|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
11.2.2010 14:57:24   
*Star*
Hehe Phelps, jaz bom zagotovo držala pesti ta vikend zate!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 976
11.2.2010 15:02:10   
*Star*
Punce, sem šla za foro gledat seznamček za december in januar (ker ju nisem spremljala) pa vidim da je februar reeeeessss zelo zelo zelo slab user posted image . Verjetno preveč kidamouser posted image  in premalo user posted image  user posted image .

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 977
11.2.2010 15:12:43   
malajka84
haha *star* po moje bo tud kidanje krivo..tk d zdej je čas da se sneg stopi.....pa das bo vsaj marec roza...kr takega seznama pa še nism vidla..pa se že dolgo.-predolgo selim iz meseca v mesec..ampak samo dve...na polovici meseca....hja mogoče bo pa konec cel roza:)

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 978
11.2.2010 15:13:57   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Punce, sem šla za foro gledat seznamček za december in januar (ker ju nisem spremljala) pa vidim da je februar reeeeessss zelo zelo zelo slab user posted image . Verjetno preveč kidamouser posted image  in premalo user posted image  user posted image .

Ti moram povedati da se popolnoma strinjam s tabo. Sem že pred dnevi razmišljala da sigurno bo tole vreme krivo. Tako da marec upajmo da bo bolj obetaven in vremensko in barvno (beri: seznam obarvan roza).

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 979
11.2.2010 15:35:52   
phelps
heh, Star hvala user posted image

Bo roza, jaz vem, da bo! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 980
11.2.2010 15:37:18   
phelps
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy (x.krog)
XX.02. mladika (4. krog)user posted image
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog) user posted image
XX.02. latka (31.krog)

01.02. Beba78 (5. krog)user posted image
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image
02.02. didi82 (13. krog) user posted image
02.02. BabyKitty (x.krog)user posted image
03.02.katra55 (6.krog po ss)user posted image    

05.02. Arwenko user posted image
07.02. Doloress (5 krog) user posted image
07.02. BOSTINA (12.krog)user posted image

08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)user posted image
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)user posted image
10.02. Arual (28. krog)

10.02. DIANE (x.krog)user posted image
10.02. *Strar* (2.krog)user posted image
12.02. 7ka (4.krog)user posted image
13.02. sarar (x.krog)
13.02. anonimna K. (2.krog)
14.02. KOLIBRI (3.krog)
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )user posted image
15.02. pujs666 (x krog)
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
21.01. pikizenc (x.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)
23.02. aleunam (4.krog po IMN)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x.krog)
25.02. mag3 (x.krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)
28.02. phelps (2. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 36

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:2

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
Arwenko
mladika
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
BOSTINA
lidik
pavlyna
doloress

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 981
11.2.2010 16:29:21   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy (x.krog)
XX.02. mladika (4. krog)user posted image
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog) user posted image
XX.02. latka (31.krog)

01.02. Beba78 (5. krog)user posted image
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image
02.02. didi82 (13. krog) user posted image
02.02. BabyKitty (x.krog)user posted image
03.02.katra55 (6.krog po ss)user posted image    

05.02. Arwenko user posted image
07.02. Doloress (5 krog) user posted image
07.02. BOSTINA (12.krog)user posted image

08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)user posted image
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)user posted image
10.02. Arual (28. krog)

10.02. DIANE (x.krog)user posted image
10.02. *Strar* (2.krog)user posted image
12.02. 7ka (4.krog)user posted image
13.02. sarar (x.krog)
13.02. anonimna K. (2.krog)
14.02. KOLIBRI (3.krog)
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )user posted image
15.02. pujs666 (x krog)
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
21.01. pikizenc (x.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)
23.02. aleunam (4.krog po IMN)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x.krog)
25.02. mag3 (x.krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)
28.02. phelps (2. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 36

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:2

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
Arwenko
mladika
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
BOSTINA
lidik
pavlyna
doloress

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 982
11.2.2010 16:44:53   
jana84
joj, punce...kaki seznam...To se mi pa čist nič ne dopade...En teden me ni na forumu, pa je vse modro...To se ne dela tako...Je treba v roza barvat, pomoje se je BOSTINA zmotla pr barvi, kaj ne?

En velik user posted image vsem, ki jih je obiskala user posted image ...Nimam kaj rečt, ker vem da besede ne pomagajo dosti...Srčno upam, da se čimprej pobereste, postavte na noge in v nove boje. Kaj pa drugega ostane, kaj ne?

