od sreče, če bi jo v to posadili, ampak se mi zdi, da ni ravno najboljše za hrbtenico. Pa meni to tako izgleda kot da se kar nekje v hrbtu skupaj sesedejo user posted image

Tako, zdaj pa hitro šibam spat, ker nimam pojma kakšna noč je danes na vrsti user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
16.2.2010 22:28:51   
Anonimen
U šit... user posted image Googica, sm se zmotla... ti si spraševala za banjico. Ups... sorrči.
Maš mere gor... linka pa ne najdem na BC. Hm... bom še brskala..pa pripopam..

Evo v pdf-ju ... BANJICA za uživatorje user posted image .

Mi mamo tako.. z rdečo podlagoo... BANJA. Ni pa dimenzij zraven..Žal. Verjemi v moje.user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 16.2.2010 22:39:43 >

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2760
16.2.2010 23:05:14   
Anonimen
no moje dete je šele zdj zaspalo ... ne vem kaj ji je, ponavad ob takm cajtu že dobro uro spi user posted image

no prek tel. sm vs brala med uspavanjem, zdj pa da napišm, kar se spomnm, da morm ...

kopanje v veliki banji
... mi to prakticeramo že skor 1 mesec, ampak tko da se jst al pa moj najprej stušerava pol pa bano nafilava do polovice pa tamalo not user posted image
Tamala uživa 100na uro, še v banci ni tok uživala user posted image
Ko bo pa dost velika za un stolček za v banjo ji bomo pa tistga kupl, pa se bo sama kopala user posted image

ammm ... kaj še ... aha ... kreganje na joško ... moja se ne krega ampak se zasmeje, ko vid da bo jedla, pol pa tok odpre usta, k da ji cev mesc nebi dala za jest prov smešna je user posted image

moja tut mene prijema za nos, lase (avč ... ne vem kako, ker mam čop, pa ji rata lase od nek potegnt!), ... pa hoče v usta dat

tassika ... te razumm, kako ti je, k maš tako porodniško ... jo mam jst tut, sam sm zdj dubla neke pare in sm nakupla vse k prej nism mogla ... skor vse!

me pa neki zanima ...avtosedež .. kdaj ga boste kuple ... jst grem jutr iskat unga od 0 do 18kg, ker v lupinci moja noče bit sploh, je tako dretje, da joj in se sploh ne pomiri, niti pod razno, tko da jo uspavam, predn jo dam not sedet, da mi spi, pa ko se zbudi, ko začne jokat, jo morm vn uzet, pol pa če mi rata jo nazaj uspavat jo dam nazaj not, drgač pa se v naročju pele ... no in jst se ne počutm dobr in ji grem po stov! Je pa tut tko, da ko se pele naprej in vid čez okn je pa tih pa ful gleda ... pomojm, da bo ... kšne izkušnje z stoli???

karmen ... kdaj pridš kej na moj konc, da gremo na en sprehodk?

to je pomojm to
zdj pa nina nana
NOČKO

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2761
17.2.2010 1:00:50   
googica
majcy_m mi mamo avtosedež že kar en lep čas.. kak mesec že. se je tud dru za v lupino, ker mu je blo čist neudobno noter.. revež mali...
sedaj pa uživa, čeprav je kar dosti bolj dvignjen kot v lupini, je pa toliko bolj prostorno, pa glede na to, da je nepremično v avtomobilu, se mi zdi tudi bolj varen od lupine.. mamo brego avtosedež, sicer so romer tud kul, za ostale ne vem. trgovke so me strašile da ne pa da itak mu bo maxicosi lupina prov.. pa mu ni bla.. kaj nej pol? pol leta doma gnijemo? ne, mi smo kupli avtosedež in mali je super srečen user posted image . fajn vidi čez okno, pa tud ko spi ni nič kej sključen da bi grdo sedel.
no sej pravm, mi imamo bregovega in je superuser posted image , smo pa kupli v turbo malček v supernovi..

banje.. naš je zdej velik ene 70cm, mislm da kr že kak cm več, zato gre zelo na tesno v vseh teh banjicah ki so kao do enega leta.. kaj pa če je že pri 4. mesecih velik za eno leto starega dojenčka?? mi nimamo banje, pod tuš ga pa tud ne morem dat.. ampak se mi zdi, da ko sem bla jaz mala, da so ble te banjice večje. ma katera kako tako na zalogi?

