|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
13.2.2010 23:09:31   
Ayo

go-ta a bova midve naslednji w/e kej EMO gledali? user posted image

eee35 user posted image za hladilnik! Mogoce bo pa danes ponoci Misko spanckal, pa vaju bo hladilnik motu user posted image

zdej pa res spat!

< Sporočilo je popravil Ayo -- 13.2.2010 23:12:51 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
14.2.2010 8:46:01   
aprilčica07
Jutro

babe (eee35, go ta):user posted image user posted image user posted image roza barva, ja... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
ayo: zanimiva stran, ampak ne poznam teh trgovin... mogoče ji tle preko meje ni..

eee35: čestitke za medaljo!user posted image user posted image madona, ma kašen hladilnik imata? tisti jumping zna bit zanimivuser posted image
go ta: mi bomo Jakoba danes malo našemili, ampak je že prej začel blodit, da ne bi šel, ker se mu ne da, da bo živžav raje gledal.. nekako smo se zdilali, da gremo pogledat in malo z otročki po vasi, pol, če mu ne bo ok, pa lahko nazaj pridemo.. bomo vidli kaj bo iz tega...user posted image

Sicer smo spali dobro, tudi Julija celo noč.user posted image user posted image Ko bi se tako nadaljevalo:):):)

Nič, grem še na eno kafe, da pridem zares k sebi.. A še to, vaške maškare so včeraj zvečer prišle k nam ob 21 uri.... mularija je spala, ni noreli in noreli (pijani velika večina), pa se otroci niso zbudili... Sem rekla, da če koga zbudijo, jih naženem tisti moment iz bajte...user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
14.2.2010 8:54:55   
šivilja
sams - se mi prav smiliš - ja biti nag sredi zime je mogoče res problem (jaz sem to počela poleti), vendar pomaga. Drug način pa je , da vzameš tiste mrežaste spodnje hlačke (iz porodnišnjice - jih prodajajo tudi v sanolaborju), prerežeš v koraku in uporabiš namesto modrca, pred prsi daš pa polikano bombažno plenico. Na ta način prsi dihajo. Nikakor pa ne smeš uporabljat tistih prsnih blazinic, ker ti skuhajo bradavice in je vedno slabše.

Jaz sem čisto mesečna, ker naša malčica že en teden tako slabo spi - bi se samo dojila celo noč - po 14x, oz. konstantno.- Če bo še dolgo tako ne vem kaj bom naredila.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
14.2.2010 9:27:18   
anžetka
Go_ta, ste bli a pridni!user posted image Aja, nism vedla, da študiraš slovenščinouser posted image Zdej "poznam" pa 2 lektorici oz. slavistki-tebe in mojo mamiuser posted image  U, Gejša, sem hotla gledat, sam škoda, da je bila tok poznuser posted image A si do konca gledala? Sm komaj že gledala, ker sm bla včer od 5ih pokonc...Sej dons pa od 4.30...no, mi je uspel izsilt še dobro urco-je potem moj srči tamalga prevzel ob 7.30, jst sm pa drnjohala.
Aprilčica, dobr vidva zrihtata in pokombinirata to s starši!user posted image Jst pa ne vem, če bi že pustila tamalga dlje časa komu, ker bi mi blo tok bad-skoz bi se sekirala, če joka, če je siten, če je sit, če je previt,...user posted image  Še mal bom počakala, se mora mal umirit, sam preveč pa ne, ker se morajo vsi skup navadit...user posted image  Joj, včer me je "tašča" že za dopust spraševala, kdaj naj ga vzame, ker bom mogla tamalga komu dat, ker gre v vrtec šele sept., jst pa konec julija že v službo...jao, pa kako nej vem!
Ayo, sej tist z wc-jem se res smešn sliši, ko bereš, ampak v resnici sploh ni tok smešno, je kr scary...user posted image  Pa krasno za šoping-mi gremo ponavadi vse trije, potem pa veš kok mam(o) od šopingauser posted image  Joj, kakšne lepe cotke majo v tej štacuni...
Eee, še enga deca si dobila!user posted image v obliki hladilnika!user posted image
Pridem kasneje, sta oba sitna-en, ker bi spal, drugi, ker bi rad igrce igral in kafe pil...

