Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:47:42
|
|
|
|
Jessy
|
Pol moramo pa kar štartat, če bomo imele toliko postojank! Drgač sem pa jaz zdaj tako lepa z opranimi lasmi, da sem za na ples, ne samo za na krofe!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:52:45
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ja bomo šle kar dobesedno za nosom. Tam kjer bo dišalo po krofih . Ja lep izletek bo .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:53:17
|
|
|
|
zoey
|
Se bomo pa še mal zasukale ... no, čeprav ne vem kako s temi bolečinami Mah, što ne ubija, jača, žurka booooo Lucika, ti pa kar namešaj kapučinčk, pa z nami v avto, imamo še 1 plac
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:56:12
|
|
|
|
lucika
|
grem kr vodo pristavit. če vaju ne bo, bom tegale sama spila....ampak bi bile pa res face, da se spravita na pot...no, dajte se:)))))) čakam. jaz pa imam jutri valentinov ples. pa v nedeljo kosilo z starši, ker imam rd in bom malo častila. pa popoldan sem mislila kolege na pico peljat. me pa tašča kliče, da nama je zrihtala še eno zadevo..naš lokalni radio ima neko valentinovo akcijo, z busom v ce v kino, kao velika romantika, samo za izžrebane, v nedeljo zvečer....kam naj še zdaj bolnico vtaknem vmes?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:57:01
|
|
|
|
lucika
|
aja, ste tri, grem dolit:)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:58:05
|
|
|
|
Jessy
|
Lucika, kdaj imaš roj. dan??? A bodo tudi krofi za tvoj roj. dan? Drgač sem pa ravno prav usmuknjena, da se res zmislim in usedem v avto in gasaaaaa......
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 11:58:57
|
|
|
|
girl79
|
jessy- jaz sem si cer ravno šele začela z malinovim čajem, samo zaenkrat nisem nič opazila oz. zavonjala, tako da mogoče bodo pa res tvoji trojanci krivi jessy in zvezdici - ja se vama pa jaz tudi pridružim na izlet v sl. bistrico, ko se že vekybel hvali z domačimi krofi...samo se bojim, da bomo kmalu avtobus rabile, ker avto ne bo zdržal naše (nosečniške teže) - na lahko se pa spotoma še na trojanah ustavimo na krofih, da se do sl. bistrice ne bo preveč vleklo, pa da ne bomo lačne valentinovo - ja mene prav zanima, če se bo moj kaj spomnil, lani se je full potrudil pa mi podaril eno majčko, za katero sem mu enkrat rekla da je bila moja najljubša majčka in mi je dal potem majčko z ravno takim napisom natisnit...no napis je bil pa sicer "Normal people worrie me!!- jaz sem mu pa letos kupila en okvirček za slikico- pa noter bom dala eno lepo črno-belo najino slikico, pa kupila sem mu še rokavice za fitness, ker ima vedno ožuljene roke, ker je začel malo uteži dvigovat doma... Zdaj grem pa jaz tud en krof pojest - saj jessy pravi da nič ne redijo!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:01:46
|
|
|
|
Jessy
|
No, pa je avto poln! Drgač pa nič bat, avto bo vlekel, ker ne bom vzela puntota ampak ta velikega, tistega, ki je še pod snegom. Ga bom šla odkopat! Na Trojanah pa definitivno bo postanek, da si spet naredim zalogo v skrinji. Imam samo še 2 komada notri, za hude čase. A
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:02:40
|
|
|
|
zoey
|
Aha, cela akcija Bom kar ravnatelja poklicala, če si lahko naš kombi sposodim Mam pa manjšo težavico ... me je začel krivit, tako da moram na en hiter lepotni spanec. V tem času pa ravno Jessy odkida svoj avto in pride do V. See yaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:02:54
|
|
|
|
Jessy
|
A pol pravte, da so trojanci krivi za moj urin? Najprej se mi na pomaranče obesite, zdaj še na trojance..... Jaz se z vami ne grem več....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:03:49
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey Aha, cela akcija Bom kar ravnatelja poklicala, če si lahko naš kombi sposodim Mam pa manjšo težavico ... me je začel krivit, tako da moram na en hiter lepotni spanec. V tem času pa ravno Jessy odkida svoj avto in pride do V. See yaaaaa Nič ne boš zdaj spala...zdaj se moraš spedenat, da boš šla lepa od doma...bom jaz prec odkidala... Na V sem čez dobre pol ure!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:05:02
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey Aha, cela akcija Bom kar ravnatelja poklicala, če si lahko naš kombi sposodim Mam pa manjšo težavico ... me je začel krivit, tako da moram na en hiter lepotni spanec. V tem času pa ravno Jessy odkida svoj avto in pride do V. See yaaaaa Nič ne boš zdaj spala...zdaj se moraš spedenat, da boš šla lepa od doma...bom jaz prec odkidala... Na V sem čez dobre pol ure! Halo, kako pedenanje, jst sem naravno lepa, ne rabim ometa!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:05:58
