Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:15:23
|
|
|
|
Zvezdici
|
jessy - če ne bomo pa kako prikolico zrihtale.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:16:21
|
|
|
|
Jessy
|
Saj bo zoey kombi vzela v najem!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:17:31
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey Za take duševne bolečine opravičilo ne pomaga Mogoče poskusiš s krofkom ali dvema??? Ti na Trojanah častim 3 komade. 2 zate in 1 za ! Happy? Jaz zadovoljna, Ajfl pa mal užaljen, zakaj njemu samo 1?!? Ma, ima še mičken želodec!!! Lahko verjameš, da dokler se šverca, nima težav z majhnim želodčkom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:17:48
|
|
|
|
girl79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey Za take duševne bolečine opravičilo ne pomaga Mogoče poskusiš s krofkom ali dvema??? Ti na Trojanah častim 3 komade. 2 zate in 1 za ! Happy? Jaz zadovoljna, Ajfl pa mal užaljen, zakaj njemu samo 1?!? Ma, ima še mičken želodec!!! ej punce, sem se pa še neki spomnila...lahko se pa našemimo ko bo že ravno pust zdele, predlagam da smo vse klovni, saj je treba samo nos na rdeče pobarvat, trebuhe pa itak že vse imamo po mojem zmagamo na vseh tekmovanjih za skupinsko masko - 5 nosečk- klovnov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:19:03
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey Za take duševne bolečine opravičilo ne pomaga Mogoče poskusiš s krofkom ali dvema??? Ti na Trojanah častim 3 komade. 2 zate in 1 za ! Happy? Jaz zadovoljna, Ajfl pa mal užaljen, zakaj njemu samo 1?!? Ma, ima še mičken želodec!!! Lahko verjameš, da dokler se šverca, nima težav z majhnim želodčkom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:22:28
|
|
|
|
branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Evo naš voziček, ki smo ga danes kupili Vekiy lepi voziček , pa majčka jaz sem tudi dobila takšno v zeleni barvi. Lucika ti pa bodi pridna pa počivaj !!!!!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:28:36
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey Za take duševne bolečine opravičilo ne pomaga Mogoče poskusiš s krofkom ali dvema??? Ti na Trojanah častim 3 komade. 2 zate in 1 za ! Happy? Jaz zadovoljna, Ajfl pa mal užaljen, zakaj njemu samo 1?!? Ma, ima še mičken želodec!!! Lahko verjameš, da dokler se šverca, nima težav z majhnim želodčkom A zdej bi ti rada povedala, da rabiš 4 krofe? Pa najbrž ju boš pomagala prežvečit, kajne? Ti, ti, lisica!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:29:25
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: girl79 ej punce, sem se pa še neki spomnila...lahko se pa našemimo ko bo že ravno pust zdele, predlagam da smo vse klovni, saj je treba samo nos na rdeče pobarvat, trebuhe pa itak že vse imamo po mojem zmagamo na vseh tekmovanjih za skupinsko masko - 5 nosečk- klovnov Kaj pa če bi bile vse kinder jajčki?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:30:10
|
|
|
|
Jessy
|
A se je vam kdaj že kaj skuhalo na zaprtem štedilniku? Jaz sem očitno zelo optimistična! Sem mislila, da je že skoraj vse kuhano, pa še prižgano ni bilo. Jao, ta nosečnost me bo pokopala!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:30:31
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: girl79 ej punce, sem se pa še neki spomnila...lahko se pa našemimo ko bo že ravno pust zdele, predlagam da smo vse klovni, saj je treba samo nos na rdeče pobarvat, trebuhe pa itak že vse imamo po mojem zmagamo na vseh tekmovanjih za skupinsko masko - 5 nosečk- klovnov Kaj pa če bi bile vse kinder jajčki? Al pa telebajski!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:35:38
|
|
|
|
Jessy
|
Nič...Vekybel jo je pobrisala in ne bo nič s krofi ....Jaz grem zdaj kosilo pripraviti, potem pa od doma, tako da se zvečer oglasim...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:38:40
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ja vekybel jo je popihala. Je ugotovila, da ji ne bo zneslo . Telebajski.. bi tudi šlo ane .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:39:20
|
|
|
|
vekybel
|
jessy in zvezdici ter ostale evo mene, smo imeli kosilo pa dragega sem odpravla v službo in nisem nič brala. Ja valjda pridite na krofe, tašča bo vesela da lahko nahrani več nosečnic , masa ni še pripravljena tako, da mi povejte koliko vas bo in grem koj mesit ......sam bi pa lahko res prišle!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:42:37