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
14.2.2010 9:32:42   
hruškolinka
Jst pa ne morem nič nazaj brati, ker me mali rabi non stop. Je tkoooooo siten že od srede!user posted image user posted image user posted image   Že 4 noči nič ne spimo. In včeraj sem videla vzrok: raste druga enkica. Zdej bom pa res skočila po tisti Calgel! In bog daj, da bo kaj nucal, da bomo končno kaj spali. user posted image user posted image user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
14.2.2010 10:52:14   
ALEKSANDR
Dobro jutro...
Mi smo spali bolj bogo...user posted image Se je Luka zbujal vsako tolko pa jokcal...Vročine sicer zjutraj ni imel tako visoke..ni pa še pravi... Upam, da čimprej mine...

Muca83- super da je Lana boljše...user posted image

Aprilčica- user posted image za zmenek...pa da so otroci bili tako pridni...

Hruškolinka- upam, da zobek čimprej pokuka na plano..pa da bo Calgel vsaj malce omilil bolečine....

Grem malce počivat...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
14.2.2010 11:10:13   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

aprilčica al je ful hudo jaz trenutno ne morem nič vsa se tresem najbolje da grem vn pa glavo v sneg kako em zna sprovicirat ma groza. pa to je 4 leta star bo kaj bo šele čez 5 let al pa čez 1 leto.sem se zadrževala cel teden me je preizkušal resno danes pa nisem mogla več

simona  naš zna met tut žute minute. pri nas najbolj pomaga to, da mu rečem, da sem žalostna in da ne maram,da je tak in mu povem, da če on mene ne bo ubogal, ga tut jst ne bom ... ga ignoriram, če se hoče igrat z mano, pogovarjat, hoče pit...  se zelo hitro opraviči in potem lahko spet sodelujeva. jeza jih pa samo še podžge.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
14.2.2010 11:15:44   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: sams

oh punce user posted image ,
1 uro sem si črpala s pumpico...sicer sem dobila grif, ampak ne vem, kako bo, ko bo še Martin zraven (ne zastopi, da se trenutno ne morem igrati z njim). ker ko sem dojila z nastavki, je tekla sama kri.... Sem ji ponudila tisto spumpano mleko (ni krvi) in ni hotela piti. Danes od 10h do sedaj je spila samo 30 mL user posted image ... jaz res ne vem.... bom pač 5 ur na dan samo pumpala - po 1 uri mi je prišlo ven 60 mL.... grrr.
Je.beš dojenje, če se cel dan je.beš z njim user posted image  Dojenje mi je samo uničilo joške in nič drugega....grrrr... pa ne morem kar tako nehat....

sams  boga si!  en nasvet glede pumpanja, da ne boš tolk časa to počela. jst sicer nimam težav, si pa pumpam, da ma kiara za takrat, ko sem na faxu. pumpat si pejt takoj, ko začutiš tisto ščemenje v dojkah, ko čutiš krčenje in da ti bo začelo iztekati mleko ... upam, da veš kaj mislim... takrat lahko jst v 5 min. napumpam 1,5 dcl, drgač se pa lahko tut podobno zajebavam kot ti.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
14.2.2010 11:18:13   
*anč*
drgač pa vas nimam časa brat, ker ste prepridne za pisat. prejšnji teden sva mele s kiaro posvetovalnico+ceplenje (mela pol reva vročino), ma 7500g in 67 cm, v petek smo pa dobili tudi prvi zobek.

lepo se mejte, grem seminarsko pisat user posted image .

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
14.2.2010 14:31:02   
go_ta
Hej, čvekice! Pri nas je čisto grozno vreme, je vse sivo, tako da ne gremo nič sprevoda gledat. Sva pa dons slikala Nikota-zajčka, bom kasneje naložila. Zdj fanta spita, jst pa za računalnikom. Sem pa dons dobila od lubija rožico pa bonbonjero pa kosilo (kanelone) je narediluser posted image user posted image Sicer nisem ful oboževalec valentinova, ampak okej, je fajnuser posted image
anč, se mi je zdelo, da si še vedno pridnauser posted image Pa čestitke za zobek!
anžetka, je pol tvoja mami prav lektorica al uči v šoli? Mene sploh ne vleče v šolo, mi je lektoriranje ful dobro. Še boljše bi pa blo delo v knjižniciuser posted image Filma nisem pogledala do konca, sem ga pa že enkrat prej. Včerj res nisem mogla zdržat do konca, ker je film dolg sto let. Je pa ful dobruser posted image
aleksandr, hruškolinka, se vama pridružujem pri ubogih nočeh, zjutraj se zbudim res povožena. Upam, da bo Luka čim prej bolje, Martinu naj pa čim prej zraste še druga enkica!
ayo, naslednji teden itak: pred TV, prigrizke v roke pa pljuvanje po vseh nastopajočihuser posted image
aprilčica, je Jakob potem bil za maškare?user posted image
Grem malo tipkat, dokler se zajček ne zbudiuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
14.2.2010 15:40:44   
aprilčica07
Ojla

