|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
11.2.2010 9:58:23   
lidik
katra55 kako si pa kaj ti? uf kako se odpre lepa slikca če se z miško postaviš na tvoj nick. user posted image upam da sta s pikico super in da se počutita odlično 

< Sporočilo je popravil lidik -- 11.2.2010 9:59:40 >

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 951
11.2.2010 9:59:30   
lidik
Bloom 1 nič prehitro ne sklepaj da ni nič. Saj veš, dokler ne priteče je še vedno upanje, tako da misli pozitivno in ne biti žalostna. Držim pesti, da se ti bo čez nekaj dni pokazal plusek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 952
11.2.2010 10:03:31   
lidik
evo takole, sem vas prebrala, ker včeraj potem nekako ni bilo več volje za računalnik, tako da se nisem nič kaj oglašala, no danes pa do sedaj ni bilo časa, je bila kr malo gužva, zdaj sem vas pa že tako pogrešala, da sem rekla, da si vzamem par minutk, in vam na hitro kaj napišem. Tako da Anonimna Z vidiš, sem ti včeraj rekla - jaz sem že danes čisto vredu, že lepo razmišljam naprej pozitivno in sedaj seveda komaj čakam da se tale rdeča tečka poslovi, da lahko začnemo user posted image , da mogoče se tudi nam nasmehne sreča v marcu. Pa kaj govorim mogoče - seveda se nam mora vsem !!! Saj je pa ta februarski seznam tako porazen, da verjamem, da bo marec vse nadoknadil.

Zdaj pa hitim nazaj delat. Doloress popoldan pa upam, da nam sporočiš kakšno veselo novičko !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 953
11.2.2010 10:17:31   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

o sarar so plačinke uspele? hmmm ja zdaj se pa približuje dan, ko nam ti sporočiš novičko in jaz sem trdno prepričana da bo lepa in da boš zagledala user posted image no pa da čez čas seveda tudi izveš novičko da boš po dveh fantičih ki jih že imaš dobila tudi pupiko. user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

oj! ja, palačinle so uspele, mojim se še tašča ne more upreti user posted image
drugače jih pa danes nisem delala na sladek način, ampak sem jih nafilala zmletim mesom in sirčkom, potem pred kosilom jih bom pa še spohala. mal spremembe. par sem jih pa itak s čokolado nardila za mojadva štrumfka user posted image
joj, hvala ti za lepe željeuser posted image  čeprav je malo možnosti da bo kaj ta mesec, tak da niti ne bom preveč razočarana če ne bo pluska. ampak-dokler ne pride user posted image  je upanje.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 954
11.2.2010 10:18:32   
sarar
p.s.:
a ste vidle kaj mi napiše ko greš mim mojga nicka z miško? ne vem zakaj, sem prav naštimala. no, vsekakor počakam še dva dni, če jutri slučajno ne prideuser posted image

< Sporočilo je popravil sarar -- 11.2.2010 10:19:13 >

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 955
11.2.2010 10:35:51   
lidik
ja sem videla ja. danes bi naj delala test ja. in jaz verjamem kljub temu da si ti skeptična, da ti bo čez par dni pokazal plus.

ker veš kaj, to pa nikamor ne pelje, da je samo ena srečka nosečka ta mesec med nami !!!!

tako da dajmo sarar dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 956
11.2.2010 11:06:12   
roža03
razočarana..po deset dnevni zamudi se je včeraj ulila..danes sem klicala gin.in v sredini marca imam pregled ker zdaj mi je pa dovolj..user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 957
11.2.2010 11:26:31   
sarar
roža03 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 958
11.2.2010 11:35:33   
Anonimen
Hello,

spet snežen dan - jaz prav uživam, čeprav sem bolj poletni človek.

Jah tale naš seznam user posted image

Bloom 1 ne se sekirat tko zgodaj, počakaj še malo, je še prezgodaj za teste.

Pavlyna tebi pa veliko sreče in uspehov pri delanju user posted image , ko se boš za to zopet odločila. Da ti ne bo treba nič čakat.

Sarar se bi jaz povabila na palačinke, samo kaj ko ste verjetno že vse pojedli user posted image user posted image user posted image

Doloress navijamo zate, da bodo same lepe novičke user posted image user posted image user posted image

Z.

(odgovor članu BLOOM 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 959
11.2.2010 11:37:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

roža03 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Z.

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
11.2.2010 11:39:00   
Anonimen

Tako da Anonimna Z vidiš, sem ti včeraj rekla - jaz sem že danes čisto vredu, že lepo razmišljam naprej pozitivno in sedaj seveda komaj čakam da se tale rdeča tečka poslovi, da lahko začnemo user posted image , da mogoče se tudi nam nasmehne sreča v marcu. Pa kaj govorim mogoče - seveda se nam mora vsem !!!

JEEEE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 961
11.2.2010 12:14:09   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: roža03

razočarana..po deset dnevni zamudi se je včeraj ulila..danes sem klicala gin.in v sredini marca imam pregled ker zdaj mi je pa dovolj..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image škoda da ti ni uspelo, ampak hej, glavo pokonci, tako kot sem jo jaz včeraj dala in gremo naprej - čakamo da tale user posted image gre in gremo na novo na veliko user posted image .

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 962
11.2.2010 12:15:15   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tako da Anonimna Z vidiš, sem ti včeraj rekla - jaz sem že danes čisto vredu, že lepo razmišljam naprej pozitivno in sedaj seveda komaj čakam da se tale rdeča tečka poslovi, da lahko začnemo user posted image , da mogoče se tudi nam nasmehne sreča v marcu. Pa kaj govorim mogoče - seveda se nam mora vsem !!!