Juš zaenkrat super panča v svoji sobi, zgleda ne bo težav :). mu je pa š**** od zobka ven pogledala, tako da bo verjetno kmalu mel svoj prvi zobekuser posted image
no, js tudi grem spat, da ne bom zjutri ko zombi.. lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
17.2.2010 8:31:34   
Anonimen
Koliko imam vas za prebrat...pa saj me ni bilo tako dolgo ta forumu user posted image

Samo eno vpr. preden grem v bralno akcijo...ali vaši dojenčki tudi občasno ( parkrat dnevno ), predvsem ko ležijo in so v igralnem elementu tako globoko vdihnejo ? Meni se sliši prav grozno...tako ''zategne''globoko zrak, tudi parkrat zapored in se sliši ne vem kako....sploh ne znam opisati,
Prejšni teden sem jo peljala prav k pediatru in je vse pogledal pravi da je ok in, da pač naj samo opazujem, če bo kaj slabše. Zdaj pa ne vem ali vaši tudi to delajo ali je z našo kaj narobe?? Mene prav skrbi...

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2763
17.2.2010 8:49:12   
Anonimen
Glede uvajanja hrane : res vsi starši imamo oz. bomo imeli svoj način vzgoje in ravno tako tudi svoj način prehranjevanja. Vsaka naj se pač sama odloči, da bi se o tem prerekale pa res ni potrebno. Materin instinkt in pa nasveti pediatrov, predvidevam, da je to prava rešitev pri tem ''problemu''.

Spanje : naša je danes prvič prespala v svoji sobici, Je spala od 20:30 do 7:15. Seveda sem jaz bolj hodila gledati kako in kaj , ona pa lepo dremuckala. K sreči imava AC, da me pomiri oz., da pač slišim kaj počne naša. Ima pa prav fletno sobico, še jaz bi jo imela.:) Je pa tako pri nas, da čez dan spi na kavču v dnevni sobi, v svoji postelji spi samo ponoči. Sicer pa je naše dnevno spanje skupaj komaj cca.1,5-2h. Še v vozičku mi noče več ležati, se pritožuje in brca.:(

Glede pametovanja drugih...no comment...:) se vam pa kr pridužujem..

Ja naša je tudi že pravi ''razbojnik''na igralnem centru. Vleče vse kar dobi pod roke in zraven tako čuden/smešen zvok spušča, kod da bi se jezila na cel svet.:) Najlepše pa mije ko ''raziskuje'' moj obrazek..to je pa res fletno. Glede odkritja visoke tona C...joj kako gre to skozi ušesa 

Midva imava avtosedež od 0-18kg, ampak ga še ne uporabljava. Za 1x ji lupinica še ustreza, ampak mislim da bo predola kmalu ( je imela 3t nazaj 65 cm in 5600g ). Se občasno malo pritožuje notri. Bomo videli kako bo, jaz upam, da mi bo v košku zdržala še 2m potem na pomlad pa v športni del. Komaj čakam...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2764
17.2.2010 10:41:28   
googica
jupi, naš je spal ko angelček v svoji sobi. mislim da mu je še boljš, k je bolši zrak, pa ni tolk toplo, je mal večja sobica user posted image . sem kr ponosna na njega, da tako fajn spi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
17.2.2010 10:55:01   
karmen b
Dober dan..

Glede BUMBOTA ne om več komentirala, ker sem tule napisala vse kar sem mislila in zelo pazim, da ne delam škode Špelci. Pravzaprav bom dodala nekaj...odkar je parkrat sedela v stolčku po par minut, se zelo trudi sedet sama če je na sedežni in jo naslonim in je vsa ponosna ker se sama drži v sedečem položaju. Se pravi, da tako, kot se je zgodilo kolegici od Rižkooo, ko pri enem letu še ne sedi, se meni najbrž ne bo.
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

Tane... glede bumbota naj samo še to pokomentiram, da je ne puščam nikoli dlje kot 10 min. notri in bom to prakso tudi nadaljevala, ker ne želim, da bi se polenila in da zaradi tega nebi hotla več sama sedet. To je bil tudi razlog, da ga nisem kupila. Ker so mi ga pa ponudila za izposojo, seem ga pa z veseljem vzela tko mal za intermezzo. Nikakor pa ne, da bi bil v pogosti uporabi.