anč: sem enkrat prejšnji teden napisala, da te pogrešamo!user posted image user posted image user posted image .. verjamem, da si ob dveh otročkih, faksu in vsemu kar je zraven polno zaposlena... ampak vsake tolko se pa le javi, velja?
go ta: ja, je šel v maškare in bil tako pridenuser posted image user posted image sem mislila, da ne bo hotel it, ampak je bil navdušen, ko je videl še ostale našemljene (itak sem bla z njimi) in smo lepo hodili od hiše do hiše.... trajalo približno 2 urci, in še pol kr ni hotel it domov... priden moj fantekuser posted image (trkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam)user posted image
anžetka: za kašno určko si že pustila tamalega pr nonah? po moje je fanj, da se vsaj malo navadi.... saj nočem pametovat, ampak po moje je res dobro, da je kašno určko pri nonah... zate je dobro, za malega pa tudi.. prvič je težko ko ga pustiš, pol je pa vedno lažje..user posted image
eee35: kako hladilnik? jumping?user posted image user posted image

Jakob je utrujen do amena in nazaj, spat pa ne in ne.. kako bomo zdržali do večera? pojma nimam... oh ja, saj bo:)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
14.2.2010 15:54:08   
aprilčica07
ALEKSANDR: Za Lukcauser posted image user posted image user posted image user posted image
šivilja, hruškolinka: user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se boste čimprej naspali, vsaj za silo!

Neposredna povezava do sporočila: 3037
14.2.2010 18:17:03   
zima07
Ojla, punce, samo na kratko, da pohvalim našo "piko": kljub bolezni pred dobrim mesecem dni, ko je izgubila slabe pol kile, je imela v petek naq posvetovalnici (6 mesecev) 71,5 cm in 8.600g user posted image user posted image ...Ni čudno, ko se pa mami nažira-je tudi mleko zgleda fajn kalorično user posted image ...

Ostalo pa zvečer, ko bosta mali spali...

Neposredna povezava do sporočila: 3038
14.2.2010 19:21:37   
modrasmotka
ojla
da se še jaz malo oglasim.
učeraj smo imeli zeloooo pester dan in mal budno noč.
dobila sma ponudno da se grema kopat na bazen.in smo se odpravili v terme snovik.jaz sem bila prvič tam in mi je res bilo zeloooo ušeč.ker je naša kaja čez dan zelo malo spala.sploh ni hotela spat da nebi zamudila kaj zanimivega je bilo zvečer zelo problem spat.pa še doma nismo prespali ampak v apartmaju.to je bila za njo prva noč nekje drugje.kar napreje se je zbujala ponoči...
danes je vsa srečna ko se je doma v svoji banjici ponovno skopala in šla spat v svojo posteljo.
evo slikica iz bazena
user posted image
moram pa mal mojega pohvaliti.ker njemu ni preveč za plavanje,je med tem časom kajo pazil in mene pustil da se naplavamuser posted image .
pa še fredov obroč si lahko sposodiš zastonj.user posted image
meni je res bilo ušeč.še večkrat ga moram nahecat da gremo se kopat.

po tavečem sem vas prebrala pa si res nisem veliko zapomnila da bi komentirala.

anč mislim da čestitke za zobekauser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
14.2.2010 19:29:32   
modrasmotka
joj nisem prej opazla da sem tako žalostno sliko naložila
eno bolj veselo da se vidi kako uživa v vodiki
user posted image

