|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
14.2.2010 13:11:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: BLOOM 1

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sedaj enkrat bi morala imeti O. in me je včeraj tako bolelo v jajčnikih, da sem komaj dihala user posted image . Še nikoli tako. Sploh nismo mogli user posted image A je to normalno? Danes je pa ok, kot da ni bilo nič. Ne štekam.

Z.

Čisto isto je bilo pri nas,bolelo je ko user posted image ,tko da.....user posted image .

Upam, da bo kaj od tega user posted image

Z.

(odgovor članu BLOOM 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
14.2.2010 13:15:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

pika555 in evatista user posted image user posted image user posted image mogoče bo pa marec za vaju srečnejši ...žal mi je da ni uspelo, ampak punce glavo pokonci!!

Se podpišem in pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
Sarar tebi bomo pa čestitali ali ti poslali objemčke, ko/če bo pritekla user posted image

Z.

(odgovor članu malajka84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
14.2.2010 13:23:52   
sarar
user posted image  bostina, ti se pa res ne daš user posted image  
si boljša borka od mene... v glavnem, nakazuje se mi že rjav izcedek, ampak ok, bom počakala da se  user posted image  ulije, pol ti pa nav preostal druzga k da me obarvaš modrouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
14.2.2010 13:28:25   
Anonimen
Dobro valentinčkajte, mi2 sva že odprla šampanjec user posted image

En kozarec ne more škodit

Z.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
14.2.2010 14:20:41   
malajka84
sarar zmenjen....:) ampak dokler ne prteče pa še vedno držim pesti, d aje ne bo.
u anonimna kr šampanček sta si prvošla..:) moj pa spi..po kosilu ...je mal zadremal...jst grem ap mal s spico ven zdele..čeprov mamo neko oblačno vreme....pol morm še neki za maškare za v torek prpravt....pol bomo pa mende kej slončakli:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
14.2.2010 19:43:21   
malajka84
sm rekla...da vam morem povedat....pa že pišem...no je pršla prej k meni kolegica...prnesla neke čokoladke za valentinovo:) ja ja vse lepo ne...pa s emenimo , menimo..pa pridemo na otročke...pa se menimo d še kr ni ratalo, pa ona začne da tud delata na tem..pa potegne iz torbe CB...pa mi reče: lej tkole morš test delat.....

Hja pa smo spet tm...itak sm bla "vesela" za njo..zdej pa spet...eh nej gr eu rit vse skp!!!!:(

Neposredna povezava do sporočila: 1056
14.2.2010 20:10:43   
golobica82
BOstina.... čisto te razumem!!!! HUDO JE!!! Tak botudi moj teden, samo čakam, da mi kolegica pove, da jima je ratalo ( in to v 1. poskusu). FUll je privoščim, ampak BOLI PREKLEMANSKO ZELO BOLI!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1057
14.2.2010 20:22:06   
thevenus
Bostina,
to je pa zelo neovidevno od tvoje kolegice, če ve, da se že dolgo trudita.

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
14.2.2010 23:11:44   
sarar
čer punce! bostina, vem da ti je bilo dane hudo, ampak boš videla, drug mese bo tud teb cb pokazal user posted image ! je bila pa res nesramna tista tvoja prjatlca.
no, men je pa dons popoldne pršla na obisk teta user posted image , tko da zdaj me pa na žalost lahk modro obarvaš.
lepo spite, jutr pa naj vam hitro mineuser posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
15.2.2010 0:12:24   
thevenus
Bostina, golobica82,
bo pa vajino veselje toliko večje, ko ugledata plusek!
Sarar ti pa dobrodošla med marčevkami, le optimistično naprej!

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
15.2.2010 7:25:36   
pika555
Nič, pa gremo med marčice... Držim pesti za vse, ki še čakate plusek, mene pa dajte med navijačice...