Majcy danes greva z najčko k žabarju na tortico pa se nama lahko pridružiš. Bova pa šli od nej peš, tako da bo malo sprehoda. Dobrodošle ste seveda tudi druge.
Drugače pa mi je smotan, ker ko bi hotla it s tabo en krog, te ne morem poklicat, na fb se mi pa ne da viset, da te bi ujela.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
17.2.2010 11:17:27   
majakla
GH: po cca. dopolnjenem 5. mesecu zato, ker se začne počasi in na malo,
po žličkah, ... in tako traja tudi več kot 1 mesec, da sploh kaj poje. Torej
pri dopoldanskem hranjenju malo krompirčka + ziza in naslednji dan isto
in tako vsaj 3 dni, potem korenček + ziza, spet 3 dni, itd.

Jaz bom tudi počakala, da bo imel že dobrih 5 mesecev in pa na pravi
trenutek, ko bova z atijem jedla in bo njega zanimalo.

Čeprav si sploh ne znam predstavljat KAKO bom to izvedla, ker Nik ko
je lačen, ne more počakati niti sekunde, ampak TAKOJ na zizo.
user posted image user posted image
To bo po moje še hec.

BANICA: Mi tudi imamo takšno banico, ko že ima ta nastavek za sedet oz.
ležat, ga pa kopamo v moji, več kot 30 let stari banici, ki ima ravno dno in
je daljša kot on, ampak je že malo prenizka, po kopanju je kopalnica cela
pošpricana. No, zato pa že ko kopalnico pripravljam po tleh nastavim brisače,
da ni po kopanju preveč pucanja - me že kopanje in potem oblačenje dovolj
zmantra. Aja, pa v oni banjici z nastavki - ni prostora, da ga obrnem - me ti
nastavki motijo.

ENO VPRAŠANJE: Glede na slikice, ker imate ful manj vode not kot mi, kako
pa otročka v vodici obrnete, da ga umijete še odzadaj in vrat, ker jaz mu do
vrata pridem samo, ko je obrnjen???

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
17.2.2010 12:14:29   
Anonimen
Maaa joj koliko slabih stvari se mi nabira...

Najprej me skrbi tole dihanje naše punčke, čeprav vsi menijo, da ni nič..

potem pa kličem v službo, kjer mi niso podaljšali pogodbe in so rekli, da mi jo bodo potem nazaj ko pridem iz pordoniške in kaj menite....nič ne bo s tem. No pa sem potem še brezposlena po poteku porodniške. grrrr

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2768
17.2.2010 15:53:06   
ninasiki
pravoda mi je znano to z pogodban jst sm glih zarad tega v H&Mu dobila knižco ker sm bla noseča user posted image user posted image user posted image tok o zaščiti nosečnic se mi zdi čist obup premalo pol pa govorijo da rodnost pada ja kje nau padala če se pa vsaka glih tega boji da ne bo ob službo mah sej brezveze k ne bomo nč dosegle sej bomo najdle drugo pa bo boluser posted image

STOLČEK BUMBO jst sm dons spraševala P in sestro pa so obe rekle da je stolček uredu da je drža pravilna samo je pa res da pa ni za 2 ure not ga tišat tko ker otrok pr teh mescih k so naši sončki naj bi bli al v naročju ali pa v pojstlici leže ostalo še ni neki priporočljivo tko so men rekl tko da bom jst tud tko prakticirala po mal ostalo se pa tko jst znjem igram

nove mere user posted image
teža 7990g
zrastl na 66 cm
obseg glavice pa je 42,5 cm

smo dobili tudi pikico tko da zdej čakam reakcijo in srčno upam da bo tko k prvič k je prespau in sm se lahko tud jst mal naspala