JEEEE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z.

ha ha ha...se že dobro poznam veš, tako da mi je že včeraj bilo jasno, da bom danes čisto vredu. tako da ti povem, da danes že "klovna" igram tu po službi, ker se vse tako kislo držijo in samo čez okno gledajo kakšne so ceste in vreme in ne vem kaj vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 963
11.2.2010 12:32:30   
S*
Po dolgem času se oglašam, čeprav vas kar redno spremljam. Ker mi je že od ponedeljka rahhlo slabo sem danes, dva dni pred uradnim testom delala CB in zagledala magični user posted image . Plusek se pojavil takoj, še preden se je pojavila testna črtica.
Nama je uspelo 19. krog po laparo in histero, tako da je skupni čas od začetka "projekta" user posted image  minilo skoraj 4 leta.
Sicer se ne morem še prav veseliti, ker sem že lani oktobra zagledala +, pa se potem na žalost ni dobro končalo.
Upam da bo tokrat vse o.k.

Vsem ostalim čakajočim pa želim, da bi čim prej zagledale +.
LP

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 964
11.2.2010 12:48:02   
zoya80
Čestitke za plusek! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Želim ti čimlepšo nosečnost brez zapletov user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 965
11.2.2010 12:53:33   
Urshy78
S*, stara borka, še tukaj čestitke. pa držim pesti, da se bo tokrat vse izteklo po načrtih user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu zoya80)
Neposredna povezava do sporočila: 966
11.2.2010 12:59:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Nama je uspelo 19. krog po laparo in histero, tako da je skupni čas od začetka "projekta" user posted image  minilo skoraj 4 leta.

Iskrene čestitke - sem ful vesela. Je pa to tudi dobra spodbuda za ostale - da se splača poskušati in čakati.

Želim ti najlepšo pikico na svetu in nosečnost brez problemov.

Z.

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 967
11.2.2010 13:23:31   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Po dolgem času se oglašam, čeprav vas kar redno spremljam. Ker mi je že od ponedeljka rahhlo slabo sem danes, dva dni pred uradnim testom delala CB in zagledala magični user posted image . Plusek se pojavil takoj, še preden se je pojavila testna črtica.
Sicer se ne morem še prav veseliti, ker sem že lani oktobra zagledala +, pa se potem na žalost ni dobro končalo.
Upam da bo tokrat vse o.k.

Vsem ostalim čakajočim pa želim, da bi čim prej zagledale +.
LP

iskrene cestitke in resnicno upam, da ti tokrat uspe do konca!!!user posted image user posted image

joj punce, kaksen seznam je februarja user posted image jaz sem ful verjela v ta mesec, ker meni je to res fantasticen mesec...
drzim pesti, da do konca meseca se kaksni uspe zagledati plusek!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 968
11.2.2010 13:52:11   
lidik
S* bravo !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke !!!! želim ti in držim pesti za to, da bi tega tvojega plusek čez
devet (ups - malo manj) mesecev veselo stiskala k sebi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 969
11.2.2010 14:18:52   
katra55
S* Iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image   Veš, da bo vse OK, mora bit.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 970
11.2.2010 14:23:36   
katra55

katra55 kako si pa kaj ti? uf kako se odpre lepa slikca če se z miško postaviš na tvoj nick. user posted image upam da sta s pikico super in da se počutita odlično 

Kar vredu, hvala. Samo en prehlad se me loteva, upam, da se ne razvije v kaj hujšega. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 971
11.2.2010 14:29:25   
*Star*
S* čestitke, iskreno upam, da bo vse v redu user posted image user posted image user posted image

roža 03user posted image user posted image user posted image user posted image

Marec bo zagotovo bolj roza.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 972
11.2.2010 14:34:00   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy (x.krog)
XX.02. mladika (4. krog)user posted image
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog) user posted image
XX.02. latka (31.krog)

01.02. Beba78 (5. krog)user posted image
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image
02.02. didi82 (13. krog) user posted image
02.02. BabyKitty (x.krog)user posted image
03.02.katra55 (6.krog po ss)user posted image    

05.02. Arwenko user posted image
07.02. Doloress (5 krog) user posted image
07.02. BOSTINA (12.krog)user posted image

08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)user posted image
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)user posted image
10.02. Arual (28. krog)

10.02. DIANE (x.krog)user posted image
10.02. *Strar* (2.krog)user posted image
12.02. 7ka (4.krog)user posted image
13.02. sarar (x.krog)
13.02. anonimna K. (2.krog)
14.02. KOLIBRI (3.krog)
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )user posted image
15.02. pujs666 (x krog)
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
21.01. pikizenc (x.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)
23.02. aleunam (4.krog po IMN)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x.krog)
25.02. mag3 (x.krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 36

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:2

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
Arwenko
mladika
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
BOSTINA
lidik
pavlyna
doloress

< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 11.2.2010 14:35:56 >

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 973
11.2.2010 14:36:06   
malajka84
končno ena nova nosečka!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!

vsem, ki je pa pritekla M...pa pošiljam objemčkeuser posted image user posted image

Počasi pa napredujemo..dve sta že....no lahko bi jih blo več srečk nosečk...pa vseen bolje 2 do sedaj, kot nobena..nadaljujte pa  kar v tem smislu-ROZA.

Neposredna povezava do sporočila: 974
11.2.2010 14:43:47   
phelps
Hey čebele, naj se vam še jaz pridružim user posted image Sicer sem prisotna tudi na forumu Prvi poizkus zanositve.

user posted image ne pričakujem 28.2.2010, to je moj 2. krog. Če je O 14 dni pred M, potem bo to ravno 14.2., če tokrat uspe, bo ta otrok res rojen iz ljubezni user posted image user posted image

Držim pesti za vse nas!

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?