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
14.2.2010 19:40:13   
go_ta
modrasmotka, kok je Kaja luštkana!user posted image Pa super, da ste se meli fajn (razen zbujana ponoči seveda).
zima, user posted image za mere, velika punca jeuser posted image
aprilčica, super, da se je Jakob omehčal pa šel ven, da ste uživaliuser posted image
Joj, kaj sm pa jst koza danes videla: da smo imeli v sredo UZ kolkovuser posted image Sem bla sveto prepričana, da imamo ta teden, ki prihaja, ampak sem dons vidla, da smo ga že imeli. In pol sem se eno uro sekirala, jutri bo pa treba pač poklicat. Ma zmešana semuser posted image
Sem pa hotla še dve slikice nalimat od naše maškare. Sm ga najprej oblekla v kuharčka (mi je mami dala to opravo, sm bla jst v mali šoli kuharica baje), potem pa še v zajčkauser posted image :
user posted image

user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
14.2.2010 20:06:00   
eee35
Mi smo pa imeli malenkost mirnejšo noč, kot dve prej, upam, da bo tudi danes okej. Šli smo tudi na morje, tako lepo vreme je bilo! Smo se sprehajali 3 urce, mali je kar dolo spal, ampak dst je tudi gledal naokrog. Najprej sva ga v globoko košaro zapakirala, ampak ni šans, skoz se je dvigoval, da je vrgel pokrivalo dol. No, pol sva ga dala v športni del. Sva se bala, da bo pihalo, ampak je bilo kul.

Hadilnik je v redu,včasih samo spusti zvok, kot da bi reaktivec štartaluser posted image .

A ja...na trebuščku ima mali neke pikce...sumim banano ali marelico, tako, da jutri začnemo spet samo z jabolkom, da zginejo (upam). Pol pa od začetkauser posted image user posted image user posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

Neposredna povezava do sporočila: 3042
14.2.2010 20:35:21   
anžetka
Anč, super, da si se oglasila! Pogrešamo tvoje nasvete!user posted image  Kiara je pa približno toliko težka kot Anžeuser posted image  Super za zobek! Mi pa še kar čakamo... Kakšne slikice bi od Kiare...user posted image
Go_ta, moja mami je bla najprej učiteljica, potem knjižničarka (je dipl. bibliotekarka in slavistka), včasih je vskočila za nadomeščanje, zdej je pa par let že pomočnica ravnatelja. Vse v OŠ. Dela pa v Kranjuuser posted image  Občasno kej lektorira. Sam delo v knjižnici je pa kr težko dobit kolikor vem...? Zdej ena kolegica dela ta faks (za bibliotekarko), še par izpitov in diploma, pa pravi, da je težko dobit...user posted image Zdej je HB dobila prakso na eni OŠ v LJ-bere pravljice malčkom... Ah, ne sekiraj se zaradi UZ-ne bo nič drugače pokazalo par dni kasnejeuser posted image Sta pa luštna na slikicah-ti kratka frizura ful paše in si te ne predstavljam z dolgimi lasmiuser posted image
Aprilčica, nop, se ne spomnim, da bi ga pustila samega toliko časa. Mogoče pol ure, da sem skočila v trgovino al sta šla pa sama na sprehod...Sej vem, sam pomojem ne bi bil problem pri tamalmu, ampak pri men. Za tamalga bi blo pomojem extra super poskrbljeno, itak bi jim pa naredila cel urnikuser posted image user posted image user posted image kdaj(na koliko se previja, kdaj je, kdaj gre spat, koliko časa spi,...mam vse naštudiran!user posted image  trkaaaaam! Bom enkrat probala...sej vem, da morem, sam mi je tok težko mojga srčka pustit...user posted image
Zima, super, da je tvoja "pika" kljub vsemu OK in ima krasne mere!
Eee, Anžetu so se pa po rami spustile pikice-pomojem od marelice ali hruške...Joj, na morje ste šli...kako lepouser posted image ga že ful pogrešam...
Modrasmotka, lepo, da ste se malo razvajali! Luškana je, ful, pa zdi se mi, da je kar uživalauser posted image
Se mi zdi, da nas kar nekaj ponoči bolj malo spi...user posted image Baje to lahko traja nekje do 3.letauser posted image user posted image user posted image  Še dobr, da delam v izmenahuser posted image  Nič se ne veselim odhoda nazaj v službo...že zaradi (ne)spanja. Pa živčkov...grrrruser posted image

< Sporočilo je popravil anžetka -- 14.2.2010 20:36:57 >

Sasa84

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
14.2.2010 21:11:03   
eee35
Jaz pa Aleksandra brez problema lahko bi pustila z mojimi starši (saj sva ga že enkrat, star je bil 2 meseca, pa so super poskrbeli zanj) s starši od m pa nisem čisto sigurno, z mami ja, s fotrom v nobenem primeru, nikoli, mogoče ko bo star 15, ali kaj takšnegauser posted image .

ažetka:
ja, lahko je tudi user posted image hruška, bomo vidli, pač bo jedel jabolka za zdaj, pa to je to, pol pa bolj na zelenjavo bomo šli, korenček, krompir, pa to, se mi zdi, da ni bilo nič hudega.

