Jessy
|
Dobro jutro! Prav lepo je pogledat skozi okno, ko nič ne sneži!!! Zaenkrat sem še brez mojega avtučka, saj ga moj g. mož tako rad pelje kadar je sneg, tako da imam za primer nuje na parkirišču, zasneženega karavana. Kot da bi hotel, da ga jaz očistim. Popoldne si izborim mojga puntota nazaj, da bom šla še kaj do trgovine, saj moram še darilo kupiti do konca, ker gremo v nedeljo na obisk, pogledat 4 mesečnika. No, saj zanj že imam kupljeno, moram pa še za starejšo sestrico, ki pa je pred 1 mesecem imela tudi roj. dan, tako da moram kaj več kupiti. A ta večje otroke boste že danes kaj oblekli v maškarce? V vrtec je naša šla normalno, v kombinezonu. Rožca, vidim, da si že našla kandidatko za seznamček. Sicer, če se izkaže, da bo Sonček takrat v P kot ti, lahko tudi jaz prevzamem, saj se mi zdi, da še vsaj 2 meseca -ne bom rodila. Zoey, po moje je čisto brez veze, da mene čakaš za rodit, ker meni se NIČ ne dogaja, edino kolki me bolijo, kar je pa itak normalno. Tak, da ti komot greš. Za Kljukca se lahko zmenimo vse dni v tednu, edino v torek ne, ker imam ob 11h pregled pri G. Ostali dnevi so prosti! Sonček, bravo za uspešen nakup! Boš kaj poslikala in pokazala?