|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
12.2.2010 14:42:46   
marjanaj
bcljka je pa piflarka user posted image  cestitam user posted image

neka_noc kaksna je ta dekca? A imas kaksen link kje?

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
12.2.2010 14:49:36   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

petrca in pupa - no, potem nas pa je nekaj poletnih. Jaz imam pa avgusta rd.

Jst mam tud avgusta rd user posted image ....

Drugače pa pregled ni pokazal nič strašnega, spodaj se še nič ne dogaja, razen vnetja, zaradi katerega me tako tišči navzdol user posted image user posted image user posted image ...mi je kar odleglo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
12.2.2010 14:53:57   
bcljka
cojka - odločbo dobiš na isti dan kot ti poteče bolniška... če je že zdej oddana... če pa je oddano en dan preden ti poteče pa dobiš en dan kasnej... dobiš jo pa itak ti, tvoj osebni zdravnik in delodajalec...

marjanaj - hvala! se mi dopade tale piflarka...

< Sporočilo je popravil bcljka -- 12.2.2010 14:55:11 >

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
12.2.2010 14:59:53   
neka_noč
Krtkova sem mislila dat vmes v avto, pa ne vem če ga bom imela kje blizu parkiranega. Itak bom videla kako in kaj. Pa tudi vem katero barvo želim in v kolikor je ne bodo imeli, ne mislim kupovat.
Škoda glede dekice. Jaz bi še eno roza zase... user posted image Rdeča in roza res ne gresta ravno skupaj. user posted image Drugače pa imam jaz tudi še od prej ful enih dekic, ki sem jih dobila s telegrami in tudi osebno, a meni dekica predstavlja zelo veliko in mi tiste niso ravno všeč. Sicer sem jih uporabljala (podložila voziček,...) a mi je tista, ki sem jo sama izbrala za sina najbolj pri srcu, pa tudi on (še vedno) spi z njo. Jo ima tako rad, ker je mehka. (Ne vprašaj pa  kaka je na izgled, ker je že zelo "zmatrana" user posted image ).
       Rodila naj bi cca 14 dni prej. Kdaj točno, pa upam, da kmalu izvem oz. dobim datum. (Bom šla ko k frizerju.user posted image Pa upam, da v Lj. in ne v Po. .)

Bcljka  upam, res upam da nakupim vsaj kozmetiko,... če pa bom uspela še gugalnik in previjalno - bo zakon. Sicer pa nič hudega. Previjalno blazino bi že davno kupila, pa točno vem kakšno hočem, a je do sedaj , žal niso imeli. Mislim na barvo. Če pa ne - tudi jaz rada kaj pojem in se družim. user posted image user posted image user posted image
Plutona so včasih imeli v BC. Kje pa bi imeli sedaj - pojma nimam. user posted image

Cojka sem bila danes kar šokirana, ko je prišel poštar z odločbo - sem bila prepričana, da ni nič dobrega, ker sem tokrat dobila res kmalu. Navadno je prišla pošta celo dan čez kot mi je bila pisana bolniška. Zdaj pa - bolniško sem imela do 15.02. in danes sem že prejela podaljšanje. Pa je bil enkrat tudi vmes vikend - kot sedaj. Isto. Vem, da sem celo klicala sestro v ZD in spraševala kaj naj naredim, da nisem dobila odločbe,..ker če bi bila v službi ne bi vedela ali naj grem delat ali naj ostanem doma. Hecno imajo to. Morda sem sedaj dobila prej, ker so odločili podaljšanje kar do porodniške. user posted image Kdo bi vedel.
Žal mi je zate, da se v šoli ne da zmenit glede dopusta in ti potegneš kratko. A res... bolje tako, pa da je z user posted image vse ok, kot pa karkoli.
Mislim pa, da vsak čas dobiš odločbo. Sigurno. V pon. smo že 15.   .  Enkrat naslednji teden boš dobila. Držim pesti!  Aja, veš, ni pa dobro, ker boš v Švici in ne boš dvignila. Bi bilo fino, ko bi lahko kdo podpisal. Ko si na bolniški MORAŠ biti doma. Pri podpisu odločbe se pa vidi..... Svetujem ti, da nekoga dobiš da ti podpiše. V tvojem imenu.