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
15.2.2010 8:10:03   
lidik
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

sm rekla...da vam morem povedat....pa že pišem...no je pršla prej k meni kolegica...prnesla neke čokoladke za valentinovo:) ja ja vse lepo ne...pa s emenimo , menimo..pa pridemo na otročke...pa se menimo d še kr ni ratalo, pa ona začne da tud delata na tem..pa potegne iz torbe CB...pa mi reče: lej tkole morš test delat.....

Hja pa smo spet tm...itak sm bla "vesela" za njo..zdej pa spet...eh nej gr eu rit vse skp!!!!:(

Bostina, hej pa boš videla, da boš tudi ti kmalu šla do nje in potegnila ven CB in ji pokazala da se resnično tako dela ja. Ti pa verjamem, da te je spravilo iz tira. Sej je mene tudi prejšnji vikend ko sva bila z mojim pri enih njegovih kolegih (imata fanta starega 12 let in punčko ki bo 4 leta) pa itak že te njegove ženske ne prenesem potem pa se še nekaj menimo in pravi: ja sej ta dva se itak ne bosta nikol odločla za otroka, ne vem kaj tak dolg čakata in ne vem kaj še vse. Ma me je kr dvigovalo, tako da je moj raje temo spremenil, ker je videl, da drugače bi sigurno kakšen kozarec na drugo stran mize letel komu v glavo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1062
15.2.2010 8:11:40   
lidik
sarar pa ne no user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem pa vseeno upala, da bo kakšna nova državljanka pricapljala na svet.
no potem pa stiskam pesti v marcu - pa to ti bom itak še v marčevski temi povedala user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
15.2.2010 8:14:02   
phelps
Dobro jutro čebele!

Nikoli nisem razmišljala o tem, da bi me prizadelo, če katera prijateljica zanosi (zakaj le?), pač to je nekaj najbolj naravnega in normalnega v človekovem življenju - reprodukcija.
Verjamem pa, da ni lahko, če se sam trudiš dlje časa in ti nekdo na neobziren način pove veselo novico. Se mi zdi pa vseeno boljše, da ti sama ta oseba oz. prijateljica pove to, kot pa da izveš od drugih oz. ti sploh ne pove in ugibaš... Vsekakor ni lahko za eno in drugo stran.

Naš vikend je bil relativno uspešen z user posted image , bolj kot prejšnji krog... Bomo videli, kaj to pomeni user posted image

Uspešen začetek tedna!

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
15.2.2010 8:38:54   
pinkalonca
Hej punce, torta je uspela, vikend je bil fenomenalen sedaj pa odštevamo do petka ko delamo test user posted image user posted image user posted image user posted image

vas pa popolnoma razumem glede prijateljic in očitkov drugih... tudi midva sva pod konstantnim pritiskom družine in drugih okoli naju, ki se zgražajo nad tem češ kaj toliko časa čakava z naraščajem, da bova hitro prestara itd... user posted image user posted image take bi najraje nekam poslala user posted image ne pomislijo da mogoče ni tako kot izgleda... eh, samo je bolje se obrnit al pa it stran od takih ljudi - na žalost. Prijateljica bi bila pa lahko malo bolj uvidevna glede na to da se vidva tako trudita user posted image user posted image sej je lepo, da pove, samo lahko bi malo drugače to speljala. Ampak sedaj je itak prepozno za to... Upam, da nam vsem čimprej uspe pridelat ta čudežni + oziroma user posted image user posted image user posted image držim pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
15.2.2010 8:39:51   
pinkalonca
sarar, pika555 in evatista user posted image upam, da bo marec uspešen user posted image user posted image user posted image

phelps držim pesti da je bil vikend reeeeees uspešen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pinkalonca -- 15.2.2010 8:44:33 >