TANE Aleksej se skos smeji ubistvu se 3/4 cajta smeji k pa rata zaspan al pa lačn pol zna pa ornk bit tečka ampak res ooooornk user posted image

jst sm dons uprašala v BC prodajalko kako je z temi sedeži in je rekla da če je otrok preratsu lupinco po vičini tko k pr nas pa da mu manka kila do 9 gre lahko kamot v velik sedež ker je bol varen glavca mora bit podprta naš mali je pa od začetka pa do konca tko da mu bova tud čez vikend zamenala košaro za športni del ker se mi zdi da ni komot in to sm ugotovila dons k sva šla na pregled je isto od roba do roba in se mi kr smil revež

sm pa uprašala dons tud dohtarco če je to normaln da se zredi do 1200g na mesc in mi je rekla da za doječe dojenčke je to čist normaln ker naš je kr ornk bajsi sploh nogice ma kr 3 šlaufke sej mene to ne mot men je to lepo sam mi fotr skos teži da je predebeu naj mal merkam in sva ga že prej z mami napizdile da ne more otrok kr stradat in donsga bom spet poslala u tri krasne user posted image tko da je rekla da je čist zdrau fantek user posted image user posted image user posted image mi je pa pol doma priznau moj k je rekla zdrevnica da pohvala mamici k tko lepo skrbi za Aleksej je reku da se je tko ponosn počutu in da je biu full veseu k me je zdravnica pohvalila user posted image

neki sm še hotla pa sm pozabla user posted image me mal skleroza daje

aja KOPANJE ja mi smo še kr v banci tamali ne bo pa doug tko da pol bomo šli kr v tavelko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
17.2.2010 19:24:12   
ninasiki
http://www.neckmodel.com/si/model.php?id=4427

punce a vas lahko še kle prosiva za kak glasek registracija ni potrebna potrebno je samo vpisati svoj mail in ga nato v nabiralniku potrditi in tako je oddan tvoj glas

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
17.2.2010 19:31:29   
kalypso

Dan,

Evo Zoji spančka, počakam, da se zbudi in pol letiva na eno tortico, tukaj se celo malo kaže sonček. Sem jo pa navadila, da jo čez dan uspavam, da pleševa in pojeva, eni pravijo, da ne bi semla, tašča mi je tudi rekla, da bi jo mogla dajat spat v njeno posteljico, ne na kavč, pa se ne sekiram. MAla ful uživa, ko pleševa in pojeva, predno dol pade, še sama mal zapoje s svojimi uh uh uhuser posted image  No pa naročila sem pametnega kužka, so ji zelo všeč glasbene igrače, če se pa še kaj sveti zraven, je pa itak zakonuser posted image .
Drugače je pa ful pridna, samo ne vem kaj jo daje, ponoči ves čas nekaj jambra, danes mislim, da jo je malo napenjalo, ker se je ob 6-ih zjutraj ful pokakala, prej je pa celo noč nekaj prdkala, jedla nisem pa nič novega. A jo lahko smoki napenja, ker edino to je bilo včeraj novo na jedilnikuuser posted image
Jah Lindi, ne vem, Zoja tudi vidi taščo in tasta enako, pa pri njemu se pogovarja in smeji, pri njej pa joka, ne znam dešifrirat zakaj ji ne ustreza. Mogoče bo kasneje kaj bolje, ko bo malo večja.

v smokijih so arašidi - zelo alergeno, mogoče jo je zato napenjalo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
17.2.2010 21:00:39   
tea85
no pa še jaz  user posted image

tako...prave klepetulje ste hehe..sem rabla en čas da vse preberem...

BUMBO- tako, nihče dobene ne sili da more ta stol kupit, imet itd.kolikor jaz vem, če nebi bil ta stolček dober za otroka ga sploh nebi smeli prodavati. meni se zdi super, ker je lahko mala vsepovsod z menoj, ko pospravljam, v glavnem delam karkoli. res pa je, da tudi naša ne zdrži dolgo noter oz hitro postane tečka user posted image imam ga trenutno leza nujna opravila, potem pa ga bom iela za hranjenje, če ji bo še prav user posted image user posted image user posted image

hmm, kaj še... ja jaz pa imam en problem oz. naša mala. na levi nogi so se ji pojavili plavi drobni flekci, kot da bi ji popokale žilice. ampak samo na eni nogici pri gležnju user posted image user posted image boli je nene, pa normalno giblje, tudi poškodovatise ni mogla nikjeruser posted image user posted image sumim da je mogoče od zadrge na pižamici ki gre od gležnja navzgor. pa pretesnih čevljev ni imela obutih, res ne vem?!?!?!?!

