Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 9:58:23
|
|
|
|
lidik
|
katra55 kako si pa kaj ti? uf kako se odpre lepa slikca če se z miško postaviš na tvoj nick. upam da sta s pikico super in da se počutita odlično
< Sporočilo je popravil lidik -- 11.2.2010 9:59:40 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 9:59:30
|
|
|
|
lidik
|
Bloom 1 nič prehitro ne sklepaj da ni nič. Saj veš, dokler ne priteče je še vedno upanje, tako da misli pozitivno in ne biti žalostna. Držim pesti, da se ti bo čez nekaj dni pokazal plusek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 10:03:31
|
|
|
|
lidik
|
evo takole, sem vas prebrala, ker včeraj potem nekako ni bilo več volje za računalnik, tako da se nisem nič kaj oglašala, no danes pa do sedaj ni bilo časa, je bila kr malo gužva, zdaj sem vas pa že tako pogrešala, da sem rekla, da si vzamem par minutk, in vam na hitro kaj napišem. Tako da Anonimna Z vidiš, sem ti včeraj rekla - jaz sem že danes čisto vredu, že lepo razmišljam naprej pozitivno in sedaj seveda komaj čakam da se tale rdeča tečka poslovi, da lahko začnemo , da mogoče se tudi nam nasmehne sreča v marcu. Pa kaj govorim mogoče - seveda se nam mora vsem !!! Saj je pa ta februarski seznam tako porazen, da verjamem, da bo marec vse nadoknadil. Zdaj pa hitim nazaj delat. Doloress popoldan pa upam, da nam sporočiš kakšno veselo novičko !!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 10:17:31
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik o sarar so plačinke uspele? hmmm ja zdaj se pa približuje dan, ko nam ti sporočiš novičko in jaz sem trdno prepričana da bo lepa in da boš zagledala no pa da čez čas seveda tudi izveš novičko da boš po dveh fantičih ki jih že imaš dobila tudi pupiko. oj! ja, palačinle so uspele, mojim se še tašča ne more upreti drugače jih pa danes nisem delala na sladek način, ampak sem jih nafilala zmletim mesom in sirčkom, potem pred kosilom jih bom pa še spohala. mal spremembe. par sem jih pa itak s čokolado nardila za mojadva štrumfka joj, hvala ti za lepe želje čeprav je malo možnosti da bo kaj ta mesec, tak da niti ne bom preveč razočarana če ne bo pluska. ampak-dokler ne pride je upanje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 10:18:32
|
|
|
|
sarar
|
p.s.: a ste vidle kaj mi napiše ko greš mim mojga nicka z miško? ne vem zakaj, sem prav naštimala. no, vsekakor počakam še dva dni, če jutri slučajno ne pride
< Sporočilo je popravil sarar -- 11.2.2010 10:19:13 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 10:35:51
|
|
|
|
lidik
|
ja sem videla ja. danes bi naj delala test ja. in jaz verjamem kljub temu da si ti skeptična, da ti bo čez par dni pokazal plus. ker veš kaj, to pa nikamor ne pelje, da je samo ena srečka nosečka ta mesec med nami !!!! tako da dajmo sarar dajmo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 11:06:12
|
|
|
|
roža03
|
razočarana..po deset dnevni zamudi se je včeraj ulila..danes sem klicala gin.in v sredini marca imam pregled ker zdaj mi je pa dovolj..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 11:26:31
|
|
|
|
sarar
|
roža03
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 11:35:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Hello, spet snežen dan - jaz prav uživam, čeprav sem bolj poletni človek. Jah tale naš seznam Bloom 1 ne se sekirat tko zgodaj, počakaj še malo, je še prezgodaj za teste. Pavlyna tebi pa veliko sreče in uspehov pri delanju , ko se boš za to zopet odločila. Da ti ne bo treba nič čakat. Sarar se bi jaz povabila na palačinke, samo kaj ko ste verjetno že vse pojedli Doloress navijamo zate, da bodo same lepe novičke Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 11:37:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar roža03 Še od mene Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 11:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik Tako da Anonimna Z vidiš, sem ti včeraj rekla - jaz sem že danes čisto vredu, že lepo razmišljam naprej pozitivno in sedaj seveda komaj čakam da se tale rdeča tečka poslovi, da lahko začnemo , da mogoče se tudi nam nasmehne sreča v marcu. Pa kaj govorim mogoče - seveda se nam mora vsem !!! JEEEE!!!!! Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 12:14:09
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: roža03 razočarana..po deset dnevni zamudi se je včeraj ulila..danes sem klicala gin.in v sredini marca imam pregled ker zdaj mi je pa dovolj.. škoda da ti ni uspelo, ampak hej, glavo pokonci, tako kot sem jo jaz včeraj dala in gremo naprej - čakamo da tale gre in gremo na novo na veliko .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 12:15:15