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey Aha, cela akcija Bom kar ravnatelja poklicala, če si lahko naš kombi sposodim Mam pa manjšo težavico ... me je začel krivit, tako da moram na en hiter lepotni spanec. V tem času pa ravno Jessy odkida svoj avto in pride do V. See yaaaaa Nič ne boš zdaj spala...zdaj se moraš spedenat, da boš šla lepa od doma...bom jaz prec odkidala... Na V sem čez dobre pol ure! Halo, kako pedenanje, jst sem naravno lepa, ne rabim ometa!!! Pol se pa pardoniram...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:06:47
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy A pol pravte, da so trojanci krivi za moj urin? Najprej se mi na pomaranče obesite, zdaj še na trojance..... Jaz se z vami ne grem več.... No, saj se bomo kmalu vse oborožile z njimi, potem bo pa večji vzorec za raziskavo, a so trojanci krivi al ne, to je vzpodbudna novica, ne delat tazga obraščka, vse bo ok
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:07:54
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey Aha, cela akcija Bom kar ravnatelja poklicala, če si lahko naš kombi sposodim Mam pa manjšo težavico ... me je začel krivit, tako da moram na en hiter lepotni spanec. V tem času pa ravno Jessy odkida svoj avto in pride do V. See yaaaaa Nič ne boš zdaj spala...zdaj se moraš spedenat, da boš šla lepa od doma...bom jaz prec odkidala... Na V sem čez dobre pol ure! Halo, kako pedenanje, jst sem naravno lepa, ne rabim ometa!!! Pol se pa pardoniram... Za take duševne bolečine opravičilo ne pomaga Mogoče poskusiš s krofkom ali dvema???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:08:29
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy A pol pravte, da so trojanci krivi za moj urin? Najprej se mi na pomaranče obesite, zdaj še na trojance..... Jaz se z vami ne grem več.... No, saj se bomo kmalu vse oborožile z njimi, potem bo pa večji vzorec za raziskavo, a so trojanci krivi al ne, to je vzpodbudna novica, ne delat tazga obraščka, vse bo ok Klinc....preden boste trojance prebavile lahko mene že pobere od smradu....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:09:22
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey Za take duševne bolečine opravičilo ne pomaga Mogoče poskusiš s krofkom ali dvema??? Ti na Trojanah častim 3 komade. 2 zate in 1 za ! Happy?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:10:06
|
|
|
|
lucika
|
ma kako spanje, jaz čakam. ko pa že greste čez trojane, lahko še zame par krofov vzamete. drugače pa tepanjske kremšnite tudi pašejo, če ste čiiist pozable nanje. moj rd je točno na valentinovo:)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:10:54
|
|
|
|
Zvezdici
|
ampak res. Upam, da bo avto zdržal. Ubistvu nas bo bo koliko? 5x2 ane lucika - ja pa boš res imela naporen vikend. Vseeno se pazi in probaj čimveč počivat!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:11:06
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Klinc....preden boste trojance prebavile lahko mene že pobere od smradu.... Mah, od nečesa te pa mora . Sam ne še zdaj, tako da kar potrpežljivo z našo prebavo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:11:09
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika ma kako spanje, jaz čakam. ko pa že greste čez trojane, lahko še zame par krofov vzamete. drugače pa tepanjske kremšnite tudi pašejo, če ste čiiist pozable nanje. moj rd je točno na valentinovo:) Ehhhh...kremšnite pa meni ne sedejo....Jem samo tiste, ki jih sama naredim. A bo paket z 12 kosi dovolj?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:12:17
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey Za take duševne bolečine opravičilo ne pomaga Mogoče poskusiš s krofkom ali dvema??? Ti na Trojanah častim 3 komade. 2 zate in 1 za ! Happy? Jaz zadovoljna, Ajfl pa mal užaljen, zakaj njemu samo 1?!?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:12:57
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey Za take duševne bolečine opravičilo ne pomaga Mogoče poskusiš s krofkom ali dvema??? Ti na Trojanah častim 3 komade. 2 zate in 1 za ! Happy? Jaz zadovoljna, Ajfl pa mal užaljen, zakaj njemu samo 1?!?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:13:34
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici ampak res. Upam, da bo avto zdržal. Ubistvu nas bo bo koliko? 5x2 ane Bo, bo, neč bat! Je revež iz Celovca pripeljal 1 tono omar, tak da bo tudi nas, ki tehtamo nekaj kg manj. Če bo šlo pa na tesno s prostorom, bomo pa eno še v prtljažnik zbasale. Al pa če Thule dam na streho?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 12:14:03
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey Za take duševne bolečine opravičilo ne pomaga Mogoče poskusiš s krofkom ali dvema??? Ti na Trojanah častim 3 komade. 2 zate in 1 za ! Happy? Jaz zadovoljna, Ajfl pa mal užaljen, zakaj njemu samo 1?!? Ma, ima še mičken želodec!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?