|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
12.2.2010 12:15:23   
Zvezdici
jessy - če ne bomo pa kako prikolico zrihtale. user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
12.2.2010 12:16:21   
Jessy
Saj bo zoey kombi vzela v najem! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
12.2.2010 12:17:31   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Za take duševne bolečine opravičilo ne pomaga user posted image user posted image user posted image Mogoče poskusiš s krofkom ali dvema??? user posted image

Ti na Trojanah častim 3 komade. 2 zate in 1 za user posted image ! Happy? user posted image

Jaz zadovoljna, Ajfl pa mal užaljen, zakaj njemu samo 1?!?

Ma, ima še mičken želodec!!! user posted image

Lahko verjameš, da dokler se šverca, nima težav z majhnim želodčkom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
12.2.2010 12:17:48   
girl79

Za take duševne bolečine opravičilo ne pomaga user posted image user posted image user posted image Mogoče poskusiš s krofkom ali dvema??? user posted image

Ti na Trojanah častim 3 komade. 2 zate in 1 za user posted image ! Happy? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej punce, sem se pa še neki spomnila...lahko se pa našemimo ko bo že ravno pust zdele, predlagam da smo vse klovni, saj je treba samo nos na rdeče pobarvat, trebuhe pa itak že vse imamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    po mojem zmagamo na vseh tekmovanjih za skupinsko masko - 5 nosečk- klovnov  user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
12.2.2010 12:19:03   
zoey

Lahko verjameš, da dokler se šverca, nima težav z majhnim želodčkom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
12.2.2010 12:22:28   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Evo naš voziček, ki smo ga danes kupili user posted image

user posted image

Vekiy  lepi vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa majčka jaz sem tudi dobila takšno v zeleni barvi.
 Lucika ti pa bodi pridna pa počivaj !!!!!!!!user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
12.2.2010 12:28:36   
Jessy

A zdej bi ti rada povedala, da rabiš 4 krofe? user posted image  Pa najbrž ju boš user posted image  pomagala prežvečit, kajne? user posted image user posted image user posted image  Ti, ti, lisica! user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
12.2.2010 12:29:25   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

ej punce, sem se pa še neki spomnila...lahko se pa našemimo ko bo že ravno pust zdele, predlagam da smo vse klovni, saj je treba samo nos na rdeče pobarvat, trebuhe pa itak že vse imamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    po mojem zmagamo na vseh tekmovanjih za skupinsko masko - 5 nosečk- klovnov  user posted image user posted image

Kaj pa če bi bile vse kinder jajčki? user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
12.2.2010 12:30:10   
Jessy
A se je vam kdaj že kaj skuhalo na zaprtem štedilniku? user posted image  Jaz sem očitno zelo optimistična! Sem mislila, da je že skoraj vse kuhano, pa še prižgano ni bilo. Jao, ta nosečnost me bo pokopala!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
12.2.2010 12:30:31   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

IZVIRNO SPOROČILO: girl79

Kaj pa če bi bile vse kinder jajčki? user posted image

Al pa telebajski! user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
12.2.2010 12:35:38   
Jessy
Nič...Vekybel jo je pobrisala in ne bo nič s krofi user posted image ....Jaz grem zdaj kosilo pripraviti, potem pa od doma, tako da se zvečer oglasim...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
12.2.2010 12:38:40   
Zvezdici
Ja vekybel jo je popihala.
Je ugotovila, da ji ne bo zneslo user posted image .

Telebajski.. bi tudi šlo ane user posted image user posted image .user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
12.2.2010 12:39:20   
vekybel
jessy in zvezdici ter ostale evo mene, smo imeli kosilo pa dragega sem odpravla v službo in nisem nič brala.
Ja valjda pridite na krofe, tašča bo vesela da lahko nahrani več nosečnic user posted image , masa ni še pripravljena tako, da mi povejte koliko vas bo in grem koj mesit user posted image ......sam bi pa lahko res prišle!!!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
12.2.2010 12:42:37   
Zvezdici

jessy in zvezdici ter ostale evo mene, smo imeli kosilo pa dragega sem odpravla v službo in nisem nič brala.
Ja valjda pridite na krofe, tašča bo vesela da lahko nahrani več nosečnic user posted image , masa ni še pripravljena tako, da mi povejte koliko vas bo in grem koj mesit user posted image ......sam bi pa lahko res prišle!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image
No pa si le prišla.. smo že mislile, da si se nas ustrašla user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
12.2.2010 12:49:23   
vekybel
...ah kje pa, zakaj, sej sem sam doma in obisk bi mi prav prišel....