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel jessy in zvezdici ter ostale evo mene, smo imeli kosilo pa dragega sem odpravla v službo in nisem nič brala. Ja valjda pridite na krofe, tašča bo vesela da lahko nahrani več nosečnic , masa ni še pripravljena tako, da mi povejte koliko vas bo in grem koj mesit ......sam bi pa lahko res prišle!!!!!! No pa si le prišla.. smo že mislile, da si se nas ustrašla .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:49:23
|
|
|
|
vekybel
|
...ah kje pa, zakaj, sej sem sam doma in obisk bi mi prav prišel.... Kaj boste kuhale? Mi smo imeli knedlovo juho, pečene krapove kotlete z krompirjevo solato.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:51:17
|
|
|
|
Zvezdici
|
Mmm krompirjeva solata. Jaz še nimam ideje . Bo pa karkol v zvezi s krompirjem, hehe. Mi musaka diši, pa nimam vseh sestavin doma .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:52:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem rekla da se bom letos našemila v....krof ...sej si sam eno belo črto potegnem okol trebuha...pa še ve tolk od krofov tukej govorite, da se mi zdi najboljša varianta . Drugač pa, ko se že ravno od trojancev pogovarjate...men so se ti krofi zamerili in zadnja leta pokvarili. Sva šla z lubijem lani poleti tam mimo in sva pač zavila še na krof, ker si ga ja moj toooolk zaželel. No in sva bila zelooo razočarana, ker sva vzela onega s čokolado in vanilijevo kremo notri. Je bil suh ko en teden star kruh,+ prevelik, notri pa za en pljunek vanilijeve kreme-zanič da bolj nebi mogel biti. So pa od moje mami miljonkrat boljši . Drugače pa ste čveke in pol...pomoje bomo kmal na 4. delu, če bo šlo tako naprej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:52:56
|
|
|
|
Anonimen
|
...ah kje pa, zakaj, sej sem sam doma in obisk bi mi prav prišel.... pol se pa najavim na krofe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:55:16
|
|
|
|
vekybel
|
Jz nisem dobila leclercovega kataloga ....kaka pa je ta previjalna torba al kaj že je ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:58:52
|
|
|
|
vekybel
|
sara ti kr pridi.....sam bolj popoldne ker niso še narejeni..... ...kje pa je mama rožca danes? Nič je ni okoli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 13:03:41
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel sara ti kr pridi.....sam bolj popoldne ker niso še narejeni..... ...kje pa je mama rožca danes? Nič je ni okoli. Pregled ima.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 13:05:57
|
|
|
|
vekybel
|
...aja pol pa bo dooooolgo poročilo ....držimo pestke. Jz sem full utrujena zadnje dni, ne morem verjet in rabim popoldanski spanec, ker ne zdržim ej. Kako pa ste ve kaj z počutjem? Še malo pa grem ene dve kitice odspat, ker ne morem več.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 13:06:12
|
|
|
|
girl79
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Jz nisem dobila leclercovega kataloga ....kaka pa je ta previjalna torba al kaj že je ? za vse ki niste (nismo) dobile leclercovega kataloga.... http://www.e-leclerc.si/P/PDF/katalog.php?c=307&d=0 ga lahko pogledate tudi tukaj gor... drugače si pa lep voziček kupila vekybel...je moj tudi tak lep rdeč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 13:23:12
|
|
|
|
vekybel
|
girl79 oooo hvala ti za link, lih kar ga gledam in imajo res full lepe stvari pa ta torba me je privlekla tako da jo bomo šli jutri pogledat pa še kaj a ne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 14:03:04
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dober dan! sem s pregleda, še prej sem pa bila na prijetni kavici z našo malicki in 7lino7, ki me je potem dostavila skoraj G direkt v ordinacijo! Hvala lina! in malicki, lepo te je bilo spoznati! Nič, najin G je rekel tako kot včeraj lini, da kar se njega tiče lahko greva se rodit, nardil je Uz, malo smo poslušali srčeka in zmeril pretoke...še vedno pravi da bi pikec lahko bil malo večji...ampak po grafu je glih v zlati sredini, tako da...bom ga lažje rodila, če bo pišek, ne? torej, čakamo naprej, ...v petek imam spet pregled ...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?