|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
12.2.2010 8:28:34   
S*
Punce hvala vam vsem skupaj in vsaki posebej za čestitke in lepe želje. Sedaj ste pa ve na vrsti, da se mi pridružite in malo obarvete seznam na roza.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
12.2.2010 8:29:07   
sarar
lidik, hvala za navijanje user posted image , sam res ne bo nič... saj veš, imam tisto ''trapasto'' formulo za punčko, kao 3-5 dni user posted image  pred ovul., ki sem jo imela pa kasneje... tako da sem zgleda sanjala tiste pluske za marec, zdaj ko vem kako imam ovul user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
12.2.2010 8:42:36   
korinca
Jutro pupe.
Sem se v delo vrgla, pa sem bolj malo tu in vidim, da ste se konkretno razčvekale.
s
...Vidim pa veselo noviiiičko. Čestitke S*,  je naša katra končno družbo dobila. Želim ti čimlepšo nosečnostuser posted image

Aja, mene pa med navijačice pripopat.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
12.2.2010 9:11:26   
jana84
Ja, res so fajn prenovil RRuser posted image ...sicer bi lahko ta snegec že mal prej naštimali, ker je taka zima letos user posted image . Drgač pa fajn, bolj pregledno se mi zdi vse skupaj!

Sarar...ne obupat prehitro...Saj veš, dokler user posted image ne priteče je upanje, kljub negativnim testom...

pika555...ti raj lepo počakaj do torka, ker bo bolj verodostojen test...Pa kaj nam pomeni dva dni gor al dol? Ja, vem OGROMNO!

doloress, tebi user posted image za fajn pregled, le tako naprej...Prepričaj še svojega user posted image , da gre na preiskave, da bosta vedela pri čem sta...Sicer pa glede tega, da moraš še 3tedne počakat...Boljš da počakaš in bo potem vse v redu in boš tik-tak user posted image , kot pa da zdaj kaj zašuštraš in se boš potem v nedogled trudla za user posted image ...A je tako? Vem da je težko čakat...Pr men je blo isto - G mi je po abraziji rekla, da naj počakam vsaj do spomladi...Pa ne zaradi abrazije, ampak zaradi gripe in teg viroz, ki razsajajo pozimi...Pa se ne držim ravno njenega nasveta: za gripo sem se cepla, tako da to ni več ovira, prehladi pa so prisotni celo leto, in če bi se jim želela izognit, bi morala bit v sterilnem okolju 24ur na dan, in vsi ostali, ki so z mano v stiku...Ampak, saj veste user posted image

Jaz tud počasi pričakujem tisti dan, ko bomo videli, al smo kaj pridelali ta mesec, al ne...Upam, da smo no...Ampak do srede je še kar nekaj časa, kaj ne? Itak bom verjetno test delala komaj v četrtek ali celo petek...Bomo vidli no...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
12.2.2010 11:30:52   
jana84
Punce, kje ste? Meni se danes čist nič ne da, pa bi klepetala, vas pa ni nič tukaj user posted image ...

Ja bo treba kar za knjige zgleda...Še prej pa me čaka en "lepotno-sprostilni tretma" v kopalnici...Ampak čakam, da se voda segreje, ker imajo moji starši cele dneve radiator odprt, ne vem zakaj, mogoče za mačko ki je edina doma, pol pa ni tople vode...grrrr...Sem šla zdaj centralno zakurit, da bo voda...

uživajte, jst verjetno bom user posted image user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
12.2.2010 11:39:15   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

lidik, hvala za navijanje user posted image , sam res ne bo nič... saj veš, imam tisto ''trapasto'' formulo za punčko, kao 3-5 dni user posted image  pred ovul., ki sem jo imela pa kasneje... tako da sem zgleda sanjala tiste pluske za marec, zdaj ko vem kako imam ovul user posted image

hmmm ja kaj naj pol rečem...potem pa bom navijala v marcu za tebe in za punčko !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
12.2.2010 11:42:51   
lidik
ha ha ha ha Jana 84, upam, da se ti je voda segrela, ko pa končaš ta tvoj tretma, se pa le še kaj oglasi tukaj, sej tudi jaz sem danes spet tiste volje, ko mi ni ravno do dela, tako da sem z veseljem za čvek. user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
12.2.2010 12:10:53   
pinkalonca
Hej punce, če lahko, bi se vam pridružila tudi jst user posted image sva v 14 krogu in user posted image user posted image pričakujeva 19.2. user posted image user posted image user posted image upava na najboljše. Zaenkrat so (kot vsak mesec) neki čudni znaki prisotni, za katere sem vedno prepričana da so nosečniški, tako da ta mesec jih spremljam a jih ne obravnavam kot nosečniške user posted image pustimo se presenetiti...