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
15.2.2010 9:06:05   
jana84
Ojla punce!
Lep vikend? Pr nas je bil prav lušten: v soboto sva z mamo cvrli krofe, mljask, mlajsk...Popoldan pa smo se z možekom in sinčkom zapeljali do obale - žal je bila že tema ko smo tja pršli user posted image ...pa smo skočili v Müllerja, da sem sestri nabavla plenice za njeno mini mini hčerkico...Tako, včeraj, torej v nedeljo pa smo po kosilu oziroma ko se je naš pobalin zbudil (okrog15h) skočili na sneg...Naš fantina ga je bil tako vesel, da so se mu očke kar svetle...Pa se je sankal in drsal po ritki...user posted image faac, mali mož...Pol pa smo skočili še k tašči in tastu, ker je imel tast rojstni dan ta teden...Mal poklepetat in tako naprej...Pa smo pršli domov in hitro malega možička v posteljo, mi pa smo sledili prav kmalu za njim...In tako se je ta lep vikend končal...user posted image
Danes pa se odpravljam k okulistu, ker od poroda naprej ne vidim več tako kot se prej, na daleč kar ne morem in ne morem izostrit slike in me ful jezi, ker prej sem pa vidla kot sokol...Grrr...Sestri pa se je po porodu diptrija izboljšala user posted image ...Ah bo že, bomo pa očalčka nosili če bo treba...

Pr nas zaenkrat ni še nič novega...ampak se mi zdi, da se mi nekam povečuje beli tok...Upam, da bo res v sredo en lep dan in vam bom lahko sporočila, da me lahko prebarvate v veselo barvo...

BLOOM1 tebi vse čestitke za user posted image in upam da se ti lepo izide, brez kakšnih zapletov...

Ostalim pa, ki jih je ta nesramna tetka hudotetka user posted image obiskala, pa en velik user posted image ...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
15.2.2010 13:43:32   
jana84
ejla, kje pa ste danes vse? Jaz sem bla danes pri okulistu in sem dobila recept za očala...sicer samo po potrebi za na daleč (diptrija -0.25 / -0.50) pa vseeno...Ker do zdaj sem videla tipi top...

Pa nenormalno veliko belega toka imam...A je to dobro al kaj?

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
15.2.2010 13:58:01   
pinkalonca
jana 84 jst sm o istem premišljevala - kje so vse??user posted image

Super, da si dobro opravila pri okulistu, je veliko bolje da ne utrujaš očkov ker potem se ti dioptija še prehitro poslabša user posted image

kar se pa tiče belega toka - tudi jst ga imam veliko, ampak to ga imam pred vsako M, tko da se ne bom prehitro veselila user posted image upam pa na najboljše user posted image user posted image user posted image mene spremljajo še neke bolečine v maternici in špikanje ... ne vem, itak imam vsak mesec kakšne znake user posted image user posted image user posted image tko da ne pripisujem tem znakom kakih večjih pomenov user posted image user posted image user posted image bomo vidli 19.2.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
15.2.2010 14:31:51   
malajka84
Hej punce!!

sarar...sm te obarvala žal, ne s tako k smo hotl da bi bla...bo pa v marcu

Glede kolegice pa, d ane bote narobe zastople..sej sm vesela zanjo...sam k je rekla: lej tkole se test dela pa ga vn potegnla...ma ko bi me...eh....sej vete kk je to...ne vem, dobre tiste, k jih niti mal ne gane če so vse okol noseče,....bo že...Sej dons je že bolš sam...pč zaboli...sploh k se neki časa trudiš....

Vse ki čakate pusek..močno držim pesti za vas!
Ostale obmo pa marca....pa bojo novembrčki;)sami trmasti škorpijoni;)

Nič bodte lepo, šibam kuhat kosilo..kaj? pa še ne vem morm najprej pogledat mal:)

čaw baw....user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
15.2.2010 14:32:00   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog) user posted image
XX.02. hrchy (x.krog)
XX.02. mladika (4. krog)user posted image
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog) user posted image
XX.02. latka (31.krog)

01.02. Beba78 (5. krog)user posted image
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image
02.02. didi82 (13. krog) user posted image
02.02. BabyKitty (x.krog)user posted image
03.02.katra55 (6.krog po ss)user posted image    

