Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 14:03:18
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27 . Lina - upam da sem si prav zapomnila, se ti ukvarjaš z astrologijo? A bi pogledala kaj pravijo karte za našega vodnarčka - rojen 28.1. ob 4.59 v Ljubljani. Čist tako na hitro, ni treba v detajle. Če sem zamešala, se opravičujem, pa bi prosila, tisto ki to zna. Hvala. Nočka a-a.. ne bo držalo, žal! nisem bila jaz tista! jaz samo za vodnarja navijam, to je vse. no, lahko improviziram..če bo sila. hehe upam, da se "tista" sama javi in ti pomaga! sem že mislila kaj sem zamudila
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 14:48:49
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel ...aja pol pa bo dooooolgo poročilo ....držimo pestke. Jz sem full utrujena zadnje dni, ne morem verjet in rabim popoldanski spanec, ker ne zdržim ej. Kako pa ste ve kaj z počutjem? Še malo pa grem ene dve kitice odspat, ker ne morem več. Ja, jest sem vam končno javljam. Se prej nisem upala, ker sem bila kot zombi in sem se bala, da bi se tudi ve kaj nalezle od mene Drgač bo pa poročilo zelooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kratko. Nič posebnega - v P sem dala sam kri in vodo in sem šla. Več boste zvedele v torek, k bom v P lahka tudi 4 ure ali več, ker bom mela CTG, UZ, internista, G ... skratka celotni servis. Po eni strani komaj čakam, da bo torek. Prvič zato, ker bom takrat mela le še 14 dni do roka, drugič pa zato, ker lahko da me bodo že kej zadržali tam. Nikoli se ne ve. Pospravljanje ni nič pomagalo in mislim, da še lep čas ne bo Jest mam po moje notr kr še dodaten zamašek Sm pa jest tudi toooooooooooooooooooooooooooooooooook zaspana, da je groza. Ob poldne sva šla z Vidkom spat, ker ponoči nism dobr spala, in je tko pasal tisto uro in pol odhrkat. Zdej se spet počutim kot rožca, ker prej to nisem bila kar se pa mojga prehlada tiče - grlo ne boli več, me pa zato oči, pa težko diham, pa tečna sm, pa jamram, pa sama sebi se smilim ... A še kej manjka???? Bi me dons moj po vsej verjetnosti kar zamenjal s kakšnim frišnejšim artiklom Drgač pa Vekybel - zloooooooooooooooooooo lep voziček in za nakup
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 14:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
CTG, UZ, internista, G mene pa to čaka v četrtek. Jao kok imam že vsega tega poln kufer , pa še rodit nisem šla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 14:52:32
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 rožca lahko boš men prepustila seznamček ko boš šla rodit, ni problema. Sm kr upala, da se boš ti javila. Nism pa hotla kake izključit No, saro in drugorodke sm kr izključila, ker mislim, da ne bodo imele več toliko časa. Še jest ne vem kak se bom redno javljala po porodu
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 14:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvič zato, ker bom takrat mela le še 14 dni do roka, drugič pa zato, ker lahko da me bodo že kej zadržali tam. Nikoli se ne ve. Ej ali mi kej prikrivaš????? Malo te imam na sumu, da bova hkrati rojevale!! Aja pa zakaj internist, če greš naravno rodit?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 14:56:27
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 CTG, UZ, internista, G mene pa to čaka v četrtek. Jao kok imam že vsega tega poln kufer , pa še rodit nisem šla. Naslednji četrtek ali ta??? Sklepam, da naslednji. Men pa ne bodo dali roka za CR, ker bi šla raj rodit naravno. So rekli, da počakajo do termina, pol pa če do takrat ni, dajo nek rok in če do takrat ni, greš direktno na CR. Se mi zdi kar ok, čeprov bi raje vidla, da ti pol sprožjo na termin poroda - keri se pa še da čakat po roku???? Da ne govorim, da je že pol moje familije mislilo, da bom kr v P ostala - itak mami sčvekala - jest mela pa sam laboratorij. Ja, ji pa ne zamerim, ker je sam vsem zlo natančno povedala moje želje
