Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:15:03
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey A rečeva pol kar za ponedeljek, če v torek na pregledu kaj ugotovijo? Pa bi kar bolj dopoldne, cca. 10h, če ti je kul? Seveda vabljene tudi ostale Kombinacija kljukčeve rezine in skutne torte je božanska Komot!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:17:48
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Oooo, je, je!!! Ti se kar obleci! Bom prec pr teb! Zmenjeno! Hmm.. a misliš, da bi morale prej vekybel kaj vprašat??
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:18:10
|
|
|
|
Jessy
|
Tiste, ki pijete malinov čaj....ali morda opažate, da ima vaš urin močnejši vonj??? Jaz že nekaj dni opažam, kako močan vonj ima urin, podobno kot po špargljih, le drugačen....pa sem pomislila na malinov čaj....buuuu....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:18:34
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Oooo, je, je!!! Ti se kar obleci! Bom prec pr teb! Zmenjeno! Hmm.. a misliš, da bi morale prej vekybel kaj vprašat?? Saj sem jo vprašala, kje je doma...čakam odgovor...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:19:03
|
|
|
|
lucika
|
kak ste tečne s temi krofi:)))) včeraj se jih je potem še meni zluštalo in sva šla po 10 komadov. in jih več ni... sem že iz pregleda. z dojenčkom je vse ok, sem imela tudi ctg. za otrdevanje še vedno lahko pijem magnezij. mi je naredil še vaginalni pregled, mislim, da je ok, ker ni nič komentiral. ni imel časa, medtem ko je mene prepričeval, da bi šla raje kr v porodnišnico. pritisk mi raste že nekaj dni, v prvi nosečnosti mi je tudi nekje zdaj začel naraščati.... se mu zdi bolje, da bi bila pod kontrolo. meni pa se zdi bolje, da se doma nacartam z mojim malim...grozno se počutim, a res res ne bi šla not. no, imam natančna navodila in napotnico...pa bom še malce doma. saj, če bi ctg kaj slabega pokazal, seveda letim po vseh štirih...tak da sva zdaj uvedla še dva dodatna odmerka metildope in seveda počiiiivanje. moj me prepričuje, da za čarunalnikom ne počivam, meni pa se zdi da ja:)))
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:20:49
|
|
|
|
Jessy
|
Lucika, potem pa dol z računalnika. To res ni počivanje!!!! Joj, tebi dajo žegn za v porodnišnico, p se kar otepaš? Jaz bi kar šla. Koliko pa imaš zdaj pritiska???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:21:04
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Oooo, je, je!!! Ti se kar obleci! Bom prec pr teb! Zmenjeno! Hmm.. a misliš, da bi morale prej vekybel kaj vprašat?? Saj sem jo vprašala, kje je doma...čakam odgovor... A misliš, da pove pravo lokacijo? Glede vonja urina, ne vrjamem da bi malinov čaj povzročat neprijeten vonj. Ali pač .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:21:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej dobro jutro , sicer sem vstala že ob 8h, samo vseeno... dans tudi pri nas nič ne sneži, tako da bo padel kkšen sprehod mogoče. Vekybel: ful, ful lep voziček Jst že vseskozi govorim, da bom šla enkrat v kratkem v leclerca pogledat vsaj za posteljnino kakšno, ali pa kaj več, pa mi nikoli ne uspe ...no, mogoče pa ta vikend, samo dvomim, ko bo po stanovanju spet toliko dela. Valentinovo: a se kaj obdarujete? Meni je sicer to preveč skomercializiran praznik, samo men lubi vsakič nekej prinese in seveda potem ne morem jaz njemu nič ...a ima katera kako idejo-nekej simpl in ne drago. Fantje imajo ponavadi lažjo nalogo...jst naprimer dobim rožico in sem vsa . Prošnja: mislim da je zadnji tekmovalni vikend in bi vas spet lepo prosila za vaše glasove http://www.spar-natecaji.si?idC=3&id=9623 hvalaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:22:25
|
|
|
|
Zvezdici
|
lucika - ti pa le počivat in se čuvat! Upam, da se ti pritisk normalizira. No vsaj malo!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:22:34
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici A misliš, da pove pravo lokacijo? Upam, da JA!?!??! Sam zdej je nekam mrknila....hmmmm...sumljiva mi je.... Glede vonja urina, ne vrjamem da bi malinov čaj povzročat neprijeten vonj. Ali pač . Ne vem, zato pa sprašujem!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:25:58