Neposredna povezava do sporočila: 2904
12.2.2010 15:04:08   
neka_noč
Marjanaj oprosti - šele sedaj sem videla tvoj post.
Nimam linka. user posted image   A nisi v bližini - zapelji se tja, se res splača.
Mogoče ti katera druga pripopa link....

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
12.2.2010 15:10:21   
neka_noč
Gledam na njihovi strani, pa ne najdem dekic. A sem tok blonduser posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
12.2.2010 15:13:38   
bcljka
men se učeri ni dal it ker sm bla v postli pa nisem se niti neki počutla dobr... dol po odločbo k je poštar zvonil pa sm mojga poslala ( zmojo osebno) pa mu je ni hotel dat... sm mogla popoldne na pošto... tko da težko vrjamem da jo lahko kdo drug vzame... user posted image

sicer pa ja, če si na bolniški moraš bit doma - zato jst skos visim doma - pa še zdej so ful zaostril in začel preverjat... tko da če pride komisija pa te ni, ti pusti obvestilo potem pa jim moraš sporočit kje si bil in zakaj... men piše v odločbi da moram biti v času bolniške doma in mirovati... user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
12.2.2010 15:14:23   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Katrinka - jaz sem na začetku imela skos ene krče pa skos sem na wc hodila. Tud po 4x na dan. Smešno mi je pa bilo, ko sem brala, da je za nosečnost značilna zapeka. No, zame ni. user posted image

ja enako, no vsaj malo lazje mi da vem da nisem edinauser posted image
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 2908
12.2.2010 15:21:15   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

men se učeri ni dal it ker sm bla v postli pa nisem se niti neki počutla dobr... dol po odločbo k je poštar zvonil pa sm mojga poslala ( zmojo osebno) pa mu je ni hotel dat... sm mogla popoldne na pošto... tko da težko vrjamem da jo lahko kdo drug vzame... user posted image

sicer pa ja, če si na bolniški moraš bit doma - zato jst skos visim doma - pa še zdej so ful zaostril in začel preverjat... tko da če pride komisija pa te ni, ti pusti obvestilo potem pa jim moraš sporočit kje si bil in zakaj... men piše v odločbi da moram biti v času bolniške doma in mirovati... user posted image

To pa nisem vedela, da ne more nihče drug podpisat user posted image Kuverto pa sem že skurila v kaminu - ne morem pogledat, ali piše osebno.... ali kaj.
Kar se pa tiče kontrol, preverjanj,... smo pa že , Cojka , govorile - da se zdaj ne boš sekirala in odšla s kepo v grlu v Švico... ok? Veš, kaj in kako - torej ni panike. Jaz tudi ne visim stalno doma. No way. Itak sem imela (in imam še) en kup opravkom tudi s sinom.... tako da.... Je nemogoče samo biti doma, počivati, ter "življenje zamrzniti" . Pri še enem otroku je to nemogoče. Ga je treba peljat k pediatru, pa logopedu, spec. pedag., vpisat v šolo,... itn. . Cojka ne sekiraj se!!!!! Vse bo ok.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
12.2.2010 15:41:56   
bcljka
sej tud jst grem na faks... niem skos doma... sam sm pa večinoma doma!
enih sploh ne preverjajo, ene pač ja... to ne morš nikol vedt a te bodo trofnl al ne...
sicer pa bolš se je čimmanj sekirat...
midva sva mela recimo 2 mesca zvonc izklopln...ker je bil pokvarjen... in če bi pršl takrat... sej ne bi vedla!

neka noč - na kuverti piše osebno...