Ok, moj sigurno spremlja na drugem računalniku kaj pišem, tako, da morem napisat, da svauser posted image , ker je rekel, da SIGURNO bom letela na RR, da to napišemuser posted image .

go_ta: zajček je suuuperuser posted image , kuharček tudi, pa zelo ti je podoben!

modrasmotka: vi pa že kar resno plavate!user posted image

zima: bravo, saj je mala kar velika punca!user posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
14.2.2010 21:49:25   
anžetka
U, midva sva tudi zadnjič, 2dni nazajuser posted image    user posted image user posted image  Sem se pozabila pohvalit pa ni se mi dal prižigat računalnikauser posted image  Če bo pa tud danes akcija pa ne vem...obljubila sem muuser posted image  Mi je pa za valentinovo ful lepo sporočilo pustil na listku na vratih hladilnikauser posted image  Simpl in ful lepo...
Mali spi-že 3x se je zbudil v 3h urah, in sicer tko, da je zajokcal, parkrat obrnil glavo in si roko al pa vsaj prst vtaknil v ustauser posted image Kaj bi blo to? Zobki? Pa 3x je kakal danes...najprej ful trdo, tadrugič ne vem, ker sem spala in ga je moj previl, tatretrjič pa je bilo bolj tekoče...Nič jasnouser posted image
Jutri gremo v laboratorij kri dat in polulat se...user posted image v torek bo star 6.mesecevuser posted image v sredo imamo pa P in tretje cepljenje...user posted image

Sasa84

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
14.2.2010 22:17:53   
*anč*
lepo, da me pogrešate user posted image , sam žal res ne folgam vsega.

anžetka  bom nalepla kako fotko, sam sm zdele preveč zaspana in grem kr u postlo izkoristit tistih par urc user posted image .

gota  full luškana maškara!! pa kok ti je podoben.

zima  bravo za kile!

lahko noč! user posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
15.2.2010 0:24:03   
Muca83
Uh kakšen vikend... mislim, da so tudi pri nas začeli zobki poganjat. Je precej tečna, s težavo zaspi in potem se skoz zbuja in ful joka in se jo komaj pomiri. Ne kaže pa nobenih bolezenskih znakov. Dva dni je zelo malo in bolj trdo kakala in sem mislila, da jo mogoče to matra. Pa sem suho slivo namočila čez noč in jo danes skuhala z jabolkom in spasirala. In je vse pojedla, ampak pošteno se je pokakala pa že pri drugi žlički, tako da mislim, da ni bila sliva tista, ki je sprožila. user posted image No zvečer je pa še sliva ven prišla, tako da zaprta zdaj sigurno ni. Korenčka pa mislim, da ji nekaj časa ne bom dajala, da ne bo spet zaprta.
Danes smo bili pri enem sodelavcu, mu je moj neki pomagal kable za hišni kino napeljat in je bil cel džumbus. Ta sodelavec ima sinčka starega skoraj 2 leti, potem so pa še obiske dobili in so imeli s sabo še dve punčki stari 2 in 1 leto. Lana je samo gledala, ker ni navajena sploh na tako majhne otroke ampak pretiranega zanimanja pa ni kazala. Bila je malo tečka ampak se mi zdi, da precej manj kot če se dobimo s sorodniki. Mislim, da se pozna, da je niso toliko po rokah vlačili drugi ljudje. Edino punca od sodelavca jo je malo pestovala pa je bila kar mirna pri njej.

anžetka, jaz tud mislim, da še ne bi mogla Lane nobenmu pustit za mirkat. Sploh ko je tako tečna kadar nismo sami doma, jaz kar mislim, da bi skoz sam jokala, če bi jo pustila kje za mirkat, pol pa itak ne bi vedli kaj ji fali, jaz jo pa toliko poznam, da skoraj vedno vem kaj naredit. Kaj pa vem, mogoče sem samo preveč zaščitniška. user posted image

modrasmotka, super da je Kaja uživala v vodi. Pa zelo luštna je!