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 14:58:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 CTG, UZ, internista, G mene pa to čaka v četrtek. Jao kok imam že vsega tega poln kufer , pa še rodit nisem šla. Naslednji četrtek ali ta??? Sklepam, da naslednji. Men pa ne bodo dali roka za CR, ker bi šla raj rodit naravno. So rekli, da počakajo do termina, pol pa če do takrat ni, dajo nek rok in če do takrat ni, greš direktno na CR. Se mi zdi kar ok, čeprov bi raje vidla, da ti pol sprožjo na termin poroda - keri se pa še da čakat po roku???? Da ne govorim, da je že pol moje familije mislilo, da bom kr v P ostala - itak mami sčvekala - jest mela pa sam laboratorij. Ja, ji pa ne zamerim, ker je sam vsem zlo natančno povedala moje želje naslednji, če ne bom od sile kr mi bodo priveski spet skakali po glavi, šla prej rodit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:00:21
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Prvič zato, ker bom takrat mela le še 14 dni do roka, drugič pa zato, ker lahko da me bodo že kej zadržali tam. Nikoli se ne ve. Ej ali mi kej prikrivaš????? Malo te imam na sumu, da bova hkrati rojevale!! Aja pa zakaj internist, če greš naravno rodit? Zato, ker je pri meni še vse odprto - naravno ali CR. Sm v prejšnjem postu tut napisala. Pa jest imam izbiro, ker sm prej mela CR. Aja, pa so me dal na pripravo za CR zato, če bi ga slučajno mogl narest, ker se pri meni ne ve. Tak, iz preventive ... Upam, da bom tudi kej prej rodila kot pred tvojim rokom. Čeprov meni bi se zmešalo to odštevanje ...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:01:40
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 naslednji, če ne bom od sile kr mi bodo priveski spet skakali po glavi, šla prej rodit. Sej vem, da maš ful lep datum, sam če se počutiš pol tok zanič kot jest, ti privoščim, da bi šla tudi kej prej rodit - seveda CR
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:02:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Prvič zato, ker bom takrat mela le še 14 dni do roka, drugič pa zato, ker lahko da me bodo že kej zadržali tam. Nikoli se ne ve. Ej ali mi kej prikrivaš????? Malo te imam na sumu, da bova hkrati rojevale!! Aja pa zakaj internist, če greš naravno rodit? Zato, ker je pri meni še vse odprto - naravno ali CR. Sm v prejšnjem postu tut napisala. Pa jest imam izbiro, ker sm prej mela CR. Aja, pa so me dal na pripravo za CR zato, če bi ga slučajno mogl narest, ker se pri meni ne ve. Tak, iz preventive ... Upam, da bom tudi kej prej rodila kot pred tvojim rokom. Čeprov meni bi se zmešalo to odštevanje ... Mah pusti se presenetit - glede tega kdaj boš rodila. Lahko greš že jutri
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:04:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 naslednji, če ne bom od sile kr mi bodo priveski spet skakali po glavi, šla prej rodit. Sej vem, da maš ful lep datum, sam če se počutiš pol tok zanič kot jest, ti privoščim, da bi šla tudi kej prej rodit - seveda CR Ja imam poskrbljeno, da če tudi grem prej rodit, da mi ga opravijo. Tko, da se ne branim prej it. Če po pravic povem, že celi dan mojo baby prepričujem, da greme danes, pa ni nič od tega No le po komu se je vrgla Po mami ziher ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:06:39
|
|
|
|
rožca26
|
Tjaša - za Urbana, da je začel pridobivat na teži. Vidiš, da drži - SPANČEK JE BOLJŠI KOT ŽGANČEK Drgač pa do pol desetih ti komot lahko pokličeš. Mam mobi itak bolj na potih, Vid pa sedaj hodi spat bolj ob sedmih kot ob osmih. Aja, pa kdo bi si mislil, da bo te težave znal rešit moj dečko - on se je spomnil in predlagal, da se dojita pop. Ni kej, se pozna, da je bil velik z Vidom, ko je bil še čist mičken Zakaj pa je patronažna 2x prišla????
