lučka 25
|
Oh, moje drage nosečke. Prav leop vas je brat. Glede poroda pa nič bat. Ko maš stručko v roki vse pozabiš. Ja, ko pa sem mela ta zadnjo uro ta iber močne popadke, sem pa mojmu govorila, katera budala sem jaz, da sem šla brez vseh protibolečinskih sredstev rojevat, pa kaj mi je treba heroja špilat Ko sem mu rekl naj me masira po križu me je tam nekaj božal, primem njegovo roko, pa rečem ma prtisn, sej nisem steklena, glej kok me je velik, em ne boš zdrobu. Pa je bil še kar prenežen, pa sem rekla, da naj kar neha, da to njegovo masažo naročam za čez kak teden Drugače pa vsem želim tako porod kot sem ga mela jaz. Sredi noči odtekla voda, moja starša sta pribrzela do mene, da sta me peljala v P, ki je od mojega doma odaljena 100m peš . Proti jutru so se začeli mal popadki. Potem pa malo močnejši ob 13h, ob 15.30 malo hujši, ker sem ležala na ginekološkem oddelku so me ob 16.20 peljali v porodno, moj se je komaj oblekel v tiste halje,... 2x pritisnila in ob 16 40 rodila. Zvečer bi šla lahko že fuzbal igrat Edino spremljevalna zgodba naj ne bo enaka,ker je bil moj na taboru na Hrvaškem, brez osebnih dokumentov, ker so jih mel v recepciji v kampu.....ampak mu je uspel pridt iz inozemstva. Ker to je bla pa zame živčna vojna. Je pa psiha dosti vplivala na potek poroda. Ko je prišel domov so se šele začeli popadki, ko je prišel na obisk so se začeli močnejši popadki, ko pa sta prišla moja starša je bla pa akcija. So ju naštimal, da ostaneta in počakata, tko da sta Nežo prišla pogledat kar v porodno, takoj ko so jo zrihtal. Evo, da vam malo popestrim debato. Pa božajte bušije, uživajte v brcikah,....jaz to tako zelo pogrešam. Sem rodila malo manj kot 4 mesce pred rokom in se nisem mela časa poslovit od bušija. Bo treba kmal spet ukrepat, da zraste, sam me skrbi da bo zrastel od požrešnosti, ker tega pa ne maram več
|