go_ta, ful je dobr Niko-zajček. Midva sva tud za Lano kupila kostumček, pa je še nisva našemila. Sva se zmenila, da jo bova v torek, ko je zares pust. Ti mi pa izgledaš, kot da si fajn shujšala, ali pa imam čuden spomin. user posted image

eee35, pike morajo bit tud smotane ja, če ne veš od česa so. No, saj meni je rekla patronažna, da je jabolko osnova in sploh ni treba pretiravat z uvajanjem različnega sadja. Pol daš pa v jabolko kdaj še banano, kdaj pa piškot - da je bolj nasitno. No lepo kako vse poročamo na net, kadar nam uspe user posted image user posted image user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
15.2.2010 7:17:09   
aprilčica07
Jutro,

frocovje še spiuser posted image , noč bla mirna in prijetna. Sem naspanauser posted image Spet piha burja, to je za znoret.user posted image

go ta: iiii kako ste lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image
eee35: bravo zauser posted image user posted image user posted image , midva pa nisva, ker sem kasirala M, bomo pa drug tedenuser posted image user posted image user posted image a je pol Aleksander še imel kaj vročine?
anžetka: to, da napišem kako in kaj z otrokom, kdaj jest, kdaj previt in tako dalje, delam tudi jst.. saj pol naredijo itak nekaj po svoje, ampak jst jim zaupam, tako, da mi ni težko jih pustit... provaj enkrat za kašno urco, boš vidla, da bo pašalo obema... saj otroci nas pridejo tudi siti včasih.. user posted image za valentinovo pa nisem dobila nič posebnega, sva ga imela že v petek midva... sva malo prehitela datume..user posted image
muca: naša pa ko vidi otroke.. jao, ona bi šla norela z njimi, se lovila, skakala, pa revca ne more še.. kaj je delala v posvetovalnici, ko je blo več otročičkov in so tam noreli (bli večji).... ooo, kaj je naša zganjala.. kr znori... saj že ko je Jakob v akciji se smeje na ves glas in nori, ko je večja družba je pa še tolko večje veselje...user posted image
zima: user posted image user posted image za konkretne Varjine mereuser posted image user posted image
anč: user posted image user posted image

Naša je včeraj tudi cel dan po mala sračkala. Nevem kaj ji je blo. Ponavadi nardi enkrat konkretno, včeraj pa kr neki.. Mogoče zobek? Danes bo jedla pa breskvo za malico, bomo vidli če bo šlo in če bo kašna reakcija. Včeraj smo ji dali skutko od Lj mlekarn in jo je brez problemov zmazala. Saj ni čudno, da je taka bucka, ko bi samo jedla in jedla..user posted image user posted image

Jakob prihaja, pridem kasneje nazaj:)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
15.2.2010 7:19:14   
aprilčica07
user posted image

Nevem, če bo videt, ampak naša račka je v prvi vrsti, z bundico preko kostumčkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3049
15.2.2010 8:46:57   
hel32
Dobro jutro

Mi smo pa imeli za vikend vročino, 38,5 v ritki, ampak, zdaj je dobro, spet naš stari Lukas, Ga je pa ful zdelalo, res, sploh ni nič se smejal, ni jedo, sam mleko, tako bogec je bil, no sem imale na sumu 6 bolezen, ampak je bil včeri že dobro, ni pa spal celo noč in celi dan, imamo pa zato že 4 ZOBKEuser posted image user posted image user posted image , saj ni čudno, da ga je tako matralo, sta kr 2 naenkrat ven pogledla.

Hvala vsem za pohvale v albumu!user posted image Ja, velik je naš fant, pa mu še manjka do 6 mesecev,uuuu.

Anč, lepo pozdravljena nazaj, probi se kaj več javit, no če gre, sucer si pa super trupar pridnauser posted image

Aprilčica,
user posted image za zmenek, pa škoda za M, jaz jo tudi pričakujem te dni, me že križ spet boliuser posted image , a kr skuto si ji dala, pa ni bilo nobene reakcije? Jaz sem z mlečnimi izdelki mislila počakat do 6. mes.

Go-Ta lepa maškara!

Modrasmotka, jao, kako tehniko pranja pa ima tvoja tašča??? Malo mi liči na mojo bivšo, je tudi im ela neko svojo tehniko pranja cot, kao, najprej jih je namočla in prala vedno, na nočni tok, nikoli ob praznikih, mislim, kr nekiuser posted image neumni.

Toliko za zdaj, grem zakurit, in kavico skuhat, pa pridem nazajuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?