S* tebi pa en velik user posted image za user posted image user posted image ...Verjetno res težko pričakovan, kaj ne? Upam in ti želim, da bo tokrat vse v redu s pikico in se oktobra meseca veseliš otroškega jokeca...

No, mi smo že malo ozdravli. Danes je naš razgrajač brez vročine, seveda posledično temu tudi siten kot driska in tako nagaja, da ni še nikoli...Mu je pomoje že mal dolgcajt sam mamo doma gledat...Sej jutri gre pa v vrtec, da si jst mal odpočijem user posted image ...
Pr meni je stanje za enkrat še nespremenjejo...ene dva dni nazaj me je nekaj špikalo po trebuhu, ampak zelo malo...Upam, da smo kljub bolezni in prehladu dovolj user posted image , da bomo konec tedna zagledali kakšen user posted image user posted image ...

Tako, zdaj pa grem pogedat, če nista mojedva moška bajte vrgla okrog, ker slišat je bilo že tako...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

Neposredna povezava do sporočila: 983
11.2.2010 18:08:47   
lillchy123
joj user posted image user posted image user posted image

sem si prišla mal baterije k vam nafilat ob dobrih novičkah, pa vidim, da je tud tuki čista žalost.user posted image

jst sem dons mal žalostna, hormončki delajo svojeuser posted image slabosti, boleč in trd trebuh, premalo počitka in spanja in nekaj slabih novic... pa še sama sva s škratkom že cel teden...

ja, najprej si misliš, da se bo use uredilo, ko zagledaš user posted image user posted image , potem te skrbi do prvega pregleda, potem te skrbi do nuhalne... ja, takoj ko se zaveš, da v tebi raste novo življenje, je konec brezskrbnosti. od zdaj naprej te do konca življenja skrbi za otroka. user posted image

res vam želim, da se vse čim prej obarvate roza. Če je uspelo S, pa ni user posted image , da ne bi kmalu tudi ostalim.. in uspešne prve preglede in vse nadaljne, do poroda in naprej!!! VSEM nam!! user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 984
11.2.2010 18:22:11   
golobica82
Hejla!

Čestitam zauser posted image in upam, da jih bo še več...
Pri nas najverjetneje spet ni nič. Znakov za menstro nimam nobenih razen rahlega špikanja v jajčnikih, torej tudi user posted image očitno ni.

Imampa tak rjav izcedek, podoben kot ovulacijski, le da je rjav. A bi mi katera lahko pomagala. G je rekla, da če bo še en teden trajal naj pridem, vendar se tak izcedek najverjetneje razvije v M, tako pravi. Čist sem zaskrbljena zaradi tega... pa itak otožna, ker gremov nov krog....Sovražim take dni...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 985
11.2.2010 18:26:27   
malajka84
golobica jsz sm tud mela rjave izcedke zdej dvakrat....pa nikol niso nč pametnega prnesl....tk d aupam, da pri tebi pomenjo kaj bolšega k pri meni,...

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 986
11.2.2010 18:38:12   
golobica82
Hvala Bostina!

Sej jaz niti ne upam več da so kaj prinesli, sem že obupala, me pa skrbi zakaj jih imam, od česa... A bi bilo možno, da ob padca? Na smučanju sem padla, sicer ne zelo in to v mehek sneg..hm..ampak nikoli se ne ve

Neposredna povezava do sporočila: 987
11.2.2010 18:55:47   
witch
user posted image user posted image za roza barvo user posted image user posted image user posted image S* čestitam user posted image želim ti, čim lepših 9 mesecev in zdravega user posted image  user posted image user posted image
Dajte še ostale user posted image da bo lepši ta seznam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 988
11.2.2010 19:45:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Hey čebele, naj se vam še jaz pridružim user posted image Sicer sem prisotna tudi na forumu Prvi poizkus zanositve.

Dobrodošla Phelps user posted image , no evo, sedaj si ti zadnja v februarju, sem mislila, da bom jaz. Upam na same user posted image
Z.

(odgovor članu phelps)
  Neposredna povezava do sporočila: 989
11.2.2010 19:47:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: golobica82

Hejla!

Čestitam zauser posted image in upam, da jih bo še več...
Pri nas najverjetneje spet ni nič. Znakov za menstro nimam nobenih razen rahlega špikanja v jajčnikih, torej tudi user posted image očitno ni.

Počakaj še malo, da vidiš kaj bo. Upam, da bo user posted image in da se ti stvar umiri.

Z.