|
|
|
|
Zvezdici
|
jessy - ja meni to tudi ni nič všeč.. že ve zakaj je ušla . Sem malo pogledala za malinov čaj na internetu, pa nič ne piše kaj o spremembi urina. Upam, da ti bo znala katera tukaj kaj povedati.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:27:12
|
|
|
|
Jessy
|
Nosečka, meni tudi valentinovo ni najbolj všeč. Saj, ko sem bila najstnica in frišno zaljubljena, mi je bil všeč, zdaj pa ne več....Moj za vsak praznik prinese šopek, jaz pa največkrat ničesar. Čeprav sem si zadala, da grem danes v Mano in mu kupim ene bokserke s srčki, ker sem jih ravno videla v katalogu. Tako, da po nekaj letih bo končno spet nekaj dobil.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:30:23
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici jessy - ja meni to tudi ni nič všeč.. že ve zakaj je ušla . Možno je, da je šla naročiti dvojno maso za krofe, ker sva se najavili. Saj najbrž bi se nama še katera priključila, pa ne upajo rečt. Če gre še katera z nama, potem mora kar tri mase viška naročiti.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:31:09
|
|
|
|
lenčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24 Valentinovo: a se kaj obdarujete? Meni je sicer to preveč skomercializiran praznik, samo men lubi vsakič nekej prinese in seveda potem ne morem jaz njemu nič ...a ima katera kako idejo-nekej simpl in ne drago. Fantje imajo ponavadi lažjo nalogo...jst naprimer dobim rožico in sem vsa . js isto dobim vrtnico pa še kej zraven itak mava pa čez dva tedna pol spet obletnico tko da spet dobim pošek rož tko da sm kr zadovoljna... po navadi sm mu kupila kakšne plišaste igrače miške (ker se medva tako kličeva), zdj pa ne bo več placa za njih tko da bo dubu en lep okvir za sliko (ciljam na sliko s svojim sinom ) pa mogoče, če bom našla kakšne lepe boksarce. čokolad ma pa itak že preveč upam, da sm ti dala kakšno idejo...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:31:13
|
|
|
|
Jessy
|
Si grem jaz lase umit, da bom lahko šla lepa od doma na krofe. Vekybel, a boš že sporočila lokacijo al ne?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:32:40
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Možno je, da je šla naročiti dvojno maso za krofe, ker sva se najavili. Saj najbrž bi se nama še katera priključila, pa ne upajo rečt. Če gre še katera z nama, potem mora kar tri mase viška naročiti. Samo upamo lahko, da je to pravi razlog . Haha.. ja le urihtaj se.. še malo pa štartamo ane .
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 12.2.2010 11:33:17 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:37:14
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Tiste, ki pijete malinov čaj....ali morda opažate, da ima vaš urin močnejši vonj??? Jaz že nekaj dni opažam, kako močan vonj ima urin, podobno kot po špargljih, le drugačen....pa sem pomislila na malinov čaj....buuuu.... Nope, pri meni nič kaj takega. Da ni ta sprememba od trojancev ... ker se mi zdi, da sam ti trojance melješ, ostale imamo druge dobavitelje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:37:42
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Možno je, da je šla naročiti dvojno maso za krofe, ker sva se najavili. Saj najbrž bi se nama še katera priključila, pa ne upajo rečt. Če gre še katera z nama, potem mora kar tri mase viška naročiti. Samo upamo lahko, da je to pravi razlog . Haha.. ja le urihtaj se.. še malo pa štartamo ane . Po moje se lahko pod nosom obriševa! Zdaj ima nov voziček in sigurno ga je šla sprobat. Ko bo prišla nazaj in videla najino najavo, bo pa že prepozno, ker bo že imela zameseno testo. Po moje bova morali kar do štacune po krofe.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:38:05
