Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 14:57:24
|
|
|
|
*Star*
|
Hehe Phelps, jaz bom zagotovo držala pesti ta vikend zate!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 15:02:10
|
|
|
|
*Star*
|
Punce, sem šla za foro gledat seznamček za december in januar (ker ju nisem spremljala) pa vidim da je februar reeeeessss zelo zelo zelo slab . Verjetno preveč kidamo in premalo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 15:12:43
|
|
|
|
malajka84
|
haha *star* po moje bo tud kidanje krivo..tk d zdej je čas da se sneg stopi.....pa das bo vsaj marec roza...kr takega seznama pa še nism vidla..pa se že dolgo.-predolgo selim iz meseca v mesec..ampak samo dve...na polovici meseca....hja mogoče bo pa konec cel roza:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 15:13:57
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* Punce, sem šla za foro gledat seznamček za december in januar (ker ju nisem spremljala) pa vidim da je februar reeeeessss zelo zelo zelo slab . Verjetno preveč kidamo in premalo . Ti moram povedati da se popolnoma strinjam s tabo. Sem že pred dnevi razmišljala da sigurno bo tole vreme krivo. Tako da marec upajmo da bo bolj obetaven in vremensko in barvno (beri: seznam obarvan roza).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 15:35:52
|
|
|
|
phelps
|
heh, Star hvala Bo roza, jaz vem, da bo!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 15:37:18
|
|
|
|
phelps
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 16:29:21
|
|
|
|
malajka84
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 16:44:53
|
|
|
|
jana84
|
joj, punce...kaki seznam...To se mi pa čist nič ne dopade...En teden me ni na forumu, pa je vse modro...To se ne dela tako...Je treba v roza barvat, pomoje se je BOSTINA zmotla pr barvi, kaj ne? En velik vsem, ki jih je obiskala ...Nimam kaj rečt, ker vem da besede ne pomagajo dosti...Srčno upam, da se čimprej pobereste, postavte na noge in v nove boje. Kaj pa drugega ostane, kaj ne? S* tebi pa en velik za ...Verjetno res težko pričakovan, kaj ne? Upam in ti želim, da bo tokrat vse v redu s pikico in se oktobra meseca veseliš otroškega jokeca... No, mi smo že malo ozdravli. Danes je naš razgrajač brez vročine, seveda posledično temu tudi siten kot driska in tako nagaja, da ni še nikoli...Mu je pomoje že mal dolgcajt sam mamo doma gledat...Sej jutri gre pa v vrtec, da si jst mal odpočijem ... Pr meni je stanje za enkrat še nespremenjejo...ene dva dni nazaj me je nekaj špikalo po trebuhu, ampak zelo malo...Upam, da smo kljub bolezni in prehladu dovolj , da bomo konec tedna zagledali kakšen ... Tako, zdaj pa grem pogedat, če nista mojedva moška bajte vrgla okrog, ker slišat je bilo že tako...
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 18:08:47
|
|
|
|
lillchy123
|
joj sem si prišla mal baterije k vam nafilat ob dobrih novičkah, pa vidim, da je tud tuki čista žalost. jst sem dons mal žalostna, hormončki delajo svoje slabosti, boleč in trd trebuh, premalo počitka in spanja in nekaj slabih novic... pa še sama sva s škratkom že cel teden... ja, najprej si misliš, da se bo use uredilo, ko zagledaš , potem te skrbi do prvega pregleda, potem te skrbi do nuhalne... ja, takoj ko se zaveš, da v tebi raste novo življenje, je konec brezskrbnosti. od zdaj naprej te do konca življenja skrbi za otroka. res vam želim, da se vse čim prej obarvate roza. Če je uspelo S, pa ni , da ne bi kmalu tudi ostalim.. in uspešne prve preglede in vse nadaljne, do poroda in naprej!!! VSEM nam!!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 18:22:11
|
|
|
|
golobica82
|
Hejla! Čestitam za in upam, da jih bo še več... Pri nas najverjetneje spet ni nič. Znakov za menstro nimam nobenih razen rahlega špikanja v jajčnikih, torej tudi očitno ni. Imampa tak rjav izcedek, podoben kot ovulacijski, le da je rjav. A bi mi katera lahko pomagala. G je rekla, da če bo še en teden trajal naj pridem, vendar se tak izcedek najverjetneje razvije v M, tako pravi. Čist sem zaskrbljena zaradi tega... pa itak otožna, ker gremov nov krog....Sovražim take dni...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 18:26:27
|
|
|
|
malajka84
|
golobica jsz sm tud mela rjave izcedke zdej dvakrat....pa nikol niso nč pametnega prnesl....tk d aupam, da pri tebi pomenjo kaj bolšega k pri meni,...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 18:38:12
|
|
|
|
golobica82
|
Hvala Bostina! Sej jaz niti ne upam več da so kaj prinesli, sem že obupala, me pa skrbi zakaj jih imam, od česa... A bi bilo možno, da ob padca? Na smučanju sem padla, sicer ne zelo in to v mehek sneg..hm..ampak nikoli se ne ve
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 18:55:47
|
|
|
|
witch
|
