jana84
|
Ja, res so fajn prenovil RR ...sicer bi lahko ta snegec že mal prej naštimali, ker je taka zima letos . Drgač pa fajn, bolj pregledno se mi zdi vse skupaj! Sarar...ne obupat prehitro...Saj veš, dokler ne priteče je upanje, kljub negativnim testom... pika555...ti raj lepo počakaj do torka, ker bo bolj verodostojen test...Pa kaj nam pomeni dva dni gor al dol? Ja, vem OGROMNO! doloress, tebi za fajn pregled, le tako naprej...Prepričaj še svojega , da gre na preiskave, da bosta vedela pri čem sta...Sicer pa glede tega, da moraš še 3tedne počakat...Boljš da počakaš in bo potem vse v redu in boš tik-tak , kot pa da zdaj kaj zašuštraš in se boš potem v nedogled trudla za ...A je tako? Vem da je težko čakat...Pr men je blo isto - G mi je po abraziji rekla, da naj počakam vsaj do spomladi...Pa ne zaradi abrazije, ampak zaradi gripe in teg viroz, ki razsajajo pozimi...Pa se ne držim ravno njenega nasveta: za gripo sem se cepla, tako da to ni več ovira, prehladi pa so prisotni celo leto, in če bi se jim želela izognit, bi morala bit v sterilnem okolju 24ur na dan, in vsi ostali, ki so z mano v stiku...Ampak, saj veste Jaz tud počasi pričakujem tisti dan, ko bomo videli, al smo kaj pridelali ta mesec, al ne...Upam, da smo no...Ampak do srede je še kar nekaj časa, kaj ne? Itak bom verjetno test delala komaj v četrtek ali celo petek...Bomo vidli no...