|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 0:14:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2476
   RE: Dolenjke, 2. del
10.2.2010 5:59:39   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

rea kdaj boš pa naročalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se ker ne morem nehat smejat hehehe..pa ne zamert, mi je lušno..hehe, lej ko bom, te bom pa obvestila..Sigurno še kaka dva meseca ne..Če boš pa takrat še zainteresirana boš pa povedala, okej..
user posted image user posted image user posted image

Super jaz bom ravno takrat rabila,ko bo mali prerastel lupinico,gre v avtocedež 0-18,za večjega pa bo tauser posted image user posted image user posted image

čebelica super stvaruser posted image user posted image user posted image pa kako lepa dekoracija sedi na njemuser posted image

rea jaz v soboto ne morem,mi pa lahko pošlješ telefonsko pa te pokličem ko bom v mestuuser posted image

jaknikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
10.2.2010 9:07:43   
čebelica01
oo hvala triš , tale dekoracija ni nikoli pri miru user posted image user posted image

potem v soboto , najbolj da dopoldan, ker seveda so maškare, sem čist pozabila .

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
10.2.2010 9:25:20   
rea27
Dobro jutro..

vam samo na hitro sporočam, da sem morala ob 1:30 zjutraj v bolnišnico, ker me je tako začel trebuh bolet, da tudi dihat nisem mogla. Sem že pomislila na najhujše. Tako me je bolelo, da sem si rekla, da je res kej fajn fajn narobe. Kar mehke noge sem imela, ko me je mama tja peljala..user posted image user posted image user posted image
Potem pa naredijo uz in vidim bebbija, in njegov sček, sem se tako zjokala.....user posted image user posted image , da je še zdravnica, ki me je pregledala dobila solzne oči. Je rekla, da moram na opazovanju ostat, pa sem rekla, da ne bi rada, da imam doma eno malo žabico in da ne morem...Potem so mi pa dali prelgedat kri in vodo in dobila sem eno injekcijo Buscopana...do 3 zjutraj me je še bolelo ko hudič, ne na eno, ne na drugo stran se nisem mogla obrnit, če pa sem ležala na hrbtu se mi je pa vrtelo..
Danes so izvidi okej, CRP je dober, tako da se očitno nič ne kuha..sem pa ko cunja danes, totalno brez energjie...vas bom verjetno bolj brala danes..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brez zamere pa upam, da se vidimo z večino v soboto..lahko popoldan kar se mene tiče..Lokacija bi lahko bila čajarna..tam je fino..predlogi so dobrodošli..

grem mal ležat, sem hin..user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
10.2.2010 9:27:39   
čebelica01
ja drži se in hitro počivat . lahko v čajarni , samo zmenimo se za uro in se vidimo . jaz častim .

ti rea pa hitro v postlo

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 9:32:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2481
10.2.2010 9:52:17   
majch
jutro

reaaaaaa srceeee...takoj v postlo, pa miruj!user posted image zate, pa ima da te dragi do nebes carta. Ti samo počivaj pa cartaj svojega tigrčka. Pismo, ne nas strašit!

V soboto me najbrž ne bo, ker bomo verjetno šli k našim malo za pusta hrusta maškaro pokazat. Odvisno od vremena. V metrskem snegu se ne bomo spravljali.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
10.2.2010 10:23:27   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

jaknik - držim pesti, da boste rešili tako, da bo najbolj prav za vašega otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebeli - tvoja dva čmrljčka sta pa ko dva cukra user posted image

Jaknik tudi jaz držim pesti :-) in koš pikapok za vašo družinico :-)

Čebeli Manca je pa izrezana mami, pa tako lepe laske ima da je kot princeska user posted image user posted image pa Gregor je tud fleten, se mu nič ne pozna da je bil kot otrok bolj močan, okrogel.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
10.2.2010 10:26:01   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

joj se spomnim , ko je mela moja nečakinja birmo , groza kako so jo našemli , da je bla k balon in vizualno tetka pri 40. groza še zdaj ko vidim fotko me je groza . grem prečekirat , če jo imam kje na compu jo prilimam in boste vidle

bejba res ni videt preveč zadovoljna

Neposredna povezava do sporočila: 2484
10.2.2010 10:27:34   
Mala_princeska

evo tale , mi je kar slabo

Čebeli sorry ampak bejba zgleda kot da bi bila noseča na sliki.

Neposredna povezava do sporočila: 2485
10.2.2010 10:30:40   
Mala_princeska

mislim ej tok lepih cotk ona pa izbere za staro mamo . ma bi jo tok kreselna , če bi vedla kako jo bo namaškarala

Sem se spomnila, da je mene mami tud enkrat fejst namaškerala in sem tud zgledala kakih 10 let starejša. Pa skor trajno sem imela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2486
10.2.2010 10:35:29   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majch

jutro

reaaaaaa srceeee...takoj v postlo, pa miruj!user posted image zate, pa ima da te dragi do nebes carta. Ti samo počivaj pa cartaj svojega tigrčka. Pismo, ne nas strašit!