Do konca februarja je še nekaj časa in upam, da se seznam obarva v roza user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti za vse, ki še čakate, tiste ki pa čakate na nov krog vam pa želim uspešen marec user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
12.2.2010 13:12:23   
phelps
Sem že napisala en post, pa je nekdo uletel v pisarno brez trkanja user posted image ... Sem samo skenslala user posted image

Pinkalonca, dobrodošlauser posted image

Lidik in ostale, se strinjam, damo, da bo konec tega (delovnega) dne, pa smo že na boljšem user posted image

Pri meni so dnevi, ki prihajajo odločilni, ker bom imela O. Upam, da nama bo ratal čimveč user posted image . Danes pride moj šele zvečer domov, jutri pa tudi dela (informativni dnevi) user posted image . No ostajam optimist, dobra večerja, vino, pa bo user posted image

Punce, lep vikend in s pozitivno energijo naprej!user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
12.2.2010 13:18:36   
lidik
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Sem že napisala en post, pa je nekdo uletel v pisarno brez trkanja user posted image ... Sem samo skenslala user posted image

uff tole je pa meni še kako znano. Tudi pri meni se velikokrat to zgodi, tako da pol niti ne vem, ali sem kaj poslala in napisala, ali sem kr tako ugasnila vse skupaj.

< Sporočilo je popravil lidik -- 12.2.2010 13:19:19 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
12.2.2010 13:20:23   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

No ostajam optimist, dobra večerja, vino, pa bo user posted image

Punce, lep vikend in s pozitivno energijo naprej!user posted image

Le tako naprej ! Ti ostani lepo optimist, mi stiskamo pesti, da uspe in da se začnejo končno roza dnevi (seveda na seznamu), za možeka pa držim pesti, da ga ne bo preveč zmučilo delo, tako da bosta lahko kljub temu še potem pridno in delela.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
12.2.2010 13:53:37   
phelps
Ni (še) možek user posted image . Za lepe želje sem pa hvaležna user posted image , tudi jaz sem z mislimi pri roza barvi user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
12.2.2010 14:09:00   
lidik
aja ups, popravljam "možek" z tvoj dragi user posted image

no super, ti pa le bodi z mislimi v roza barvi, pa boš
videla da boš tudi kmalu na seznamu z učkami videla
pri svojem nicku roza barvo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
12.2.2010 14:24:31   
phelps
iz tvoje tipkovnice v božja ušesa user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
12.2.2010 14:31:58   
jana84
Ja, voda se je segrela, tudi moj tretma v kopanici se je žal iztekel, zdaj pa moram kosilo kuhat...No, da si ne boste mislile, da sem bla tri ure v kopalnici user posted image ...sem se vmes še malo učila, ker me je ravno nekaj prijelo...HB, da se me kaj prime, kaj ne?

Drgač pa, pinkalonca dobrodošla...

Phelps...ti kar lepo razvajaj svjega lubita in mu kakšno fajn večerjico skuhaj, kot si rekla, vinčeka zraven pa bo vzdušje na višku...Žal pri nas to ni izvedljivo, ker nam romantično vzdušje pokvari jok iz sosednje sobe, tako da smo zadnje čase bolj kot zajčki, da nas kaj ne preseneti...sej če je sam jok je že v redu, ampak kaj ko ta jokec tudi meni nič tebi nič pricaplja v najino spalnico user posted image

Zdaj pa grem res kosilce skuhat...se slišmo kaj...če ne danes pa jutri...Aja, da vam povem: jutri pa pr nas krofe delava z mami..Juhuhu...Pa še naš pobalinček bo pomagal packat, da se mal naužije veselja pri kuhanju in peki! user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
12.2.2010 15:02:54   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy (x.krog)
XX.02. mladika (4. krog)user posted image
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog) user posted image
XX.02. latka (31.krog)

01.02. Beba78 (5. krog)user posted image
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image
02.02. didi82 (13. krog) user posted image
02.02. BabyKitty (x.krog)user posted image
03.02.katra55 (6.krog po ss)user posted image    

05.02. Arwenko user posted image
07.02. Doloress (5 krog) user posted image
07.02. BOSTINA (12.krog)user posted image

08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)user posted image
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)user posted image
10.02. Arual (28. krog)

10.02. DIANE (x.krog)user posted image
10.02. *Strar* (2.krog)user posted image
12.02. 7ka (4.krog)user posted image
13.02. sarar (x.krog)
13.02. anonimna K. (2.krog)
14.02. KOLIBRI (3.krog)
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )user posted image
15.02. pujs666 (x krog)
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
19.02. pinkalonca (14.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
21.01. pikizenc (x.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)
23.02. aleunam (4.krog po IMN)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x.krog)
25.02. mag3 (x.krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)
28.02. phelps (2. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:2

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
Arwenko
mladika
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
BOSTINA
lidik
pavlyna
korinca
doloress