za roza barvo S* čestitam želim ti, čim lepših 9 mesecev in zdravega Dajte še ostale da bo lepši ta seznam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 19:45:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: phelps Hey čebele, naj se vam še jaz pridružim Sicer sem prisotna tudi na forumu Prvi poizkus zanositve. Dobrodošla Phelps , no evo, sedaj si ti zadnja v februarju, sem mislila, da bom jaz. Upam na same Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 19:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: golobica82 Hejla! Čestitam za in upam, da jih bo še več... Pri nas najverjetneje spet ni nič. Znakov za menstro nimam nobenih razen rahlega špikanja v jajčnikih, torej tudi očitno ni. Počakaj še malo, da vidiš kaj bo. Upam, da bo in da se ti stvar umiri. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 19:49:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Le kje sta Nitka in Arual? Upam, da proslavljata Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 21:32:38
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sarar se bi jaz povabila na palačinke, samo kaj ko ste verjetno že vse pojedli jih bom še kdaj zate naredila,pa pridi, so fuuul dobre S*, čestitke!!!!! končno še en plusek. pa kaj nimaš rednega cikla? v glavnem, čuvaj se pa se bo gotovo vse dobro končalo. si me prav v dobro voljo spravila s , sem zamorjena s šihta prišla, pol me pa pričaka vesela novička ostale punce pa kar tako naprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 12.2.2010 6:26:23
|
|
|
|
doloress
|
Evola pupe, jaz sem se koncno malo naspala. Vceraj sem bila prav utrujena od vsega. Izvidi so baje dobri, jajcevodi prehodi, pregrade nimam, tako da sem kr od veselja. Malo so me okrcal ker moj se ni bil na spermiogramu, ampak ni bilo prehudo. Tako da zdej morm najprej mojga prepricat, da gre oddat pol bomo pa videli naprej. So mi pa rekli da naceloma lahko poskusam tako zanositi, da rentgen nic ne vpliva na to. Ampak vseeno pa ne smem 3 tedne... tako da itak zamudimo potem verjetno O. Kaj je katera po HSGju mogla tako dlgo cakat? Se bom vseeno vpisala sicer v marec, ampak bo prej ne kot ja. Bom ostala rajsi tukaj z vami . Cestitke vsem novim in vsem ki vas je obiskala . Sarar danes mocno stiskam pesti za tebe, da vidis . Cutim na vodi, da bo kaksna dobra novica danes.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 12.2.2010 6:51:53
|
|
|
|
doloress
|
Aja se to sem pozabila sporocit Bostini, sem dobila mail, ko sem naocila maco: Lep pozdrav ga. Dolores, zelo se opravičujemo, vendar izdelka MACA trenutno ne moremo prodajati - na zahtevo zdr. inšpekcije, saj so nas opozorili, da zakonodaja temu izdelku še ni čisto naklonjena (ni uradnih raziskav, ki bi potrdile, da je izdelek varen), kljub temu, da je evropa čisto odprta za te reči. Če vam lahko kako drugače pomagamo (svetujemo kakšne druge izdelke ali nasvete za zdravje), kar sporočite, Tako da mogoce je se malo za premisliti al to kupiti ali ne. Jaz sem skepticna. Bom se malo delala brez tega, ker sem bolj čiken
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 12.2.2010 7:07:16
|
|
|
|
sarar
|
jutro doloress! najprej čestitke za dobre izvide ja, upam da bo kaka dobra novička danes, sam ne od mene. sm glih delala test pa ni blo . ampak se ne sekiram, ker sem itak vedla da je fuuuul malo možnosti ta mesec. se bomo pa marca skupaj borile! sam škoda, k ns je tok velik
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 12.2.2010 7:56:01
|
|
|
|
pika555
|
Jaz sem že tudi nabavila test.. bo v nedeljo prehitro ga naredit, če M ne pričakujem v pon. 15.2.? Sem že spet malo nestrpna :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 12.2.2010 8:22:47
|
|
|
|
sarar
|
ja fajn bi blo počakat do torka, če je v pon ne pričakuješ. vem pa, kako živčki delajo, ko imaš te zadevice doma, tak da ne vem če boš zdržala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 12.2.2010 8:24:25
|
|
|
|
sarar
|
kok so fajn ringarajo prenovil
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 12.2.2010 8:24:34
|
|
|
|
lidik
|
sarar zdaj pa bo kmalu tudi tvoj dan upam da boš seznamček obarvala roza, da ne bo tako žalostno modre barve.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 12.2.2010 8:25:41
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar jutro doloress! najprej čestitke za dobre izvide ja, upam da bo kaka dobra novička danes, sam ne od mene. sm glih delala test pa ni blo . ampak se ne sekiram, ker sem itak vedla da je fuuuul malo možnosti ta mesec. se bomo pa marca skupaj borile! sam škoda, k ns je tok velik dokler ne priteče je še vedno upanje in mi do takrat še vedno navijamo za tebe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?