Neposredna povezava do sporočila: 990
11.2.2010 19:49:22   
Anonimen
Le kje sta Nitka in Arual? Upam, da proslavljata user posted image

Z.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 991
11.2.2010 21:32:38   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Sarar se bi jaz povabila na palačinke, samo kaj ko ste verjetno že vse pojedli user posted image user posted image user posted image

jih bom še kdaj zate naredila,pa pridi, so fuuul dobre user posted image
S*, čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  končno še en plusek. pa kaj nimaš rednega cikla? v glavnem, čuvaj se pa se bo gotovo vse dobro končalo. si me prav v dobro voljo spravila s user posted image , sem zamorjena s šihta prišla, pol me pa pričaka vesela novička user posted image user posted image user posted image  ostale punce pa kar tako naprej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 992
12.2.2010 6:26:23   
doloress
Evola pupe, jaz sem se koncno malo naspala. Vceraj sem bila prav utrujena od vsega.  Izvidi so baje dobri, jajcevodi prehodi, pregrade nimam, tako da sem kr user posted image od veselja. Malo so me okrcal ker moj se ni bil na spermiogramu, ampak ni bilo prehudo. Tako da zdej morm najprej mojga prepricat, da gre oddat user posted image pol bomo pa videli naprej.

So mi pa rekli da naceloma lahko poskusam tako zanositi, da rentgen nic ne vpliva na to. Ampak vseeno pa ne smem user posted image 3 tedne... tako da itak zamudimo potem verjetno O. Kaj je katera po HSGju mogla tako dlgo cakat? Se bom vseeno vpisala sicer v marec, ampak bo prej ne kot ja. Bom ostala rajsi tukaj z vami user posted image .

Cestitke vsem novim user posted image in user posted image vsem ki vas je obiskala user posted image . Sarar danes mocno stiskam pesti za tebe, da vidis user posted image . Cutim na vodi, da bo kaksna dobra novica danes.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 993
12.2.2010 6:51:53   
doloress
Aja se to sem pozabila sporocit Bostini, sem dobila mail, ko sem naocila maco:

Lep pozdrav ga. Dolores,

zelo se opravičujemo, vendar izdelka MACA trenutno ne moremo prodajati - na zahtevo zdr. inšpekcije, saj so nas opozorili, da zakonodaja temu izdelku še ni čisto naklonjena (ni uradnih raziskav, ki bi potrdile, da je izdelek varen), kljub temu, da je evropa čisto odprta za te reči.

Če vam lahko kako drugače pomagamo (svetujemo kakšne druge izdelke ali nasvete za zdravje), kar sporočite,

Tako da mogoce je se malo za premisliti al to kupiti ali ne. Jaz sem skepticna. Bom se malo delala brez tega, ker sem bolj čiken user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 994
12.2.2010 7:07:16   
sarar
jutro doloress! najprej čestitke za dobre izvide user posted image
ja, upam da bo kaka dobra novička danes, sam ne od mene. sm glih delala test pa ni blo user posted image . ampak se ne sekiram, ker sem itak vedla da je fuuuul malo možnosti ta mesec. se bomo pa marca skupaj borile! user posted image  sam škoda, k ns je tok velikuser posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 995
12.2.2010 7:56:01   
pika555
Jaz sem že tudi nabavila test.. bo v nedeljo prehitro ga naredit, če M ne pričakujem v pon. 15.2.?
Sem že spet malo nestrpna :)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 996
12.2.2010 8:22:47   
sarar
ja fajn bi blo počakat do torka, če je v pon ne pričakuješ.
vem pa, kako živčki delajo, ko imaš te zadevice doma, tak da ne vem če boš zdržala user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 997
12.2.2010 8:24:25   
sarar
kok so fajn ringarajo prenovil user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 998
12.2.2010 8:24:34   
lidik
sarar zdaj pa bo kmalu tudi tvoj dan user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da boš seznamček obarvala roza,
da ne bo tako žalostno modre barve.

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 999
12.2.2010 8:25:41   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

jutro doloress! najprej čestitke za dobre izvide user posted image
ja, upam da bo kaka dobra novička danes, sam ne od mene. sm glih delala test pa ni blo user posted image . ampak se ne sekiram, ker sem itak vedla da je fuuuul malo možnosti ta mesec. se bomo pa marca skupaj borile! user posted image  sam škoda, k ns je tok velikuser posted image

dokler ne priteče je še vedno upanje in mi do takrat še vedno navijamo za tebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?