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: lidik Tako da Anonimna Z vidiš, sem ti včeraj rekla - jaz sem že danes čisto vredu, že lepo razmišljam naprej pozitivno in sedaj seveda komaj čakam da se tale rdeča tečka poslovi, da lahko začnemo , da mogoče se tudi nam nasmehne sreča v marcu. Pa kaj govorim mogoče - seveda se nam mora vsem !!! JEEEE!!!!! Z. ha ha ha...se že dobro poznam veš, tako da mi je že včeraj bilo jasno, da bom danes čisto vredu. tako da ti povem, da danes že "klovna" igram tu po službi, ker se vse tako kislo držijo in samo čez okno gledajo kakšne so ceste in vreme in ne vem kaj vse
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 12:32:30
|
|
|
|
S*
|
Po dolgem času se oglašam, čeprav vas kar redno spremljam. Ker mi je že od ponedeljka rahhlo slabo sem danes, dva dni pred uradnim testom delala CB in zagledala magični . Plusek se pojavil takoj, še preden se je pojavila testna črtica. Nama je uspelo 19. krog po laparo in histero, tako da je skupni čas od začetka "projekta" minilo skoraj 4 leta. Sicer se ne morem še prav veseliti, ker sem že lani oktobra zagledala +, pa se potem na žalost ni dobro končalo. Upam da bo tokrat vse o.k. Vsem ostalim čakajočim pa želim, da bi čim prej zagledale +. LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 12:48:02
|
|
|
|
zoya80
|
Čestitke za plusek! Želim ti čimlepšo nosečnost brez zapletov
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 12:53:33
|
|
|
|
Urshy78
|
S*, stara borka, še tukaj čestitke. pa držim pesti, da se bo tokrat vse izteklo po načrtih
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 12:59:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Nama je uspelo 19. krog po laparo in histero, tako da je skupni čas od začetka "projekta" minilo skoraj 4 leta. Iskrene čestitke - sem ful vesela. Je pa to tudi dobra spodbuda za ostale - da se splača poskušati in čakati. Želim ti najlepšo pikico na svetu in nosečnost brez problemov. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 13:23:31
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Po dolgem času se oglašam, čeprav vas kar redno spremljam. Ker mi je že od ponedeljka rahhlo slabo sem danes, dva dni pred uradnim testom delala CB in zagledala magični . Plusek se pojavil takoj, še preden se je pojavila testna črtica. Nama je uspelo 19. krog po laparo in histero, tako da je skupni čas od začetka "projekta" minilo skoraj 4 leta. Sicer se ne morem še prav veseliti, ker sem že lani oktobra zagledala +, pa se potem na žalost ni dobro končalo. Upam da bo tokrat vse o.k. Vsem ostalim čakajočim pa želim, da bi čim prej zagledale +. LP iskrene cestitke in resnicno upam, da ti tokrat uspe do konca!!! joj punce, kaksen seznam je februarja jaz sem ful verjela v ta mesec, ker meni je to res fantasticen mesec... drzim pesti, da do konca meseca se kaksni uspe zagledati plusek!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 13:52:11
|
|
|
|
lidik
|
S* bravo !!!! čestitke !!!! želim ti in držim pesti za to, da bi tega tvojega plusek čez devet (ups - malo manj) mesecev veselo stiskala k sebi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 14:18:52
|
|
|
|
katra55
|
S* Iskrene čestitke Veš, da bo vse OK, mora bit.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 14:23:36
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik katra55 kako si pa kaj ti? uf kako se odpre lepa slikca če se z miško postaviš na tvoj nick. upam da sta s pikico super in da se počutita odlično Kar vredu, hvala. Samo en prehlad se me loteva, upam, da se ne razvije v kaj hujšega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 14:29:25
|
|
|
|
*Star*
|
S* čestitke, iskreno upam, da bo vse v redu roža 03 Marec bo zagotovo bolj roza.........
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 14:34:00
|
|
|
|
malajka84
|
< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 11.2.2010 14:35:56 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 14:36:06
|
|
|
|
malajka84
|
končno ena nova nosečka!!!!! ČESTITAM!!! vsem, ki je pa pritekla M...pa pošiljam objemčke Počasi pa napredujemo..dve sta že....no lahko bi jih blo več srečk nosečk...pa vseen bolje 2 do sedaj, kot nobena..nadaljujte pa kar v tem smislu-ROZA.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 14:43:47
|
|
|
|
phelps
|
Hey čebele, naj se vam še jaz pridružim Sicer sem prisotna tudi na forumu Prvi poizkus zanositve. ne pričakujem 28.2.2010, to je moj 2. krog. Če je O 14 dni pred M, potem bo to ravno 14.2., če tokrat uspe, bo ta otrok res rojen iz ljubezni Držim pesti za vse nas!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?