Kaj boste kuhale? Mi smo imeli knedlovo juho, pečene krapove kotlete z krompirjevo solato.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
12.2.2010 12:51:17   
Zvezdici
Mmm krompirjeva solata.

Jaz še nimam ideje user posted image . Bo pa karkol v zvezi s krompirjem, hehe.
Mi musaka diši, pa nimam vseh sestavin domauser posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
12.2.2010 12:52:31   
Anonimen
Jst sem rekla da se bom letos našemila v....krof user posted image ...sej si sam eno belo črto potegnem okol trebuha...pa še ve tolk od krofov tukej govorite, da se mi zdi najboljša variantauser posted image .

Drugač pa, ko se že ravno od trojancev pogovarjate...men so se ti krofi zamerili in zadnja leta pokvarili. Sva šla z lubijem lani poleti tam mimo in sva pač zavila še na krof, ker si ga ja moj toooolk zaželel. No in sva bila zelooo razočarana, ker sva vzela onega s čokolado in vanilijevo kremo notri. Je bil suh ko en teden star kruh,+ prevelik, notri pa za en pljunek vanilijeve kreme-zanič da bolj nebi mogel biti. So pa od moje mami miljonkrat boljšiuser posted image .

Drugače pa ste čveke in pol...pomoje bomo kmal na 4. delu, če bo šlo tako naprejuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
12.2.2010 12:52:56   
Anonimen
...ah kje pa, zakaj, sej sem sam doma in obisk bi mi prav prišel....

pol se pa najavim na krofeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1768
12.2.2010 12:55:16   
vekybel
Jz nisem dobila leclercovega kataloga user posted image ....kaka pa je ta previjalna torba al kaj že je user posted image ?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
12.2.2010 12:58:52   
vekybel
sara ti kr pridi.....sam bolj popoldne ker niso še narejeni.....user posted image

...kje pa je mama rožca danes? Nič je ni okoli.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
12.2.2010 13:03:41   
Zvezdici

sara ti kr pridi.....sam bolj popoldne ker niso še narejeni.....user posted image

...kje pa je mama rožca danes? Nič je ni okoli.

Pregled ima.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
12.2.2010 13:05:57   
vekybel
...aja pol pa bo dooooolgo poročilo user posted image ....držimo pestke.

Jz sem full utrujena zadnje dni, ne morem verjet in rabim popoldanski spanec, ker ne zdržim ej. Kako pa ste ve kaj z počutjem? Še malo pa grem ene dve kitice odspat, ker ne morem več.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
12.2.2010 13:06:12   
girl79

Jz nisem dobila leclercovega kataloga user posted image ....kaka pa je ta previjalna torba al kaj že je user posted image ?

za vse ki niste (nismo) dobile leclercovega kataloga....  http://www.e-leclerc.si/P/PDF/katalog.php?c=307&d=0

ga lahko pogledate tudi tukaj gor...

drugače si pa lep voziček kupila vekybel...je moj tudi tak lep rdeč user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
12.2.2010 13:23:12   
vekybel
girl79 oooo hvala ti za link, lih kar ga gledam in imajo res full lepe stvari pa ta torba me je privlekla tako da jo bomo šli jutri pogledat pa še kaj a ne.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
12.2.2010 14:03:04   
Čmrlika
Dober dan!

sem s pregleda, še prej sem pa bila na prijetni kavici z našo malicki in 7lino7, ki me je potem dostavila skoraj G direkt v ordinacijo! user posted image user posted image Hvala lina! in malicki, lepo te je bilo spoznati!

Nič, najin G je rekel tako kot včeraj lini, da kar se njega tiče lahko greva se rodit, nardil je Uz, malo smo poslušali srčeka in zmeril pretoke...še vedno pravi da bi pikec lahko bil malo večji...ampak po grafu je glih v zlati sredini, tako da...bom ga lažje rodila, če bo pišek, ne? user posted image

torej, čakamo naprej, ...v petek imam spet pregled ...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?