sma pa bile danes ful potepuške in je bila taja takooo pridna...sem jo imela v kengorujčko pa sma se po evroparku sprehajali, pol pa še k mehaniki in je bla res pridna da si je zaslužla, da dobi jutri od mene igračko user posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
17.2.2010 21:18:14   
Nej@
Tea Taje so nasplošno zelo pridne!!user posted image

No moji Taji je pa v očesu počila žilica - se mi sploh ni zdelo, da je to možno pri takih malih user posted image

Me pa zanima kako skrbite za higieno punčk (mislim njihovih spolovil) jaz pazim da ji redno in previdno obrišem pri vsakem previjanju in kopanju ampak nekaj kremice vseeno ostane in se bojim, da pride do kakšnega vnetja (vedno pa pozabim P vprašat) user posted image

Je pa drugače Taja zdrava pa nasmejana punčka, ko seveda ne spi. Pri nas je problem, ker mala ogromno spi in noče jesti, zadnja dva dni je imela po 3 obroke. Po nasvetu P smo začeli pred 10 dnevi uvajati GH in jo je dobro sprejela, dopoldan smo že skoraj zamenjali z obrokom mlekca. Popije ogromno čaja, mlekca pa noče, tudi ko zjutraj vstane po 12 urah spanja ji je treba najprej dati čaj za pit in šele potem mogoče malce poje user posted image P je rekla, da naj me ne skrbi ampak me to ne potolaži ravno user posted image Je pa bila v soboto stara 4 mesece. Rada sedi in če je nočem dati v sedeč položaj se opre na lakte in dviguje glavo, kotaliti s hrbta na želodec in kontra se noče oz nezna, si pa daje nogice v usta in se vrti okrog svoje osi user posted image . Bolna še nič ni bila, ji pa na vsake 3 dni sčistimo noseka z aspiratorjem, planičnega izpuščaja nismo še imeli (bomo videli kako bo ob GH), temenice so se nas izognile, laskov je še kar nekaj na glavi ostalo smo jih pa dosti porezali ker so se ji vozlali user posted image

Ste kaj razmišljale o uhančkih, ko sem svoje kolegice vprašala kdaj so dale luknjati ušesa so vse dale nekje okrog pol leta starosti, zaradi odpornosti pa mehkega hrustanca, meni se pa to zdi prezgodaj user posted image

pa še tukaj izkoristim priliko pa zlobiram kakšen glasek ali dva (oz 5 zvezdic)
http://www.labello.si/labellos-life.html?detail_id=127911
s Tajo bove hvaležni

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
17.2.2010 21:20:48   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

STOLČEK BUMBO jst sm dons spraševala P in sestro pa so obe rekle da je stolček uredu da je drža pravilna samo je pa res da pa ni za 2 ure not ga tišat tko ker otrok pr teh mescih k so naši sončki naj bi bli al v naročju ali pa v pojstlici leže ostalo še ni neki priporočljivo tko so men rekl tko da bom jst tud tko prakticirala po mal ostalo se pa tko jst znjem igram

To so ti rekle??? Meni je pa ravno prejšnji teden P rekla, da jo naj pustim kolikor se sama hoče dvigniti oziroma sedeti in da naj jo dam v lupinico, ker tisti položaj je ok user posted image Prav neverjetno je kako so mnenja različna. Saj človek potem na koncu sploh ne ve več kaj naj dela.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
17.2.2010 21:22:31   
tassika
Nej@ jaz ji pri vsakem previjanju umijem z vodico, malo razširim in potegnem proti ritki, to ponovim kakšne 3x pa vseeno ostane malo kremice, tudi ko jo kopam ne gre čisto stran, glede na to, da uporabljava hladilno mazilo in samo zvečer sudocrem mislim, da ne bi smelo biti težav. Vsaj zaenkrat jih še ni bilo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?