V soboto me najbrž ne bo, ker bomo verjetno šli k našim malo za pusta hrusta maškaro pokazat. Odvisno od vremena. V metrskem snegu se ne bomo spravljali.

Ja rea počivat in vse dobro tebi in bebici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem se že prestrašila user posted image

Za soboto pa če le ne bo res hudega snega pridem v nm in si z veseljem vzamem čas, čebeli pa ne smeš manjkat saj častiš user posted image user posted image user posted image user posted image

a ne bi rajš na Loki zaradi parkinga? user posted image user posted image ker najrajš v Tušu parkiram.
no naj se naša rejika najprej pocajta pol pa debata naprej....

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 10.2.2010 10:37:04 >

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
10.2.2010 10:43:41   
čebelica01
ne, jaz sigurno pridem , ne bom manjkala . 

glede nečakinje pa ja vem za skozlat user posted image user posted image user posted image

bom danes vam prilimala, eno sliko od nje je drgač prava lepotička .

ja pravijo da je manca , čisto meni podobna , mali je izraziti ati user posted image user posted image
za laske je pa res vsaka frizerka jih ne more prehvalit .

sam jaz sem pa znorela , ko so mele te lasje ušiiii , se mi je pa kar mešal

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
10.2.2010 11:00:33   
Alex01
rea - vse  user posted image tega sveta zate in za melega tigerčka. Počivaj in čuvaj seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2489
10.2.2010 11:02:00   
Alex01
Drugač pa nič novega, spet user posted image

Jaz sem grem pa mal z likalnikom "poment"user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
10.2.2010 11:04:52   
čebelica01
upam ,da ti likalnik, kaj pametnega pove in bo zlikal kar sam user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
10.2.2010 11:11:56   
Alex01

upam ,da ti likalnik, kaj pametnega pove in bo zlikal kar sam user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image tole bo kar doooooolg pogovoruser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2492
10.2.2010 11:17:58   
čebelica01
uhhh takih pogovorov pa jaz nimam kaj preveč rada . uživaj v spovedi user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
10.2.2010 11:20:52   
Alex01

uhhh takih pogovorov pa jaz nimam kaj preveč rada . uživaj v spovedi user posted image user posted image

jaz tut ne, ampak se nama je kar nabralouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2494
10.2.2010 11:27:38   
čebelica01
sej jaz tudi čakam do zadnega pol mam pa šter take kupe da sem lahko 4 ure za likalno mizo in debatiram z likalnikom user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
10.2.2010 11:52:17   
valentinčica30
Vaney sporoča:

Anže je postale veliki bratec. Ob 8,48 je na svet prijokala njegova sestrica Daša, velika 50 cm, težka 3150.

Vse najboljše družinici, Vaney tebi pa čimhitrejše okrevanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem puncam za čestitke ob rojstvu, tako sedaj smo se tudi Vaney pridružile klubu dolenjskih mamicuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2496
10.2.2010 11:53:56   
rea27
vse ste zelooo prijazne, hvala..zdej sem še eno rundo odspala, tako da je energija prišla nazaj :)
Nisem pa vam povedala edine vesele novice v celem dogodku...bebi se je že obrnil z glavico navzdoluser posted image user posted image user posted image user posted image

Živka tebe poznam, super za slikico, kako je svet mali..Sva se pri moji prijateljici Tini M. enkrat ali dvakrat že videle...in tvoj mož je P. imam prav? No, ja..mislim, da se že poznava, če ne sem pa en mal falila...brez zamere..user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2497
10.2.2010 11:54:54   
Alex01
vaney - ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
10.2.2010 11:56:49   
čebelica01
vaney - čestitam user posted image user posted image user posted image

rea - koga pa ti ne poznaš user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
10.2.2010 12:04:58   
majčica20
jaknik OBRNI SE NA DRUŠTVO KI OBSTAJA TAM BOŠ ZAGOTOVO DOBILA NAJBOLJŠE USMERITVE. VERJETNO ŠOLSKA PSIHOLOGINJA NIMA PRAV VELIKO POJMA O AVTIZMU in neostavno ne ve kako in kaj. seveda pa lahko dobi individualno pomoč in to kar je napisala že majch če se ne motim

rea jaz sem imela med nosečnostjo tudi take bolečine prav tako se je začelo ponoči in sva letela v P. niso nič odkril, zelo verjetno in zelo pogosto so vzrok žolčni kamni. tako da mal pazi na hrano (sploh na svežo čebulo, he, he)

čestitam za malo dojenčicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.