05.02. Arwenko user posted image
07.02. Doloress (5 krog) user posted image
07.02. BOSTINA (12.krog)user posted image

08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)user posted image
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)user posted image
10.02. Arual (28. krog)

10.02. DIANE (x.krog)user posted image
10.02. *Strar* (2.krog)user posted image
12.02. 7ka (4.krog)user posted image
13.02. sarar (x.krog)user posted image
13.02. anonimna K. (2.krog)
14.02. KOLIBRI (3.krog)
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)user posted image
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )user posted image
15.02. pujs666 (x krog)
16.02. pika555 (2.krog)user posted image
17.02. jana_k (4.krog)
19.02. pinkalonca (14.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
21.01. pikizenc (x.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)
23.02. aleunam (4.krog po IMN)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x.krog)
25.02. mag3 (x.krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)
28.02. phelps (2. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:3

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
Arwenko
mladika
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
BOSTINA
lidik
pavlyna
korinca
doloress

http://drenovka.blog.siol.net/2007/09/15/bazalna-temperatura/

Neposredna povezava do sporočila: 1071
15.2.2010 15:27:56   
Anonimen
En lep pozdrav tudi od mene!

Pa se vam še jaz malo javim po "dolgem" času. user posted image S fantom sva že v petek zjutraj šla malo na oddih na našo obalo in se vrnila komaj včeraj zvečer. Imela sva se super (razen pol urce, ko se je user posted image ulila). No, sedaj čakam, da se poslovi in lahko veselo user posted image naprej,... Pravijo, da gre v tretje rado, pa bomo videli. user posted image Sem upala, da ko bom prišla domov, da vas bo kaj več roza pa vidim da ne,... user posted image  

K.

Neposredna povezava do sporočila: 1072
15.2.2010 15:41:26   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog) user posted image
XX.02. hrchy (x.krog)
XX.02. mladika (4. krog)user posted image
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog) user posted image
XX.02. latka (31.krog)

01.02. Beba78 (5. krog)user posted image
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image
02.02. didi82 (13. krog) user posted image
02.02. BabyKitty (x.krog)user posted image
03.02.katra55 (6.krog po ss)user posted image    

05.02. Arwenko user posted image
07.02. Doloress (5 krog) user posted image
07.02. BOSTINA (12.krog)user posted image

08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)user posted image
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)user posted image
10.02. Arual (28. krog)

10.02. DIANE (x.krog)user posted image
10.02. *Strar* (2.krog)user posted image
12.02. 7ka (4.krog)user posted image
13.02. sarar (x.krog)user posted image
13.02. anonimna K. (2.krog)user posted image
14.02. KOLIBRI (3.krog)
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)user posted image
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )user posted image
15.02. pujs666 (x krog)
16.02. pika555 (2.krog)user posted image
17.02. jana_k (4.krog)
19.02. pinkalonca (14.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
21.01. pikizenc (x.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)
23.02. aleunam (4.krog po IMN)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x.krog)
25.02. mag3 (x.krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)
28.02. phelps (2. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:3

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
Arwenko
mladika
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
BOSTINA
lidik
pavlyna
korinca
doloress

http://drenovka.blog.siol.net/2007/09/15/bazalna-temperatura/

Neposredna povezava do sporočila: 1073
15.2.2010 15:46:29   
witch
čestitke katri, bloom in s* user posted image user posted image user posted image lepih 9 mesecev vam želim.
50% modrega seznama user posted image user posted image naj bo v marcu boljše user posted image user posted image enkrat nam bo uspelo!
49% zelenega seznama user posted image user posted image user posted image punce vsaki posebej želim, da zagelda +
Dajmo punce - ŠE ROZA BARVO!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1074
15.2.2010 16:04:07   
tanjusi

kar se pa tiče belega toka - tudi jst ga imam veliko, ampak to ga imam pred vsako M, tko da se ne bom prehitro veselila upam pa na najboljše mene spremljajo še neke bolečine v maternici in špikanje ... ne vem, itak imam vsak mesec kakšne znake

še ena z takimi znakiuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?