hel32
|
Dobro jutro Mi smo pa imeli za vikend vročino, 38,5 v ritki, ampak, zdaj je dobro, spet naš stari Lukas, Ga je pa ful zdelalo, res, sploh ni nič se smejal, ni jedo, sam mleko, tako bogec je bil, no sem imale na sumu 6 bolezen, ampak je bil včeri že dobro, ni pa spal celo noč in celi dan, imamo pa zato že 4 ZOBKE , saj ni čudno, da ga je tako matralo, sta kr 2 naenkrat ven pogledla. Hvala vsem za pohvale v albumu! Ja, velik je naš fant, pa mu še manjka do 6 mesecev,uuuu. Anč, lepo pozdravljena nazaj, probi se kaj več javit, no če gre, sucer si pa super trupar pridna Aprilčica, za zmenek, pa škoda za M, jaz jo tudi pričakujem te dni, me že križ spet boli , a kr skuto si ji dala, pa ni bilo nobene reakcije? Jaz sem z mlečnimi izdelki mislila počakat do 6. mes. Go-Ta lepa maškara! Modrasmotka, jao, kako tehniko pranja pa ima tvoja tašča??? Malo mi liči na mojo bivšo, je tudi im ela neko svojo tehniko pranja cot, kao, najprej jih je namočla in prala vedno, na nočni tok, nikoli ob praznikih, mislim, kr neki neumni. Toliko za zdaj, grem zakurit, in kavico skuhat, pa pridem nazaj