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:07:09
|
|
|
|
lucika
|
pa kam se ti sara tak mudi. res imaš lep datum, kr počakaj ga noooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:07:30
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Mah pusti se presenetit - glede tega kdaj boš rodila. Lahko greš že jutri IZ TVOJIH UST V BOŽJA UŠESA
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:09:58
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ja imam poskrbljeno, da če tudi grem prej rodit, da mi ga opravijo. Tko, da se ne branim prej it. Če po pravic povem, že celi dan mojo baby prepričujem, da greme danes, pa ni nič od tega No le po komu se je vrgla Po mami ziher ne A res prepričuješ? Ker jest sm na istem, pa me tudi nič ne posluša Je že v trebuhu samosvoja. kaj šele bo To pa nima po nobenmu od nas treh. Me je pa mali bratranček kr ustrašil, ko mi je ob čestitki za donošenost napisal še da ta bo pa mogoče prenošen. Men se bo sfuzlalo, če bo res
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:11:31
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika pa kam se ti sara tak mudi. res imaš lep datum, kr počakaj ga noooo Veš, jest jo pa razumem. Jest privoščim vsem, ki imajo že donošene bebice, da gredo kr rodit, če bi šle rade. Jest sm tok utrujena in vsak dan slabš - bebica pa vsakič bolj aktivna. Ne vem kaj ga je G v sredo sračkala s tem, da ni kul CTG bil
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:11:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Mah pusti se presenetit - glede tega kdaj boš rodila. Lahko greš že jutri IZ TVOJIH UST V BOŽJA UŠESA Ja če greš v rim ne pozabi javit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:12:57
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Mah pusti se presenetit - glede tega kdaj boš rodila. Lahko greš že jutri IZ TVOJIH UST V BOŽJA UŠESA Ja če greš v rim ne pozabi javit Veš da ne bom. Le zakuga. Bom dala kr na letalo obvestil, k bom bla tok hepi Nej cela Slo zve, da gremo rodit
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:17:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Mah pusti se presenetit - glede tega kdaj boš rodila. Lahko greš že jutri IZ TVOJIH UST V BOŽJA UŠESA Ja če greš v rim ne pozabi javit Veš da ne bom. Le zakuga. Bom dala kr na letalo obvestil, k bom bla tok hepi Nej cela Slo zve, da gremo rodit Jst grem tudi že lahko v rim - torbo imam namreč že pripravljeno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:18:41
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Mah pusti se presenetit - glede tega kdaj boš rodila. Lahko greš že jutri IZ TVOJIH UST V BOŽJA UŠESA Ja če greš v rim ne pozabi javit Veš da ne bom. Le zakuga. Bom dala kr na letalo obvestil, k bom bla tok hepi Nej cela Slo zve, da gremo rodit Jst grem tudi že lahko v rim - torbo imam namreč že pripravljeno Jest sm jo prpravla v čet. ko sem se šla v P pokazat. Sem upala, da bo bilo tko kt pri Vidu - porod po hitrem postopku
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:20:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ej jst po pravic če povem, se na popadke glih ne zanašam več, ker tudi to ni več sigurno, da grem rodit, zato upam da mi voda odteče je bolj ziher. Sem zadnjič frizerko mojo vprašala, če ima kakšen nasvet kako narest da ti voda odteče. Njej je namreč voda odtekla, šla v P in rodila v 20 min Ne vem kako ji je to ratalo, samo se ne branim, če se meni isto zgodi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:22:06
|
|
|
|
rožca26
|
Aja, Tjaša, to sem ti še pozabila povedat - Urban bi lahko že imel krčke. Mal ga opazuj kako se takrat, ko mate kažin, premika. Če se razteguje in krči, pol so po vsej verjetnosti krčki. Drgač pa se mi zdi, da ful pomaga, če ga daš na trebušček (položaj za kupček podirat). Pa glej če je to po aptamilu ... lahko da mu ne ustreza. Nikoli se ne ve. Aja, a AD3 kapljice mu že daješ? Ker če mu jih, pol ima lahko krčke tudi od tega.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:22:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ej pravkar študiram, da bi šla zraven v trojane po une pamže, da me malo preruka, mogoče bo pa kej pomagalo sanja svina kukuruz
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:23:56
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 ej jst po pravic če povem, se na popadke glih ne zanašam več, ker tudi to ni več sigurno, da grem rodit, zato upam da mi voda odteče je bolj ziher. Sem zadnjič frizerko mojo vprašala, če ima kakšen nasvet kako narest da ti voda odteče. Njej je namreč voda odtekla, šla v P in rodila v 20 min Ne vem kako ji je to ratalo, samo se ne branim, če se meni isto zgodi Pr tebi se vsaj že nekaj dogaja. jest sm šla pa v P zato, ker sem slabš pupo čutla Kak pa narest, da maš tak porod kt tvoja frizerka .... - ČE KATERA VE, NAJ NAM PROSIM JAVI RECEPT
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 15:25:03
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 ej pravkar študiram, da bi šla zraven v trojane po une pamže, da me malo preruka, mogoče bo pa kej pomagalo sanja svina kukuruz Sej res - vožnja po makedamu!!!!!!! Sam kje ga zdej najdit, k je vse pod snegom
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?