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Tiste, ki pijete malinov čaj....ali morda opažate, da ima vaš urin močnejši vonj??? Jaz že nekaj dni opažam, kako močan vonj ima urin, podobno kot po špargljih, le drugačen....pa sem pomislila na malinov čaj....buuuu.... Nope, pri meni nič kaj takega. Da ni ta sprememba od trojancev ... ker se mi zdi, da sam ti trojance melješ, ostale imamo druge dobavitelje
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:38:21
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Možno je, da je šla naročiti dvojno maso za krofe, ker sva se najavili. Saj najbrž bi se nama še katera priključila, pa ne upajo rečt. Če gre še katera z nama, potem mora kar tri mase viška naročiti. Samo upamo lahko, da je to pravi razlog . Haha.. ja le urihtaj se.. še malo pa štartamo ane . Sej se ne bi silila, samo ker sem glih spotoma ... Jessy, kar poberi me
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:39:06
|
|
|
|
lucika
|
pritisk imam zdaj tud 160/85, tam maksimum....prej pa ni šel nad 150/80...ni velike razlike, a očitno je...jaz računam da tablete primejo in bo. ja, tale žegen za porodnišnico ni glih za po luftu skakat.... v prvo nisem dobivala tablet, na koncu mi je isto naraščal pritisk, in sem en dan zaradi glavobola sama šla not. sem ležala 9 dni tam, s tem da so mi merili, devali tablete, ctg in preglede..potem so se odločili, da bi lahko šla rodit, me poslali v porodno, kjer sem po 36 urah rodiiiiiila. ku*c pa tak žegen. 1 prst sem bila odprta odkar sem prišla not, pol pa že niso vedeli, ali bi šla domov al kaj naj z mano...tak da zdaj sem raje doma, čimdlje se da. aja, rodila sem pa dva dni pred rokom, torej sem profitirala...nič...pol živčnega zloma mogoče. saj, če bi kazalo kaj narobe z otrokom, bi šla not, kot sem rekla...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:41:08
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika pritisk imam zdaj tud 160/85, tam maksimum....prej pa ni šel nad 150/80...ni velike razlike, a očitno je...jaz računam da tablete primejo in bo. ja, tale žegen za porodnišnico ni glih za po luftu skakat.... v prvo nisem dobivala tablet, na koncu mi je isto naraščal pritisk, in sem en dan zaradi glavobola sama šla not. sem ležala 9 dni tam, s tem da so mi merili, devali tablete, ctg in preglede..potem so se odločili, da bi lahko šla rodit, me poslali v porodno, kjer sem po 36 urah rodiiiiiila. ku*c pa tak žegen. 1 prst sem bila odprta odkar sem prišla not, pol pa že niso vedeli, ali bi šla domov al kaj naj z mano...tak da zdaj sem raje doma, čimdlje se da. aja, rodila sem pa dva dni pred rokom, torej sem profitirala...nič...pol živčnega zloma mogoče. saj, če bi kazalo kaj narobe z otrokom, bi šla not, kot sem rekla... Ufff, pol imaš pa kar res visokega!!! Le pazi se! Te pa čist razumem, da je lepše biti doma in čakat, kot pa tam, pa da te še mučijo toliko časa. Grrrrrr....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:41:45
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Možno je, da je šla naročiti dvojno maso za krofe, ker sva se najavili. Saj najbrž bi se nama še katera priključila, pa ne upajo rečt. Če gre še katera z nama, potem mora kar tri mase viška naročiti. Samo upamo lahko, da je to pravi razlog . Haha.. ja le urihtaj se.. še malo pa štartamo ane . Sej se ne bi silila, samo ker sem glih spotoma ... Jessy, kar poberi me Zmenjeno! Sam ne vem, kam bomo šle, ker se Vekyca ne javi.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:44:00
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Možno je, da je šla naročiti dvojno maso za krofe, ker sva se najavili. Saj najbrž bi se nama še katera priključila, pa ne upajo rečt. Če gre še katera z nama, potem mora kar tri mase viška naročiti. Samo upamo lahko, da je to pravi razlog . Haha.. ja le urihtaj se.. še malo pa štartamo ane . Sej se ne bi silila, samo ker sem glih spotoma ... Jessy, kar poberi me Zmenjeno! Sam ne vem, kam bomo šle, ker se Vekyca ne javi. Via Slovenska Bistrica, pol pa za nosom, kjer bo po krofih dišal, tam se bomo ustavile
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:46:29
|
|
|
|
lucika
|
pA pridita še k meni spotoma na kapučinčka. sem na poti:)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?