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
12.2.2010 16:08:25   
Anonimen
neka_noč ja jaz upam, da nam bo spisek kaj pomagal.

cojka a samo 5 stvari imaš? Kaj ti to resno, da si jih iz 20 dobila ven samo 5? Bom šla zdele na mail pogledat. Jaz bom pomoje kar dost naročila, sem si zadnjič neki pisala. Čaki, da najdem listek (k nimam pojma kam sem založila), pa napišem. Za denars e pa ne sekiraj. sej bi te prej poklicala, pa sem celo pot v avtu do veterinarja jokala. Pomoje nisva bila še nikol prej v Lj kot danes. U glavenm zarad dinarčkov se ne sekiraj.

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2911
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 16:22:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2912
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 16:25:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2913
12.2.2010 16:35:37   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975

punce nikoli pa se nisem zasledila nič o AKUPUNKTURI in pripravi na porod ali se bo kaksna odločila in obiskovala akupunkurista?pravijo da pomaga da se telo pripravi nekje po 33.tednu in 5 obiskov...ali ima kaksna iskusnje s tem?sem brala na netu Dobrno ful pohvalijo sam mi je daleč...

v ljubljani v centru dobrega počutja ambrosija (zaloška 167), maser danijel izvaja akopunkturne masaže, ki baje ful olajšajo porod...
jst hodm na to... če je pa res vam pa povem junija user posted image

če katero zanima: tel 015463152

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 16:39:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2915
12.2.2010 16:45:14   
Anonimen
cojka pesko je dobil 4 injekcije, zdej sem mu meso skuhala in ga je pojedel (torej apetit ima). Jutri moram nazaj še 1x po injekcije, tudi če bo vse ok. Je rekel, da dobro, da sem prišla. Me je pa spraševal kaj je možno, da bi bilo in sem se spomnila, da je možno, da je barvo polizal ko sva pleskala in je rekel, da čist možno od tega. Hb, da je vse ok.
Zakaj men ko grem na mail in odprem stvari, ki bi jih ti rada imela napiše software erroruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2916
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 16:55:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2917
12.2.2010 16:59:26   
Anonimen
cojka-moj pes bi pa zuni vse polizal, doma pa ni tak in bi prej pričakovala od tamale, da bi kej lizala barvo, kot pa od njega. samo to je edina logična razlaga zakaj je prišlo do tega.
Ej ni mi jasno zakaj mi to napiše. A jim kej spletna stran ne dela?

Neposredna povezava do sporočila: 2918
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 17:03:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2919
12.2.2010 17:09:47   
Anonimen
Čaki grem še 1x probat na mail. 

Neposredna povezava do sporočila: 2920
12.2.2010 17:11:16   
Anonimen
cojka- sem ta drug mail odprla. Isto. lej kaj mi napiše:

Software error: Can't call method "get" on an undefined value at /home/ltcuser/web/public_html/cgi-bin/cosmoshop/lib/lshoputils.pm line 2399.
For help, please send mail to the webmaster ([no address given]), giving this error message and the time and date of the error.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2921
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 17:14:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
12.2.2010 17:15:25   
Anonimen
Evo sem šla na njihovo stran in tam kjer je iskalnik kopirala vsako kataloško št posebej in mi ven vrže artikel. tako, da bom že. Vidim da si si izbrala isto zeleno brisačko kot jaz pa pleničke si našlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2923
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 17:24:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
12.2.2010 17:33:48   
Anonimen
cojka- ja glede na to, da imava tok v zelenem (zdej po novem je zgleda zelena moja barva, se poslavljam od roza al kakouser posted image ), sem si tud to brisačko napisala, pleničke pa itak, sem ti rekla, da so tok lepe. Jaz ravno zdele gledam spisek, bom mogla it še 1x celo spletno stran čez, ker tud jaz nisem vsega pregledala. Trenutno imam to brisačo, pa še ena bela s Pujem mi je ful lušna, pa plenice (itak), kremo za bradavice Avent (je velik cenejša kot pri nas, samo zdej ne vem a je dobra al ne), posteljnine kar neki (moram zdej zbrat, da jih ne bom imela 10user posted image - zakaj moramo ženske vedno krajšat šoping listkeuser posted image ). Drugače sem pa hotela še previjalno podlogo pa banjico pa posodo za vodo, zeleno s tjulnom, pa je pri nas v BC ceneje. 

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......