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
12.2.2010 15:06:53   
malajka84
pinkalonca dobrodošla, pa upam, da boš rozika na seznamčku!

korinca, si med navijaččicami, v marcu pa tud ti maš, da si rozika!

sarar ne obupaj..dokler ne priteče...je NI....tak da držim pesti za plusek!!!

phelps kr lepo razvajaj svojega pa on tebe...pa naj vama uspe!!!;)

Vse ostale:) tiste, ki še niste roza....kaj še čakate? Dejmo punce..res navijam za vse vas..pa vsako posebej! NE hodit u marec..tam ni nč kej posebnega!:)
Pa drugače, greste kej v maškare? Jst grem..sam kr v torek jutri ne...gremo vsako leto na en plac pa nagrade pobiramo..no bomo vidli kak bo letos..lani je bla ideja res dobra

Js:) prišla domov....in zdej končno vikend..je bil kr naporen teden...je nekaj v zraku:) So bli otroc navihani...tk d zdej pa doma..M je šla, tk da delava na tem, da bom vsaj v marcu roza.:)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
12.2.2010 19:59:30   
Anonimen
Vidim, da ste že vse v petkovem vzdušju - vse na off

Hb, da je konec dneva, ker je bil za pop......

Vse šlo narobe.

Z.

(odgovor članu malajka84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
12.2.2010 20:54:17   
sarar
ojla punce! končno sem iz šihta in se vam javljam. pri meni nič novega. pričakujem, da bo tečka ponoči ali jutri pritrkla. če ne, pa v nedeljo delam še enkrat test.
kaj boste kaj počele za vikend?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
12.2.2010 22:30:23   
pinkalonca
Hej hvala vam za dobrodošlico in BOSTINA hvala ker si me dala na seznamček user posted image tudi midva si zelo želiva bit rozika na seznamu user posted image

sarar držim pesti da bo uredu rezultat v nedeljo user posted image user posted image user posted image
evo jst sm pa ravno dokončala 1 del  kokosove torte za RD, ki ga ima moj user posted image ta vikend. Jutri nadaljujem, zdej grem pa spat, sem totalno izmučena.
Lahko noč in lep vikend vsem user posted image pa veliko user posted image vam želim ...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
13.2.2010 1:48:35   
BLOOM 1
Čer!!!

Punce hvala za vzpodbudne besede user posted image .
Zgleda,da sem zelo,zelo neučakana user posted image ,nemorem si pomagat....user posted image

Spet sem naredila bebi-chek (ob 21ur) in......Rahla,rahla ......,ampak JE!!!!!!!!!!!

Dobro,dobro,komaj diham,nemorem spat,bla,bla,bla.....user posted image

V ponedeljek ponovim test,tko pa pika. Držite pesti!!!!

S*,stara borka, ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj boš vidla da bo vse O.K.,mora bit!!!!!!!!!!!!!

Za vse čakajoče držim pesti in pošiljam en VEEEEEEEEELLLLLLIIIIIIIIIIIIK user posted image

Nočko

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
13.2.2010 5:25:31   
sarar
dobro jutro punce! jaz grem pa zdaj v službo pa sem se prej tu oglasila
user posted image
pa sem vam kavico skuhalauser posted image
bloom1, čestitke!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim, da se že lahko veeliš, čeprav je rahla črtica... no, ta seznam mi je pa vedno bolj všečuser posted image
pinkapolonca, upam da ti torta za user posted image  dobro uspe- v kar pa ne dvomim, saj smo očitno same kuharce tle gor. jz jih tud ful rada pečem, sam pa noben ne je(čeprov so zlo dobre, da nav pomote user posted image )... pol pa nič ne pečem
nič, zdaj pa šibam... upam da me še kaka lepa novička pričaka ko pridem domov user posted image

< Sporočilo je popravil sarar -- 13.2.2010 5:26:08 >

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
13.2.2010 7:02:08   
katra55
BLOOM 1 pomoje ti lahko kar čestitamuser posted image Tudi meni je BC en dan pred M pokazal rahlo črtico.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
13.2.2010 7:07:21   
KOLIBRI
Čestitke S* in BLOOM1 ter čim lepšo in zdravo nosečnost!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
13.2.2010 7:12:27   
pinkalonca
BLOOM1 čestitkeeee user posted image user posted image user posted image user posted image tudi meni se zdi da je to to user posted image user posted image user posted image

sarar hvala za dobre misli user posted image bom se potrudla da torta uspe, jih pa tudi jst ne delam tako pogosto, ravno zaradi tega ker bi potem vse pojedli pa bi šli preveč v širino user posted image user posted image tako da - samo RDji in to je to user posted image

Mene pa zvija kot za M tko da spet ne vem kaj se dogaja user posted image

No da bom mal pozabila na to, grem na drugi del torte, se tipkamo kasneje. Lep pustno valentinov vikend vam želiiiiiim user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?